ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΘΑ ΝΙΚΗΘΕΙ ΜΕ ΝΟΗΣΗ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ -NEW RADIO 2/1/2900(2016)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΓΙΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ -NEW RADIO 2-1-2016

ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΘΑ ΝΙΚΗΘΕΙ ΜΕ ΝΟΗΣΗ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Γ. ΤΑΡΑΣ: Καλησπέρα Βασίλη και σε όλους τους Έλληνες απανταχού της γαίας.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Να πω κι εγώ την καλησπέρα μου σε όλον τον κόσμο, σε όλους όσους μας ακούν, όπως και στον sorrasfm που μας αναμεταδίδει.

Θα πω ότι ξεκινήσαμε με δύναμη την νέα χρονιά και το 2016 θα πρέπει να το κάνουμε να είναι το έτος των Ελλήνων, να είναι το δικό μας έτος!

Γ. ΤΑΡΑΣ: Λόγω των ημερών, ήμασταν λίγο σε απόσταση για το τι συμβαίνει, αλλά μέσω των αναρτήσεων μας, ενημερωνόμαστε βέβαια, αλλά θέλουμε να δώσουμε το στίγμα της νέας χρονιάς από εδώ και πέρα. ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ!

Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό το σύνθημα είχε δοθεί από το προηγούμενο έτος. Έμενε μόνο να δούμε πώς θα οργανωθεί αυτό το κτύπημα. Αυτό ήθελε μια προετοιμασία και ο,τιδήποτε γίνεται δεν είναι τυχαίο. Ο,τιδήποτε γίνεται είναι μια στρατηγική που έχει πάρα πολλές διαστάσεις. Περάσαμε ένα καλοκαίρι, στο οποίο προετοιμαζόμασταν ακριβώς να κτυπήσουμε πολύ δυνατά το τέρας και παίρναμε ενέργειες. Είχαμε μέσα από την δική μας διαδικασία, μέσα από τις Επικλήσεις μας και την δύναμη της Αυτογνωσίας, φτάσαμε και παίρναμε αυτές τις δυνάμεις και την θέση που ακριβώς έπρεπε να έχουμε για να μπορέσουμε να έρθουμε σε αυτή την αντιπαράθεση, σε αυτή την αντιμετώπιση του τέρατος.

Κάθε τι που γίνεται έχει μια ανάλογη προετοιμασία. Είναι σαν να κουρδίζουμε ένα ρολόι για να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε μια χρονική περίοδο για να μας δείχνει ακριβώς την ώρα του.

Έτσι κι εμείς ως ένας μηχανισμός, ο οποίος λειτουργούμε με πολλή μεγάλη αρμονία, όλοι μαζί και κάνουμε αυτό που πρέπει όλοι μαζί, επαναλαμβάνω, για να μπορέσουμε να τελειώσουμε με το τέρας που κάθε μέρα μας καταστρέφει την ζωή και μας περνάει στο περιθώριο της ύπαρξης, θέλοντας να καθιερώσει ένα κατεστημένο το οποίο είναι τελείως έξω από τον άνθρωπο και έξω από τον Έλληνα. Έχει βάλει σκοπό του την εξαθλίωση και τον αφανισμό μας.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ… ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ, ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…

Εμείς προετοιμαζόμαστε λοιπόν να αντιπαρατεθούμε με αυτό κι όχι μόνο να αντιπαρατεθούμε, αλλά να το νικήσουμε! Είμαστε έτοιμοι να τα βάλουμε μαζί του κι ο σκοπός που τα βάζουμε μαζί του είναι να το νικήσουμε. Είμαστε πεπεισμένοι και γνωρίζουμε ότι τελικά θα το νικήσουμε, επειδή ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Κι όταν πολεμάς με την Αλήθεια, πολεμάς με την πραγματικότητα με την ύπαρξη εναντίον σε κάτι που δεν είναι αληθινό και υπαρκτό, αλλά είναι μόνο μια εικονική πραγματικότητα, έχεις πολλή μεγαλύτερη δύναμη και μεγαλύτερο προβάδισμα για να καταφέρεις τον αγώνα που κάνεις.

Έτσι λοιπόν προετοιμαζόμασταν για να έρθουμε πολύ δυνατά και να αντιμετωπίσουμε αυτό το τέρας και την συγκεκριμένη στιγμή, ο Αρτέμης Σώρρας έδωσε το σύνθημα: «ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ!». Και ξεκινάμε από εκεί: ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΤΑΪΖΟΥΜΕ, ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Κι όταν λέμε «ενέργεια», δεν εννοούμε μόνο την πνευματική ενέργεια που του δίνουμε, δεν είναι ότι δεν είμαστε μόνο σύμφωνοι με αυτά που κάνει, αλλά εκδηλώνουμε εμπράκτως την αντίθεση μας. Εμπράκτως, γιατί αν εμείς δεν πούμε «όχι» σε αυτά που μας λένε και μας θέτουν μπροστά μας, είναι σαν να συμφωνούμε με αυτά και τα αφήνουμε να περνάνε με την θέληση μας.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ «ΟΧΙ» «ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!» ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ.

Σταματάμε να ταΐζουμε το τέρας λοιπόν σημαίνει ότι του λέμε ένα τεράστιο ΟΧΙ και παίρνουμε έμπρακτα την θέση που πρέπει να πάρουμε και δεν το ταΐζουμε πια ενεργειακά, ούτε υλικά, γιατί όσο το ταΐζουμε, αυτό θέλει να μας κατασπαράξει. Ως Έλληνες λοιπόν, παίρνουμε την θέση που πρέπει να έχουμε και όλοι μαζί λέμε: «ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!».  Όταν λέμε αυτό το τεράστιο ΟΧΙ, είναι ΕΝΤΟΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ.

Πρέπει να ξέρουμε ό,τι μέχρι τώρα έχουν κάνει κι ότι αυτό το κατεστημένο έχει περάσει την θέληση του για πολλά χρόνια κι οι άνθρωποι δεν αντιδρούσαν και δεν έμπαιναν σε δράση εναντίον, δεν έλεγαν ΟΧΙ με λίγα λόγια. Μπορεί να γκρίνιαζαν, ή να έδειχναν κάποια δυσφορία, αλλά δεν έλεγαν το μεγάλο ΟΧΙ, οπότε αφού δεν το έλεγαν, ήταν σαν να συναινούσαν σε αυτό που γινόταν.

Σήμερα υψώνουμε την δύναμη μας, υψώνουμε το ανάστημα μας, το πνευματικό, το συνειδησιακό και το γνωσιακό και λέμε ότι «ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ! ΦΤΑΝΕΙ! ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΛΕΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ. Θέλει να περάσουν τα βρώμικα και απάνθρωπα σχέδια τους, να επικρατήσουν στο πλανήτη.

Κάνοντας αυτή την κίνηση εμείς, παίρνουμε ουσιαστικά την θέση που σαν Άνθρωποι πρέπει να πάρουμε κι εφόσον εμείς δεν θέλουμε και δεν επιτρέπουμε και η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ μας είναι να πούμε ένα τεράστιο ΟΧΙ σε αυτό που γίνονται εναντίον μας, τότε αυτή η δύναμη που αποκτάμε εναντίον αυτού που πρόκειται να γίνει είναι τεράστια, για αυτό το κάνουμε αυτό πιο συγκεκριμένο.

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΩΣ ΦΟΒΗΤΡΟ…

ΓΙΑ ΕΜΑΣ Η ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Γ. ΤΑΡΑΣ: Μέχρι 31 Δεκεμβρίου έτρεχαν όλοι να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας, φορολογικές εκκρεμότητες και πολλοί έτρεχαν και στα ειρηνοδικεία για να ρυθμίσουν δάνεια. Δεν ξέρω με ποιον τρόπο και με τι τους φόβισαν ότι πρέπει  να τακτοποιηθούν. Βέβαια, υπήρχε το παράλογο, ότι δεν ήξεραν ακριβώς, γιατί έπρεπε να πληρώσουν.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι γεγονός  ότι αυτό το καθεστώς μόνο μέσω του φόβου κάνει την επικυριαρχία του. Εδώ είναι η μεγάλη διαφορά που θα ήθελα να την τονίσω, ανάμεσα στο Ελλάνιο Αξιακό Σύστημα και στο Καθεστωτικό Σύστημα.

Εμείς έχουμε καθορίσει και έχει μεγάλη σημασία τελικά να καταλάβουμε την δύναμη των ΟΡΚΩΝ-ΝΟΜΩΝ.

ΟΙ ΟΡΚΟΙ-ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ.

Το να είμαστε ΣΥΝΝΟΜΟΙ, το να βαδίζουμε με τον Νόμο, ο οποίος είναι το ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ο οποίος πηγάζει από εμάς και φανερώνει τις ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ είναι κάτι φυσιολογικό. Είναι κάτι που αντί να μας δίνει βάρος, μας δίνει πραγματικά δύναμη και τεράστια ΙΣΧΥ.

Οι Καθεστωτικοί χρησιμοποιούν τον Νόμο ως φόβητρο και βλέπουμε τους Ανθρώπους ότι δεν ακολουθούν τον Νόμο βάσει Αξιακού, ότι πρέπει να είναι έτσι, γιατί πραγματικά η ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, αλλά ακολουθούν τους Νόμους και υπακούν, επειδή φοβούνται τις συνέπειες του Νόμου.

Βλέπουμε όμως μια ολόκληρη κοινωνία να τηρεί τον νόμο μόνο και μόνο, γιατί φοβάται τις συνέπειες. Κι αν υπάρχει περίπτωση να ξεφύγει από τον Νόμο και ξέρει ότι δεν θα τιμωρηθεί, το κάνει με πολλή μεγάλη άνεση.

Αυτό, γιατί δεν το κάνει συνειδητά. Δεν το κάνει γιατί ξέρει ότι πρέπει να είναι σύμφωνα με τον Νόμο, γιατί είναι η Ύπαρξη του, αλλά το κάνει μόνο και μόνο από τον φόβο. Έτσι λοιπόν μέσα από τον φόβο κυριαρχούν και χειραγωγούν τις κοινωνίες.

Πραγματικά, ο φόβος του Αύριο, ο φόβος της ανασφάλειας, ο φόβος του «τι θα γίνει το σπίτι το οποίο έχω». Το θέμα είναι ότι μέχρι τώρα, ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων, ήδη τα έχει χάσει. Δεν υπάρχει η επιστροφή. Δηλαδή, οι Έλληνες  είναι ήδη σε μια άθλια κατάσταση και εξαθλιωμένοι. Έχουμε περίπου 3.500.000 άνεργους! Ένα τεράστιο και πρωτάκουστο ποσό, που δεν είχε υπάρξει αυτό το τεράστιο ποσό της ανεργίας σε ένα ευρωπαϊκό κράτος. Από την άλλη μεριά, βλέπουμε μια μεγάλη μερίδα του λαού μας να είναι σε μια πρωτοφανή φτωχοποίηση. Ναι, αλλά αυτό προχωράει πιο πέρα και τα κοινωνικά τμήματα που δεν έχουν απωλέσει τα πάντα, πρόκειται να τα απωλέσουν εντός ολίγου. Δηλαδή, αυτή η επίθεση και η επέλαση εναντίον των Ελλήνων συνεχίζεται και συνεχίζεται διευρυνόμενη και σε τμήματα της κοινωνίας τα οποία δεν έχουν πληγεί ακόμα. Κι αυτοί που δεν έχουν πληγεί μέχρι σήμερα άμεσα και πολύ, θα πληγούν σήμερα και αύριο από αυτό το καθεστώς.

Βλέπουμε πολύ καλά ότι δεν υπάρχει σταματημός, δεν υπάρχει επιστροφή και αυτό το οποίο είναι να γίνει, είναι μόνο άσχημο, θλιβερό και απαξιωτικό. Βλέπουμε όλοι οι Άνθρωποι προσπαθούν να περισώσουν την περιουσία τους και τα υπάρχοντα τους, να χρεωθούν για να πληρώσουν και να κάνουν τι; Αφού έτσι κι αλλιώς και να το πληρώσουν σήμερα, αύριο δεν θα έχουν να το πληρώσουν, γιατί είναι έτσι σχεδιασμένο και προγραμματισμένο από το καθεστώς να γίνουν όλα.

Κι αυτοί που ενδεχομένως σήμερα έχουν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, είναι μαθηματικά βέβαιο, όταν μια ολόκληρη κοινωνία απαξιώνεται και φτωχοποιείται, αυτοί που σήμερα έχουν την δυνατότητα να κάνουν αποπληρωμή των χρεών τους, εφόσον η κοινωνία στην οποία ζουν, συνεργάζουν και ανήκουν και μέσα από αυτή μπορούν να επιβιώσουν, αφού αυτή απαξιώνεται λοιπόν, θα βρεθούν και οι ίδιοι στο τέλος απαξιωμένοι.

Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα σταματήσουν να έχουν και αυτοί δυνατότητα πληρωμής. Βλέπουμε ότι στήνονται στις ουρές για να πληρώσουν το αδηφάγο αυτό τέρας, χωρίς να ξέρουν γιατί το κάνουν, αφού βλέπουν ότι δεν υπάρχει καμία ανταποδοτικότητα. Βλέπουμε ότι δεν υπάρχει καμία αμυδρή ελπίδα για να βελτιωθεί η κατάσταση, μόνο λόγια του πολιτικού καθεστώτος ότι δεν είναι μεγάλη η καταστροφή και ότι μπορούν να την σταματήσουν χωρίς να επηρεάσει πολύ τους ανθρώπους, αλλά αυτά τα λόγια δεν έχουν καμία σημασία και καμία ουσία γιατί συνεχώς η κατάσταση επιδεινώνεται.

Πραγματικά, τα σχέδια που έχουν θέσει και ορίσει για την Ελλάδα είναι πάρα πολύ επικίνδυνα. Έχουν σκοπούς άσχημους για την χώρα μας κι αυτό φαίνεται. Κι όσοι  Άνθρωποι μπορούν να δουν πώς στήνεται αυτό το καθεστώς, το διαπιστώνουν χωρίς μεγάλη δυσκολία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Γ. ΤΑΡΑΣ: Θα πω για αυτό το Τέρας! Υπάρχει μια έκθεση για το ποιοι ευθύνονται κυρίως για την διαφθορά στην Ελλάδα. Η ομάδα κρατών της Διαφθοράς του Συμβουλίου της Ευρώπης GRECO υποστηρίζει κατηγορηματικά ότι «στο επίπεδο της εκτεταμένης διαφθοράς στην Ελλάδα βρίσκονται οι βουλευτές, οι δικαστές και οι εισαγγελείς. Η διαφθορά αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους που η Ελλάδα οδηγήθηκε στην οικονομική κρίση και στην συγκάλυψη και επέκταση της. Συνέβαλαν τα μέγιστα εκπρόσωποι του Ελληνικού Κοινοβουλίου υπερψηφίζοντας παράνομες αποφάσεις απαλλαγής και διαγραφής ευθυνών καθώς και δικαστές και εισαγγελείς με αδιαφανείς νομοθετικές διαδικασίες».

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Να πω ότι αυτά τα λόγια είναι σοφά; Δεν θα το πω, γιατί είναι αυτονόητο. Αυτός που οδηγεί το καράβι και το ρίξει στα βράχια, φταίει αυτός. Δεν φταίνε οι επιβάτες. Από την άλλη μεριά, ποιοι κάνουν αυτή την έκθεση; Την κάνουν αυτοί που είναι πιο διαφθαρμένοι από τους δικούς μας, γιατί όλο το παγκόσμιο πολιτικό καθεστώς ζεί στην ίδια διαφθορά. Έχουν διαλέξει την χώρα μας για να είναι παράδειγμα, γιατί πρέπει να επιτεθούν στην χώρα μας, λόγω των τεράστιων κληρονομικών μας δικαιωμάτων.

Επειδή το Ελληνικό Γένος είναι κάτι ιδιαίτερο, είναι προφανές να καταλάβουμε, γιατί είμαστε τόσο πολύ στοχοποιημένοι. Δεν υπάρχει κανένα κράτος και κανένα σύστημα διακυβέρνησης να μην είναι διαφθαρμένο, γιατί δεν είναι ελληνικό και δεν είναι στο Ελληνικό Αξιακό Σύστημα, οπότε κατηγορεί ο ένας τον άλλον και λένε ότι εμείς έχουμε διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, αλλά αυτοί οι οποίοι λένε για το πραγματικά διεφθαρμένο δικό μας σύστημα, στην χώρα τους εφαρμόζουν ένα πιο διεφθαρμένο.

Και αν κάποια χώρα που ουσιαστικά τώρα μας κουνάει το δάκτυλο, η οποία δεν είναι καν χώρα, αλλά εταιρεία, είναι η Γερμανία, η οποία λέει εμάς διεφθαρμένους, πιο διεφθαρμένη εξουσία από την Γερμανία δεν υπάρχει σε όλον τον κόσμο.

Αυτή η διαφθορά έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια, έχει φτάσει στα ύψη επί Ναζισμού και ουσιαστικά αυτή η διαφθορά και η βρωμιά που παράχθηκε από αυτό το γερμανικό σύστημα, παράγεται και σήμερα. Αυτοί που έχουν βρωμίσει όλον τον κόσμο και έχουν μολύνει  μέσα από την δύναμη τους και την εξουσία τους, προέρχεται από δυνάμεις που δεν είναι καν ανθρώπινες. Είναι ειρωνικό να λένε για την διαφθορά των Ελλήνων.

Ναι, το ελληνικό πολιτικό σύστημα είναι πολύ διεφθαρμένο! Είναι τόσο διεφθαρμένο που δεν υπάρχει και για αυτό πρέπει να χαθεί εκ θεμελίων το καθεστώς. Πρέπει να φύγουν όλοι αυτοί που τόσα χρόνια έχουν αποδείξει ότι είναι υπηρέτες των επικυρίαρχων, ότι δεν ενδιαφέρονται και είναι εναντίον του ελληνικού λαού. Αλλά κι οι άλλοι που λένε αυτά τα λόγια, ουσιαστικά ανήκουν στην Παγκόσμια Τάξη, η οποία το μόνο που θέλει, είναι να αφανίσει τον Άνθρωπο.

ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ…

Σε αυτή λοιπόν την μαύρη και ζοφερή κατάσταση, σε αυτή την στιγμή, βλέπουμε ότι παρά τις υποσχέσεις τους ότι θα προφυλάξουν την πρώτη κατοικία, αυτή θα πέσει στα χέρια των τραπεζιτών.

Εδώ θέλω να βάλω μια πολύ σοβαρή παρένθεση. Μέχρι τώρα, σε έναν πλειστηριασμό, αυτός που είχε το προβάδισμα στο τι θα πάρει ήταν το Δημόσιο, ήταν το ασφαλιστικό ταμείο και μετά ήταν οι τράπεζες. Σήμερα, μετά αυτά τα μνημόνια, ο πρώτος δικαιούχος να καλυφθεί από τα χρέη που υπάρχουν σε έναν πλειστηριασμό δεν είναι το Δημόσιο, αλλά οι τράπεζες. Για σκεφτείτε, σε μια χώρα που είναι ελληνική και αυτός που πλειστηριάζει την περιουσία του, αυτός ο οποίος θα πάρει αυτά που του χρωστάει ο οφειλέτης, δεν είναι το Δημόσιο, δεν είναι αυτός που κατέχει την εξουσία, δεν είναι αυτός που έχει το κράτος, αλλά οι ιδιωτικές εταιρείες, είναι οι τράπεζες! Δηλαδή, πόσο έχουμε ξεπέσει από την λογική; Πόσο έχουμε ξεπέσει από την ύπαρξη μας, από μια πολύ απλή λογική που θα έπρεπε να διέπει όλους τους πολίτες που διαβιούν στην χώρα μας.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ… ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ;

Μέσα λοιπόν σε αυτή την κατάσταση, εμείς ξεκινάμε και είμαστε υποχρεωμένοι να βάλουμε όλη την δύναμη και είμαστε υποχρεωμένοι τώρα να κάνουμε αυτό που είναι καθήκον μας και αυτό που λέμε ότι θα πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας. Δεν είναι μια βόλτα στο δάσος με ένα δισάκι για να πάμε για πικ νικ. Είναι ένας πόλεμος και είναι μάχη που πρέπει να γίνει για να πάρουμε την χώρα  στα χέρια μας. Κι έτσι όταν λέμε ότι πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας, πρέπει όλοι οι Έλληνες να καταλάβουν μέσα από αυτές τις διαδικασίες, τις οποίες προτείνουμε. Αυτό το οποίο βλέπουμε είναι εικονικό και αν πραγματικά θέλουν να σώσουν την περιουσία τους και αυτά που είναι δικά τους κι αν θέλουν να φύγουν από αυτή την φοβία και την ανασφάλεια, από αυτή την ζοφερή κατάσταση που βρίσκονται, δεν έχουν παρά να πράξουν αυτό που είναι αυτονόητο. Αυτό που όμως είναι το «αυτονόητο», πρέπει εμείς να τους δώσουμε να καταλάβουν τι είναι!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΚΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΈΧΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ;

Γιατί να φοβούνται για το σπίτι τους και γιατί να φοβούνται μήπως έχουν ποινικά μέτρα από την ΔΟΥ από τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες, εφόσον μπορούν να κάνουν κινήσεις και να τους απαλλάξουν από αυτή την πίεση που θέλει να τους βάλει το καθεστώς.

Πρέπει να ξέρουμε εδώ και θα το πω πάλι και κάθε φορά που μιλάμε με κόσμο. Το πρόβλημα, πρέπει να καταλάβουμε όλοι, δεν είναι οικονομικό. Γιατί είχαν την ευκαιρία και έχουν την ευκαιρία, αν ήταν οικονομικό να πάρουν και να εξοφληθούν. Να πάρουν τα χρήματά τους και να πάνε στο καλό! Αλλά, δεν θέλουν αυτό και αν διαβάσουμε λεπτομερώς το μνημόνιο θα δούμε ότι το ζήτημα δεν είναι τα χρήματα. Γιατί τα χρήματα τα θέλουν με ένα σωρό προϋποθέσεις, να είναι από εμάς, να μην είναι από άλλους, τα θέλουν μόνο από την φορολογία, δηλαδή, τα θέλουν με έναν ειδικό τρόπο και είναι τελείως παράλογος ο τρόπος που ζητούν να γίνει η εξόφληση των δανειακών συμβάσεων από τους Έλληνες.

Αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά δεν θέλουν τα χρήματα τους, αλλά τους Έλληνες. Τους Έλληνες θέλουν να αφανίσουν και να καθυποτάξουν και να τους κάνουν τόσο σκλάβους και αιχμάλωτους μέσα από αυτό το χρέος.

Είμαστε έτοιμοι εδώ και λίγες βδομάδες να δώσουμε στους ανθρώπους μια οριστική λύση για να μπορούν να ξεπληρώσουν αυτά που τους έχουν καταλογίσει ως χρέη. Γιατί και τα χρέη αυτά είναι εικονικά, αλλά ο καθένας δεν έχει μόνος του την δύναμη να το αποδείξει αυτό.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ  ΝΟΜΙΚΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ…

Οπότε, μέσω της διαδικασίας των ΥΠΕΡΟΠΛΩΝ που μας έχει δώσει ο Αρτέμης Σώρρας, βρέθηκε αυτή η διαδικασία. ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ.

Το θέμα είναι, ότι όλο αυτό το οποίο έχει στηθεί από το μέρος μας, είναι πάρα πολύ δυνατό, γιατί είναι αληθινό και υπαρκτό κι επειδή νομικά είναι πολύ βασισμένο μέσα στην νομοθεσία και στο Σύνταγμα.

Αυτά που παραθέτουμε είναι άκρως βεβαιωμένα και άκρως αποδεδειγμένα και πιστοποιημένα από δικαστικές αποφάσεις κι έτσι αυτό που λέμε έχει  πάρα πολύ μεγάλη δύναμη. Πρέπει να καταλάβουμε ότι το καθεστώς πρέπει να νιώσει την δύναμη μας και πρέπει να νιώσει την ανάσα μας. Και πρέπει να καταλάβει ότι μέχρι εδώ ήταν η ζωή του. Ξέρει βέβαια ότι είναι σε πολύ δύσκολη θέση, αλλά αν δει συνειδητοποιημένους Έλληνες, άμα δει αφυπνισμένους Έλληνες οι οποίοι πραγματικά μεταχειρίζονται τα εργαλεία που έχουν και την δύναμη τους, όπως πρέπει, τότε πραγματικά θα παραλύσουν.

Τότε πραγματικά θα καταλάβουν ότι οι μέρες τους είναι λίγες και σιγά-σιγά οφείλουν να αφήνουν την κατάσταση και ότι δεν θα μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα. Έρχεται η ώρα των Ελλήνων, γιατί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΔΕΣΜΙΟΥΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ…

Είναι πάρα πολύ δυνατό αυτό το ΕΞΩΔΙΚΟ το οποίο έχουμε κάνει και απευθύνεται ουσιαστικά στο Δημόσιο. Για την περίπτωση αυτή, που ερχόμαστε σε συνεννόηση μαζί του, είναι ο Υπουργός των Οικονομικών. Έτσι έχουμε ετοιμάσει ΜΙΑ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. Έχει μεγάλη σημασία να το δούμε αυτό το Εξώδικο, παρ’ όλο που έχουν ξαναγίνει εκπομπές γι’ αυτό για την πληροφόρηση των ακροατών. Κάθε φορά όταν συζητάμε γι’ αυτό, απλώς πλησιάζουμε περισσότερο στην πραγματική δύναμη που έχουν αυτές οι κινήσεις μας.

Εδώ θα ήθελα να πω κάτι γενικότερα: έχουμε κάνει έναν αγώνα κάποια χρόνια τώρα. Επειδή τα στοιχεία που έχουμε βγάλει, ήταν πρωτόγνωρα, είναι πάρα πολλά.

Ξεκινάμε από την Υπόθεση Ανατολής που από μόνη της είναι τεράστια. Μετά έχουμε τα 600 δις που υπάρχουν πάρα πολλά να δώσουμε να καταλάβει ο άλλος τι σημαίνει χρέος, τι σημαίνει συναλλαγματική χρέους, τι σημαίνει UCC, πώς γίνονται οι πληρωμές μεταξύ κρατών, κρατών-εταιρειών, πώς όλα αυτά εμάς να μας οφελήσουν, γιατί υπάρχει ανέγκλητη εξουσιοδότηση στον Αρτέμη Σώρρα ο οποίος είναι ο διαχειριστής αυτών των συμβολαίων.  Όπως επίσης και τα Παγκόσμια Καταπιστεύματα που κι αυτό είναι ένα τεράστιο θέμα.

Σήμερα, ερχόμαστε σε επαφή με τους ανθρώπους και θέλουμε να τους δώσουμε να καταλάβουν το στίγμα μας. Θέλουμε να τους κάνουμε κοινωνούς των ενεργειών μας και να τους εντάξουμε στον αγώνα μας, να τους κάνουμε συμπολεμιστές μας. Τους χρειαζόμαστε όλους! Έχουμε λοιπόν ένα έργο να κάνουμε και να εκτελέσουμε: ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ.

Έχουμε προχωρήσει τόσο πολύ, που ουσιαστικά για να ενημερωθεί κάποιος από την αρχή, χρειάζεται χρόνο για να το κάνει. Αλλά, η άποψη μου είναι ότι πάρα πολλοί μας παρακολουθούν και οι περισσότεροι γνωρίζουν. Γνωρίζουν και τον Αρτέμη Σώρρα και τα εργαλεία που έχει φέρει και τις κινήσεις που έχουν γίνει. Πρέπει να τα κάνουμε πιο απτά και πρέπει να τα διευκρινίσουμε περισσότερο.

Επειδή το πώς μιλάμε και το πώς προσεγγίζουμε τον κόσμο και τους πολίτες έχει μεγάλη σημασία, θα ήθελα να πω ότι, όταν μας ρωτάνε «Γιατί κάνετε αυτό που κάνετε; Ποιος είναι ο λόγος;», δεν υπάρχει καλύτερη απάντηση που θα μπορούσαμε να δώσουμε σαν άτομα, με αυτοσχεδιασμό, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα καλύτερα, παρά μόνο να διαβάσουμε την ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ, για ποιον λόγο κάναμε αυτόν τον Φορέα. Εκεί μέσα περιέχονται τα πάντα!   Είναι πάρα πολύ δυνατά διατυπωμένη αυτή η Διακήρυξη και πραγματικά, λέμε τα πάντα! Φτάνουμε στο σημείο να αποκηρύξουμε την κομματοκρατία, φτάνουμε στο σημείο να πούμε ότι όλα τα κόμματα έχουν εγκληματίσει κατά της χώρας μας και η μόνη λύση είναι ο ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ο οποίος θα εγκαθιδρύσει την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ με την πραγματική της Δημοκρατία. Μπορούμε λοιπόν να παραθέσουμε ορισμένα τμήματα, που θεωρούμε ότι είναι πολύ δυνατά μέσα από την Διακήρυξη μας και μετά, να δώσουμε στους ανθρώπους όλη την Διακήρυξη μας για να καταλάβουν, γιατί κάνουμε όλο αυτό που κάνουμε!

Και επειδή, μετά μας ρωτάνε: «Και αυτό πώς το κάνετε; Πώς θα το κάνετε αυτό που θέλετε;», έχουμε την Ιδρυτική μας Διακήρυξη και μέσα από το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ, το οποίο περιλαμβάνει αυτή η Διακήρυξη, λέμε για το πώς πραγματικά ιδρύεται ένας Φορέας, ο οποίος ουσιαστικά είναι ο αντικατοπτρισμός μιας Πολιτείας Ελληνικής.

Και λέμε τον τρόπο που θα μπορέσουμε να εφαρμόσουμε αυτή την Ελληνική Δημοκρατία, ξεκινώντας από έναν Φορέα, ο οποίος λειτουργεί μέσα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο. Αυτό περιγράφεται μέσα στον Καταστατικό μας.

Και όταν μας ρωτάνε: «Τι θέλετε να πετύχετε με αυτά;», δεν έχουμε παρά να τους δώσουμε τις ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ για να τους δώσουμε να καταλάβουν, γιατί τα κάνουμε όλα αυτά και ποιο θα είναι το αποτέλεσμα αυτών που κάνουμε! Γιατί μέσα στις Προγραμματικές Δηλώσεις περιέχεται κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό αυτού που πρόκειται να πραγματωθεί και να υλοποιηθεί με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Έτσι λοιπόν μέσα από αυτή την διαδικασία με μέσω αυτών που τα έχουμε στα χέρια μας και τα έχουμε έτοιμα, πραγματικά είναι πολύ συμπυκνωμένα και πολύ περιεκτικά.

Μπορούμε για την ενημέρωση των συμπολιτών μας να χρησιμοποιούμε την Ιδρυτική Διακήρυξη, το Καταστατικό της λειτουργίας και τις Προγραμματικές μας Δηλώσεις, έτσι ώστε να είμαστε πολύ εναρμονισμένοι μέσα στην ενημέρωση και η ενημέρωση μας να είναι πολύ δυνατή. Να φεύγει το προσωπικό στοιχείο και να είναι ένα συλλογικό στοιχείο που ουσιαστικά να ενημερώνει τους ανθρώπους πολύ δυνατά.

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, επειδή σήμερα οι άνθρωποι είναι πολύ πιεσμένοι από την οικονομική κατάσταση και τα χρέη που υπάρχουν προς την ΔΟΥ, προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία και στις Τράπεζες, είναι η ώρα να τους ενημερώσουμε ότι μπορούν πραγματικά να απαλλαγούν από όλα αυτά τα χρέη. Κι επειδή, αν το περιγράψουμε με δικά μας λόγια, δεν θα είναι τόσο δυνατό, προτείνω να διαβάσουμε το ίδιο το ΕΞΩΔΙΚΟ, την ίδια εξώδικη δήλωση εξουσιοδότηση, γιατί είναι πολύ δυνατή, περιεκτική και στοχευμένη σε αυτό το οποίο θέλουμε να κάνουμε. Αυτό το οποίο στέλνουμε στο Υπουργό Οικονομικών και προς τον Προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ είναι

ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΟΧΟΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘ’ΥΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ  Ο ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ!

Αυτό πρέπει να το περιγράψουμε στους συμπολίτες μας, πρέπει να το δώσουμε να το καταλάβουν και δεν έχει καλύτερος τρόπος από το να διαβάσουμε το ίδιο το εξώδικο προς τον Υπουργό Οικονομικών, ώστε να καταλάβουν όλοι περί τίνος πρόκειται.

Προτού προχωρήσω στην ανάγνωση του συγκεκριμένου εξωδίκου, θα ήθελα να σε ερωτήσω αν υπάρχουν απορίες που πρέπει να διευκρινήσουμε σύμφωνα με όσα είπαμε μέχρι τώρα.

Γ. ΤΑΡΑΣ: Μέχρι τώρα, δεν υπάρχει καμία ερώτηση, αν και δεν τους έχουμε καλέσει, τους καλούμε τώρα…

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το κάλεσμα είναι συνεχές, όταν υπάρχει ενημέρωση είναι για όλους τους Έλληνες που έχουν κάποια ερώτηση. Δεν χρειάζεται καμία προειδοποίηση ή συμφωνία. Μπορούν κατευθείαν να στέλνουν ένα μήνυμα ή να τηλεφωνούν, ώστε να υπάρχει αυτή η επικοινωνία που πρέπει να υπάρχει μεταξύ μας.

Γ. ΤΑΡΑΣ: Θα ήθελα να συμπληρώσω ότι δεν είναι μόνο το ράδιο sorras fm που μας αναμεταδίδει, αλλά και το ΡΑΔΙΟΝΙΟ.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Καλησπερίζω και το Ραδιόνιο, κάνουμε την πρώτη εκπομπή του χρόνου μαζί και το New Radio, το sorrasfm και το Ραδιόνιο μαζί μας.

Οπότε, ξεκινάω να διαβάζω και να κάνουμε μερικές διευκρινήσεις, αυτή την ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ μέσω της Εξώδικης δήλωσης που στέλνουμε:

Καταρχήν, όπως είπα, την στέλνουμε κατά το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ και συγκεκριμένα σε αυτόν που εκπροσωπεί το Δημόσιο, δηλαδή τον Υπουργό Οικονομικών ο οποίος κατοικοεδρεύει στην Αθήνα στην οδό Καραγεώργη Σερβίας 10. Επίσης στέλνουμε και στον προϊστάμενος της Δ.Ο.Υ που είναι το Φορολογικό μας Μητρώο, ο οποίος εκπροσωπεί αυτή την ΔΟΥ που εμείς ανήκουμε, όπως βέβαια, κοινοποιούμε και προς τον ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ γιατί είναι αυτός που ουσιαστικά μας δίνει αυτή την δυνατότητα για να μπορούμε να κάνουμε αυτή την κίνηση. Και λέμε λοιπόν:

«Κάθε οφειλή μου από την Υπηρεσία σας και από τους Εσωτερικούς και Εξωτερικούς δανειστές του Ελληνικού Δημοσίου όπως αυτή κατά κεφαλήν μου αναλογεί απο οποιαδήποτε αιτία κι αν βεβαιώθηκε ή πρόκειται να βεβαιωθεί εις βάρος μου, γεγενημένη ή μη.»

Εδώ θα ήθελα να διευκρινήσω, κάτι το οποίο είναι πολύ βασικό. Εάν νομίζουμε ότι έχουμε μόνο χρέος το οποίο είναι χρεωμένο στο φορολογικό μας μητρώο και αν το πληρώσουμε, παίρνουμε Φορολογική Ενημερότητα, κάνουμε τεράστιο λάθος! Είναι τεράστιο λάθος να πούμε ότι το μόνο χρέος που έχουμε ως Πολίτες είναι αυτό που μας έχει καταλογιστεί αυτή την στιγμή στο φορολογικό μας μητρώο στην Εφορία μας κι αν το πληρώσουμε αυτό, τότε απαλλασσόμαστε από το κάθε χρέος!

Πρέπει να ξέρουμε ότι ο κάθε Έλληνας είναι χρεωμένος σύμφωνα με το μνημόνιο και με τις δανειακές συμβάσεις με ένα τεράστιο ποσό. Αυτό το χρέος δεν το έχουμε μόνο εμείς που είμαστε εν ζωή, αλλά εν δυνάμει το έχουν και οι Έλληνες που πρόκειται να γεννηθούν και πρόκειται να γεννηθούν με ένα τεράστιο χρέος το οποίο το έχουν από τώρα, πριν καν βγούν στην ζωή.

Γ. ΤΑΡΑΣ: Από χθες, κάθε νεογέννητο έχει και ΑΦΜ.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό σημαίνει ότι είναι επισημοποιημένο πια ότι το παιδί που έχει ένα συγκεκριμένο ΑΦΜ, το ΑΦΜ αυτό είναι βεβαρημένο με το χρέος κατά κεφαλήν στο οποίο αναφέρεται ο Υπουργός Οικονομικών, όταν δίνει συνεντεύξεις, ή κάνει εκθέσεις σχετικά με την οικονομική κατάσταση της Ελλάδος.

Έτσι λοιπόν έχουμε ΔΥΟ ΧΡΕΗ.

Έχουμε το χρέος κατά κεφαλήν το οποίο δεν μας το ζητούν άμεσα, αλλά τον πληρώνουμε και εμμέσως και αμέσως και το οποίο κληρονομούν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.

Έχουμε επίσης και το χρέος που το φορολογικό μας μητρώο είναι χρεωμένο με τον ΕΝΦΙΑ, τον Φόρο Εισοδήματος, δηλαδή, τα τρέχοντα που πάμε και πληρώνουμε και παίρνουμε φορολογική ενημερότητα.

Παίρνουμε την Φορολογική ενημερότητα κι ας υπάρχει ένα τεράστιο χρέος κατά κεφαλήν και καλείται ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ και είναι χρεωμένο σε κάθε πολίτη. Έτσι λοιπόν έχουμε ΧΡΕΗ, τα οποία είναι καταλογισμένα ατομικά στον καθένα. Το χρέος δηλαδή που είναι κατα κεφαλήν σε κάθε Έλληνα και αυτό που έχει στο Φορολογικό του Μητρώο.

«Συνέπεια της διαχρονικής άσκησης της εξουσίας καθ’ υπέρβασιν (ήτοι κατά ΝΟΣΦΙΣΙΝ)….»

ΝΟΣΦΙΖΩ είναι ένα ρήμα το οποίο σημαίνει «Ιδιοποιούμαι παράνομα, ενεργώ μέσω της εξουσίας και παρανομώ εις βάρος των πολιτών». Πραγματικά, νοσφίζει το πολιτικό καθεστώς κατά των Ελλήνων Πολιτών.

«…από το πολιτικό καθεστώς και ειδικότερα από την όλως καταχρηστική εισδοχή της χώρας μας στα μνημόνια από το 2010 και εφεξής, ως πολίτης και πρωτίστως ως ΈΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ υφίσταμαι μια ανοίκεια, όλως παράνομη προσβολή κάθε ατομικού και κοινωνικού μου δικαιώματος, όπως αυτά προβλέπονται και κατοχυρώνονται τόσο από το Ελληνικό Σύνταγμα, όσο και από μια σειρά Διεθνών Συνθηκών, αλλά πρωτίστως τόσο από το Φυσικό (υπερθετικό, κατ’ουσίαν) Δίκαιο, όσο και από το Θετικό (τεθειμένο, ισχύον) Δίκαιο».

Οποιοσδήποτε το ακούσει αυτό, θα καταλάβει πόσο δυνατά είναι αυτά τα λόγια, γιατί πραγματικά ως Έλληνες δεχόμαστε μια επίθεση, η οποία προσβάλλει κάθε ατομικό μας και κοινωνικό μας δικαίωμα. Πραγματικά, δεν υπάρχει Δίκαιο, ούτε Φυσικό, ούτε Θετικό Δίκαιο για να υποστηρίζει αυτό που υφιστάμεθα σαν Έλληνες.

«Κατ’ αποτέλεσμα αυτών των εν πολλοίς απάνθρωπων πολιτικών που ασκήθηκαν από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις σε βάρος μου κατέστην ΕΡΗΜΗΝ μου και χωρίς καμία δική μου ευθύνη καταρχήν ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΑΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΔΗΜΕΥΣΗ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ.

Πραγματικά είμαστε εγκλωβισμένοι σε έναν φαύλο κύκλο, ο οποίος σαν κέντρο του έχει την δήμευση και την απώλεια της περιουσίας των Ελλήνων μέσα από το τραπεζικό σύστημα.

Το ΑΡΘΡΟ 4 το οποίο επικαλούμαστε μιλάει για την Ισότητα των Πολιτών έναντι του Νόμου και κυρίως, ότι όλοι πρέπει βάσει του Συντάγματος να προσφέρουν φορολογικά στο κράτος, ανάλογα με τις δυνάμεις τους. Βέβαια, αυτά δεν ισχύουν, γιατί αυτά που γίνονται είναι τελείως παράλογα και άνθρωποι που δεν έχουν καθόλου εισόδημα, καλούνται να πληρώσουν μεγάλους φόρους και άλλοι με τεράστια κέρδη, απαλλάσσονται από την φορολογία.

«Με δεδομένο, το πλήρες ιστορικό της εκτός λογικών συνθηκών δυσλειτουργίας της Ελληνικής Οικονομίας, η οποία παρεμποδίζει κάθε δυνατότητα ανάπτυξης υγιούς επιχειρηματικής δραστηριότητας, τα ποσά που επιτάσσουν μνημόνια και εφαρμοστικοί νόμοι των μνημονίων να καταβληθούν για την αποπληρωμή όλων αυτών των φόρων αλλά κι αυτού του επονείδιστου Δημόσιου Χρέους που επιβαρύνει κατά κεφαλήν τον κάθε Έλληνα πολίτη και άρα και εμένα προσωπικά, όχι απλά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματική φοροδοτική μας ικανότητα, αλλά εκφεύγουν της αρχής της δικαιοσύνης και εν τέλει και της ίδιας της λογικής…»

Δηλαδή, δεν τα δεχόμαστε, είναι παράλογα. Δεν μπορούμε να τα δεχτούμε, γιατί δεν έχουν καμία λογική βάση.

«Με δεδομένο τον υπερδιπλασιασμό τον κάθε είδους φόρων, την αύξηση όλων των φορολογικών συντελεστών, των εκτάκτων εισφορών, αλλά και του ίδιου του κόστους της διαβίωσης, πράγμα που εκφεύγει κάθε δικού μου ελέγχου, η εμμονή παρά ταύτα, της κυβέρνησης και του Υπ. Οικονομικών εις την από μέρους μου καταβολή όλων των προαναφερθεισών χρεώσεων προς αποπληρωμή του Δημοσίου Χρέους, συνιστά καταχρηστική άσκηση δικαιώματος, διότι η προβαλλόμενη αξίωση της καθ’ης είσπραξης των άνω βεβαιωμένων οφειλών σε βάρος μου, λαμβανομένου υπόψιν του τρόπου και του χρόνου που ασκείται και των εν γένει συνοδευουσών την άσκηση των συνθηκών και των περιστάσεων, υπερβαίνει στην δεδομένη περίπτωση προφανώς τα ακραία «δυναμικά» όρια ασκήσεως του εν λόγω δικαιώματος, τα επιβαλλόμενα από την καλή πίστη, τα χρηστά ήθη, τον κοινωνικό και οικονομικό σκόπο του δικαιώματος μου και που εξάλλου προστατεύεται από το Σύνταγμα μας.

ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΕΞΟΔΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝ ΤΟΙΣ ΠΡΑΓΜΑΣΙΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΥΠΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ:-

Είναι πραγματικά μέσα στα πλαίσια μιας λογικής, η οποία δεν αμφισβητείται ότι το μόνο που θέλουν είναι να μας φτωχοποιήσουν και δεν υπάρχει καμία λογική και κανένα δίκαιο μέσα σε αυτή την αγωνία να μας φτωχοποιήσουν και όλα αυτά που γίνονται, είναι παράλογα.

Δεν υπάρχει καμία λογική στο να κλείνεις επιχειρήσεις, να κλείνεις θέσεις εργασίας και να ζητάς παραπάνω φορολογία. Δεν δίνεις στην δυνατότητα στους ανθρώπους να έχουν εργασία, δεν δίνεις την δυνατότητα στους ανθρώπους να αποκτήσουν εισόδημα και μετά να ζητήσεις παραπάνω φορολόγηση, αλλά κλείνεις όλες τις δυνατότητες να έχουν δραστηριότητα οι πολίτες και συγχρόνως, ζητάς παραπάνω φόρους.

Πώς είναι δυνατόν να έχει μια λογική αυτό το πράγμα; Δεν υπάρχει καμία λογική σε όλα αυτά που γίνονται στην χώρα μας.

Πραγματικά, μέσα σε αυτή την διαδικασία της ΜΗ-ΛΟΓΙΚΗΣ δεν μπορούμε να συμπλεύσουμε και να προχωρήσουμε, γιατί είναι αδιέξοδο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.

Αυτό λοιπόν φανερώνεται και αποκαλύπτεται πολύ καλά από τα λόγια που διαβάσαμε μέχρι τώρα, γιατί όλα αυτά τα οποία γίνονται αποδεδειγμένα δεν έχουν καμία ΛΟΓΙΚΗ.

ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Παρακάτω αναφέρονται δύο περιπτώσεις για τα ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ! Αυτά τα γνωρίζουμε!

Α) Είναι τα 600δις που έχουν κατατεθεί από τις 28 -9 – 2012 από τον Αρτέμη Σώρρα και αναλύονται μέσα σε όλα τα σχετικά έγγραφα και το πώς γίνεται η διαδικασία και το πώς χρησιμοποιούνται αυτές οι Συναλλαγματικές Χρέους για να μπορέσουν να χρησιμοποιηθούν για εμάς, οι λογοριασμοί αποπληρωμής των χρεών μας.

Αναφέρεται και η Απόφαση του Δικαστηρίου που ξεκαθαρίζει μια και καλή ότι «πέραν πάσαν αμφισβήτησης αυτά τα 600 δις είναι πραγματικά και υπαρκτά..»και σαν δεύτερη περίπτωση:

Β) Είναι τα δικαιώματα μας που απορρέουν από το κληρονομικό μας πλούτο, από τον κληρονομικό πλούτο του κάθε Έλληνα, από τα ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Ενδεικτικά, φαίνονται οι λογαριασμοί των Τραπεζών μέσα στην χώρα μας και τα ποσά τα οποία κατατεθειμμένα από το 1967 και στην συνέχεια ότι όλα αυτά τοκίζονται γιατί χρησιμοποιούνται κτλ κτλ.

Μέσα από αυτά τα συστήματα και μέσα από αυτή την διαδικασία αναφέρουμε αναλυτικά πώς όλα αυτά μας ανήκουν και συγκεκριμένα, από τα Ταμεία αυτά, υπάρχει μια έτοιμη διαδικασία που μέσα από την εγγυοδοσία που έχει δώσει ο Αρτέμης Σώρρας μπορούν να κατέβουν 2,3 τρις για Ελλάδα και Κύπρο.

Οπότε, όχι μόνο πρόβλημα εργασίας δεν θα έχουμε, αλλά θα θέλουμε ενδεχομένως περισσότερους από όσους εμείς μπορούμε να προσφέρουμε ως εργατικό δυναμικό για να ολοκληρωθούν αυτά τα έργα. Επειδή όλα αυτά ειναι στο όνομα μας και μας ανήκουν ουσιαστικά, τότε ουσιαστικά πηγαίνουμε στην επόμενη σελίδα και διαβάζουμε:

«ΕΠΕΙΔΗ σύμφωνα με πάγια νομολογία του ΣτΕ η άπρακτη παρέλευση της προθεσμίας προς απάντηση αιτήματος δεν αποτελεί άρνηση αλλά ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ εαν ετούτο ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΛΟΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ».

ΕΠΕΙΔΗ ουδεμία αμφισβήτηση χωρά επί του περιεχομένου των δημοσίων εγγράφων στα οποία μνημονεύονται τα ως άνω ποσά, οι αριθμοί λογαριασμών (οι οποίοι δύνανται να έχουν υποστεί αλλαγές από το 2007 και εντεύθεν) και οι Τράπεζες στους οποίους φυλάσσονται, ενώ για το ποσό των 600 Δις ΔΟΛΑΡΙΩΝ, υπάρχει επιπροσθέτως των δημοσίων εγγράφων επιβεβαίωσης και η αμετάκκλητη απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

ΕΠΕΙΔΗ εγώ ως Αυτόχθων Έλλην Ιθαγενής και Μέλος της Ελληνικής Κυρίαρχης Δημοκρατίας είμαι δικαιούχος των ανωτέρω περιουσιών-ποσών.

ΕΠΕΙΔΗ το χρέος (εξωτερικό και εσωτερικό) του Ελληνικού Δημοσίου (σε μορφή ομολόγων, γραμματίων, βραχυπρόθεσμων τίτλων, δανείων, εγγυήσεων κτλ) αναλογικά επιβαρύνει εμένα προσωπικά και το κατά κεφαλήν μου εισόδημα αφού εγω αποτελώ τον πυρήνα της Ελληνικής Δημοκρατίας.

ΕΠΕΙΔΗ… ΕΠΕΙΔΗ… ΕΠΕΙΔΗ…

Φτάνουμε στο τέλος και λέμε:

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΡΗΤΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ

Ως ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΘΝΟΥΣ δια της παρούσης Εξώδικης Δηλώσεως-Εντολής-Εξουσιοδοτήσεως μου, η οποία επέχει και θέση μονομερούς απευθυντέας δηλώσεως κατά νόμον:

ΕΙΣ ΟΛΟΣΧΕΡΙΝ ΕΞΟΦΛΗΣΙΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΒΕΣΙΝ ΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤτΕ (ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΟΜΟΛΟΓΩΝ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ, ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΤΙΤΛΩΝ, ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΚΤΛ) ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΗΘΕΛΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΦΜ ΜΟΥ.

Δίνουμε λοιπόν την δυνατότητα να εξοφληθούν ό,τιδήποτε χρέη υπάρχουν εις βάρος μας κι όχι μόνο αυτά που είναι χρεωμένα στο φορολογικό μας μητρώο, αλλά αυτά που αφορούν και το κατά κεφαλήν χρέος που θέλουν να επιβαρύνουν τον Έλληνα πολίτη, είτε αυτό είναι εξωτερικό χρέος, το οποίο είναι δημιουργημένο από δανειακές συμβάσεις από τους πιστωτές μας, είτε είναι εσωτερικό χρέος, το οποίο έχει δημιουργηθεί από εσωτερικό δανεισμό του Ελληνικού Δημοσίου.

Όλοι λοιπόν οι φόροι, οι οποίοι ενδεχομένως μας βαραίνουν, ή πρόκειται να μας βαρύνουν, ή θέλουν να εναποθέσουν με αυτήν την ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ, τους λέμε ότι ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ. Γιατί προηγουμένως έχουμε αποδείξει ότι είμαστε πραγματικοί συνδιοκτήτες συγκεκριμένων λογαριασμών τους οποίους αναφέρουμε και μπορούν μέσα από την δική μας εξουσιοδότηση να πάνε σε αυτούς τους λογαριασμούς και να εισπράξουν αυτά που μας καταλογίζουν ότι χρωστάμε.

Α) ως φόρων νοουμένων κατά το φορολογικό, ποινικό και διοικητικό δίκαιο και πάσης φύσεως διοικητικών πράξεων και νόμων που μου επιβάλλουν οιονδήποτε χρέος προς το δημόσιο, ήτοι κάθε άμεσου και έμμεσου φόρου και προστίμου παντός είδους, διοικητικού ή μη, προσαυξήσεων σε βεβαιωμένους φόρους (χαράτσια) ΕΝΦΙΑ και τέλη παντός είδους (πχ κυκλοφορίας οχημάτων) καθώς και,

Β) ως επί της Κατά Κεφαλήν επιβάρυνσης του Δημοσίου Χρέους νοούμενης της οφειλής του Ελληνικού Δημοσίου προς τους δανειστές, εσωτερικούς και εξωτερικούς, όπως αυτό έχει δημοσιοποιηθεί από το Υπουργείο Οικονομικών και Επικυρωθεί από την ΤτΕ το οποίο επιβαρύνει αναλογικά εμένα προσωπικά ως ο κατ’εξοχήν πυρήνας του Ελληνικού Έθνους, ΔΙΑΣΤΑΛΤΙΚΩΣ, ερμηνεύοντας ό,τι έχει σχέση με κάθε εν γένει χρέωση στο ΑΦΜ μου, ως φυσικό ή νομικό πρόσωπο, από οιαδήποτε αιτία και οιαδήποτε δημόσια υπηρεσία και τους εν γένει δανειστές (εξωτερικούς και εσωτερικούς) για το λόγο ότι ίσως διαφεύγει κάποιο είδος χρέους, φόρου και τέλους απο τα πολλαπλά χρέη, φόρους και τέλη που επιβάλλονται και είναι δύσκολο να περιγραφούν στο παρόν.

Πραγματικά, επειδή δεν μπορούμε να προβλέψουμε τι μπορεί να μας διαφύγει όλα αυτά, λέμε Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΩΣ ΧΡΕΟΣ, ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, αναφερόμαστε σε αυτό και ουσιαστικά, σήμερα διαβάζουμε σε αυτό που καταθέτουμε ως Εξώδικο, αναφέρεται σε όλα αυτά.

ΩΣ ΝΟΜΙΜΟΣ, ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ, ΣΑΣ ΕΝΤΕΛΛΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΩ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΑΝΤ’ΕΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΟΥ, ήτοι:-

Από τα κεφάλαια των 600 δις….και τα ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ…

‘Εχουμε λοιπόν δώσει αυτό που ο κάθε Έλληνας πολίτης θα ονειρευόταν θα έχει, επειδή αισθάνεται ότι το πολιτικό καθεστώς είναι εναντίον του και επειδή αισθάνεται ότι ζει μέσα σε ένα εχθρικό περιβάλλον, επειδή αισθάνεται ότι τίποτα δεν του ανήκει κι επειδή βλέπει ότι έχουν βαλθεί οι τραπεζίτες να του πάρουν τα πάντα τόσο άδικα και με τόσο δόλιο τρόπο, ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ Ο,ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ.

Και πραγματικά, τελειώνουμε λέγοντας: ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΔΕ, οτι αν εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών από της κοινοποιήσεως της παρούσης μου, ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΜΟΥ και παρερχομένης απράχτου της προθεσμίας αυτής, ΤΕΚΜΑΙΡΕΤΑΙ ΑΜΑΧΗΤΩΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ, διατηρώντας συγχρόνως ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΡΑΦΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΑΛΛΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Τα ψέμματα τελείωσαν. Τόσο καιρό λέγαμε ότι έχουμε όπλα και να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα όπλα που μας έχει προσφέρει ο Αρτέμης Σώρρας! ΙΔΟΥ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΤΑΙΖΟΥΜΕ!

Να του πούμε, «ΕΦΟΣΟΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΟΧΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ, ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ.

Είναι ένα τεράστιο οπλοστάσιο το οποίο θέλουμε να το δώσουμε στα χέρια των Συνελλήνων μας για να μπορέσουν να φύγουν από την φοβία και από αυτό που τους περιβάλλει, αυτή η καθεστωτική πίεση. Να δουν διαφορετικά την κατάσταση ότι αυτή η αδιέξοδη πολιτική που εφαρμόζεται, το μόνο που ουσιαστικά έχει στόχο είναι ο αφανισμός των Ελλήνων.

ΝΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.

Ο Ελληνισμός έχει τεράστια δύναμη και μετά από χιλιάδες χρόνια είναι η πρώτη φορά που οι Έλληνες έχουν τέτοια δύναμη στα χέρια τους. Είναι ευκαιρία λοιπόν όλοι μαζί να χρησιμοποιήσουμε αυτή την δύναμη και ας χρησιμοποιήσουμε αυτά τα όπλα για να τελειώνουμε με αυτό το θηρίο που τόσα χρόνια επικυριαρχεί στην ζωή μας και στο «είναι» μας.

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ….

Πρέπει λοιπόν από Δευτέρα να κάνουμε όλους τους Έλληνες μέτοχους αυτής της γνώσης. Πρέπει να τους δώσουμε την δυνατότητα να απαλλαγούν από το φόβο τους χρέους και να τους δώσουμε την γνώση για να φύγουν από αυτό που τώρα τους αιχμαλωτίζει μέσω αυτών των εργαλείων και αυτών των όπλων. Να τελειώσουν κι αυτοί μαζί με εμάς, το θηρίο που τόσα χρόνια έχει δουλέψει εναντίον του Ελληνισμού. Είναι πραγματικά ιστορικές οι στιγμές αυτές που ζούμε, γιατί σαν Έλληνες έχουμε τόση δύναμη στα χέρια μας και το μόνο που μένει είναι να την χρησιμοποιήσουμε για να τελειώνουμε με αυτό το τέρας.

Από Δευτέρα λοιπόν, όλοι στον αγώνα. Δεν έχουμε ούτε δευτερόλεπτο για εφησυχασμό, δεν έχουμε δευτερόλεπτο για να ξεκουραστούμε, γιατί τα σχέδια εναντίον μας είναι εν εξελίξει και μας έχουν προετοιμάσει πολύ ασχήμα πράγματα για εμάς. Έχουμε την δύναμη, έχουμε πραγματικά τα όπλα να σταματήσουμε και ανατρέψουμε την κατάσταση και για  αυτό πρέπει να ενεργοποιήσουμε όσους πιο πολλούς συνέλληνες μπορούμε! Πραγματικά, σήμερα επειδή το έχουν ανάγκη να φύγουν από αυτή την φοβία, τα χρέη και από όλα όσα τους έχουν αιχμαλωτίσει την ζωή, να έρθουν μαζί μας και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ!

Γ. ΤΑΡΑΣ: Από κάποιες πληροφορίες και κάποιες ανακοινώσεις συνελλήνων, βλέπω ότι σε όλα τα γραφεία, τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά και όχι μόνο. Οι Έλληνες προσέρχονται για να ενημερωθούν και να συμπληρώσουν τα εξώδικα. Αναρωτιέμαι πραγματικά αν είμαστε λίγοι για να μπορέσουμε να τους εξυπηρετήσουμε.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό δεν θα το έλεγα σαν πρόβλημα κι επειδή εγώ γνωρίζω τα γραφεία και έχω πάει σε μερικά γραφεία, γνωρίζω ότι όλοι οι συνέλληνες μας, οι συναγωνιστές μας που βρίσκονται στα γραφεία κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να εξυπηρετήσουν και τα γραφεία κάνουν αποστολή. Είναι εκτέλεση αποστολής το να το κάνουν αυτό και δεν θα μας εμποδίσει τίποτα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΕΩΝ Ε.ΣΥ….

Θα ήθελα να πω επίσης, ότι αυτή την στιγμή εκτός από όλα αυτά, είναι ευκαιρία για αυτούς που έρχονται τώρα για να μπουν στην διαδικασία και να απαλλαγούν από τα χρέη, επειδή ξαφνικά βρίσκονται μαζί μας σε ένα αγώνα που έχει κοινό στόχο και θα έχει κοινό αποτέλεσμα, μπορούν εύκολα αυτοί που έρχονται να ενημερωθούν και να ιδρύσουν την δική τους Ε.ΣΥ. Γιατί αυτή η διαδικασία που έχει ξεκινήσει με τις Δ.Ο.Υ. θα συνεχιστεί με τις Τράπεζες. Είμαστε μέσα στην δημιουργία συνεχώς νέων Ε.ΣΥ.

Αυτοί λοιπόν που έρχονται σε εμάς και ενημερώνονται, είναι καλό να οδηγηθούν να ιδρύσουν νέες Ε.ΣΥ δίπλα στις παλιές. Ήδη ετοιμάζουμε ένα μπούσουλα, ο οποίος θα διανέμεται για να έχει όλα τα βήματα για την δημιουργία μιας καινούργιας Ε.ΣΥ. Με λίγα, απλά λόγια και περιεκτικά θα περιγράφεται τι χρειάζεται για να δημιουργηθεί μια Ε.ΣΥ και να το παίρνει κάποιος σαν οδηγία για να ιδρύει την Ε.ΣΥ μαζί με τους συνέλληνες που θα είναι στην ίδια περιοχή. Θέλουμε να απλοποιήσουμε τις διαδικασίες, να τις τυποποιήσουμε θα έλεγα, για να διευκολύνουμε στην διαδικασία της δημιουργίας νέων Ε.ΣΥ.

Όλοι όσοι προσέρχονται στα γραφεία μας για να μπουν σε αυτή την διαδικασία συμπλήρωσης των εξωδίκων είναι ήδη αυτές οι κινήσεις που ξεκινούν την δημιουργία νέων Ε.ΣΥ.

Οι παλιές Ε.ΣΥ, αυτές οι Ε.ΣΥ που μέχρι τώρα στηρίζουν τον αγώνα, καλούνται να βοηθήσουν και να υποστηρίξουν στην ίδρυση των νέων Ε.ΣΥ για να μπορέσουμε να γιγαντώσουμε τον αγώνα μας, να αφυπνίσουμε και να ενημερώσουμε όσους πιο πολλούς Έλληνες μπορούμε για να δώσουμε και την τελική μαχαιριά στο θηρίο και να απαλλαγούμε από αυτό.

Ξεκινάμε μια πολύ δυνατή διαδικασία που τώρα αρχίζει και κορυφώνεται κι όσοι πιο πολλοί προσέρχονται και έρχονται μαζί μας για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση που τους δυναστεύει την ζωή, τόσο πιο πολύ θα αφυπνίζονται και τόσο πιο πολύ θα μπαίνουν στην διαδικασία της έμπρακτης και συνολικής συμμετοχής στον αγώνα που κάνουμε για την ελευθερία της χώρας μας.

Θα συμπληρώσω ως συμπέρασμα, ότι αυτό στο οποίο επικεντρωνόμαστε, είναι να αποστείλλουμε όσο πιο πολλά ΕΞΩΔΙΚΑ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ στο καθεστώς, για να δούν πραγματικά ότι υπάρχει μια Αφύπνιση και ότι πραγματικά οι Έλληνες έρχονται.

Δεν είναι κάτι θεωρητικό, δεν είναι κάτι που θα μείνει στον αέρα ως ρομαντική κίνηση, αλλά έχει μια τεράστια δυναμική που θα έχει ως αποτέλεσμα να ελευθερωθεί η χώρα μας.

Έτσι λοιπόν θέλουμε όλους τους Έλληνες να σταματήσουν να ταΐζουν το τέρας και από την άλλη μεριά να σχηματίζουμε βάσεις στον σκληρό μας πυρήνα και να δημιουργούμε συνέχεια καινούργιες Ε.ΣΥ. Να δυναμώνουν οι Ε.ΣΥ σε όλους τους Δήμους και σε όλες τις περιοχές. Θέλουμε τα γραφεία μας, θέλουμε κάθε μέρα να κάνουμε πιο αισθητή την παρουσία μας και να καταλαβαίνουν την ανάσα μας ότι ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!

Αυτά ήθελα να πω και θα συνεννοηθούμε για να ξαναρχίσουμε πάλι έναν κύκλο εκπομπών με τις Προγραμματικές Δηλώσεις, καθώς για τα καινούργια τα οποία προγραμματίζονται.

Μέχρι τότε, αγωνιστικούς χαιρετισμούς, Δύναμη Φως! Το 2016 θα είναι η χρονιά των Ελλήνων. Όλοι μαζί θα τελειώσουμε αυτό το τέρας και θα πάρουμε ξανά την Ελλάδα στα χέρια μας.

Απομαγνητοφώνηση: Έλενα Αλεξίου

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση