Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΕΙ (ΡΑΔΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑ 88,4 19/2/2900) Απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΡΑΔΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΡΑΔΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑ 88,4   19-2-2016

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΕΙ!

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θα ήθελα να μείνουμε στην κουβέντα που είχαμε την προηγούμενη βδομάδα, που μιλούσαμε για την Deutschebank, μια γερμανική τράπεζα και θα ήθελα να μου εξηγήσετε πού βρήκε τα κεφάλαια της για να ξεκινήσει και πώς πορεύεται τώρα;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θα κάνω μια ιστορική αναδρομή και θα πάμε από το γερμανικό Ράιχ, γιατί όταν πήγε ο Ναπολέοντας στην Γερμανία, η Γερμανία ήταν ακόμα Αγία Ανατολική Αυτοκρατορία του Γερμανικού Έθνους.

Με αυτήν λοιπόν την Αυτοκρατορία –κατά τα λεγόμενα της δηλαδή «Αυτοκρατορία»- που παρέμεινε και μετά Αυτοκρατορία, δημιουργήθηκε αυτή η Τράπεζα το 1875 στην Πρωσία. Αυτή η τράπεζα, όταν το δούμε ιστορικά, όταν έφτασε η Δημοκρατία της Βαϋμάρης κι εκατέρρευσε, εκατέρρευσε κι αυτή και ξεκίνησε μια διαδικασία που θα βρουν κεφάλαια.

Τότε την δεσπόζουσα θέση στην Γερμανία την είχε μια τράπεζα που λεγόταν Nationalbank fur Deutscheland. Είναι ακριβώς οι ίδιες λέξεις με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, ακριβώς των ίδιων ιδιοκτητών, των Ρόθτσιλντ και λειτουργούσε με έναν κυρίαρχο χαρακτήρα στην Γερμανία και εκείνη την περίοδο αυτή η τράπεζα πτώχευσε.

Δημοσιογράφος: Ο Ρόθτσιλντ ήταν Εβραίος;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Καταρχήν, το όνομα του ήταν Μπάουερ. Ήταν στην Γερμανία και είχε έρθει από την Ανατολίαμ ουσιαστικά, από τους Χαζάρους, γιατί αυτοί οι Χάζαροι ήταν η 13η φυλή των Εβραίων και κατέκτησαν την Ευρώπη. Από την Μογγολία κατέβηκαν όλες αυτές οι φυλές, που σήμερα ονομάζουμε Γότθους, Βησιγότθους, Φράγκους, Ούνους κτλ. Αυτοί ήρθαν από την Ανατολία και ήταν πολύ συγκεκριμένοι. Επικράτησαν μέσα από ένα  Τραπεζικό σύστημα, αλλά αν δούμε πολύ στο βάθος το τι γίνεται, κι αυτοί λειτουργούν υπέρ κάποιων άλλων επικυρίαρχων που είναι πολύ πιο ισχυροί.

Δημοσιογράφος: Ξέρετε πού θέλω να καταλήξω; Ακόμα και τον θάνατο των Εβραίων στα διάφορα τότε της Γερμανίας, τον προκάλεσαν αυτοί οι Χαζάροι, όπως λέγονται.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι, γιατί ιστορικά, έχουν οικειοποιηθεί την γλώσσα και την συμπεριφορά των Εβραίων της Παλαιστίνης και παρουσιάζονται κι αυτοί ως Εβραίοι.

Είναι μια ιστορική αναδρομή που πρέπει να κάνουμε, γιατί θα δούμε ότι η γερμανική ελίτ, προτού αναλάβει ο Χίτλερ αυτά που ανέλαβε κατά του γερμανικού λαού που είχαν εβραϊκή καταγωγή -ας μην ξεχνάμε ότι προκειμένου, οι επικυρίαρχοι να περάσουν τα σχέδια τους, δεν έχουν κανέναν συναισθηματισμό σε αυτούς που πρόκειται να επιτεθούν- έπρεπε λοιπόν να γίνει μια προπαγάνδα κι αυτή η προπαγάνδα, αν δούμε ιστορικά τα πράγματα, θα δούμε ότι είχε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Οι Εβραίοι είχαν ένα πρόβλημα μετά το 70 μ.Χ που μπήκε μέσα ο Τίτο, ο Ρωμαίος στρατηγός ο οποίος είχε καταστρέψει την Ιερουσαλήμ και δεν υπήρχε ισραηλινό κράτος τότε. Από τότε έκαναν μια τεράστια προσπάθεια για να δημιουργήσουν πάλι αυτό το κράτος του Ισραήλ. Έγιναν τεράστιες προσπάθειες, εμπλέχθηκε η Ελλάδα μέσα σε αυτό, γιατί είχαν στοχοποιήσει τα Δωδεκάνησα, την Νάξο, την Κύπρο και έσπρωχναν τους εβραϊκούς πληθυσμούς να έρθουν να κατοικήσουν για να δημιουργηθεί ένα κράτος.

Η Ιβηρική Χερσόνησος ουσιαστικά, οι Ίβηρες έχουν εβραϊκή προέλευση. Είναι οι πρώτοι που υπέστησαν τις συνέπειες αυτής της επικυριαρχίας των Χαζάρων Εβραίων, οι οποίοι ουσιαστικά τους πήραν ό,τι είχαν, τους εξεδίωξαν από αυτή την χερσόνησο, για να δημιουργήσουν ένα κράτος.

Τελικά, έφυγαν από την Ιβηρική χερσόνησο, δημιούργησαν τις Κάτω Χώρες, είχαν μια πολύ μεγάλη δυσκολία, δεν ήθελαν με τίποτα να δημιουργηθεί πάλι το κράτος του Ισραήλ. Μέσα όμως από τις διαδικασίες του Χίτλερ, το πρώτο πράγμα που επετεύχθει ήταν το κράτος του Ισραήλ. Είναι δηλαδή μια στοχευμένη ενέργεια που ήταν πολύ οργανωμένη και βλέπουμε ποια ήταν η συνάφεια του Χίτλερ με τους Εβραίους-Χαζάρους. Δεν μιλάω για τους κλασικούς Εβραίους της Παλαιστίνης, αλλά για τους σκληροπυρηνικούς Εβραίους-Χαζάρους που είχαν μια πολύ καλή σχέση με τον Χίτλερ.

Ας σκεφτούμε ότι οι αποθήκες των θησαυρών του Χίτλερ ήταν στην Ελβετία. Όλοι οι Ελβετοί τραπεζίτες είναι εβραϊκής Χαζαρικής καταγωγής. Θα μας κάνει εντύπωση, όταν όλος ο χρυσός που έκλεβαν από τα κράτη, όπως η Γαλλία, ή η Τσεχία, δεν πήγαινε στο Βερολίνο, αλλά πήγαιναν στην B.I.S. Αυτή είναι η τράπεζα των ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕΩΝ και βρίσκεται στην Βασιλεία της Ελβετίας κι από εκεί, ο χρυσός πήγαινε κατευθείαν στο Λονδίνο.

Από αυτά καταλαβαίνουμε ότι ο Χίτλερ δεν είναι αυτός που νομίζουμε, αλλά ουσιαστικά ήταν κι αυτός ένας παίχτης σε όλη αυτή την κατάσταση και εξυπηρέτησε συγκεκριμένα συμφέροντα. Δεν μπορεί ένας λοχίας του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου, να γίνει ο Φύρερ της Γερμανίας, να θέλει να δημιουργήσει ένα τρίτο Ράιχ, μια Τρίτη Αυτοκρατορία και τελικά να αιματοκυλήσει όλη τη Ευρώπη με ένα συγκεκριμένο τρόπο.

Αλλά, όλη αυτή η προσπάθεια είχε δύο αποτέλεσμα: το πρώτο ήταν να μαζευτεί όλος ο χρυσός των κρατών και να εναποτεθεί στην BIS, στους τραπεζίτες, οι οποίοι τον δέσμευσαν από τότε και να δημιουργηθεί το κράτος του Ισραήλ.

Όλα αυτά τα οποία έγιναν ήταν στοχευμένα.

Για να περάσουν τα σχέδια τους, για να περάσει μια προπαγάνδα πρέπει να δημιουργηθεί ένα κλίμα, το οποίο θα υποστηρίξει αυτό που γίνεται. Δημιούργησαν αυτή την εχθρότητα με τους κλασικούς Εβραίους που ζούσαν στην Γερμανία, αλλά ουσιαστικά αυτή η δίωξη που γινόταν στην Γερμανία, ήταν μια εμφύλια δίωξη από τους ίδιους. Οι Χάζαροι-Εβραίοι ήταν εναντίον των Εβραίων της Παλαιστίνης.

Από αυτό βλέπουμε είναι, ότι ένας λαός έχει ενοχοποιηθεί τόσο άδικα και τόσο σκληρά, οι Γερμανοί και δεν μπορούν να μπουν στην ιστορική βάση, γιατί πραγματικά πρέπει να πάμε να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει.

Αυτοί ο Χάζαροι Εβραίοι χρησιμοποίησαν το τραπεζικό σύστημα για να μπορέσουν να καθυποτάξουν τους λαούς. Άλλωστε, υπάρχει και εντολή από το Ιερατείο των Εβραίων από τους Εβραίους, από τον μωσαϊκό νόμο και από τους επικουρικούς νόμους μετέπειτα, οι οποίοι αναφέρονται στην Παλαιά Διαθήκη, ότι πρέπει να πάρουν τον χρυσό και τον θησαυρό των Εθνών και να κυριαρχούν πάνω σε αυτά. Αυτά όλα είναι γραμμένα στο Δευτερονόμιο!

Δηλαδή, είναι μια συστηματική εργασία που έχει γίνει χιλιάδες χρόνια τώρα και μην μας κάνει εντύπωση που σήμερα βλέπουμε εμφανώς τα αποτελέσματα αυτής της προπαγάνδας και αυτής της αιρετικής διδασκαλίας.

Πραγματικά,αυτό που βλέπουμε σήμερα είναι ότι όλα τα κράτη είναι δεσμευμένα και είναι υπόδουλα σε ένα χρέος, το οποίο ουσιαστικά δεν υπάρχει, αλλά  έτσι επικυριαρχούν μέσω αυτού του χρέους, το οποίο είναι μια παμπάλαια οδηγία που τους έδωσε το ιερατείο τους, ώστε έτσι να κυριαρχούν.

NATIONALBANK FUR DEUTSCHELAND – ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Αν πάμε στην σύγχρονη εποχή του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, θα δούμε ότι υπάρχει μια Τράπεζα η οποία μάλιστα ήταν και μέτοχος μαζί με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας, της Τράπεζας Ανατολής, αυτής της τεράστιας Τράπεζας, η οποία υπάρχει ακόμα και λειτουργεί ως Επενδυτική Τράπεζα σε επίπεδα, τα οποία δεν είναι εμφανή σε εμάς τους πολίτες.

Αυτή η Tράπεζα, ενώ ξεκίνησε ως Τράπεζα Ανατολής, πτώχευσε και συγχωνεύτηκε με την Dresnerbank.

Θέλω να πω τι σημαίνει όταν λέμε ότι «μια τράπεζα πτωχεύει». Υπάρχουν κάποιοι μέτοχοι που στήνουν ένα μαγαζί που λέγεται «τράπεζα». Η Τράπεζα γεμίζει με Κεφάλαια των καταθετών. Τα Κεφάλαια αυτά διαχειρίζεται, εκμεταλλεύεται και δανείζει. Τα πάντα μέσα σε μια τράπεζα είναι οι καταθέσεις των καταθετών κι ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΤΩΧΕΥΕΙ, ΑΠΛΑ, ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ! ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ.

Έτσι λοιπόν, ένας μεγάλος αριθμός των καταθετών της NATIONALBANK FUR DEUTSCHELAND ουσιαστικά έχασε τις καταθέσεις τους, αλλά δεν είχε καμία σημασία αυτό για τους τραπεζίτες. Αυτοί έπρεπε να ολοκληρώσουν ένα σχέδιο και το σχέδιο αυτό ήταν, πώς να μπορέσουν να στηρίξουν τις τράπεζες τους μέσα από κεφάλαια που ουσιαστικά ήταν λεηλατημένα.

Έχει μεγάλη σημασία να δούμε ότι, όταν η Τράπεζα της Ανατολής μπήκε για να γίνει συγχώνευση-εξαγοράς από την Εθνική Τράπεζα, ουσιαστικά, τότε υπήρχε στην Ευρώπη,  πτώχευσης του μεσοπολέμου και έπρεπε να δημιουργηθούν οι συνθήκες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου για να μπορέσουν να μαζέψουν τον χρυσό οι τραπεζίτες και από την άλλη μεριά, έπρεπε να χρηματοδοτηθούν τα πολεμικά τους σχέδια.

Πρέπει να αναλογιστούμε ότι δεν υπάρχει πόλεμος χωρίς χρηματοδότη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν έγινε το Βατερλώ, υπήρχαν δύο πρωταγωνιστές. Από την μια μεριά ο Γουέλιγκτον κι από την άλλη ο Ναπολέοντας. Ήταν απένταροι και οι δύο και έπρεπε να βρουν χρήματα για να μπορέσουν να διεξάγουν αυτόν τον πόλεμο. Και οι δύο απευθύνθηκαν στον ίδιον άνθρωπο τον Ρόθτσιλντ και πραγματικά, τους δάνεισε και στους δύο, γιατί  υπέγραψαν ότι αν νικούσαν θα ήταν υποχρεωμένοι να καλύψουν και το χρέος του ηττημένου.

Πρέπει λοιπόν να υπάρχει ένας χρηματοδότης για τον πόλεμο. Κι αυτός ο χρηματοδότης ήταν η κλοπή που έγινε από την Τράπεζα Ανατολής.

Είπαμε και την άλλη φορά, αυτό το κεφάλαιο που ήταν κατατεθειμμένο σε έναν αλληλόχρεο λογαριασμό, γιατί τις Μετοχές της Ανατολής που ήταν όλες σε χρυσό και τις εγγυάται η Γαλλική Τράπεζα, ήταν περίπου 7000 τόνοι χρυσός.

Αυτός εξαφανίστηκε από την Ελλάδα σαν χρήση και σαν δικαίωμα.

Δεν έχει σημασία που βρίσκεται! Μέσα από μια πτωχευμένη προπολεμική Γερμανία με μια κατεστραμμένη Δημοκρατία της Βαϋμάρης, έπρεπε να βρεθούν χρήματα για να μπορέσει ο Χίτλερ να δημιουργήσει αυτή την πολεμική μηχανή, η οποία εξυπηρετούσε τα σχέδια των Επικυριάρχων.

Έχουμε λοιπόν όλα τα στοιχεία να αποδείξουμε ότι η δημιουργημένη το 1905 Deutsche di Orient που σημαίνει Γερμανική Τράπεζα της Ανατολής ήταν ένα υποκατάστημα της Τράπεζας Ανατολής και έγινε έναν χρόνο μετά την ίδρυση της Τράπεζας της Ανατολής. Ήταν αυτή που ουσιαστικά χρησιμοποίησε τεράστια κεφάλαια από τις καταθέσεις που είχαν κάνει οι Έλληνες σε χρυσό και μέσα από αυτή την Deutsche di Orient χρηματοδοτήθηκε όλο το Γερμανικό Τραπεζικό σύστημα.

Έχουμε πάρα πολλά στοιχεία ότι παρά τις πτωχεύσεις, τις συγχωνεύσεις και τις παράλληλες λειτουργίες που είχαν, ουσιαστικά το κεφάλαιο της Deutsche Bank και όλων των άλλων τραπεζών χρηματοδοτήθηκε και ενισχύθηκε από την Τράπεζα Ανατολής μέσα από την Γερμανική Τράπεζα Ανατολής. Έχουμε όλα τα στοιχεία για να το αποδείξουμε αυτό, παρά τους ελλιγμούς που έκαναν, παρά τις πτωχεύσεις και τις συγχωνεύσεις, με τις οποίες τα στοιχεία εμπλέκονται και γίνονται πιο δύσκολα για να τα παρακολουθήσεις.

Πραγματικά, η Deutsche Bank όπως όλες οι γερμανικές τράπεζες χρηματοδοτήθηκαν από την Τράπεζα της Ανατολής μέσα από την Deutsche di Orient!

Έτσι λοιπόν, αν κάποιος έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει τα χρέη. τα οποία έχει αναλάβει η Εθνική, γιατί αυτή φαίνεται ότι έχει πάρει τις Μετοχές της Ανατολής κι είναι αυτή που έχει κάνει την εξαγορά,  γιατί το πρώτο πράγμα που έπρεπε να γίνει κατά την συγχώνευση ήταν η εκκαθάριση των μετοχών.

Έπρεπε να πάρουν οι μέτοχοι, αυτοί που είχαν Μετοχές της Ανατολής, να πάρουν το αντίστοιχο όχι μόνο της παθητικής αξίας της Μετοχής, αλλά και της ενεργητικής αξίας. Εδώ πάμε σε αστρονομικά κεφάλαια και πραγματικά το επενδεδημένο κεφάλαιο είναι αστρονομικό και αυτό ήταν η βάση όχι μόνο της Γερμανίας, αλλά και της Κίνας, ακόμα και της Αμερικής για να ξεκινήσει μια οικονομία, που τότε όλες οι οικονομίες ήταν κατεστραμμένες.

Η Deutsche Bank στηρίχθηκε σε αυτά τα κεφάλαια και θα έρθει η ώρα της απόδοσης, όταν, εμείς σαν Έλληνες, πάρουμε τους θεσμούς στα χέρια μας και θα μπορέσουμε επίσημα να δώσουμε μερικές παραστάσεις σχετικά με αυτό το οποίο έχει γίνει και να ζητήσουμε επίσημα κάποια πράγματα που πρέπει να ζητηθούν, όπως η πληρωμή των Μετοχών της Ανατολής.

Γιατί, οι Μετοχές της Ανατολής έχουν περάσει από Κοινοβουλευτικό Έλεγχο και έχει πιστοποιηθεί η αξία τους και αυτό είναι με την σφραγίδα της Ελληνικής Βουλής και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

΄Εχουμε την πιστοποίηση των Μετοχών της Ανατολής κι αυτή την στιγμή έχει μια αξία μόνο στο παθητικό της μέρος γύρω στα 678 δισεκατομμύρια ευρώ.

Αυτά λοιπόν που χρωστούν οι τραπεζίτες είναι τεράστια και πραγματικά. Αυτοί που δημιούργησαν της Deutsche Bank di Orient και μοίρασαν ουσιαστικά τα Ελληνικά κεφάλαια, γιατί  το 90% των κεφαλαίων της Τράπεζας Ανατολής ήταν Ελληνικά, πρέπει να αναζητηθούν και να ζητηθούν από αυτούς που τα χρησιμοποίησαν.

Τότε, πραγματικά θα έρθουν σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, γιατί θα αποδειχτεί όλο το Γερμανικό τραπεζικό σύστημα στηρίχθηκε πάνω στην Deutsche di Orient, η οποία ήταν παρακλάδι της Τράπεζας Ανατολής και η Τράπεζα Ανατολής ήταν χρηματοδοτημένη με Ελληνικό Χρυσό.

Η DEUTSCHEBANK ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ 73 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ…

Σήμερα, αυτή η τράπεζα της Deutsche Bank έχει παίξει έναν παγκόσμιο ρόλο, έχει γίνει Φορέας τεράστιων συναλλαγών. Ουσιαστικά, όμως βρίσκεται με ένα χρέος. Όταν ωραία λεηλατείς και κλέβεις συνεχώς, γίνεσαι τόσο ασύδοτος κι ό,τι δημιουργείς δεν έχει βάση. Φτάνεις σε ένα σημείο που η διαχείριση αυτή, η ίδια σε προδίδει, γιατί όλα όσα γίνονται είναι έξω από μια Νομοτελειακή θέση.

Βρίσκεται λοιπόν η Deutsche Bank με ένα χρέος 73 τρισεκατομμυρίων, γιατί οι τραπεζίτες είναι ασύδοτοι, γιατί κλέβουν και λεηλατούν και έχουν όλη την δυνατότητα να το κάνουν, γιατί το πολιτικό σύστημα είναι υπηρετικό για αυτούς και ουσιαστικά αυτό που γίνεται σήμερα είναι ένας ισοσκελισμός του ισολογισμού της τράπεζας μέσα από την λειτουργία των λεγομένων «παραγώγων».

Τα παράγωγα ουσιαστικά είναι στοιχήματα. Δεν είναι εμπράγματες αξίες. Είναι αίολα πράγματα, αλλά όλη η στήριξη που υπάρχει είναι μέσα από τέτοια στοιχήματα. Για αυτό και σε ένα τρίμηνο είχε περίπου 6-7 δισεκατομμύρια, που σημαίνει ότι αυτό το παιχνίδι που κάνει, έχει αρχίσει να μην μπορεί να περάσει πια, γιατί ακόμα και αυτές οι καταστάσεις έχουν όρια. Δηλαδή, ακόμα κι αυτές οι καταστάσεις που κλέβεις συνεχώς, αλλά φτάνεις σε ένα σημείο να κλέβεις τον εαυτό σου και δεν μπορείς να λεηλατείς άλλο να περνάς την γραμμή σου και είσαι πολύ εκτεθειμμένος!

Πραγματικά σήμερα η DeutscheBank είναι εκτεθειμμένη, επειδή τους αρέσει τα πράγματα να περιπλέκονται και να μην βρίσκει άκρη και να μην μπορεί να ελέγξει κανείς, είναι ενδεχόμενο να δημιουργήσουν μια πτώχευση της γιατί μετά χάνονται τα στοιχεία, χάνονται όλες οι διεργασίες που έχουν γίνει.

Οπότε, οι καταθέτες θα χάσουν τα λεφτά τους, γιατί ουσιαστικά αυτοί θα χάσουν. Οι τραπεζίτες έχουν μεταφέρει τα κεφάλαια τους αλλού, οπότε θα δημιουργηθεί πραγματικά ένα χάος, για το οποίο οι τραπεζίτες είναι οι μόνοι υπεύθυνοι.

Πραγματικά, σήμερα όλο το Τραπεζικό σύστημα στηρίζεσαι σε ορισμένες παραδοχές, οι οποίες δεν βασίζονται όμως σε ένα πραγματικό θησαυρό. Είναι ουσιαστικά θέμα παιχνιδιού του πώς θα κρίνουν οι Ιδιωτικές Εταιρείες αξιολόγησης τα ομόλογα ενός κράτους ή μιας εταιρείας. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο δημιουργείται από αυτούς για αυτούς!

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ….

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ…

Αφού, λοιπόν το καθεστώς ουσιαστικά έχει μπει μέσα στα όρια του, σήμερα είμαστε σε ένα μεταίχμιο, γιατί βλέπουμε το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα να κλυδωνίζεται. Στην πραγματικότητα, έχει φτάσει στο τέλος του. Το κρατάνε με τα χίλια ζόρια σε μια ισορροπία, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο να το συγκρατήσουν και θα υπάρξει μια κατάρρευση όλου αυτού του οικοδομήματος.

Το Τραπεζικό Σύστημα είναι συγκεκριμένο και θα ήθελα, αφού κάναμε μια γενικότερη ιστορική αναφορά, να κάνουμε και μια ιστορική αναφορά για την Ελλάδα και το Τραπεζικό της Σύστημα.

Το 1841 ιδρύθηκε η Εθνική Τράπεζα Ελλάδος από τους χαζαρο-εβραίους Ρόθτσιλντ, οι οποίοι ήρθαν μαζί με τον Όθωνα στην Ελλάδα. Έχει μεγάλη σημασία για να καταλάβουμε το τι σημαίνει Εθνική Τράπεζα, για να υποψιαστούμε τι έχει γίνει από τότε.

Κανονικά, μια Κεντρική Τράπεζα που κάνει την έκδοση του χρήματος, πρέπει βάσει του χρυσού και βάσει των εγγυήσεων που υπάρχουν να μπορεί να κόβει νόμισμα, χρήμα, να το ρίχνει μέσα στην αγορά, ή να πληρώνει το κράτος τις υποχρεώσεις του.

Έτσι λοιπόν, αν ήταν Ελληνική αυτή η τράπεζα, θα μπορούσε ο πρωθυπουργός να δώσει εντολή στην κρατική τράπεζα να κόψει το νόμισμα, το χρήμα, για να μπορεί το κράτος να πληρώσει τις όποιες ανάγκες του στο τέλος του μήνα.

Εάν όμως το κράτος έχει εκχωρήσει το εκδοτικό του δικαίωμα σε μια τράπεζα, ουσιαστικά τον πλούτο, τον θησαυρό, τον χρυσό, τις εγγυήσεις του κράτους, τα διαχειρίζεται αυτή η τράπεζα που έχει πάρει το εκδοτικό δικαίωμα.

Στην περίπτωση της Ελλάδος από το 1841 και μετά, το εκδοτικό αυτό δικαίωμα το πήρε η Εθνική Τράπεζα, υποτίθεται της Ελλάδος, αλλά ποτέ δεν ήταν!

Από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε, την πλειοψηφία των μετοχών την είχαν οι ίδιοι οι Ρόθτσιλντ και οι υπόλοιπες μετοχές βρίσκονταν στα χέρια δικών τους ανθρώπων, που ήταν «οι μπροστινοί» σε αυτή την διαδικασία.

Το Ελληνικό κράτος είχε πάρει μόνο 1000 μετοχές. Αυτές τις 1000 μετοχές αναγκάστηκε να τις ξαναδώσει στην Εθνική τράπεζα για να μπορέσει να τις ρευστοποιήσει και να έχει την ρευστότητα να πληρώσει τις υποχρεώσεις του.

Για να μπορέσει το κράτος να έχει τα χρήματα από την Τράπεζα και να εκδόσει το νόμισμα, πρέπει να υπογράψει μια ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΧΡΕΟΥΣ.

Το θέμα είναι ότι αυτά τα Ομόλογα, οι ομολογίες δηλαδή ότι χρωστάμε, περιέχουν τον τόκο, γιατί η Τράπεζα δανείζει το χρήμα στο κράτος, αυτό που κανονικά ανήκει στο κράτος. Παίρνει λοιπόν τόκο, που σημαίνει ότι τα χρήματα που φτάνουν στο κράτος δεν φτάνουν να αποπληρώσουν τα ομόλογα χρέους, που εκδόθηκαν για να πάρει αυτό το χρήμα. Αυτό σημαίνει σε σχέση με την τράπεζα, το κράτος έχει ένα χρέος, το οποίο αυξάνεται συνέχεια.

Ενώ λοιπόν αυτό έπρεπε να το κάνει το ίδιο το κράτος, η κομματοκρατία που δημιουργήθηκε επί Όθωνα, εκχώρησε αυτό το συνταγματικό και αυτονόητο δικαίωμα που έχει το κράτος να εκδίδει το νόμισμα του, το χρήμα του, σε μια ιδιωτική εταιρεία που λεγόταν Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και αυτή πουλούσε το χρήμα με τόκο στο Ελληνικό κράτος.

Με αυτό τον τρόπο, πάντα το χρέος αυξάνεται, επειδή αυτά τα χρήματα που παίρνει μέσω των ομολόγων, δεν φτάνουν να αποπληρώσουν τα ίδια τα ομόλογα. Για αυτό το κράτος συνέχεια είχε χρέος, γιατί οι βουλευτές που ψήφισαν τότε αυτό το Ιδρυτικό Καταστατικό της Εθνικής Τράπεζας, το έκαναν νόμο του κράτους. Μέσα από την διαδικασία αυτή, το κράτος συνέχεια χρωστάει σε μια τράπεζα δικά του χρήματα.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτό που ψήφισαν οι τότε Βουλευτές, οι οποίοι όλοι προέρχονταν από κόμματα -γι’ αυτό λέμε ότι τα κόμματα δεν είναι τίποτα άλλο από συμμορίες που εξυπηρετούν συμφέροντα ξένων κέντρων επικυριαρχίας κι όχι των Ελλήνων Πολιτών- ότι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος είχε το εκδοτικό δικαίωμα, δηλαδή ψήφισαν ότι θα χρέωνε πάντα το κράτος. Ψήφισαν επίσης ότι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος δεν θα πλήρωνε ποτέ φόρους, δεν θα πλήρωνε ποτέ τέλη. Πραγματικά, αυτά τα προνόμια που ψηφίστηκαν το 1841, διατηρούνται μέχρι σήμερα.

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ…

Το 1927 με ένα Πρωτόκολλο της Γενεύης αποφάσισαν οι τραπεζίτες ότι δεν μπορούσε μια τράπεζα να είναι εμπορική και ταυτόχρονα εκδοτική. Έπρεπε λοιπόν η Εθνική τράπεζα να παραμείνει εκδοτική και να σταματήσει να είναι εμπορική, ή να δημιουργήσει μια καινούργια τράπεζα για να αναλάβει έναν από τους δύο ρόλους.

Τότε η Εθνική Τράπεζα δημιούργησε με 100% δικά της κεφάλαια την Τράπεζα της Ελλάδος.

Η Τράπεζα Ελλάδος είναι μια ιδιωτική εταιρεία και ανήκει κι αυτή στους Ρότθτσιλντ και δεν είναι καθόλου Ελληνική.

Το Ελληνικό Δημόσιο υποτίθεται ότι κατέχει το 4% και βάσει Καταστατικού απαγορεύεται να κατέχει πάνω από 30%. Δηλαδή, η πλειοψηφία για το Ελληνικό Δημόσιο είναι απαγορευμένη. Ναι, αλλά η Τράπεζα της Ελλάδος είναι αυτή που παράγει όλη την Οικονομική Πολιτική.

Θα έλεγα ότι το Υπουργείο Οικονομικών δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια Κρατική Εισπρακτική Εταιρεία, με όλους τους μηχανισμούς που είναι πολύ σκληροί για τον πολίτη και όλα τα χρήματα που μαζεύει τα καταθέτει στην Τράπεζα Ελλάδος που είναι μια ιδιωτική Εταιρεία.

Αυτή λοιπόν ουσιαστικά η Ιδιωτική εταιρεία είναι αυτή που διαχειρίζεται τα ομόλογα, που κάνει την Οικονομική Πολιτική, κάνει την τραπεζική πολιτική και είναι αυτή που χρεώνει τους Έλληνες όλο και περισσότερα όσο περνάει ο καιρός.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα μνημόνια και στις δανειακές συμβάσεις, από την μια μεριά υπογράφει εκ μέρους του Ελληνικού Λαού ο Υπουργός Οικονομικών και από την άλλη μεριά, εκ μέρους των δανειστών, υπογράφει η Τράπεζα της Ελλάδος. Αυτό σημαίνει ότι η Τράπεζα της Ελλάδος δεν έχει καμία σχέση με το Ελληνικό κράτος, αλλά είναι ο μηχανισμός που έχουν στα χέρια τους οι τραπεζίτες για να μπορούν να δεσμεύουν το Ελληνικό κράτος.

Η Εθνική Τράπεζα  είχε μάλιστα  δημοσιεύσει κι ένα άλμπουμ που καμάρωνε για αυτό, ότι υποτίθεται βοηθούσε το Ελληνικό κράτος όταν πτώχευε! ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΠΤΩΧΕΥΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ; Πτώχευε το Ελληνικό Κράτος αυτή η ιδιωτική εταιρεία που είχε στα χέρια της τα ομόλογα του. και αυτή η ιδιωτική εταιρεία ήταν η Εθνική Τράπεζα!

Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΜΜΕΝΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Θα δούμε ότι υπάρχουν 5 επίσημες πτωχεύσεις και υπήρχαν κι άλλες μη επίσημες, οι οποίες έχουν δημιουργηθεί όλες από την Εθνική Τράπεζα!

Η σφαγή της Μικρασιατικής καταστροφής 4.000.000 Ελλήνων και το 1.500.000 εκπατρισμένων Ελλήνων από την Μικρά Ασία δεν είναι τίποτα άλλο, παρά έργο της Εθνικής Τράπεζας, γιατί κάθε πόλεμος έχει κάποιο κίνητρο και το κίνητρο των 7.000 τόνων χρυσού είναι πολύ μεγάλο κίνητρο. Και δεν φτάνει μόνο αυτό ότι υπήρξε τόσος μεγάλος φόρος αίματος για να πάρουν οι τραπεζίτες τον χρυσό των Ελλήνων.

Όταν ήρθαν εδώ στην Ελλάδα οι πρόσφυγες, υπήρξε άλλη μια συμπαιγνία του πολιτικού κατεστημένου με την Εθνική τράπεζα κι έγινε με την Συνθήκη της Λωζάνης, μια εξίσωση των περιουσιών των Ελλήνων που ζούσαν στην Μικρά Ασία και των Τούρκων οι οποίοι ζούσαν στην Ελλάδα. Το πώς έγινε αυτή η ανταλλαγή είναι μεγάλη ιστορία για να την αναλύσω. Όμως είναι καταγεγραμμένη ότι η περιουσία των Ελλήνων στην Τουρκία ήταν περίπου 100 δισεκατομμύρια δραχμές το 1924, ενώ η αντίστοιχη των Τούρκων στην Ελλάδα ήταν γύρω στα 12 δισεκατομμύρια δραχμές. Κι όμως έγινε εξίσωση που σημαίνει ουσιαστικά ότι όταν οι Έλληνες έπρεπε να πάρουν αυτά που αφήσαν  ως αποζημίωση, σύμφωνα με τις συνθήκες που έγιναν, ουσιαστικά θα έπαιρναν το 1/10 από αυτά που πραγματικά είχαν αξία στον τόπο από τον οποίο εκδίωχθηκαν!

Την διαδικασία αυτή πήγα να ολοκληρώσει το ίδιο το κράτος, αλλά ανέθεσε την Εθνική Τράπεζα να κάνει τις πληρωμές, η οποία κρατούσε το 25%. Δεν φτάνει δηλαδή που τους πετσοκόψαν και τους άφησαν το 10% της αξίας της περιουσίας που είχαν για να αποζημιωθούν, αλλά μπήκε μπροστά η Εθνική Τράπεζα και παρακρατούσε το 25%! Επειδή δε είχε δώσει και δάνεια σε πολλούς πρόσφυγες για να μπορέσουν οι άνθρωποι να συνεχίσουν την ζωή τους, ουσιαστικά τα τοκοχρεωλύσια κατέφαγαν όλη αυτή την αποζημίωση. ΠΑΛΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Αν το δούμε ιστορικά, είναι ανατριχιαστικό να καταλάβουμε το τι έχει παιχθεί μεταξύ τραπεζών, ειδικά της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος και της Τράπεζας Ελλάδος με το πολιτικό κατεστημένο εναντίον των Ελλήνων πολιτών.

Αυτά γίνονται και σήμερα!

Και βλέπουμε τράπεζες που έχουν δισεκατομμύρια και τρισεκατομμύρια καταθέσεις να απαξιώνονται τελείως και με μερικά εκατομμύρια βλέπουμε να αλλάζουν χέρια οι μετοχές τους, που σημαίνει ότι ο,τιδήποτε περιουσιακό στοιχείο υπάρχει μέσα σε αυτές τις τράπεζες μεταφέρονται σε αυτούς οι οποίοι είναι επενδυτές.

Αλλά, είναι μια συμπαιγνία την οποία έχουμε στοχοποιήσει και δημοσιεύσει για να καταλάβουν όλοι οι Έλληνες ότι αυτό που γίνεται στην Ελλάδα είναι μια εικονική πραγματικότητα.

Έχουν μπει μέσα οι τραπεζίτες και αλωνίζουν και το πολιτικό κατεστημένο είναι αυτό το οποίο τους ανοίγει το δρόμο κι όλο αυτό έχει φτάσει να είναι μια γενοκτονία εναντίον των Ελλήνων.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ!!

Ήρθε η ώρα λοιπόν, γιατί αν δεν αντιδράσουμε εμείς ως Έλληνες πολίτες, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ!

Βγαίνει προ ημερών ο Τόμσεν και είπε να υπολογίσουμε ότι πρέπει να μαζέψει το κράτος 9 δισεκατομμύρια ακόμα εντός δύο ετών. Κι όταν λέμε «να μαζέψει το κράτος» εννούμε να κοπούν συντάξεις και μισθοί. Αλλά από ποιον ενεργό πληθυσμό; Γιατί υπάρχουν 3.000.000 άνεργοι, υπάρχουν 3.000.000 συνταξιούχοι και υπάρχουν 2.500.000 εκατομμύρια που εργάζονται και το 1.000.000 είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι. Λοιπόν, το 1.500.000 είναι ουσιαστικά που κινεί την μηχανή της οικονομίας, γιατί έτσι θέλει το πολιτικό κατεστημένο, γιατί τα πάντα στην χώρα μας έχουν φτάσει σε ένα βαθμό που δεν μπορεί να λειτουργήσει τίποτα.

ΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! Ο,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ , ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ!

Υπάρχουν μερικά αυτονόητα πράγματα που τα καταλαβαίνουμε εμείς που δεν είμαστε ειδικοί, άρα πόσο μάλλον αυτοί που είναι ειδικοί, δηλαδή ότι μια καταστραμμένη οικονομία δεν μπορεί να αφαιμάζεται τελείως από την ρευστότητα της; Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι όσο φέρνουν δυσκολίες στις συναλλαγές και στην παραγωγική διαδικασία αυτό που θέλουν κι αυτοί, δηλαδή, οι φόροι, συνέχεια θα μειώνονται; Άρα, σημαίνει ότι δεν θέλουν φόρους και αυτό που θέλουν πραγματικά είναι να πλήξουν τον Έλληνα πολίτη. Δεν έχει καμία λογική αυτό που κάνουν σήμερα.

Επειδή μας πηγαίνουν κατευθείαν σε μια τεράστια γενοκτονία, πρέπει να αντιδράσουμε και πρέπει να δούμε πραγματικά σε τι εικονική πραγματικότητα ζούμε και πρέπει να πάρουμε την δύναμη στα χέρια μας, γιατί εμείς είμαστε αυτοί που εξουσιοδοτούμε τους πολιτικούς να κάνουν αυτά που κάνουν εναντίον μας. Εμείς τους ψηφίζουμε και τους δίνουμε το δικαίωμα να ψηφίζουν νόμους εναντίον μας κι αν δεν το καταλάβουμε αυτό, είμαστε υπόλογοι αυτών που θα συμβούν και συμβαίνουν.

ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ! ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!

Υπάρχουν παιδιά σήμερα που σκέφτονται να κάτσουν στην Ελλάδα και να δημιουργήσουν; Αφού τους απαγορεύεται αυτό! Το μόνο που σκέπτονται τα παιδιά μας είναι το πώς θα φύγουν από την Ελλάδα. Σπουδάζουν στην Ελλάδα και μορφώνονται στην Ελλάδα κι έτοιμοι επιστήμονες φεύγουν από την Ελλάδα, ενώ χρειάζεται να μείνουν και να προσφέρουν στην Ελλάδα. Έχουν πληρωθεί όλα τα ιδρύματα κι έχουν κοστίσει τόσο πολύ στον ελληνικό λαό οι σπουδές τους για να προσφέρουν στην ελληνική κοινωνία, όμως τα παιδιά τα διώχνουμε έξω! Είναι δυνατόν να συνεχίσει αυτό το κράτος;

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.

Τελικά, έχουμε τεράστια δύναμη σαν Πολίτες όχι μόνο σαν πολίτες, αλλά επειδή έχουμε και στα χέρια μας ως Πολίτες, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ που μας δίνουν την βάση την επόμενη μέρα, όταν πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας, μπορούμε να λύσουμε τα πάντα, μπορούμε να ξεχρεώσουμε και μπορούμε να αναπτυχθούμε σε ένα τεράστιο βαθμό και πρόοδο, δεν μας λείπει τίποτα και τα έχουμε όλα. Είναι όλα δικά μας! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

Δημοσιογράφος: Αυτή η ενημέρωση που γίνεται είναι πάρα πολύ καλή γιατί οι περισσότεροι έχουμε και άγνοια και μεταξύ αυτών και εγώ. Εχω πλήρη άγνοια θα έλεγα πάνω σε αυτά τα γεγονότα και θα θεωρούσα ότι ήταν ψέμματα, αν έβγαινε κάποιος πολιτικός και σας διέψευδε κύριε Θεοδωρόπουλο, εσάς και τον Κώστα τον Νάκο και τον Μάνθο Λέκοση που είναι εδώ! Εντούτοις βλέπω μια απόλυτη σιωπή και ησυχία και με κάνει να πιστεύω ότι δεν είναι ψέμματα αυτά!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ.

ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΑΛΛΑ Ο,ΤΙ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

Δημοσιογράφος: Αλήθεια, σας έχουν καλέσει σε κάποιες από τις περιβόητες «ενημερωτικές εκπομπές» της τηλεόρασης;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μπορεί εμείς να ζούμε σε μια εικονική πραγματικότητα και να μας πιέζουν πάρα πολύ οικονομικά, γιατί έχουν τους μηχανισμούς στα χέρια τους, αλλά από την άλλη μεριά βρίσκονται σε μια τρομερά δύσκολη θέση, γιατί ουσιαστικά έχει αρχίσει να βγαίνει ην πραγματικότητα. Κι αυτό που φοβούνται πάρα πολύ είναι η διεύρευση της πραγματικότητας και η διεύρευση της Αλήθειας, γιατί αυτή ενεργοποιεί τους Ανθρώπους.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!

Δημοσιογράφος: Είναι πολύς ο κόσμος που λέει: «Μα δεν πληρώνω άλλο τις τράπεζες! Γιατί να πληρώνω εγώ τις τράπεζες;». Τα δάνεια τα οποία υποτίθεται ότι έχουμε πάρει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και έχουν πάει στις τράπεζες για ανάπτυξη. Ανάπτυξη δεν είδαμε, όμως δάνεια χρεωθήκαμε!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το να μην πληρώνουμε τις τράπεζες, μπορεί να είναι μια κίνηση που είναι κατά του καθεστώτος, αλλά δεν είναι αυτή που σκοτώνει το καθεστώς, δεν είναι αυτή που θα αλλάξει τα πράγματα. Είναι κάτι το οποίο θετικό, αλλά κι αυτό πρέπει να βασίζεται σε δεδομένα για να ξέρουμε γιατί δεν πληρώνουμε τις τράπεζες. Τους δίνουμε την δυνατότητα να πάνε εκεί να πάρουν τα χρήματα που λένε ότι τους χρωστάμε, αλλά όταν πάνε εκεί και πάρουν αυτά τα χρήματα, ουσιαστικά καήκαν, γιατί τα χρήματα αυτά, τα οποία τα διαχειρίζονται μέχρι τώρα οι τράπεζες, την στιγμή που τα ακουμπάνε κατόπιν εντολής δικής μας, σημαίνει ότι ουσιαστικά έχουμε αρχίσει να τα διαχειριζόμαστε εμείς. Και είναι αυτό που δεν θέλουν οι τράπεζες να κάνουμε εμείς!

Αυτό σημαίνει ότι δεν φτάνει να μην πληρώνουμε τις τράπεζες! Αυτό που χρειάζεται είναι να σκοτώσουμε το καθεστωτικό τέρας! Κι αυτό θα το κάνουμε όταν συνειδητοποιήσουμε απλά ως Έλληνες Πολίτες τι έχουμε στα χέρια μας και υπάρχει ένας Φορέας, ο οποίος, όταν ενωθούμε, χωρίς να υπάρχουν αρχηγοί, κόμματα και πράγματα που διαιρούν τους πολίτες, αλλά αυτά που τους ενώνουν!

Να ενωθούμε με αυτά να σταματήσουμε την γενοκτονία που γίνεται και να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας! Είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε! Είναι ο Μονόδρομος για να σώσουμε το Γένος μας. Να σώσουμε την πατρίδα μας και να δώσουμε προοπτική στις νέες γενιές και στα παιδιά μας!

Δημοσιογράφος: Πιστεύετε ότι θα τα καταφέρουμε κύριε Θεοδωρόπουλε; Γιατί είναι ένα δύσκολο πράγμα! Δεν είναι και εύκολο, από όσο μπορώ να καταλάβω!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Επειδή χρησιμοποιείτε το ρήμα «πιστεύω», έχω ένα πρόβλημα με αυτό, γιατί το «πιστεύω» είναι κάτι που δεν αποδεικνύεται! Απλά το δέχομαι επειδή πρέπει να το δεχτώ. Εγώ λοιπόν ότι γνωρίζω!

Γνωρίζω ότι όταν λες την Αλήθεια και έχεις πραγματικά δύναμη, γνωρίζω ότι όταν έχεις συνειδητοποιημένη την θέση σου, όλο αυτό μεταφέρεται σαν ιός ο οποίος περνάει μέσα στους ιστούς και δεν υπάρχει τίποτα να τον σταματήσει, γιατί είναι αληθινός και όταν τα άλλα τα οποία αντιμετωπίζουμε, δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια εικονική πραγματικότητα, μια ψεύτικη πραγματικότητα που μας την έχουν περάσει, όταν συνειδητοποιούμε το τι έχει γίνει και τι γίνεται, είναι πολύ εύκολο να πάρουμε την στάση που πρέπει να πάρουμε σαν Έλληνες πολίτες, γιατί αφορά την ζωή μας, το μέλλον μας, αφορά τα παιδιά μας!

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ… ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

Δημοσιογράφος: Θα σας ευχαριστήσω που είσαστε και σήμερα μαζί μας δεν ξέρω αν έχετε κάτι άλλο να συμπληρώσετε.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό που θέλω να συμπληρώσω είναι ότι έχουν πολύ άσχημα σχέδια για την Ελλάδα κι όταν αυτά τα δούμε να εξελίσσονται ραγδαίως. Βλέπουμε ότι έχει δημιουργηθεί ένα τεράστιο πρόβλημα με το μεταναστευτικό, το οποίο το έχουν δημιουργήσει αυτοί που θέλουν υποτίθεται να το λύσουν! Αυτοί οι οποίοι είναι σήμερα στην Συρία κι όπου υπάρχει πολεμική αναταραχή, είναι ουσιαστικά οι Μεγάλες Δυνάμεις με όλες τις βοηθητικές δυνάμεις. Είναι ουσιαστικά μια παγκοσμιοποιημένη κατάσταση και αυτοί δημιουργούν τα προβλήματα που τα εξάγουν και είναι θέματα με τα οποία πιέζουν, όπου θέλουν να πιέσουν. Σήμερα, η Ελλάδα με το μεταναστευτικό θέμα είναι με την πλάτη στον τοίχο.

Όμως όλα αυτά δημιουργούνται γιατί το πολιτικό κατεστημένο είναι που δημιουργεί όλη αυτή την κατάσταση και δεν θέλει να την λύσει, απλώς διαχειρίζεται όπως το συμφέρει την κάθε περίπτωση.

Πρέπει να ενεργοποιηθούμε, γιατί ουσιαστικά αυτά που έχουν σχεδιάσει εναντίον μας, έχουν μπει σε έναν δρόμο για την τελικά φάση και εφαρμόζονται.

Πρέπει και εμείς ανάλογα να αντιδράσουμε, πρέπει να ενωθούμε πολύ γρήγορα και να περάσουμε στους Συνέλληνες μας αυτό ακριβώς το οποίο υπάρχει. Δηλαδή ότι υπάρχουν πραγματικά δικά μας χρήματα, πραγματικά έχουμε την δύναμη και πραγματικά αυτοί έχουν βάλει σκοπό να μας αφανίσουν και ο μόνος τρόπος για να σωθούμε είναι να πάρουμε εμείς την κατάσταση στα χέρια μας. Έχει ιδρυθεί και ο Πολιτικός Φορέας μας, ο μόνος τρόπος με τον οποίον μπορούμε να τον πάρουμε ως όχημα και να πάρουμε την κυβέρνηση στα χέρια μας.

Πρέπει όλοι οι Έλληνες να ενωθούν κάτω από τον Φορέα αυτόν που λέγεται Ελλήνων Συνέλευσις και να μπούμε σε μια εκλογική διαδικασία και να πάρουμε την πλειοψηφία της Βουλής. Τότε, θα βάλουμε πραγματικά την Ελλάδα στην θέση που πρέπει να έχει Παγκόσμια.

Γιατί τα Κεφάλαια που έχουμε είναι τεράστια, γιατί τα Κυριαρχικά Δικαιώματα που έχουμε είναι τεράστια και μόνο μια πραγματικά Ελληνική Κυβέρνηση μπορεί όλα αυτά να τα πραγματοποιήσει. Από το πολιτικό καθεστώς, από τους πράκτορες των ξένων κέντρων, δεν θα μπορέσουμε ποτέ να δούμε την Ελλάδα να έχει την θέση που πρέπει να έχει! Απλώς θα βλέπουμε μια Ελλάδα να γενοκτονείται και να βαδίζει στον αφανισμό. Ο μόνος τρόπος για να αναστρέψουμε την κατάσταση και να φέρουμε τα πράγματα εκεί που πρέπει να είναι, είναι να πάρουμε εμείς στα χέρια μας την πατρίδα μας!

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση