Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ… ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ , Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ «HOTEL ΚΟΥΡΟΣ» ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ 8/11/2900 (Απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

screenshot-4screenshot-3

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ «HOTEL ΚΟΥΡΟΣ» ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ 8-11-2016

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ –ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ…

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Συνέλληνες καλησπέρα. Είναι μεγάλη τιμή να είμαι ανάμεσα σας. Είναι μεγάλη τιμή οι Έλληνες να αισθάνονται και να καταλάβουν ότι αν δεν ενεργήσουμε σαν πολίτες, θα έχουμε μπροστά μας πάλι μια εθνική καταστροφή. Θα έχουμε μια Γενοκτονία.

Το καθεστώς στο οποίο βιώνουμε είναι όλα παραποιημένα.

Ονομάζουμε «πολιτικούς» αυτούς που είναι τώρα στην εξουσία.

Η Πολιτική όμως ανήκει στον Πολίτη. Ο Πολίτης είναι αυτός που με την δράση του παράγει Πολιτική.

Αυτοί οι οποίοι παράγουν πολιτική, θα έπρεπε να είναι πάνω από τους Εντολοδόχους του λαού και πάνω, από αυτούς που λένε ότι έχουν την εξουσία. Είναι τεράστιο λάθος οι κυβερνώντες να ονομάζονται «πολιτικοί», γιατί Πολιτικοί είμαστε εμείς οι Πολίτες.

Αυτοί είναι η Διοίκηση και έχουν την Εκτελεστική και Νομοθετική Εξουσία, την οποία εμείς ορίζουμε.

Έχουμε χάσει τους ορισμούς και έχουμε χάσει αυτό που πραγματικά θα έπρεπε να είμαστε.

Αν διαβάσουμε λίγο από τον Θουκυδίδη θα δούμε πόσο σημαντικό είναι οι Πολίτες να καθορίζουν τα πολιτικά πράγματα, που σημαίνει ότι η Πολιτική ανήκει μόνο στους Πολίτες.

Εμείς πρέπει να καθορίζουμε την Πολιτική στο κράτος μας και θα έπρεπε να εκτελείται αυτό που θέλουμε εμείς κι όχι οι κυβερνήτες να κάνουν αυτό που θέλουν!

Επειδή έχουν παραχωρήσει αυτό που είναι δικό μας Δίκαιο, βλέπετε πώς είναι η κατάσταση μέχρι σήμερα.

Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΙΡΕΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ…

Όταν ξεκίνησε το κράτος μας είχε προοπτική να συσταθεί πραγματικά ένα Ελληνικό κράτος. Οι Σιωνιστές όμως μπόρεσαν και το εμπόδισαν και δολοφόνησαν τον Καποδίστρια και έφεραν την Κομματοκρατία.

Η Κομματοκρατία δεν είναι κάτι που ανήκει στην Δημοκρατία. Η Δημοκρατία δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική.

Η Κομματοκρατία είναι ένα Σύστημα διαίρεσης των Πολιτών και βλέπουμε ότι αυτοί, οι οποίοι καθιέρωσαν την Κομματοκρατία, ήταν πράκτορες ξένων δυνάμεων και τα πρώτα κόμματα που έγιναν στην χώρα μας ήταν το φιλο-ρωσικό, το φιλο-γαλλικό και το φιλο-αγγλικό, δηλαδή καμία σχέση με την Ελλάδα.

Αυτή η συνωμοτική πολιτική σκηνή που άρχισε επί Όθωνα, υπάρχει και σήμερα στις ημέρες μας.

Γι αυτό δεν ενδιαφέρονται για τον Έλληνα πολίτη. Ενδιαφέρονται μόνο να εξυπηρετήσουν σχέδια τα οποία δεν χαράσσονται στην Ελλάδα, αλλά από ξένα κέντρα επικυριαρχίας.

Πρέπει λοιπόν να καταλάβουμε ότι μέχρι τώρα, δεν ήμασταν ποτέ Πολίτες. Ήρθε η ώρα να γίνουμε Πολίτες-Έλληνες και να πάρουμε την ζωή στα χέρια μας. Μόνο αυτός ο δρόμος υπάρχει.

Και αυτό γίνεται επιτακτικό σήμερα, γιατί έχουμε έρθει σε μια κατάσταση που έχει δημιουργήσει το πολιτικό κατεστημένο που δεν έχει αύριο. Έχουμε μπει σε ένα τούνελ που δεν φαίνεται καμία ελπίδα ανάκαμψης, γιατί αυτά είναι στο σχέδιο.

ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ…

Κι ενώ σήμερα υπάρχει μια ανοχή και μια άνεση, παρόλο που έχει λιγοστέψει το εισόδημα, ενώ με τους φόρους αποτραβούν και απομυζούν ο,τιδήποτε έχουμε, βλέπουμε τους ανθρώπους να μην ξεσηκώνονται και να μην ζητούν τα Δίκαια και τα δικά τους.

Αλλά επειδή, αυτοί που έχουν χαράξει τα σχέδια, δεν φτάνουν μόνο σε μια οικονομική απαξίωση, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ, πρέπει να παρατηρήσουμε το περιβάλλον μας, ποια είναι τα σχέδια τους!

Τα σχέδια τους είναι να γενοκτονήσουν πάλι τους Έλληνες σε μια πολύ κρίσιμη εποχή. Έχουν προετοιμαστεί πάρα πολύ για αυτή η εποχή και έχουν γεμίσει τα σπλάχνα μας, τα σπλάχνα της Ελλάδος με αλλοδαπούς, αλλόθρησκους, οι οποίοι είναι πρόθυμοι πάλι μέσα από αυτή την θρησκευτική διαίρεση, να γενοκτονήσουν τον λαό μας.

Το πολιτικό κατεστημένο οπωσδήποτε μας οδηγάει κατευθείαν εκεί, σε μια καινούργια Γενοκτονία, σε μια καινούργια καταστροφή.

Δεν θα πρέπει να το επιτρέψουμε αυτό!

Και πρέπει να πάρουμε το Παρόν για να αλλάξουν τα πράγματα και να εγκαθιδρύσουμε μια πραγματική Δημοκρατία η οποία θα προασπίζει και θα προάγει πάντα το Δίκαιο του Πολίτη που εμείς οι ίδιοι έχουμε.

Ο,τιδήποτε παράγεται στο Παγκόσμιο Γίγνεσθαι, δεν είναι, παρά ένα σχέδιο των εξουσιαστών. Δεν είναι τίποτα άλλο, από σχεδιασμούς που κάνουν οι Σιωνιστές.

Όλοι οι πόλεμοι που έγιναν τον προηγούμενο αιώνα, έγιναν κατόπιν σχεδιασμού και όλες οι κυβερνήσεις που πήραν μέρος στους πολέμους αυτούς, ήταν διορισμένες από τους ίδιους Σιωνιστές.

Αυτό το οποίο έγινε, είχε προδιαγραφεί και είχαν βοηθήσει οι σιωνιστές για διεξαχθούν αυτοί οι πόλεμοι.

Μην νομίζετε ότι ο Χίλτερ βρήκε όλα αυτά τα τεράστια κεφάλαια, αν δεν ήταν οι σιωνιστές για να του δώσουν τα κεφάλαια και να κάνει την πολεμική μηχανή.

Οι Σιωνιστές έδωσαν και στον Ρούζβελτ και στον Τσώρτσιλ και στον Στάλιν κι όλοι μαζί μπήκαν στον πόλεμο, γιατί ήθελε κάποιο αποτέλεσμα.

Να ξέρετε, ότι αν κάποιοι από τους κυβερνώντες ήταν με τον λαό τους και με το κράτος τους, δεν θα τολμούσαν να κάνουν αυτά τα σχέδια.

Σας θυμίζω ότι ο Τσώρτσιλ, παρόλο που ήταν ο μεγάλος νικητής του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου, όταν ζήτησε ξανά την ψήφο των πολιτών, αυτοί δεν τον ξαναψήφισαν. Είχαν καταλάβει ότι κυβερνούσε, όχι για τους ίδιους, αλλά για τους Σιωνιστές.

Αυτό που ετοιμάζουν τώρα είναι σχεδιασμένο. Σχεδιασμένο από κέντρα εξουσίας, τα οποία είναι εκτός Ελλάδος. Απλώς, το πολιτικό κατεστημένο συμπράττει και εκτελεί Εντολές από εκείνους τους «Εντολείς» που είναι οι σιωνιστές.

Και βλέπετε ενώ έχουμε όλη την δυνατότητα, από αυτά που γνωρίζουμε εμείς τουλάχιστον, να φύγουμε από αυτή την δύσκολη θέση της οικονομικής αξίωσης και να έχουμε μια τεράστια ευκαιρία προς την Ανάπτυξη, επειδή δεν είναι αυτό το σχέδιο των σιωνιστών προς την χώρα μας, μαζί με όλο το πολιτικό κατεστημένο θέλει να μας κρατάει δέσμιους σε ένα ανύπαρκτο χρέος!

Ξέρουμε ότι ο Αρτέμης Σώρρας το 2012 είχε καταθέσει στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία –και Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία είμαστε εμείς, οι σύγχρονοι Έλληνες, γιατί, εμείς είμαστε που απαρτίζουμε το Ελληνικό Έθνος σήμερα- 600 δισεκατομμύρια δολάρια, τα οποία πέραν πάσης αμφιβολίας μπορούμε να ξέρουμε και να γνωρίσουμε ότι είναι πραγματικά δικά μας.

Όμως επειδή, οι πολιτικοί τους οποίους ψηφίζουμε δεν έχουν τέτοια εντολή, δεν πράττουν απολύτως τίποτα και έχουν ενταχθεί με τα σχέδια των σιωνιστών και θέλουν την καταστροφή μας.

Αν λοιπόν συμβεί που θα συμβεί κάτι κακό στην πατρίδα μας, αν τους αφήσουμε αυτούς να κυβερνούν και να εφαρμόζουν σχέδια ξένων κέντρων επικυριαρχίας.

Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι του Γένους μας και των Απογόνων μας να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας και να πάρουμε εμείς την Ελλάδα για να σταματήσουμε όλα αυτά τα σιωνιστικά σχέδια.

Ο μόνος τρόπος και η μόνη οδός για να σωθεί η Ελλάδα από την κατηφόρα που την έχει θέσει το πολιτικό κατεστημένο, είναι πάρουν οι Έλληνες, εμείς, την κυβέρνηση.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ … «ΨΩΡΟ-ΚΩΣΤΑΙΝΑ»

Κι αυτό, έχουμε ήδη αρχίσει και το επεξεργαζόμαστε και πλησιάζουμε συνεχώς προς αυτή την κατεύθυνση. Ο στόχος μας πολύ γρήγορα θα γίνει πραγματικός.

Είδαμε ότι το πολιτικό κατεστημένο δεν θέλει να πράξει το καθήκον του και να μας απελευθερώσει εμάς τους Έλληνες από ένα ανύπαρκτο χρέος και απευθυνθήκαμε και προς τους άλλους «Δημοτικούς Άρχοντες» να ελευθερώσουν την Ελλάδα, γιατί υπάρχουν τεράστια Κληρονομικά Κεφάλαια της Ελλάδος και η Ελλάδα δεν ήταν ποτέ «ψωρο-Κώσταινα. Είχε πάντα τεράστια Κεφάλαια.

Να σας θυμίσω ότι το 1942 δώσαμε το κατοχικό δάνειο, αφού είχαμε πτωχεύσει 10 χρόνια πριν!

Η τελευταία πτώχευση της Ελλάδος έγινε το 1932 και μας πτώχευσαν για 50 εκατομμύρια δολάρια και η Ελλάδα, μεσούσης της κατοχής, όταν ο ελληνικός χρυσός είχε φυγαδευτεί από την χώρα μας και μέσω της Αιγύπτου κατέληξε….και ποτέ δεν ξαναγύρισε κι όλα τα συναλλαγματικά αποθέματα, είχαν φορτωθεί σε ένα καράβι, το οποίο βούλιαξε και δεν ήρθε τίποτα στην χώρα μας, τότε εμείς δώσαμε στους Γερμανούς 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια κατοχικό δάνειο! ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ; Για σκεφτείτε το λίγο!

Υπάρχουν «παράλληλοι δρόμοι» με τεράστια Ελληνικά Κεφάλαια στο τραπεζικό σύστημα, τα οποία το πολιτικό κατεστημένο προτιμά να διαχειρίζεται και να μας κάνει υπόδουλους, δικούς του!

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ…

Κι όταν ήρθε ο Αρτέμης Σώρρας και τα φανέρωσε όλα αυτά, τότε καταλάβαμε ότι με αυτό το πολιτικό κατεστημένο, δεν έχουμε καμία ελπίδα και κανένα αύριο! Το μόνο που θα πρέπει να κάνουμε είναι να πάρουμε εμείς την κατάσταση στα χέρια μας.

Γι αυτό ιδρύουμε γραφεία σε όλη την Ελλάδα, τους Τοπικούς Οργανισμούς στην πηγή της εξουσίας, στο κύτταρο της πραγματικής Δημοκρατίας.

Αυτοί οι Οργανισμοί ιδρύονται από Έλληνες που καταλαβαίνουν πού βρίσκονται και τι γίνεται και έδωσαν Εντολή στον Αρτέμη Σώρρα να ιδρύσει έναν Φορέα, τον Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΣ!

Από τις 4-9-2015, ο Πολιτικός Φορέας του Ελληνικού Έθνους έχει και την έγκριση του Αρείου Πάγου.

Έγινε η κατάθεση μιας Ιδρυτικής Διακήρυξης, η οποία πραγματικά απαξιώνει όλο το πολιτικό κατεστημένο, γιατί οποιαδήποτε καταστροφή του Έθνους μας υπάρχει, είναι ακριβώς από το ίδιο το πολιτικό κατεστημένο.

Η Μικρασιατική καταστροφή έγινε με τον «μέγα Εθνάρχη» τον Βενιζέλο, τον αλλοεθνή, προδότη του Ελληνισμού, που υποσχέθηκε στρατό στην Κριμαία, προκειμένω να βάλει τους Μπολσεβίκους εναντίον μας και εναντίον των Εθνικιστών του Ατατούρκ και να φέρει την Γενοκτονία στο Έθνος μας.

4.000.000 Έλληνες σφαγμένοι και άλλοι 1.500.000 εκπατρισθέντες, γιατί έτσι ήθελαν οι Σιωνιστές να κάνουν την Γενοκτονία κατά του Έθνους μας.

Φαίνεται λοιπόν ότι αυτό που κάνουμε δεν έχει καμία επιστροφή. Είναι ο Μονόδρομος για το Γένος μας, το Έθνος μας και την Πατρίδα μας. Πραγματικά, σ’ αυτήν μας την Διακήρυξη απαξιώνουμε και αποκηρύσσουμε όλο το πολιτικό κατεστημένο.

Στον Εμφύλιο πόλεμο, σε αυτόν στηρίχθηκαν οι σιωνιστές και έβαλαν τα αδέρφια να σκοτώνονται μεταξύ τους. Για σκεφτείτε! Τι θα πει «αριστερός» και «δεξιός»; Όλα αυτά είναι σιωνιστικά δημιουργήματα.

Για τον Έλληνα υπάρχει μόνο Ελληνισμός και Ελληνικότητα. Αυτά είναι τα σημεία αναφορά μας.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΑΤΣΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΟΣ!

Επειδή, σήμερα ακούμε και ψελλίζουν κάτι για «ρατσισμό» και κατηγορούν εμάς για ρατσιστές. Αλήθεια, τι σημαίνει «ράτσα» σε κάποιο Ανθρώπινο Γένος,; Ξέρουμε ότι ράτσα έχουν οι σκύλοι, οι γάτες… Τι σημαίνει αλήθεια «ράτσα» για τον άνθρωπο; Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΟΣ!

Εκτός αν εννοούν κάτι άλλο που διαβάζουμε στα δικά τους παραμύθια και βιβλία, ότι ένας θεός θέλησε να έχει έναν λαό δικό του και τον δημιούργησε, που σημαίνει ότι φεύγει από το Γένος των Ανθρώπων και κάνει κάτι δικό του, που πραγματικά, αυτό είναι «Ράτσα» και τους έθεσε στην δική τους νομοθεσία, πώς θα λεηλατεί τα Γένη και πώς θα παίρνει τον πλούτο τους και πώς μέσα από τον πλούτο τους, θα υποτάσσει τα Γένη.

Και πραγματικά, αυτοί που δημιουργήθηκαν από τότε, αυτοί που κατασκευάστηκαν και δεν υπήρχαν μέχρι τότε, τους βλέπουμε σήμερα να επικυριαρχούν με τα δικά μας, τα δικαιώματα μας και τα δίκαια μας και να παίρνουν τα δικά μας και να μας τα δίνουν με τόκο και να μας υποτάσσουν με ό,τι είναι δικό μας.

Όταν έγιναν αυτοί, ο Ελληνισμός ήδη λειτουργούσε οργανωμένα. Είχε Πόλεις που οι Πόλεις είναι κάτι συγκεκριμένο. Για να υπάρχουν Πόλεις, θα πρέπει να υπάρχει Βουλή, Γερουσία, δηλαδή η κλασική δομή μιας Ελληνικής Πόλης.

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι δεν είχαν τίποτα και για να μπορέσουν να υποτάξουν τους Ανθρώπους, δημιουργήθηκε μια «ράτσα», η οποία είναι εκτός του Ανθρώπινου Γένους και έχει δημιουργηθεί μόνο και μόνο για να υποτάσσει τους Ανθρώπους.

Αλλά, επειδή τα πάντα στον πλανήτη είναι δικά μας, του Ανθρώπινου Γένους, του Ελληνικού Γένους και παγκόσμια ο Ελληνικός Πολιτισμός, οι Επιστήμες, οι Τέχνες, οι Πολιτείες, τα πάντα και ο Πλούτος είναι δικά μας!

ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ! ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ!

Ο Μεγάλος Καποδίστριας ξεκίνησε, όπως προείπα, αλλά δεν είχε την Οικονομική δυνατότητα να χρηματοδοτήσει την ελευθερία μας.

Σήμερα όμως έχουμε τεράστια Κεφάλαια που μας περιμένουν.

Τα 600 δισεκατομμύρια δολάρια μας περιμένουν! Τα 2,3 τρισεκατομμύρια έχει δοθεί η εγγυοδοσία και μας περιμένουν για να ανάπτυξη και την πρόοδο της Ελλάδος. Δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα από αυτό το πολιτικό κατεστημένο. Όταν θα πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας, θα τα έχουμε όλα! Ας το κάνουμε λοιπόν!

Έχουμε την στρατηγική, έχουμε την Νόηση, έχουμε όλες τις προϋποθέσεις κι έχουμε τον Πλούτο. Το μόνο που μένει είναι να Ενωθούμε και να τα πάρουμε όλα, γιατί όλα είναι δικά μας!

Τώρα, προτού καλέσω τον Αρτέμη Σώρρα, θα ήθελα όλοι να εγερθούμε για να πούμε τον Εθνικό Ύμνο!

ΑΣ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Καλησπέρα Συνέλληνες. Μεγάλη μου τιμή που είμαι στην Δράμα, με όλους τους Έλληνες αδερφούς μας.

Γίνεται μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Θράκη, στην απαξιωμένη Θράκη που όλα τα ΜΜΕ και τα σχέδια τους, έχουν κανονίσει!

Να ξεφουσκώσουμε το μεγάλο μπαλόνι που λέγεται «Τουρκία», που όπως έχω πει, δεν είναι κράτος. Είναι μια σιωνιστική χαζάρικη εταιρεία που στήθηκε τα τελευταία χρόνια.

Έτσι λοιπόν αναγκαστήκαμε να έρθουμε στην Θράκη για να ενώσουμε τα αδέρφια μας και να διώξουν τον φόβο.

Όλοι φοβούνται, είτε το μουσουλμανικό κομμάτι, είτε το τούρκικο. Δεν υπάρχει τούρκικο κομμάτι κι αυτό το μέρος που λέγεται «Τουρκία» και σήμερα το έκαναν γεωγραφικό διαμέρισμα είναι η δικιά μας Ιωνία, οι δικοί μας Πελασγοί! Όλα αυτά τα μέρη είναι δικά μας! Είναι ή δεν είναι δικά μας; Τι περιμένετε να ενωθείτε;

Και τώρα θέλουν ξανά να ξεκινήσουν, επειδή υπάρχουν οι πλειονότητες οι μουσουλμανικές.

Αγαπητοί μου, μόνο η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ είναι ασφαλής για να μένουν όλοι οι Πολίτες. Πρέπει να γνωρίζουν κάτι: δεν υπάρχει γονίδιο χριστιανού, γονίδιου μουσουλμάνου, ούτε βουδιστή, αλλά υπάρχουν Ανθρώπινα Γονίδια.

Άρα λοιπόν γίνεται ποτέ ένα θρησκευτικό κομμάτι να διαιρέσει και να σφάξει λαό Ανθρώπων, νομίζοντας ότι κάποιος έχει καλύτερο θεό από κάποιον άλλον;

Εντάξει! Καλούμε τους εκπροσώπους των θεών να παλέψουν και να μας αποδείξουν ποιος είναι ο καλύτερος θεός τους! Όχι οι Άνθρωποι!

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ…

Ωστόσο θα σας πω μια προφητεία! Σας αρέσουν οι προφητείες, μας έχουν τρελάνει με τις προφητείες ε; Πάρτε μια εβραϊκή, γιατί όλες οι προφητείες είναι των μυστικών υπηρεσιών.

(βίντεο με την Ψαρούδα-Μπενάκη και με την ορκωμοσία του Κ.Παπούλια ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας)

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Καταλάβατε τι είπε; «…να παραβιαστούν τα ανθρώπινα δικαιώματα και να περιοριστούν τα σύνορα, να περιοριστεί το σύνταγμα…» Για ποιο λόγο θα περιοριστεί; Ξέρει κάτι που δεν το λέει;

Καλά, δεν υπάρχει κάποιος διανοητής, κάποιος αναλυτής να μας πει τι έλεγε; Βλέπετε που σας τα λένε όλα; Βλέπετε ότι δεν ξέρετε τι συμβαίνει μέσα στην ίδια μας την χώρα, μέσα στο ίδιο μας το κράτος;

Νόμιζες ότι το κράτος είναι κάτι διαφορετικό από σένα!

Μα, εμείς είμαστε το Κράτος! Κράτος χωρίς πολίτες, υπάρχει κράτος; Πρέπει να καταλάβετε ότι το Δημόσιο είσαστε εσείς. Το Δημόσιο είμαστε όλοι εμείς! Όλοι εμείς απαρτίζουμε το Δημόσιο. Κι όταν εμείς χρωστάμε στην Οντότητα του Δημοσίου που φτιάξαμε ως Νομική Οντότητα, χρωστάμε στον εαυτό μας. κι όταν αυτό μας χρωστάει, μας χρωστάει ο εαυτός μας!

Τι διαφορά έχει το Δημόσιο από εμάς;

Άρα, πώς γίνεται κάποιος τρίτος να έρχεται και να αγοράζει τα χρέη του Δημοσίου; Αφού εγώ χρωστάω στον εαυτό μου. Πούλησα εγώ του εαυτού μου το χρέος; Βλέπετε πώς έχουν γίνει τα πράγματα;

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΦΠΑ;

Πληρώνουμε τόσα χρόνια εφορία και νομίζετε ότι όλα αυτά που έχουν γίνει, δηλαδή το κράτος και ότι οι φόροι που πληρώνουμε πάνε ξανά στο κράτος μας και εμείς θα τα απολαμβάνουμε.

Τελικά, η ζωή μας έχει φτάσει 120% κόστος της Εφορίας, αλλά δεν μπορούμε να ζήσουμε, αλλά δεν ξέρουμε και πού πάνε τα λεφτά. Τόσα χρόνια πληρώνουμε! Τόσοι φόροι! Σκεφτείτε παιδιά!

Τσιγάρα, αλκοόλ, τα αυτοκίνητα μας, όλα, το ΦΠΑ και ένας δεν βγήκε να πει: ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΦΠΑ; Ξέρετε ότι το ΦΠΑ δεν πηγαίνει στην Ελλάδα; Το γνωρίζετε;

Ξέρετε, ότι παλιά δεν υπήρχε ΦΠΑ και οι επιχειρηματίες θα το θυμούνται, ότι υπήρχε μόνο το χαρτόσημο.

Έχουμε ΦΠΑ από την στιγμή που ενταχθήκαμε στην Ευρώπη.

Δηλαδή, όταν ενταχθήκαμε δεν είναι πήγαν κάποιοι και μας ενέταξαν σε ένα ράφι! Η Ευρώπη είναι μια Κοινοπραξία. Είναι ένα Ειδικό Συμβόλαιο που έκαναν όλα τα κράτη.

Κάθισαν όλα τα κράτη κάτω, βάλαμε τα θέματα μας και φτιάξαμε ένα κοινό ταμείο για να πηγαίνουμε όλοι και να είναι πιο συντονισμένες οι κοινωνίες μας και οι οικονομίες μας.

Αυτό είναι λοιπόν η Ευρώπη. Είναι ένα Κοινοπρακτικό συμβόλαιο που δεν το έχετε δει ποτέ, θα το δείτε όμως στις ημέρες της ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ που θα το ελέγχει, μέχρι μίας δεκάρας!

Αυτό το ΦΠΑ ορίστηκε θα πηγαίνει σε όλα τα τρόφιμα, σε όλες τις συναλλαγές μας με 23%, κάποτε στην Γαλλία ήταν 33% και το Βέλγιο 25%, εμείς φτάσαμε στο 19%, πήγαμε στο 24%, θα πάμε στο 72%…φτου και βγαίνω….

Αυτό το ΦΠΑ πηγαίνει λοιπόν για τα έξοδα, για τα χαρτιά και τα μελάνια, για τα αναλώσιμα της Ευρώπης και για τα γραφεία της.

Όταν εγώ πληρώνω 23%, στα 5 χρόνια, δηλαδή στα 4 χρόνια και κάτι, έχω δώσει όλο τον Εθνικό μου πλούτο, γιατί όλες οι συναλλαγές έχουν ΦΠΑ!

Είμαστε 20 χρόνια στην Ευρώπη! Έχουν πάρει 5 φορές τον Εθνικό μου πλούτο, τον Εθνικό μου ΑΕΠ και όλων των κρατών, αυτά τα γραφεία των Χαζάρων που τα ονομάζετε ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ! Το διανοείστε;

Ψάξτε το και ρωτήστε το, δεν πάνε σε εμάς και με ποινή θανάτου, φυλακή, αν δεν πληρώσεις!

ΚΑΝΕΝΑΣ «ΑΡΧΗΓΟΣ» ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Δεν έχει κάτσει κάποιος Αρχηγός κράτους, όπως στην Ελλάδα…έχετε δει εδώ στην Ελλάδα Αρχηγό κράτους; Έχετε δει ποτέ Ελληνική Κυβέρνηση; Πώς να δεις παιδί μου; Όταν σου βγαίνει από το υπόγειο κάποιος και σου λένε: «ψηφίστε τον!», από όλα τα κομματο-υπόγεια, δεν γίνεται να είσαι κυβέρνηση του Ελληνικού λαού και να ελέγξεις το Κοινοπρακτικό. «Ρε παιδιά, πόσα λεφτά παίρνει η Ενωμένη Ευρώπη; Τι τα κάνει;»

Βέβαια, όποιος θα ήξερε τις Βρυξέλλες, Βρυξέλλες δεν υπήρχαν! Ήταν κάτι χωράφια και κάτι αγροτόσπιτα και τώρα, ό,τι κτίριο υπάρχει στις Βρυξέλλες, είναι της Ενωμένης Ευρώπης.

Δημιούργησαν χιλιάδες επιτροπές των επιτροπών για να δικαιολογήσουν τα γραφεία της Ενωμένης Ευρώπης! Δεν θα ελέγξει κάποιος αυτό το Κοινοπρακτικό;

Αυτό το Κοινοπρακτικό Συμβόλαιο που έχουμε βάλει λεφτά, έχει βγάλει κέρδη και έχει βγάλει τόσα χρήματα που σήμερα, κάποιος πρέπει να τα ελέγξει για να δει αν διανέμονται σωστά σύμφωνα με το Κοινοπρακτικό Συμβόλαιο που έχουμε κάνει εμείς, αν όντως τα χρήματα διαιρούνται και πάνε από χώρα σε χώρα, όπως λέει το Συμβόλαιο μας, αντίστοιχο της Συνθήκης του Bretton Woods κι αντίστοιχο, άλλων 29 μεγάλων Συμβολαίων που έχουμε κάνει.

Το έκανε κανένας; Γιατί;

Είδαμε ηγέτες που έχουν κυβερνήσει αυτόν τον τόπο να χαρίζουν τις γερμανικές αποζημιώσεις! Για ποιον λόγο μωρέ; Ποιος θα χαρίσει;

Έχω εγώ το δικαίωμα να χαρίζω εγώ τα λεφτά ή την αποζημίωση των σκοτωμένων Ελλήνων; Και έχει υπογράψει κι ο Καραμανλής, ο γέρος και όλοι οι άλλοι ότι δεν θέλουν τις αποζημιώσεις;

Καταρχήν να δούμε να συμφωνούμε για τις αποζημιώσεις! Ποιες αποζημιώσεις; Αποζημίωσαν ποτέ 650.000 εκτελεσμένους Έλληνες αδερφούς μου; Και πόσο κάνουν αυτοί οι 650.000 εκτελεσμένοι;

Για να μάθετε πόσο κάνουν, γιατί δεν μπορείτε να μου πείτε, να στείλουν οι Γερμανοί 650.000 να τους εκτελέσουμε και να μας πούνε πόσο κάνουν!! Για να καταλάβετε πόσο κάνει! Για να δούμε λοιπόν πόσο κάνει η Ανθρώπινη γερμανική ζωή! Για να τους βάλουμε σε ένα τέτοιο δίλημμα!

Πού είναι λοιπόν το Υπουργείο Εξωτερικών; Πού είναι όλες οι Οργανώσεις; Πού είναι αυτό το κράτος και αυτό το παρακράτος που πληρώνουμε και λυμαίνεται και τα κόκαλα και το αίμα των προγόνων μου; Με ποιο δικαίωμα το κάνει αυτό;

Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ» ΦΑΝΤΑΣΜΑ….

Ας το προσπεράσουμε και ας πάμε λίγο στο σήμερα!

Είπα στην Κρήτη πριν δύο χρόνια ότι οι Εφορίες είναι ιδιωτικές και δεν συγκινήθηκε κανένας.

Βάλτε το βίντεο να δείτε που το λέει ο Βαρουφάκης στις ημέρες σας: «Δεν ελέγχω τα έσοδα του κράτους».

Τότε, πώς κάνεις Οικονομική Πολιτική και γιατί πεθαίνουν οι αδερφοί μου; Ακούστε το!! Αυτός είναι εκλεγμένος Υπουργός Οικονομικών! Σαν κι αυτόν είναι και οι άλλοι!

{βίντεο με τον Βαρουφάκη που ομολογεί ότι δεν ορίζει την Γενική Γραμματεία Εσόδων))

Α. ΣΩΡΡΑΣ: «Εντελώς ξένο…» «ΤΡΟΙΚΑ εν κράτει». Δεν ελέγχει τα έσοδα! Τότε γιατί τόσοι Συνέλληνες μου να μπουν φυλακή για τους φόρους; Τόσα σπίτια, τόσες ζωές γιατί μας τα κλέβουν; Για κάτι που δεν ξέρουμε; Τι πληρώνουμε; Τι ακριβώς έχει γίνει μέσα στην χώρα μας; Ποιος ενδιαφέρεται; Ποιος θα το καθαρίσει αυτό; Ποιος θα το σταματήσει αυτό; Αν όχι εσείς, ποιος; Αν όχι τώρα, πότε θα γίνει; Εξηγήστε μου τι θα γίνει!

