ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΔΕΡΦΙΑ. (ΟΜΙΛΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΕΡΡΕΣ 26/5/2900 απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

ΟΜΙΛΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΕΡΡΕΣ 26.5.2016

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

…….

ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΔΕΡΦΙΑ

Αρτέμης Σώρρας: Τιμή μου Σέρρες, τιμή μου αδέρφια Σερραίοι. Ξέρετε ότι το όνομα Σέρρες διαβάζεται και ανάποδα υπάρχει λόγος γι’ αυτό ε; Αγαπητοί μου συνέλληνες είναι μεγάλη μου τιμή να είμαστε με τόσα αδέρφια μαζί μαζεμένοι σε όλη την Ελλάδα. Είστε η φυλή μου είστε τα αδέρφια μου. Έχει χρόνια να γίνει κάτω από αυτό το μήνυμα «ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ» και ήρθε η ώρα να ξανά γίνει αδέρφια.

Γευτήκαμε τα πάντα, σχεδόν γευτήκαμε το αίμα μας όλα αυτά τα χρόνια από την Ρώμη και έπειτα από τον Μέγα Αλέξανδρο τον τεράστιο αυτόν ηγέτη παγκοσμιοποιητή που γέννησε η Μακεδονία. Και η Μακεδονία δεν είναι ελληνική η Μακεδονία είναι Ελλάδα και δεν μπορεί να το στερήσει κανένας αυτό και να μην παίζουνε κανένα διπλωματικό παιχνίδι με την Μακεδονία.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΥΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ

Αγαπητοί μου συνέλληνες σε όλη την Ελλάδα συστρατεύεται η μεγάλη οικογένεια, η οικογένεια των Ελλήνων με ένα σύνθημα να ξανά πάρουν οι Έλληνες την αληθινή δημοκρατία στα χέρια τους ως εφαρμογή και ως θεώρημα δικό μας είναι μόνο Ελληνικό και εμείς ξέρουμε είμαστε οι μύστες της Δημοκρατίας και αυτό που έχουμε δεν είναι δημοκρατία όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε καμιά χώρα του κόσμου. Παλέψανε γίναν πολέμοι στο όνομα της δημοκρατίας ποιας δημοκρατίας; Ποιας; Καμίας. Ήρθε η ώρα να εγκαθιδρύσουμε την Ελλήνων Πολιτεία. Έχει μεγάλη σημασία να καταλάβετε να δείτε και να αντιληφθείτε ότι οι νόμοι όλο αυτό το δεκαϊκό πολυνομικό σύστημα δεν εξυπηρετεί κανέναν και δεν είναι καν δικό μας, δεν είναι της πολιτείας μας. Πως έβγαιναν οι νόμοι; Με ποιο status με ποιους κανόνες; Με ποιο αξιακό; Έχουν αρχές; Ποιες είναι αυτές; Καμία δεν έχουν. Άρα λοιπόν ομάδες ανθρώπων σύμφωνα με τις διαιρέσεις που μας έχουν κάνει. Απ’ άκρη σ’ άκρη μας διαίρεσαν μας έμαθαν την ατομικότητα, η συλλογικότητα πήγε περίπατο και μας έμαθαν ότι η πολιτική είναι κάτι εκτός του πολίτη, ΟΧΙ η πολιτική είναι του ίδιου του πολίτη και σήμερα στις μέρες μα γυρίζει και θα έρθει να εγκαθιδρυθεί η πραγματική Ελλήνων Πολιτεία με αξίες με αρχές με νόμους νομοτέλειας εάν δεν έχουμε αυτά τα πρωτόκολλα πως θα βγάλουμε νόμους, πως; Όλα τα κόμματα ήρθαν και διοίκησαν διαχειρίστηκαν την φτώχεια και το χρέος.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

Για πρώτη φορά στην ιστορία αποκαλύφθηκαν τα μεγάλα μυστικά και αυτά τα μυστικά είναι δικά σου δεν είναι δικά μου δεν είναι των ανθρώπων που βλέπεις είναι δικά σας και γι’ αυτό πρέπει να γίνει για όλους μαζί. Αυτά τα παγκόσμια ταμεία τα οποία έχουν αυτό το όνομα αλλά είναι και καταπιστευματικοί λογαριασμοί ναι αλλά είναι η βάση του πλούτου του Έλληνα και του ανθρώπου είναι δικά σου και στα έκρυβαν επιμελώς τόσα χρόνια όμως κρατώντας πάντα ταμείο όσα είναι. Σας δείξαμε έναν λογαριασμό και ξέραμε ότι θα φοβηθείτε. Είναι πολλοί οι λογαριασμοί λοιπόν που είναι κρυμμένοι και δεν υπάρχει κανένας λόγος να είστε σε καμία φτωχοποίηση δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχει κανένα μνημόνιο γι’ αυτό σήμερα οι ανθέλληνες και έχω δικαίωμα να τους λέω γιατί τους έχω κάμει μήνυση όλων. Πως θα αποδεχτούν τώρα ότι σε έβαλαν στο πρώτο μνημόνιο στο δεύτερο στο τρίτο ήρθα. Ήρθα στο τρίτο μνημόνιο με τα 600 αφού είχα τοποθετήσει και είχα πάρει όλες τις αποφάσεις τις δικαστικές σε αυτό το σύνταγμα, σ’ αυτήν την δικαιοσύνη μ’ αυτούς τους πολιτικούς και κέρδισα όλες τις αποφάσεις και σου έδειξα ότι οι μετοχές της Ανατολής είναι μία μεγάλη δολοφονία των προγόνων μας.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΕΛΛΗΝΑ

Δεν γίνεται να ξεχνάτε ενθυμηθείτε όλοι, μέσα στην γνώση θα ενθυμηθείτε, η γνώση είναι μόνο ενθύμηση. Μας έκαναν να ξεχάσουμε τους προγόνους μας. Σε λίγο θα μιλάμε τούρκικα που αυτή η γλώσσα επίσημα γεννήθηκε το 1907 πριν δεν μιλάγαν τούρκικα και δεν υπήρχε και το κράτος αυτό αλλά ούτε σήμερα υπάρχει είναι εταιρεία. Μιλάνε όλοι τι θα πει το Euro group το ξέρετε ότι είναι υπαλληλίσκοι; Δουλικά σας; Δεν είναι τίποτα παραπάνω αλλά κανένας δεν είχε τα gats να κάνει ένα ταμείο σε μία Ευρώπη, τι φαντάζεστε μωρέ ότι είναι η Ευρώπη; Βλέπετε αυτά τα πλάσματα από κτηνοβασία να διοικούν εμένα και να μου λένε τι να κάνω του αυτόχθονα Έλληνα; Του Έθνους; Σε μια Ευρώπη, πρέπει να μάθετε όλα τα ψέματα τα οποία σας έχουν δολοφονήσει και σήμερα κοιτάνε να αφανίσουν την ιερή μου χώρα.

Και άλλη φορά θα λέτε σε όλους τι σημαίνει ιερό. Ιερό δεν είναι παρά θεού, δεν είναι υπερβατικό το ιερό είναι στην γη ιερό σημαίνει ότι δεν κουνιέται ότι δεν μπορεί να ξανά γίνει ότι είναι αδιαμφησβήτητο αυτό σημαίνει ιερό και η Ελλάδα ναι είναι ιερή γιατί είναι σε αυτό το γεωγραφικό διαμέρισμα και σε όλο τον πλανήτη από γεννησιμιού του πλανήτη. Δυστυχώς γι’ αυτούς δεν υπάρχει άλλη ιερή χώρα.

Σας απέδειξα πάνω στα παγκόσμια ταμεία που υπογράφει όλος ο πλανήτης ενώ λένε Ηνωμένα Έθνη, γιατί υπογράφουν ONE NATION/ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ; Ναι κύριοι σας κοιτάνε όλοι εσείς είστε το ένα Έθνος δεν υπάρχει άλλο. Προπάτορες στον ίδιο χώρο και με προπάτορες πραγματικής έλευσης με πραγματικούς προγόνους εμείς είμαστε ποιος είναι άλλος; Ξέρετε κάποιον άλλο στην γη; Αυτοί είναι το γένος του Δαρβίνου μας έπεισαν ότι είμαστε από τον πίθηκο και ότι ο Homo Sapiens και ο Homo Neaterdal είναι ο πρόγονος μου και όλοι σχεδόν μας έλεγαν ότι είμαστε ζώα. Τα ζώα μας έλεγαν ζώα βγήκα εγώ λοιπόν και είπα «εγώ δεν είμαι» και τότε παρεξηγήθηκαν όλοι. Ε, λοιπόν δηλώνω ο Έλληνας έχει έλευση και έχει προγόνους χιλιάδων ετών αυτοί δεν έχουν τίποτα και εκεί είναι το μεγάλο μυστικό που πάνε να σας αφανίσουν.

ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Θα συνεχίσω για τον πλούτο σας γιατί είναι δικός σας. Αυτός ο πλούτος υπογράφεται κάθε χρόνο μας έχουν κάνει τόσες γενοκτονίες και δεν έχει αναγνωριστεί καμία. Όλη η πλατφόρμα των Ελλήνων μεταβιβάστηκε βάφτηκε με αίμα και σήμερα δεν θυμάστε τίποτα. Μαθαίνετε από την ιστορία που οι ανθέλληνες γράφουν για μας. Είμαι εδώ να σας θυμίσω τα πάντα. Είμαι εδώ να σας πω ότι είναι η μεγάλη ευκαιρία να ενωθείτε. Σ’ αυτό τον πόλεμο πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι.

Υπάρχει περίπτωση να μην σας αρέσουν τα μούτρα μου, θα συμφωνήσω ούτε εμένα στον καθρέφτη το πρωί δεν είμαι ικανοποιημένος, όμως εσάς έχω δεν έχω άλλους άρα λοιπόν πρέπει να καταλάβετε ότι η ένωσή μας θα πρέπει να γίνει αδέρφια.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ

Θα πρέπει να μάθουμε να συν-χωράμε. Και το συν-χωράμε, δεν υπάρχει πραγματικός δημιουργός που να συγχωράει, ΌΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, δεν υπάρχει συγχώρεση. Η πραγματική έννοια της συν-χώρεσης είναι ότι συν-χωράμε, χωράμε όλοι κι αυτήν την φορά πρέπει να χωρέσουμε να διώξουμε αυτό που μας διαιρεί και να κάτσουμε όλοι σε ένα σκοπό σε ένα στόχο. Πρέπει στο μυαλό μας που δεν μπορεί κανείς να μας κλέψει. Το στόχο και τον σκοπό δεν μπορεί κανένας να μας τον κλέψει. Τον τρόπο να πάμε στον στόχο και στον σκοπό θα μας βάλουν χιλιάδες τρικλοποδιές. Όμως φαίνεται ότι παραπέσαμε, ναι αλλά δεν πέσαμε και δεν θα πέσουμε ποτέ γιατί ξέρουμε ποιοι είμαστε κι αν δεν ξέρουμε να μάθουμε. Είναι η ώρα που πρέπει ο Έλληνας άνθρωπος να πάρει την θέση που του αξίζει να πάρει την αυτογνωσία του να μάθει ποιος είναι να βγάλει τα ψέματα και να είναι έτοιμος να πετάξει από πάνω του ότι χαράγματα ψεύτικα του έχουν καρφώσει για να τον δυναστεύουν και αν έχουν τον πλούτο του. Τα παραδείγματα και όλες οι αποδείξεις είναι μπροστά στα μάτια σας και όλο αυτόν τον πλούτο μπορείτε να τον πάρετε αν ενωθείτε αλλά για αν ενωθείτε δεν θέλετε κομματάρχη. Σε όλη την Ελλάδα περίπου 200 γραφεία και μας ανακοινώνουν συνέχεια. Η ελληνική ψυχή ανεβαίνει αγκαλιάζει τους πάντες.

ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ

Έχουμε διαφορές άλλωστε να σας πω και κάτι όλες οι κολώνες του Παρθενώνα είναι διαφορετικές γιατί η διαφοροποίηση είναι η ίδια η αρμονία αυτό είμαστε διαφορετικοί αλλά αρμονικοί.

Υψίστης σημασίας αυτήν την ώρα να ενωθείτε στα δικά σας γραφεία τα γραφεία που τα ανοίγετε εσείς και θέλετε να μαζέψετε όλους του συνέλληνές σας να ασκήσετε πραγματικά την εξουσία, την δημοκρατική διαδικασία από τα γραφεία από τους οργανισμούς που είναι αυτόνομα. Είναι η πρώτη φορά που εσείς θα υποδείξετε τον εκπρόσωπό σας.

αλλά είναι και η ώρα τεράστια που ο πλανήτης κοιτάει να αφανίσει και όλες οι δυνάμεις του σκότους θα πω έχουν πέσει στην Ελλάδα, η Ελλάδα ήθελε σώσιμο ε; πως με τόσο πλούτο; Πως με 117 τρις; Μπορώ μέχρι αύριο να σας δείχνω σελίδες των παγκόσμιων ταμείων.

Έρχομαι από έναν τεράστιο δρόμο. Σχεδόν είμαι αυτός που δεν έχω όνομα. Κάποια στιγμή στο μέλλον θα καταλάβετε. Έχει σημασία να καταλάβετε όλοι και να οργανωθείτε γρήγορα. Να γίνετε όλοι μία γροθιά, να ενώσετε όλους τους Έλληνες απ’ άκρη σε άκρη . Στο εξωτερικό μαζεύονται οι Έλληνες, θα γίνουμε όλοι μία γροθιά. Εμάς κυνηγούν την δημοκρατία μας τον πλούτο μας το ελληνικό D.N.A. όταν αυτό εξαφανιστεί ο πλανήτης θα είναι δικός τους όσο εμείς θα υπάρχουμε αυτοί δεν μπορούν να κάνουν παγκόσμια κυβέρνηση δεν μπορούνε να κάνουν πανθρησκεία, όσο υπάρχουμε εμείς. Και εμείς έχουμε σκοπό να μείνουμε για πάντα.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ

Σας καλώ και σας προσκαλώ για μερικούς είναι εντολή και για μερικούς είναι διαταγή η ένωση των Ελλήνων εδώ και τώρα. Η Ελλάδα στους Έλληνες. Και υπάρχει κάτι το οποίο μπορεί να μας ενώνει εδώ και πάρα πολλές χιλιάδες χρόνια, υπάρχει ένας όρκος ένας Ελλάνιος όρκος που για πρώτη φορά ακούγεται, ένας συντονισμένος λόγος ο οποίος ενώνει τους Έλληνες στον ίδιο σκοπό στον ίδιο στόχο της απελευθέρωσης της ιερής μητέρας των μητέρων ΕΛΛΑΣ. Θα ‘θελα να ακουστεί στις Σέρρες αυτός ο όρκος, να τον πούμε όλοι μαζί να έχουμε ένα κοινό σημείο γιατί η αρχή του τέλους είναι τώρα και είναι δικιά μας.

Οικογένεια είναι ο οίκος του γένους και οι Έλληνες είναι ο οίκος του γένους αυτού, όλοι μαζί είμαστε το γένος όχι μόνο η προσωπική μας οικογένεια. Όλοι οι Έλληνες είναι το γένος και ο οίκος του γένους είναι η οικογένεια.

Αγαπητοί συνέλληνες ήταν μεγάλη τιμή μου να είμαι μπροστά σας να παραθέσω την ένωσή μας και να σας πω ότι ενωμένοι δεν θα νικηθούμε ποτέ και δεν νικηθήκαμε ποτέ. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς τιμή μου.

……………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Βασιλική Δρόσου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Απομαγνητοφώνηση της ομιλίας του Αρτέμη από το 37:57 έως και το 56:47

Αφήστε μια απάντηση