ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ. !!!! ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ… ( ΕΛΛΗΝΕΣ… ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ; )

ΑΡΘΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

13699942_497484223791080_4231061714425003835_n

Vasilis Theodoropoulos ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ. !!!! ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ……….

Σύνταγμα της Ελλάδας ΤΜΗΜΑ Β’: Σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας Άρθρο 3
1. «Επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού. Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδας, που γνωρίζει κεφαλή της τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, υπάρχει αναπόσπαστα ενωμένη δογματικά με τη Μεγάλη Εκκλησία της Κωνσταντινούπολης και με κάθε άλλη ομόδοξη Εκκλησία του Χριστού• τηρεί απαρασάλευτα, όπως εκείνες, τους ιερούς αποστολικούς και συνοδικούς κανόνες και τις ιερές παραδόσεις. Είναι αυτοκέφαλη, διοικείται από την Ιερά Σύνοδο των εν ενεργεία Αρχιερέων και από τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο που προέρχεται από αυτή και συγκροτείται όπως ορίζει ο Καταστατικός Χάρτης της Εκκλησίας, με τήρηση των διατάξεων του Πατριαρχικού Τόμου της κθ’ (29) Ιουνίου 1850 και της Συνοδικής Πράξης της 4ης Σεπτεμβρίου 1928.»

ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ «ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ» ΟΡΙΖΕΙ:
«Όλα τα Μυστήρια μεταδίδουν τη μία Θεία Χάρη, το καθένα με ειδική τελετή και είναι αναγκαία για τη σωτηρία μας όχι όμως όλα. Υποχρεωτικά είναι τα Μυστήρια του Βαπτίσματος, του Χρίσματος, της Θείας Ευχαριστίας και της Μετανοίας – Έξομολογήσεως.»
ΟΤΙ Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ. !!!

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΓΑΛΑΤΑΣ Γ΄ 27-29 :
«Επειδή όσοι εβαπτίσθητε, εις Χριστόν, Χριστόν ενεδύθητε . . . Εάν δε ήσθε του Χριστού, άρα είσθε σπέρμα του Αβραάμ, και κατά την επαγγελίαν κληρονόμοι.» (Γαλ. γ΄27-29).

ΔΗΛΩΝΕΙΣ Ή ΔΗΛΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. !!!!!!

Artemis Sorras

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΙΣΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΝΤIΝΟΗΣΗ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΨΕΥΔΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΑΖΟΥΝ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΣΠΕΡΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ.

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΖΩΩΔΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑ  ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΔΥΝΑΣΤΗ ΣΤΟ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΛΥΤΙΣΜΟΥ Η ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΜΑΣ ?????

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ Η ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΞΕΙ Η ΕΜΦΥΤΕΥΣΕΙ .

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ  ΤΡΕΛΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΤΕΙΑ .ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ  ΤΟΥΣ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

……………………………

ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΜΥΗΣΗ. ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΘΗΚΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ. ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ;

Αφήστε μια απάντηση