Αθανασία Γεωργοσοπούλου, δικηγόρος: ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ”ΕΥΒΟΪΚΗ ΓΝΩΜΗ”

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΜΕ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

12607328_1295720180453533_94805667_n

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ
ΤΗΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ
”ΕΥΒΟΪΚΗ ΓΝΩΜΗ”

Αλήθεια Κύριε εκδότα της ”Ευβοικής Γνώμης” , τώρα αντιληφθήκατε εσείς το δημοσιογραφικόν λαγωνικόν της πόλης μας , με την πολύχρονη εμπειρία στα ρεπορτάζ , ότι ο Ιωάννης Γεωργοσόπουλος , πολιτικός μηχανικός εδώ και χρόνια αντιτάσσεται στην κομματοκρατία και τον δογματισμό και μάχεται υπέρ της ελληνικότητος ?????

Αλήθεια Κύριε εκδότα της ”Ευβοικής Γνώμης” τώρα ανακαλύψατε ότι στην πόλη μας έχει εδώ και καιρό ανοίξει ”Ελλήνων Συνέλευσις” , που ως σκοπό έχει την απελευθέρωση του ελληνισμού μέσω των χρηματοοικονομικών εργαλείων του Αρτέμη Σώρρα ???

Αλήθεια κύριε εκδότα της ”Ευβοικής Γνώμης” δεν έχετε ποτέ στο παρελθόν ενημερωθεί για την χρηματοδότηση των 17,5 δις που έχει εγκριθεί για τον Δήμο Χαλκίδος από τα Παγκόσμια Ταμεία , με τις εγγυήσεις του Αρτέμη Σώρρα και έχει νομίμως ο φάκελλος της χρηματοδότησης παραδωθεί σε εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής της πόλης μας ?????

Αλήθεια Κύριε εκδότα της ”Ευβοικής Γνώμης ” δεν γνωρίζετε ότι η κίνηση με τα εξώδικα που αναφέρετε , δεν ταυτίζεται κατ’ ουδένα τρόπο με κανένα υποκινούμενο κίνημα ”δεν ΄΄ , ”δεν πληρώνω” , ”μακάρι” , ”αν” κι άλλα τέτοια ιδεοληπτικά αποκαίδια , αλλ’ αντιθέτως , εντέλει κάθε Προιστάμενο Δημόσιου Ταμείου , κάθε Προιστάμενο Ασφαλιστικού Ταμείου και όσον ούπω και τις Τράπεζες να πληρωθούν κάθε βεβαιωμένη κι εκκαθαρισμένη οφειλή , κάθε Έλληνα Πολίτη από τα δύο περιουσιακά στοιχεία των 600 δις και των καταπιστευματικών λογαριασμών με τα τρισεκατομμύρια , στους οποίους είμαστε όλοι οι Έλληνες Πολίτες κύριοι και τελικοί δικαιούχοι ?????

Αλήθεια Κύριε εκδότα της ”Ευβοικής Γνώμης” , δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή σας ότι κανείς κρατικός παράγων , Προιστάμενος Υπηρεσίας , Υπάλληλος , ή ο ίδιος ο Υπουργός επί των Οικονομικών μας , μετά απ την κατάθεση τριών περίπου χιλιάδων εξωδίκων δεν έχει αρνηθεί και δεν έχει απορρίψει επί της ουσίας τις ”δύο περιουσίες ΄΄ , ημών των Ελλήνων Πολιτών , όπως αυτές περιγράφονται και προσδιορίζονται επακριβώς στις εντολές αποπληρωμής μας ??????

Αλήθεια , Κύριε εκδότα της ”Ευβοικής Γνώμης ” είναι τυχαίο που αυτήν την χρονική στιγμή -λίγο πριν αρχίσουν να επιδίδονται από τους Έλληνες Πολίτες τα εξώδικα αποπληρωμής κάθε δανείου , από οιαδήποτε αιτία , προς οιαδήποτε Τράπεζα– , Υμείς αποφασίζετε να ενημερώσετε το κοινόν της πόλεώς μας για τα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις στην Χαλκίδα μας ????

Σε κάθε περίπτωση Κύριε εκδότη της ”Ευβοικής Γνώμης” δηλώνω στην διάθεσή σας , προκειμένου να σας ενημερώσω επί το ορθόν για τα όσα αναγράφετε στο άρθρο σας , αναφορικά με την ”Ελλήνων Συνέλευσις Χαλκίδος 2” και να σας αποδείξω ότι εγώ , ως δικηγόρος δεν ελπίζω , ΓΝΩΡΙΖΩ , ότι με τις εξώδικες δηλώσεις αποπληρωμής κάθε οφειλής μας , νόμιμα απεγκλωβιζόμαστε από την μέγγενη του ”ιδιωτικού” χρέους και παράλληλα απελευθερώνουμε και την πατρίδα μας από το χαλκευμένο δημόσιο χρέος , που δημιουργήθηκε από την εγκληματική συνέργεια Τραπεζιτών και προδοτικών Κυβερνήσεων.

Δηλώνω δε , στην διάθεση , όποιου έχει κάτι να αντιλέξει επί της ουσίας , στα όσα ως άνω αναφέρω , αλλά και επί της ουσίας των δύο αδιαμφισβήτητων περιουσιακών στοιχείων , που διαθέτει κάθε Έλληνας Πολίτης , όπως αυτά περιγράφονται και αποδεικνύονται στις εξώδικες εντολές αποπληρωμής μας , να τα καταθέσει επωνύμως και νομίμως στον Αρμόδιο Εισαγγελέα …..

ΧΑΛΚΙΔΑ , 19/3/2016

ΤΕΛΟΥΣΑ ΕΝ ΤΙΜΗ
ΝΑΝΣΥ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΎΛΟΥ

…………………

ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. 

Ε.ΣΥ. ΧΑΛΚΙΔΟΣ 2 , ΒΑΡΑΤΑΣΗ 22 , τηλ. 2221400882 , email: esy xalkidos 2@gmail.com
Ώρες λειτουργίας καθημερινα: 11.00 – 13.30

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ. ΚΑΙ ΣΤΗ Δ.Ο.Υ. ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΕΠΙΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ «Ε.ΣΥ. ΧΑΛΚΙΔΟΣ 2» , ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ

Αφήστε μια απάντηση