Κοινό: Εμείς Τώρα!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πάμε στο ΦΕΚ που ψηφίσανε, εγώ θα τα πω «Ζώα» και προδότες. Το «ζώα» δεν είναι βρισιά, αλλά είναι διαπίστωση. Γιατί, δεν μπορεί να είναι στο τιμόνι της χώρας και να διοικούν Ανθρώπους και να φέρονται έτσι σε Ανθρώπους! Είναι σίγουρα κάτι άλλο από άνθρωποι! Δεν είναι άνθρωποι!

Πάμε στο ΦΕΚ. Αυτό το ΦΕΚ είναι της «Ανεξάρτητης Αρχής». Είναι ένα κράτος μέσα στο κράτος μου, χωρίς Νομική Προσωπικότητα. Μπορούμε να το δούμε;

«Συνίσταται Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή χωρίς Νομική προσωπικότητα.»

Αν υπάρχει κάποιος νομικός, δικηγόρος, οικονομολόγος εδώ πέρα, να μου εξηγήσει τι σημαίνει: ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. Γνωρίζει κάποιος; Υπάρχει κάποιος δικηγόρους ή Οικονομολόγος εδώ μέσα; Δεν πατάνε αυτοί εδώ μέσα!

Σε αυτό τον πλανήτη είσαι δύο πράγματα: Ή Φυσικό Πρόσωπο ή Νομική Προσωπικότητα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Αν είσαι εταιρεία, τότε είσαι Νομική Προσωπικότητα, αν όχι, είσαι φυσικό Πρόσωπο.

Αυτό το μόρφωμα δεν έχει Νομική Προσωπικότητα. Δεν υπάρχει! Και ΧΩΡΙΣ ΕΔΡΑ!! Απλά στην Αθήνα!

Έχει την δυνατότητα –και διαβάστε το- να κάνει ό,τι θέλει, ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ!

Αυτό κύριοι είναι ΦΕΚ. Αυτό το ψήφισε η κυβέρνηση σας, το ψήφισαν όλοι οι βουλευτές, στο Ελληνικό σου Κοινοβούλιο. Το διανοείστε;

Παρέδωσαν τα πάντα. Αυτό το μόρφωμα δεν μπορεί να ελεγχθεί από κανένα όργανο, ακόμα και από τον Υπουργό Οικονομικών και λέει, αν ο Υπουργός Οικονομικών διαφωνήσει με τον Επίτροπο ή τον Διευθυντή, δεν πειράζει, ξαναγυρίζει να το συζητήσει με τον Διευθυντή.

Πώς θα γυρίσω πάλι σε σένα; Αυτό το μόρφωμα κανονίζει τα όπλα σου, τα φάρμακα σου και την δολοφονία σου.

Κατά τα άλλα εσείς εκλέγετε και αυτός ο Υπουργός Οικονομικών δεν μπορεί να κάνει κάτι.

Μπορείτε να το διανοηθείτε; Μας αφανίζουν παντελώς, διαλύουν τα πάντα. Παίρνουν τα πάντα κι όλα αυτά μέσα στην Ελλάδα!

ΟΙ 13 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ: ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΟΥ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;

Αυτό λοιπόν που έχει γίνει σήμερα, την τελευταία βδομάδα, είναι 13 Ερωτήσεις στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Πρωθυπουργό της χώρας, σε 15 συγκεκριμένα Υπουργεία, στον Άρειο Πάγο, στον Πρόεδρο του Άρειου Πάγου, στον Εισαγγελέα της χώρας, στον Συμβούλιο της Επικρατείας και σε όλους τους Αρμόδιους Φορείς να μου απαντήσουν με 13 συγκεκριμένες Ερωτήσεις τι ακριβώς είναι αυτό το μόρφωμα που μαζεύει τον Εθνικό μου πλούτο και μου διαλύει την χώρα;

Και ποιος βάζει τον εκπρόσωπο και τον διευθυντή σε αυτό το μόρφωμα; Και πού πάνε τα λεφτά αυτά και γιατί ακριβώς να γίνει και

Γιατί να γίνει και φύγει όλη η κυριαρχία του Έθνους μου από την πολιτική ζωή και από την βουλή και να παραδοθεί σε αυτό το άυλο μόρφωμα. Να δούμε ποιος θα απαντήσει!

Δεν θα απαντήσει κανείς!

Υποχρεούνται όλες οι Ε.ΣΥ σε όλη την επικράτεια, οι 280 Αυτόνομοι Δημοτικοί Οργανισμοί να καταθέσουν το ίδιο Εξώδικο και ερωτήσεις σε όλα αυτά, στους αξιωματούχους σου και σε όλη την πολιτική ζωή.

ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!

Στην περίπτωση που δεν θα απαντήσουν, η Εσχάτη προδοσία θα είναι από όλον τον Ελληνικό λαό.

Για όλα αυτά, υπάρχουν χιλιάδες πράγματα που πρέπει να τα δείτε σε βάθος και αν δεν το τελειώσουμε τώρα εμείς όλο αυτό, αυτή την στιγμή που ο πλανήτης μπήκε στην πολιτιστική και οικονομική κρίση, δεν θα το κάνει κανείς άλλος!.

Τελικά νομίζατε ότι το θέμα ήταν οικονομικό; Έλα που δεν είναι!

ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ…

Ωστόσο όμως για να αισθανθείτε άνετα και για να καταλάβετε τον πλούτο σας, ας ξεκινήσουμε από εκεί.

Έχουμε φτιάξει όλες τις πλατφόρμες, ώστε να ξεχρεώσετε όλα σας τα χρέη, από τα δικά σας χρήματα.

Σήμερα είναι η εποχή που έρχεστε για να παραλάβετε την δύναμη, την δυναμική και την δυνατότητα την δικιά σας. Να παραλάβετε τον πλούτο σας. Να έρθετε να υπογράψετε ότι είσαστε Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς κι ότι μπορείτε να διαχειριστείτε τον πλούτο, την ζωή και το μέλλον, μπαίνοντας στην διαδικασία της ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ, έτσι όπως έχουμε στήσει την πλατφόρμα.

Όπου χρωστάτε κι ό,τι δημιουργηθεί στο μέλλον, ακόμα και χρέος εξωτερικού, εσωτερικού, κρυμμένο ή μη, ό,τι έχουμε κάνει και δεν το ξέρουμε, φεύγει από το κεφάλι μας.

Είμαστε υποχρεωμένοι όλοι οι Έλληνες να κάνουμε την ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ προς τις Εφορίες, στα Ασφαλιστικά Ταμεία και στις Τράπεζες.

Την άλλη βδομάδα, επειδή τα τυπογραφεία μας έχουν πάρα πολύ δουλειά, ήδη ετοιμάζεται Εξώδικο για την ΔΕΗ, δηλαδή ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.

Μετά από αυτό το Εξώδικο που θα κάνετε, εσείς από τα πιστοποιημένα χρήματα που δίνετε με τους λογαριασμούς που υποδεικνύονται που είναι ήδη πιστοποιημένοι με 660 σελίδες Σχετικά με όλες τις αποδείξεις, τι ακριβώς δηλώνετε στο Εξώδικο, αν σας κόψει κάποιος το ρεύμα, τότε έχει διαπράξει Ανθρωποκτονία από Πρόθεση στο κοινωνικό αγαθό του ρεύματος, εφόσον το πληρώνεις.

Αμέσως μετά έρχεται η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, ένα δημόσιο αγαθό που το κάνουν ό,τι θέλουν και αμέσως μετά, οι ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ, όπως και το ΝΕΡΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ που υπάγεται σε μια ειδική υπηρεσία και έτσι θα μπορέσουν να πληρώσουν οι αγρότες που δεν μπορούν να ποτίσουν, ούτε τα χωράφια τους.

ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ! ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!

Συνταχτείτε στα δικά σας γραφεία. Ας καταλάβετε όλοι ότι εγώ, δεν έχω ούτε ένα γραφείο στην Ελλάδα. Όλα τα γραφεία είναι των πολιτών. Είναι του ίδιου του Πολίτη.

Ο Πολίτης έχει τον Οργανισμό του, το Συμβόλαιο του, με ένα πραγματικό Δημοκρατικό Καταστατικό για να πάρουν τα πράγματα και την ζωή στα χέρια τους, για να έρθει ο πλούτος στα χέρια τους.

Θα πρέπει να μάθουν, γιατί εκεί μέσα είναι μια σχόλη που θα μπορείτε να συμβιώσετε, να συν-χωρέσετε, δηλαδή να χωρέσετε όλοι μαζί και να λειτουργήσουμε σε μια τελική ευθυγράμμιση για να πάρουμε την χώρα στα χέρια μας.

ΑΡΑ ΑΥΤΗ Η ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Συνέλληνες, θα πάμε σε ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. Το μεγάλο Δισκοπότηρο της ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ είναι η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

Δεν είναι να ψηφίζουμε σε μια κάλπη που το λέει και το όνομα της ότι είναι ψεύτικη, κάλπικη. Στην κάλπη, μετράνε αυτοί!

Όλοι ξέρετε τι ψηφίζετε μεταξύ σας, αλλά κρυβόμαστε να μην δείξουμε την ψήφο μας και τελικά, έχουμε ένα τεράστιο αρχείο από απάτες που έγιναν στις εκλογές!

Έχουμε τεράστια στοιχεία για εξαπάτηση στις εκλογές με στοιχεία ψεύτικα, για παράδειγμα, περιοχές που δεν είχαν καν τόσους κατοίκους να είναι γραμμένοι 3.000 ψηφοφόροι για τα αποτελέσματα να είναι για 60.000.

Είναι τρελά τα πράγματα που συμβαίνουν σε όλη αυτή την απάτη των εκλογών. Εσείς, βλέπετε ότι αυτοί είναι αποτέλεσμα εκλογών;

Δεν σας κάνει εντύπωση πως ό,τι και να κάνουν, δεν έχουν κανένα πολιτικό κόστος; Γιατί δεν έχουν πολιτικό κόστος; Δεν τους νοιάζει, γιατί δεν βγήκαν από τον Ελληνικό Λαό. Εδώ, ένα δημοψήφισμα έκαναν, που βγήκε ΟΧΙ που το έκαναν ΝΑΙ! Και το πολιτικό κόστος;

Πραγματικά, αν ένας πολιτικός δεν έβγαινε με την αρωγή των ποσοστών της Singular μιας ιδιωτικής εβραϊκής εταιρείας που καταμετρά τους ψήφους μου. Το ξέρετε αυτό;

Το ξέρετε ότι δεν μετράει το Υπουργείο Εσωτερικών τις ψήφους μας; Το γνωρίζετε; Αν όχι, να το μάθετε. Δεν μετράει το Υπουργείο Εσωτερικών!

Οι ψήφοι στην Ελλάδα μετρούνται από μια ιδιωτική εβραϊκή εταιρεία, άρα κάνει ό,τι θέλει. Λένε, «Ψηφίστε όποιον θέλετε. Εμείς θα βγάλουμε όποιον θέλουμε εμείς!».

Άρα, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έχει κανένα πολιτικό κόστος, ό,τι και να ψηφίσουμε, ό,τι και να κάνουμε, δεν τους νοιάζει, γιατί δεν έχουν πολιτικό κόστος, γιατί δεν βγαίνουν από την ψήφο του Ελληνικού Λαού. Δεν κινδυνεύουν από τίποτα, γιατί απλά δεν υπάρχουν.

Αυτό συμβαίνει στις ημέρες μας! Πού είναι το πολιτικό κόστος ρε παιδιά; Αφού ο μπουφές είναι δηλητηριασμένος. Ό,τι και να πάρεις από το «κομματικό κομμάτι» είναι δικό τους. Πάρε από όπου θέλεις!

ΕΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!

Έτσι λοιπόν αγαπητοί μου, σε όλη την Ελλάδα, συστρατεύονται όλοι οι Έλληνες. Έχουμε τεράστια δυναμική στην βάση, που ο πολίτης πρέπει να καταλάβει κι όχι να πιστέψει.

Όλοι με ρωτάνε: «Γιατί να σας πιστέψουμε;»

Εμένα να πιστέψετε; Ζήτησα εγώ να με πιστέψει κανένας; Εγώ σας λέω να μην ξαναπιστέψετε τίποτα! Κι ό,τι πιστέψατε μέχρι τώρα, δεν ήταν ψεύτικο; Να μην ξαναπιστέψετε τίποτα κι ό,τι ακόμα πίστες έχετε να τις βάλετε σε μια διαδικασία για να τις αποδείξετε, αν είναι αληθινές.

Γιατί αν πιστεύεις, δεν γνωρίζεις.

Να το αποδείξω λίγο;

Αυτός που πιστεύει, δεν γνωρίζει! Έχω 200 ευρώ στο παντελόνι μου. Το πιστεύετε; Είτε το πιστεύεις, είτε όχι, το ίδιο πράγμα είναι.

Δεν το γνωρίζεις! Αν με ψάξεις όμως, θα ξέρεις.

Άρα, θα ξέρεις αν έχω 200, ή καθόλου.

Άρα, με το «ξέρω», δεν «πιστεύω». Γνωρίζω κι άμα γνωρίζω, δεν πιστεύω. Πιστεύω, γιατί δεν ξέρω.

Συμφωνούμε σε αυτή την Λογική;

Άρα, από μένα να μην πιστέψετε τίποτα, αλλά να δείτε και να μάθετε τι ακριβώς έχει γίνει, αλλά κι αυτό που θα γίνει, είναι καταγεγραμμένο με τα Ελλάνια Πρωτόκολλα, πώς θα βγαίνουν οι Νόμοι, πώς θα ταξινομηθεί η Πολιτεία και πώς θα διοικηθούμε όλοι μαζί χωρίς να ενοχλείται κανείς, με Νομοτέλεια, αλλά δεν θα μπορέσει και τίποτα παραφύσει να περάσει στο Αξιακό μας και να ενοχλήσει την Πολιτεία.

Όλα αυτά γίνονται λοιπόν με την πρώτη δομή στα γραφεία των Πολιτών. ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ:

Να ανοίξετε τα δικά σας γραφεία στην Δράμα, να βάλετε μέσα τους πολίτες και να τους ενημερώσετε και να ξεχρεώσουν στην Εφορία τους, τα Ταμεία τους, τις τράπεζες, την ΔΕΗ, το νερό και τα Δημοτικά Τέλη! Αυτοί έχουν μπλοκάρει και δεν ξέρουν τι θα κάνουν! Τα αφεντικά τους δεν τους λένε.

ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΛΑ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ!!! ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ!

Σε λίγο, οι τράπεζες θα τιναχτούν στον αέρα. Θα φύγουν απλά, όσο εμείς Ενωνόμαστε. Ξέρουν τι έχουν κάνει.

Και μην περιμένετε να κάνουν πίσω ούτε οι πολιτικοί, ούτε οι τραπεζίτες και δεν θα κάνουν πίσω. Ξέρετε γιατί; Γιατί έχουν κάνει χιλιάδες άσχημα πράγματα και δεν μπορούν τώρα απλώς να πουν: «Ναι, το αφήνουμε και σταματάμε. Έχει δίκιο ο Σώρρας! Λεφτά υπάρχουν!».

Θα φτάσουν μέχρι το τέλος! Δεν μπορούν αυτοί να κάνουν πίσω!

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!

Άρα λοιπόν, θα φτάσουμε όλοι μέχρι το τέλος!

Θα φτάσουμε λοιπόν με την τεράστια Ελληνική λεωφόρο, την Ελλάνια λεωφόρο! Μας έχει μείνει κάτι άλλο; Ξέρετε κάποια λύση; Να μου την πείτε να πάω κι εγώ!

Αν υπάρχει κάτι, να πάτε να το κάνετε. Να πάτε είτε στο δογματικό σας κομμάτι, είτε στον Ιεράρχη σας! Ή να πάτε στον κομματάνθρωπο σας. Ή μήπως υπάρχει κάτι στην στοά;

Άμα δεν υπάρχει άλλη λύση, τότε να ενωθούμε και να φτιάξουμε την Ελλήνων Πολιτεία τόσο δυνατή, ώστε να μην ξαναπεράσει κανένας ποτέ και να ενοχλήσει ξανά, ούτε την Ελληνικότητα μας, ούτε τον πλούτο μας, ούτε την ζωή μας.

Ας χαράξουμε μόνοι μας το μέλλον, γιατί μπορούμε!

Καλούμε όλους τους Έλληνες να πάρουν τον πλούτο τους και να συστρατευτούν στον Πολιτικό Φορέα, ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στον Φορέα του κάθε Έλληνα για την κεντρική σκηνή.

Πρέπει οι Έλληνες να πάρουν την Ελλάδα στα χέρια τους. Είναι η πρώτη φορά μετά από 2.500 χρόνια που αυτό θα γίνει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.

Το, αν θα αργήσετε, είναι δικό σας κομμάτι. Όσο πιο γρήγορα το κάνετε, θα είναι καλύτερα για εσάς. Όσο αργείτε, θα είναι καλύτερο για αυτούς.

Όλη αυτή η Ένωση γίνεται με έναν Όρκο που κάνουμε, όλοι οι Έλληνες για την Απελευθέρωση της Μητέρας των Μητέρων Ελλάς! Για την Ελλάδα και για όλους μας τους προγόνους, αλλά και για τους απόγονους, για αυτούς που θα αφήσουμε και θα κληρονομήσουν.

Ενωνόμαστε με έναν Ιερό Όρκο, ότι θα φτάσουμε μέχρι το τέλος και απελευθερώσουμε την Ελλάδα μας, γιατί μόνο για αυτήν και μέσα σε αυτήν ζούμε!

Πρέπει και εδώ να ακουστεί ο Ελλάνιος Όρκος, ο Όρκος του Πολεμιστή που θα φτάσει μέχρι το τέλος και δεν θα κάνει κανείς πίσω και θα τα πάρουμε όλα! Γιατί όλα τα δίκαια και τα δικά μας, είναι δικά μας!

Θα φτιάξουμε μια πραγματική Πολιτεία με μια Δημοκρατία που έχει χιλιάδες χρόνια να γίνει. Αυτό που λένε «Δημοκρατία», δεν υπάρχει. Είναι μια Φεουδαρχική κομματοκρατία, μια αρρώστια δίπλα μας!

Και αν είδατε, η κρίση είναι κρίση σχέσεων και όχι οικονομική. Είδατε τις φιλίες σας; Πώς προδόθηκαν όλα; Αρρώστησαν όλοι και σήμερα πρέπει να πάμε πάλι στην θέση μας.

Σήμερα καλούμαστε να πάρουμε Θέση! Σήμερα που ο αφανισμός μας είναι προ των πυλών με χιλιάδες εχθρούς, πρέπει να μας βρει ενωμένους, γιατί ΕΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ. ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΝΙΚΗΘΟΥΜΕ! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ!

Ελάτε συνέλληνες λοιπόν να κάνουμε τον Ελλάνιο Όρκο για την απελευθέρωση μας, να γίνουμε ΕΝΑ ΣΩΜΑ, ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, ΕΝΑΣ ΝΟΥΣ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ!

Ελάτε να ενωθούμε όλοι μαζί! Γιατί όσο ήμασταν μόνοι μας, μας λιώσανε!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!

………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση