ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΗΜΜΕΝΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ. ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ. 13/6/2900 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΗΜΜΕΝΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ 13.6.2016

( από 31.35 λεπτό )

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Εδώ Βίκυ θα επαναλάβω ότι ίσως εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε την δύναμη αυτού του όπλου αλλά το καθεστώς ξέρει πάρα πολύ καλά τι σημαίνει αυτό το όπλο και θα το καταλάβουμε και εμείς από την αντίδραση του καθεστώτος. Και εδώ θα ήθελα να σου πω να κάνεις μία εξήγηση γιατί βλέπουμε ότι υπάρχουν και έγγραφα τα οποία είναι στην αγγλική γλώσσα και με ποια σειρά έχουνε μπει μέσα στα επισυναπτόμενα. Και να πω ότι αυτή η εξώδικη δήλωση εντολή, αυτή η βιβλιοδεσία είναι στην διάθεση οποιουδήποτε θέλει να την έχει.

Βίκυ Χαραλάμπους: Το πρώτο έγγραφο το οποίο υπάρχει στις πρώτες σελίδες είναι η Εξώδικη- Δήλωση- Εντολή-Εξουσιοδότηση του Αρτέμη Σώρρα που έχει γίνει κατά του Ελληνικού Δημοσίου, του Υπουργού Οικονομικών της Δ.Ο.Υ. Πατρέων και της Τράπεζας της Ελλάδος και μετά που έχει κοινοποιηθεί επίσης στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό, το Ελληνικό κοινοβούλιο αλλά και την Τρόικα και επίσης έχει κοινοποιηθεί και στον Άρειο Πάγο στην εισαγγελία του Αρείου πάγου και στον πρόεδρο του Αρείου πάγου.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Εδώ επισυνάπτονται όλα τα σχετικά έγγραφα με πρώτη αναφορά στην Τράπεζα της Ανατολής όπου υπάρχει σαν πρώτο έγγραφο η απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου Αθηνών που δηλώνει ότι έχει αποφανθεί το δικαστήριο ότι δεν έχει διεκπεραιωθεί ποτέ η εκκαθάριση της τραπέζης της Ανατολής και ότι η Τράπεζα βρίσκεται ακόμα εν λειτουργία. Δεύτερο έγγραφο είναι οι μετοχές οι οποίες έχουν μετατραπεί σε χρεωστικά ομόλογα, το τρίτο έγγραφο είναι η φορολογία από την Δ.Ο.Υ. Πατρέων, και εδώ να θυμίσουμε ότι είναι 0,5% επί της αξίας της μετοχής δηλαδή περίπου 675 δις η μία που ήταν μόνο το βασικό κεφάλαιο και έτσι δομείται ο φόρος των 27 δις ευρώ, η απάντηση από την Δ.Ο.Υ., η επικύρωση από το Ελληνικό κοινοβούλιο, η περίληψη στα αγγλικά με συνημμένες πληροφορίες ούτως ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε ένα χρονικό του τι συνέβη και για το θέμα της τραπέζης της Ανατολής, το δείγμα της μετοχής, στην συνέχεια αυτά όλα ανήκουν στο σχετικό 1 και στα υπομνήματα τα οποία επισυνάπτονται.

ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Μετά η σειρά του σχετικού 2 όπου στο πρώτο είναι το συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο αυτό που διαβάσαμε κάποια άρθρα από μέσα και το ιδιωτικό άρθρο που προσαρτάται στο πληρεξούσιο το συμβολαιογραφικό το οποίο είναι και σφραγισμένο πάνω σε επιστολόχαρτο της Ελληνικής Δημοκρατίας και το οποίο είναι με μεγαλύτερη ανάλυση από το συμβολαιογραφικό για να μπορούν να γίνονται οι έννοιες πιο κατανοητές, το δεύτερο είναι η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, το τρίτο είναι το Φ.Ε.Κ. όπου αποδεικνύει τον νόμο του Καλλικράτη όπου είναι νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου ο δήμος και άρα η νομιμότητα. Τα άρθρα που μας αφορούν από το Φ.Ε.Κ. νόμου Καλλικράτη.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ

Στην συνέχεια ξεκινάει το σχετικό με αριθμό 3 που ήταν η εξώδικη δήλωση του Αρτέμη Σώρρα η οποία κοινοποιήθηκε στον υπουργό οικονομικών που αφορά την πρόταση χρηματοδότησης με τα 600 δις και επίσης ήταν σε εκείνη την περίπτωση όπου ο Αρτέμης είχε αφαιρέσει τους δύο όρους οι οποίοι είχαν δηλωθεί στην πρώτη πρόταση, έχει αφαιρέσει δηλαδή τον οικονομικό έλεγχο του δημοσίου χρέους και οι ιθύνοντες να αντιμετωπίσουν την δικαιοσύνη. Αυτοί οι δύο όροι είχαν αφαιρεθεί όπου ούτως ή αλλιώς ο λαός θα αποφασίσει τι θέλει α κάνει εκεί.

Συνεχίζουμε στο επόμενο πρωτόκολλο όπου είναι η κατάθεση που είχε γίνει για την επικύρωση της λήψης από το υπουργείο οικονομικών όσον αφορά την παραπομπή της υπόθεσης εκταμίευσης των 600 δις από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Μετά έχουμε την υπ. Αριθμόν 67650 του 2013 απόφαση που βεβαιώνει ότι είναι κατατεθειμένα τα 600 δις υπέρ της κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας από τις 28.9.2012

ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

Το σχετικό 4 είναι το επόμενο εξώδικο του Αρτέμη Σώρρα που είχε καταθέσει όλη την σειρά των εγγράφων που έδειχνε το αίτημα και την επικύρωση για την δόμηση χρηματοδότησης υλοποίησης των έργων στους δήμους και το οποίο είχε κατατεθεί στους διάφορους φορείς και τις υπηρεσίες της κυβέρνησης αλλά και της Τρόικας καθώς επίσης και το ότι κατατέθηκε και στην Αμερικάνικη κυβέρνηση στην Ρωσική κυβέρνηση ακόμα και στην C.I.A. εδώ υπάρχουν διάφορα συνημμένα τα οποία είναι οι μελέτες είναι οι νόμοι είναι τα έγγραφα στα αγγλικά όλα σφραγισμένα με τις σφραγίδες της Χάγης.

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2007

Στην συνέχεια είναι ο ισολογισμός του 2007 που είναι τα κληρονομικά κεφάλαια με επικεντρωμένα στο ότι αφορά την Ελλάδα με τους λογαριασμούς που βρίσκονται στις Ελληνικές τράπεζες που σήμερα κάναμε και μία δημόσια αναφορά όπου οι πολίτες από μόνοι τους έχουν προβεί στην απόδειξη της ύπαρξης και της εγκυρότητας των λογαριασμών και αυτό για να μην ακούμε τις ανοησίες που λένε διάφοροι δημοσιογραφίσκοι και έχουν ξεκινήσει να λοιδορούν και να δημιουργούν δεδομένα για να καλύψουν τα δεδομένα τα οποία εμείς καταθέτουμε.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Ένα πολύ σημαντικό έγγραφο το οποίο βρίσκεται στο σχετικό 6 είναι η κατάθεση που έγινε στην παγκόσμια τράπεζα και στην ομοσπονδιακή τράπεζα της Αμερικής με πρωτόκολλο παράδοσης από το μεγάλο δικηγορικό γραφείο το οποίο έχει αναλάβει να καταθέσει στην Αμερική το αίτημα του Αρτέμη Σώρρα όπου εδώ είναι μόνο στην αγγλική γλώσσα αλλά εν ολίγοις θα σας αναφέρω το τι ακριβώς έχει δηλωθεί. Καταρχάς φαίνεται μέσα σε αυτό η έκθεση του δικηγορικού γραφείου όπου δείχνει την παράδοση των φακέλων στην παγκόσμια τράπεζα και στον πρόεδρο της τράπεζας καθώς και στο συμβούλιο και την ίδια στιγμή στην Federal Reserve, αυτά θα τα δείτε με ανάλυση όπου υπάρχουν πρωτόκολλα παράδοσης, υπάρχει και μία ενδελεχής αναφορά στην έκθεση αυτή η οποία κατατέθηκε στην παγκόσμια τράπεζα όπου ενημέρωσε καθώς και την ομοσπονδιακή τράπεζα της Αμερικής το ιστορικό του τι είχε συμβεί πριν καταθέσουμε σε αυτούς, γιατί πριν να πάμε σε αυτούς έχουμε καταθέσει στους παγκόσμιους ελεγκτές

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ

Ένας εξ αυτών είναι η Alpha Omega Station οι οποίοι έχουν παραλάβει όλα τα έγγραφα, τα αιτήματα, έχουν προβεί σε διάφορους ελέγχους, πέρασε περίπου 4 μήνες ο έλεγχος αυτός, επίσης έχει κατατεθεί στο ITC και επίσης έχει γίνει έλεγχος, έχουν φτάσει στην Ελλάδα οι δικοί τους οι εμπειρογνώμονες οι οποίοι έχουν παραλάβει τον φάκελο, έχουν ελέγξει υπάρχει πρωτόκολλο παράδοσης επίσης και όπου στο έγγραφο αυτό προς την παγκόσμια τράπεζα και την Federal Reserve πέραν του ότι αναλύεται το αίτημα όπως είχε γίνει στους παγκόσμιους ελεγκτές με τις μελέτες όπως έχουν γίνει όλες και για τους 325 Δήμους ξεχωριστά και για την Κύπρο άλλους 36 και για τον Ελληνισμό παγκοσμίως. Όλα αυτά ήταν για να δομηθεί το αίτημα για να αποδείξουμε την αναγκαιότητα, ότι υπάρχει ανάγκη.

ΟΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ

Υπάρχουν οι περιουσίες από την άλλη, έχουν κατατεθεί οι περιουσίες για να μπορέσουν να διαλέξουν αν θέλετε ποιο από τα περιουσιακά στοιχεία του Αρτέμη Σώρρα είναι το καταλληλότερο γι’ αυτόν τον σκοπό και σε αυτήν την συγκεκριμένη περίπτωση έχει προσαρτηθεί η μετοχή της Ανατολής για να μπορέσει να καλύψει την αξία ούτως ώστε να είμαστε πάντοτε διασφαλισμένοι ότι τα χρήματα τα οποία θα εκταμιευθούν για τον σκοπό της υλοποίησης των έργων θα μπορεί να επιστραφούν πίσω με ασφάλεια τα κεφάλαια γιατί έχουν αξία χρυσού από πίσω.

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Οπότε βγαίνει στον αέρα ότι η εγγυοδοσία είναι από την Ανατολή

Βίκυ Χαραλάμπους: Είναι μία, υπάρχει αναφορά σε διάφορες περιουσίες αλλά υπάρχει και αυτό και είναι κάτι το οποίο το επικύρωσε και με τα πολλά έγγραφα τα οποία έχουν προσαρτηθεί. Μέσα στο αίτημα προς της Παγκόσμια Τράπεζα και την Ομοσπονδιακή τράπεζα.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δεν μείναμε μόνο στο να καταγραφεί το αίτημα όπως έγινε στους ελεγκτές αλλά δομήθηκε και πως δημιουργήθηκε όλη αυτή η οικονομική κρίση στην Ελλάδα γιατί τώρα πρέπει να τους τα αναφέρουμε γιατί πτωχεύεις. Όλα αυτά που έχουν δομηθεί στην Ελλάδα υπάρχουν αποδείξεις από τότε που μπήκε η Τρόικα το 2010 το τι έχει συμβεί στοχευμένα στην χώρα και άρα ο Ελληνικός λαός έμεινε σαν αδύναμος πλέον να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα και έτσι δομήθηκε σιγά σιγά η τελική φάση της γενοκτονίας του Ελληνικού Έθνους και αυτό αποδεικνύεται με όσα έχουν παραδοθεί και γι’ αυτό θα δείτε μέσα όλες τις αναλύσεις θα δείτε επίσης μέσα τις συνθήκες που είπαμε πριν από το 1816 και μετά με όλες τις συνθήκες που δεν είναι μόνο της Μπρέτον Γουντς, υπάρχει μία σειρά και μάλιστα στοχεύσαμε σε αυτά. Τα συγκεκριμένα σημεία που αφορούν το θέμα της εκταμίευσης των παγκοσμίων αυτών κληρονομικών κεφαλαίων και θα τα δείτε αν καθίσει κανείς και μελετήσει τις συμβάσεις αυτές, είναι κρυφές βέβαια αλλά εμείς έχουμε βγάλει κατά καιρούς αρκετά στην δημοσιότητα και θα βγουν και πολλά άλλα. Το τελευταίο που έχουμε προσαρτήσει είναι το 2003 που ήταν η συνθήκη στο Μπανγκονκ όπου εκεί συζητήθηκαν ακόμα και τα δικαιώματα των αυτόχθονων τι σημαίνουν δηλαδή γιατί εκεί φτάνουν στην τελική τους δομή να αποδομήσουν το Έθνος που έρχεται στη συνέχεια στην συνθήκη της Βιέννης το 1816. Αν τα πάρει κανείς και τα κλειδώσει το ένα μετά το άλλο θα δει μία σειρά από δεδομένα τα οποία ο σκοπός ήταν να αποδομήσουν το Έθνος και να δημιουργηθούν οι νομικές οντότητες οι οποίες να λάβουν όλα τα δικαιώματα. Αν δει κανείς την ανάλυση θα καταλάβει γιατί τα βάλαμε όλα αυτά και επίσης εξηγούμε τις διάφορες δομές που αφορούν τον έλεγχο των κληρονομικών κεφαλαίων.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ALPHA OMEGA STATION

Επίσης έχει σημασία στην σελίδα 23 του αιτήματος αυτού που πάμε για την παγκόσμια τράπεζα έχουμε και το ιστορικό του Alpha Omega Station άρα εκεί δηλώνουμε και πως η Alpha Omega έχει τα δικαιώματα για να μπορεί να είναι ο ελεγκτής επί των παγκοσμίων κληρονομικών κεφαλαίων με τους κωδικούς, το σημείο 8 αν το κοιτάξει κανείς θα δει ότι υπάρχουν και οι κωδικοί ασφαλείας πως αναγνωρίζεται στα Ηνωμένα Έθνη η Alpha Omega Station και ακόμα και τα δικαιώματα της ιδιοκτησίας περιγράφονται με τον ανάλογο κωδικό, τα δικαιώματα του ελέγχου τα δικαιώματα της αντιπροσώπευσης τα δικαιώματα του ελεγκτή και τις δικές του ταυτότητες.

Η ΕΝΟΡΚΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Επίσης στην σελίδα 24 θα δείτε ότι υπάρχει και μία επικύρωση του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος δηλώνει σε μία ένορκη που έχει κάνει κιόλας ότι έχει παραδώσει όλα αυτά τα έγγραφα στον παγκόσμιο ελεγκτή με τους κωδικούς ασφαλείας όπου με αυτά τα δεδομένα κλειδώνουμε την νομιμότητα των εγγράφων του αιτήματος και της οντότητας πλέον της νομικής η οποία έχει δώσει την εντολή εκ μέρους του λαού να μπορεί να υλοποιηθεί αυτό το μέγα έργο της εκταμίευσης από τα κληρονομικά κεφάλαια όπως έχει δομηθεί υπέρ του Ελληνικού κυρίαρχου Έθνους.

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ALPHA OMEGA STATION

Στις τελευταίες σελίδες το σχετικό 7 και συγκεκριμένα το 7.1 είναι το αίτημα του Αρτέμη Σώρρα στην Alpha Omega Station, η παράδοση των εγγράφων που έχει κάνει και περιγράφει ακριβώς ποια έγγραφα παραδίδει και επίσης το αίτημα για να πιστωθούν τα κεφάλαια των 2.3 τρις για την ανάπτυξη της Ελλάδος της Κύπρου και του Ελληνισμού στο παγκόσμιο στερέωμα. Δώσαμε τους κωδικούς και εξηγούμε ο Αρτέμης Σώρρας με την ιδιότητα που έχει ως φέρον της κρατικής εξουσίας δίνει στον υπεύθυνο της Alpha Omega Station την διαταγή πλέον να εκτελέσει εκ μέρους του Έθνους. Αιτείται από την μία και δίνει πλέον στην δική του αφού ελεγχθεί ο φάκελος και δεν υπάρχει οτιδήποτε το οποίο είναι μεμπτό να προχωρήσει στην εκταμίευση αυτών των κεφαλαίων.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ALPHA OMEGA STATION ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Και θα δείτε ότι στο σχετικό 7.2 αποδέχεται η Alpha Omega Station ότι έχει παραλάβει, ότι ως νόμιμος δικαιούχος για τον έλεγχο και των κεφαλαίων γιατί και εκείνοι έχουν δικά τους κεφάλαια άρα είναι και δικαιούχοι την ίδια στιγμή και αποδέχεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας είναι ο φέρον την κρατική εξουσία γιατί αποδεικνύεται μέσω των αποφάσεων που έχουν παρθεί από το δημοτικό συμβούλιο και από τους δημάρχους. Περιγράφει την δικαιοδοσία του τα πρωτόκολλα και την εξουσία που έχει επί των κληρονομικών κεφαλαίων ο ίδιος ως Alpha Omega Station και εξηγούμε ακριβώς την περιουσία η οποία δεν πρόκειται μόνο περί χρημάτων δηλαδή υποσχετικής τα οποία βρίσκονται σε λογαριασμούς στις τράπεζες αλλά πρόκειται περί πολλών ιδιαίτερων μετάλλων, χρυσού και μίας τεράστιας περιουσίας η οποία βρίσκεται καταχωρημένη ως αξία μερικώς στις τράπεζες αλλά στην ουσία η πραγματική περιουσία βρίσκεται μέσα στην χώρα μας όπως επίσης βρίσκεται και σε πολλές άλλες χώρες του πλανήτη και υπάρχουν επικυρωμένες αποδείξεις τις οποίες και ο ίδιος τις επικαλείται μέσα στο ιστορικό. Και αποδέχεται ότι ο δήμος ως νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου έχει την εξουσία στα κεφάλαια αυτά και αποδέχεται επίσης ότι θα δομηθεί η χρηματοδότηση για υλοποίηση των έργων στην Ελλάδα Κύπρο και στον απανταχού Ελληνισμό και ο ίδιος είναι έτοιμος να έρθει στην χώρα για να μπορέσει να βάλει τους ανάλογους κωδικούς ούτως ώστε να μπορέσουν να εκταμιευτούν τα χρήματα.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ

Θέλω να θυμίσω σε αυτό, στο σχετικό 4 όταν είχε καταθέσει ο Αρτέμης Σώρρας το εξώδικο αφού τελείωσε ο κύκλος των εγκρίσεων και όταν ήρθε πλέον στην Ελληνική κυβέρνηση να αναφέρει το συμβάν και να τους κοινοποιήσει τον φάκελο που είναι γνωστοποίηση και κοινοποίηση που είναι το σχετικό 4 που θα δείτε ότι είναι αυτό που ούτως ή αλλιώς …… (κανει διακοπη στον ηχο από το 49.58 εως και το 50.17 δηλαδη για 20 δεπτερολεπτα και χανονται καποιες λεξεις) την όλη διαδικασία και να ορίσουν σε ποια τράπεζα θα εκταμιευθούν τα χρήματα που θα πιστωθούν.

Τώρα αφού είδατε όλη την δομή θα πρέπει να ξανά πάτε πίσω και να αναλύσετε αυτά που τόσο καιρό κρατάτε στα χέρια σας και τα είπατε πολλές φορές και τα έχετε χρησιμοποιήσει στις ομιλίες σας αλλά τώρα θα κατανοήσετε πολλά πράγματα που ενδεχομένως να ήταν κάπως δύσκολα στην απλή γλώσσα να μπορέσει κανείς να τα κατανοήσει.

Λέει ο Αρτέμης Σώρρας: «για τους λόγους αυτούς επικαλούμαι την ισχύ και την δύναμη που μου παρέχει το πληρεξούσιο μου όπου τίθεται σε λειτουργία η εντολή του λαού και ενεργώντας ως ο ειδικά διορισμένος πληρεξούσιος αντιπρόσωπος των δήμων και των ορθοδόξων εκκλησιών που εκπροσωπώ, γιατί δικαιούται και η εκκλησία και το έχουμε πει πολλές φορές ούτως ή αλλιώς ότι δεν είναι μόνο ο δήμαρχος τον οποίο έχουμε κοινοποιήσει που έχει δώσει την εντολή στον Αρτέμη υπάρχουν περισσότερα Δημαρχεία και υπάρχουν επίσης και τμήματα της εκκλησίας τα οποία δικαιούνται να έχουν ένα κωδικό άσχετα αν εμείς δεν συμφωνούμε αλλά υπάρχει και έχουν δικαιώματα, που εκπροσωπώ δυνάμει της πρώτης ειδικής ανέγκλητης εντολής και εξουσίας που μου δόθηκε ενώπιον συμβολαιογράφου Αθηνών με τον αριθμό τάδε και την συνοδευτική τεκμηρίωση και την συμφωνία με την οποία μου χορηγήθηκε η εντολή και το δικαίωμα να προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια δεσμεύοντας αποκλειστικά δική μου περιουσία χωρίς να φέρω οιοδήποτε βάρος στο δήμο, δημόσιο επικαλούμαι το δικαίωμα αυτό και σας ζητώ να παραστείτε και να συντονίσετε την διαδικασία με ασφάλεια για να πιστωθούν και να μεταφερθούν μέρος των πόρων των κληρονομικών κεφαλαίων με σκοπό να διαρθρωθεί μία αναπτυξιακή προοπτική όπως ποιο πάνω περιγράφεται». Άρα δεν τους ζητάς κάτι άλλο, τους ζητήθηκε μόνο να παραστούν και να συντονίσουν την εκταμίευση γιατί όλα αυτά είναι έτοιμα. Το μόνο που μένει είναι η κυβέρνηση να ορίσει σε ποια τράπεζα θα γίνει. Κατανοήσατε τι μεγάλο υπερόπλο έχουμε στα χέρια μας;

Εδώ ερχόμαστε εμείς τώρα τι θα απαιτήσουμε συνέλληνες εάν εμείς οι ίδιοι δεν θα μπορέσουμε να κατανοήσουμε τι μας έχει δοθεί στα χέρια μας εμείς πρέπει να το θέσουμε σε λειτουργία. Εμείς πρέπει να απαιτήσουμε από την δική μας λειτουργική μηχανή τους οποίους τους αναθέσαμε να ενεργούν εκ μέρους μας και εις το όνομά μας να διοικούν αυτήν την χώρα να πράξουν αυτά που υποχρεούνται να πράξουν. Έχει ήδη κλείσει ο κύκλος, τα πάντα είναι έτοιμα και έμεινε μόνο να το απαιτήσει ο κυρίαρχος λαός.

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Παγκόσμια λοιπόν πιστοποίηση όλων αυτών των οποίων λέμε. Είναι δεδομένοι οι θεσμοί όπως η Alpha Omega Station που μας απάντησε και είναι έτοιμα για μας, οι ποιο γνωστές η Federal και η World Bank όλοι ξέρουνε πολύ καλά. Πρέπει να μάθουμε και εμείς λοιπόν και πρέπει να μάθουν όλοι οι Έλληνες το τι πραγματικά έχουμε στα χέρια μας γιατί ιστορικά είναι η πρώτη φορά που ο Ελληνισμός μπορεί να χρηματοδοτήσει την ελευθερία του και μετά να χτιστεί πραγματικά μέσα από δικά του χρήματα μια πολιτεία η οποία δεν έχει ανάγκη απολύτως κανέναν παρά μόνο τα δικά της. Γι’ αυτό λέμε ότι ήρθε ο καιρός πια να απαιτήσουμε αυτά που είναι δικά μας δεν θέλουμε τίποτα άλλο. Αυτό εδώ πέρα πραγματικά είναι ένα ιστορικό ντοκουμέντο απόδειξη όλων αυτών των οποίων προσφέρει ο Αρτέμης Σώρρας σε όλους μας σε όλους τους Έλληνες, το τι έχουν οι Έλληνες ως κληρονομικά κεφάλαια και η αποδοχή όλων αυτών με πειστήρια και ντοκουμέντα με στοιχεία πραγματικά από τους παγκόσμιους θεσμούς πάνω σε αυτόν τον τομέα.

ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Βίκυ Χαραλάμπους: Βέβαια, είναι επίσης και ένα τεράστιο εγχειρίδιο γνώσης γιατί όλα αυτά τα οποία λαμβάνονται σε αυτήν την ενότητα έχει τεράστια δομή η οποία αγαπητοί συνέλληνες δεν είναι εύκολο. Είναι χιλιάδες χρόνια που όλοι αυτοί οι πύργοι έχουν χτιστεί εις βάρος μας και είναι η ώρα και είναι στο χέρι μας εμείς να το αποδομήσουμε. Γιατί αν δεν το κάνουμε εμείς κανένας δεν μπορεί να το κάνει. Γιατί ο μόνος που έχει δικαιώματα επί των κληρονομικών κεφαλαίων είναι ο αυτόχθων Έλλην ιθαγενής γηγενής το Έθνος. Οπότε εάν εμείς δεν το ζητήσουμε γιατί μέχρι τώρα δεν το γνωρίζαμε, σήμερα όμως το γνωρίζουμε και το γνωρίζουμε από την βάση του γνωρίζουμε το πώς δημιουργήθηκε γνωρίζουμε το πώς λειτουργεί γνωρίζουμε με ποια δεδομένα ανατέθηκε σε αυτούς η διοίκηση και η διαχείριση αυτών των κεφαλαίων. Σήμερα όλοι οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν τι ακριβώς δικαιώματα έχουν ούτως ώστε να τα διεκδικήσουν.

ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Γι’ αυτό πρέπει όλοι να ενημερωθούν. Όσοι δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα θα πρέπει εμείς να δυναμώσουμε τις προσπάθειες μας να δώσουμε πραγματικά αυτό το εγχειρίδιο σε όλους τους δικηγόρους, σε όλους τους δικαστές εισαγγελείς και οποιονδήποτε έχει να κάνει με το οικονομικό λογιστικό τομέα στην οικονομία μας έχει σημασία να γνωρίζουν γιατί εκείνοι θα μπορούν να κατανοήσουν πιο εύκολα πολλούς όρους που ενδεχομένως να τα χρησιμοποιήσουν και διαφορετικά στις διάφορές τους προτάσεις που κάνουν προς τους πολίτες και προς τους πελάτες τους. Είναι σημαντικό η δικαιοσύνη σήμερα να ενημερωθεί γιατί δεν γνωρίζει. Η δικαιοσύνη είναι και εκείνη μπορώ να πω μία δικαιοσύνη κουτσουρεμένη η οποία δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις, δεν έχει γνώσεις έχει πολύ περιορισμένες γνώσεις. Θέλουν να δείξουν ότι γνωρίζουν αλλά στην ουσία δεν γνωρίζουν. Έχουν πάρα πολλά δεδομένα που δεν γνωρίζουν. Και εμείς αν ξεκινήσουμε από την βάση της λογικής τις αποδείξεις που έχουμε μπορεί κανείς έστω κι αν δεν γνωρίζει την βάση να βγάλει σωστά αποτελέσματα γιατί όλα βασίζονται σε λογική.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΑΓΝΟΙ ΝΟΜΟΥ

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Κοίταξε, μπορεί να μην γνωρίζει η δικαστική αρχή αλλά δεν έχει καμία δικαιολογία γιατί τώρα όλα τα στοιχεία υπάρχουν και είναι τόσο διάχυτα που άγνοια δεν δικαιολογείται. Άλλωστε γενικά η άγνοια νόμου δεν δικαιολογείται ούτε από το παρόν σύστημα.

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ

Από την άλλη μεριά θα ήθελα να πω, τελειώνοντας Βίκυ, ότι αυτό το βιβλίο αυτή εδώ πέρα η βιβλιοδεσία έχει μέσα μία τεράστια στρατηγική. Αν καταλάβουμε τι σημαίνει Ανατολή, αν καταλάβουμε τι στρατηγική έχει εφαρμοστεί για να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί η Ανατολή να αποδειχθεί πραγματικά ότι δεν έγινε ποτέ η εκκαθάριση να αποδειχθεί η αξία της μετοχής το πώς έγινε όλο αυτό το πώς δομείται μία χρηματοδότηση με τα παγκόσμια ταμεία απόκρυφες γνώσεις οι οποίες πια είναι γνωστές ευρέως. Το να βρεθεί κάποιος με 600 δις και να τα διαθέσει υπέρ της Ελληνικής κυρίαρχης δημοκρατίας είναι μία στρατηγική και δεν είναι τίποτα τυχαίο. Τα πάντα λοιπόν είναι μία στρατηγική. Τα πάντα έχουν μία αφετηρία και πηγαίνουν προς ένα τέρμα. Εμείς βρισκόμαστε σε έναν αγώνα για να εκτελέσουμε την διαδικασία αυτή και πρέπει να την εκτελέσουμε όσο πιο δυνατά και όσο πιο οργανωμένα γίνεται και επειδή όντας τώρα πολύ πιο πολύ που υπάρχουν στα χέρια τους αυτά τα πληρεξούσια γίνεται μία πολλαπλασιαστική ενέργεια η οποία θέτει προ των ευθυνών τους όλο το καθεστώς γιατί θα ξεκινήσουμε από τα διοικητικά ή από τα υπαλληλικά διευθύνοντα μέλη των φοροεισπρακτικών μηχανισμών ή των τραπεζών οι οποίοι κάποια στιγμή εφόσον δεν ακούσουν την διαταγή δεν υπακούσουν θα τεθεί η υπόθεση ενώπιον του ακροατηρίου ενώπιον των δικαστηρίων και εκεί θα έρθει και η δικαιοσύνη οι οποίοι και αυτοί οι λειτουργοί της δικαιοσύνης θα έρθουν ενώπιον των ευθυνών τους.

ΟΛΟΙ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ Ή ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Βίκυ Χαραλάμπους: και θα υποχρεωθούν να το κάνουν γιατί ο κύκλος έκλεισε

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: ασφαλώς και θα υποχρεωθούν να το κάνουν, βέβαια και οπότε είναι αυτό που λέμε ότι όλοι τους θα πάρουνε την θέση ενώπιον του Ελληνισμού ή μαζί ή κατά. Και όσο πιο πολύ πιέζουμε το καθεστώς τόσο πιο πολύ η θέση μας γνωστοποιείται ισχυροποιείται και μπαίνει το καθεστώς αυτό το οποίο ουσιαστικά είπαμε στηρίζεται σε μία εικονική πραγματικότητα ενώ εμείς έχουμε το πραγματικό και το αληθινό οπότε να αντιπαρατίθεται το μη αληθινό με το αληθινό και το μι αληθινό να μην έχει καμία μα καμία ελπίδα. Έτσι λοιπόν έχουμε στα χέρια μας μία τεράστια δύναμη και είμαστε εκτελώντας το καθήκον μας υποχρεωμένοι αυτήν την δύναμη να την χρησιμοποιήσουμε όσο πιο αποτελεσματικά μπορούμε. Ας είμαστε λοιπόν συντεταγμένοι. Είμαστε κάτω από μία συγκεκριμένη στρατηγική γιατί τώρα κάνουμε πόλεμο και στον πόλεμο δεν υπάρχει αυθαιρεσία δεν υπάρχει ο κάθε ένας κάνω ότι θέλω, υπάρχει συντεταγμένη δράση, υπάρχει στρατηγική η οποία ακολουθείται από όλους για να μπορέσει αν είναι όσο πιο αποτελεσματική γίνεται. Είμαστε πραγματικά σε έναν αγώνα που είναι ιερό καθήκον να το διεξάγουμε και είμαστε όλοι ορκισμένοι και αποφασισμένοι να το πάμε μέχρι τέρμα μέχρι να ελευθερώσουμε την Ελλάδα μας

ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ

Βίκυ Χαραλάμπους: Θέλω να πω και εγώ κλείνοντας και ας μας ακούνε καλά οι λειτουργοί οι κρατικοί μας ότι η αποφυγή της απάντησης, δεν υπάρχει η σιωπηρή απόρριψη και να το θυμόμαστε αυτό γιατί το γνωρίζουμε και εμείς όπως και εσείς. Θέλω να το διαβάσω όπως ακριβώς το έχουμε γράψει στην εξουσιοδότηση του Αρτέμη αλλά και στο πληρεξούσιο και στο εξώδικο «Επειδή σύμφωνα με πάγια νομολογία του συμβουλίου της επικρατείας η άπρακτη παρέλευση της προθεσμίας προς απάντηση αιτήματος δεν αποτελεί άρνηση αλλά αποδοχή του αν τούτο υπαγορεύεται από λόγους δημοσίου συμφέροντος» αυτό τα λέει όλα. Να θυμάστε ότι τίποτα δεν θα μείνει κρυφό. Έχουμε ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες όλοι οι πολίτες συντεταγμένα πλέον δεν θα μείνει τίποτα το οποίο δεν θα αναλυθεί.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΡΡΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ

Θεωρούνται πλέον όσοι δεν υπερασπιστούν το δημόσιο συμφέρον και δεν πράξουν τα όσα θα έπρεπε να κάνουν ως κράτος δικαίου όπως και καλά λένε ότι έχουμε, δεν θα ξεχάσουμε ότι το έγκλημα εσχάτης προδοσίας είναι ένα συνεχές αυτόφωρο δεν υπάρχει βουλευτική ασυλία σε αυτό.

Το έγκλημα της γενοκτονίας, δεν θα ξεχάσουμε τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, πολύ συγκεκριμένο το έγκλημα κακουργηματικής απιστίας, παράβαση καθήκοντος, το έγκλημα σύστασης εγκληματικής οργάνωσης,

Όλα τα πιο πάνω είμαστε καθόλα έτοιμοι όποιος δεν τηρεί τα όσα το σύνταγμα επιτάσσει και ότι η Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία επιτάσσει θα μας βρουν στα δικαστήρια εναντίων τους. Μέχρι τώρα τα δικαστήρια δεν ήταν δικά μας, μέχρι τώρα εμείς δεν έχουμε παραστεί πουθενά που να το έχουμε ξεκινήσει και να το έχουμε προκαλέσει εμείς οι πολίτες, μέχρι τώρα μας πηγαίναν αυτοί και εμείς απλώς αντιδρούσαμε, τώρα θα πάμε εμείς και εκεί θα δούμε.

Ευχαριστούμε, σας κρατήσαμε μέχρι αργά, αγωνιστικούς χαιρετισμούς. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνήσετε να γράψετε να ζητήσετε επαφή και το βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε. Υπάρχουν οι απαντήσεις υπάρχουν τα δεδομένα υπάρχει απόδειξη

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: αγωνιστικούς χαιρετισμούς δύναμη φως

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση