Απρ 262016
 

1o-18-6381111

ΠΑΥΣΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑΣ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΟΥΣ ΔΑΚΡΥΒΡΕΚΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑΣ…

ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΞΕΠΛΥΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΣΑΣ…o-18-6381

https://app.box.com/s/lib2k60uvqia61s5j7m1fyeraxew4th6

ESXATOS PRODOTHS

ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ… ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΓΚΛΙΓΚΟΡΟΦ ;;; ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ «COMMITTEE OF 300» … ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ;;; ΠΟΙΟΙ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ;;;

Screenshot.ΓΚΛΙΓΚΟΡΦ

ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ , ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ , ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

United NATION Organization!!! ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ & ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ Α-Ω ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΔΑΜ & ΤΟΝΟΙ ΑΡΧΑΙΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥ!!!

Screenshot11

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΈΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ:…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ… «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ»

…………………………………………………..

The Story Of The Committee Of 300

ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΤΩΝ COMMITTEE OF 300 ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Ο ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΩΣ… «ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»

ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ, George Soros, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΣΙΠΡΑΣ, Lazard, ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, Committee of 300, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, Λέσχη της Ρώμης, ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ !!!

ΑΛΕΞ ΡΟΝΤΟΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΕ ΤΟ Project on Ethnic Relations, Ο SOROS ΚΑΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ «ΠΟΡΟΣ»

ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

Η ΣΤΟΑ(CLUB) ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. Αφοι ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ…

……………..

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΜΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΑΣ ΣΑΣ ΕΧΩ 29 ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 29 ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΠΟ ΤΟΝ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Δικηγόρος Αθ. Γεωργοσοπούλου: Επιτακτική ανάγκη , το Έθνος να αναλάβει τον ρόλο που του πρέπει για την επανάκτηση της ομαλότητος ,την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας και την επανεγκαθίδρυση της Ελλήνων Πολιτείας.

Προτείνουμε:

  One Response to “ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 1992 Ο ΓΚΛΙΓΚΟΡΟΦ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ… «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…”

  1. axilleys48@yahoo.com'

    ΠΟΣΟ ΨΕΥΔΟΣ, ΠΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΗΜΑ.

 Leave a Reply

(υποχρεωτικό)

(δεν δημοσιεύεται)

...