Αθανασία Γεωργοσσοπούλου: Είναι πιά θέμα ζωής και θανάτου…Της δικής μας ζωής και του δικού μας θανάτου…

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΑΝΣΙ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥNanci Georgossopoulou (Δικηγόρος) Θα το πω μια τελευταία φορά…
Πάνε περίπου 11 μήνες (από 26/1/2015) που ευθέως δημοσιοποίησα την πολιτική μου τοποθέτηση και ταυτόχρονα την στάση ζωής μου απέναντι στα πρόσωπα και τα πράγματα που ασκούν την διαχείρηση της εξουσίας ,υποιτίθεται για το καλό της πατρίδος και ημών…..
Εδώ και περίπου έναν χρόνο ξεκάθαρα τοποθετούμαι κατά του συστήματος του κοινοβουλευτισμού επειδή θεωρώ ότι πολύ απλά έχει αλλωθεί πλήρως εδώ και αιώνες από εξωθεσμικούς παράγοντες και συγκεκριμένα απ το διεθνές τραπεζικό κατεστημένο.
Επίσης , έχω επανειλλημένα δηλώσει την γνώση μου ότι ο Αρτέμης Σώρρας είναι εδώ σε αποστολή να μας ξυπνήσει από την οντολογική μας λήθη , να μας ενώσει και να μας δείξει τον δρόμο της απελευθέρωσης της Πατρίδος και των ζωών μας….
Ξέρω ότι πολλοί ακόμη αρνείστε να αντιληφθείτε ότι , ότι λέγω είναι Α-ΛΗΘΕΙΑ….. Είναι άλλωστε πολλά τα χρόνια του ψεύδους σε βάρος μας και όσων έχουν στήσει γύρω μας αυτό το ανθελληνικό και εν πολλοίς απάνθωπο καθεστώς , που ως μόνο στόχο έχει να μας κλέψει κάθε πλουτοπαραγωγική μας πηγή και εν τέλει να μας γενοκτονήσει…..
Σας δηλώνω όμως ότι έχω υποχρέωση να συνεχίσω να σας παρουσιάζω ότι γνωρίζω ότι είναι αληθινό… Δικαίωμά σας να διαφωνήσετε εν τέλει μαζί μου…. Υποχρέωσή Σας όμως να μελετήσετε τις αποδείξεις που χρόνια τώρα κι εγώ και πολλοί συνέλληνες σας δείχνουμε….. Μελετήστε λοιπόν καταρχήν τις αποδείξεις και μετά απορρίψτε τις , αν μπορέσετε……
Είναι πιά θέμα ζωής και θανάτου…Της δικής μας ζωής και του δικού μας θανάτου….
Οι ”απέναντι” είναι έτοιμοι να φθάσουν μέχρι και στην ‘Α κατοικία μας …
Αφού οι δόλιες και προδοτικές τους κινήσεις μας κατέστησαν πένητες , τώρα ετοιμάζονται να μας πάρουν και το κεραμίδι πάνω απ το κεφάλι μας…..
Πάψτε να βλέπετε τα προδοτικά κανάλια και να διαβάζετε τους πουλημένες φυλλάδες τους…… Δείτε τις αποδείξεις που σας παρουσιάζουμε και θα γνωρίσετε κι εσείς ότι ο μόνος δρόμος της Απελευθέρωσής μας είναι να ενωθούμε και να μαζευτούμε στις Ε.ΣΥ. ανά Δήμο και στον Εθνικό μας Πολιτικό Φορέα όλοι μαζί , προκειμένου να πετάξουμε τον εχθρό έξω απ την πατρίδα και τις ζωές μας…
ΑΝ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ, ΘΑ ΕΚΛΕΙΨΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ !!!!!!!!!!!
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ . ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠ ΤΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ, ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
Στα Ιερά και τ’ Αληθινά δεν κάνω λάθος ποτέ !!!!

Αφήστε μια απάντηση