Βίκυ Χαραλάμπους : Εδώ στην Πάτρα άκουσα κάποια φερέφωνα να κατηγορούν τον Αρτέμη, και να λένε διάφορα… ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. Είναι ντροπή σας γιατί αυτός ο άνθρωπος, χωρίς να σας ζητήσει κάτι… έχει καταθέσει, έχει επικυρώσει, έχει κλειδώσει, μας τα έχει δώσει όλα.

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

12122484_1719151558313977_7964576438987607403_n

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ – ΠΑΤΡΑ 11/10/2899

Βίκυ Χαραλάμπους : Εδώ στην Πάτρα άκουσα κάποια φερέφωνα να κατηγορούν τον Αρτέμη, και να λένε διάφορα… ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

Είναι ντροπή σας γιατί αυτός ο άνθρωπος, χωρίς να σας ζητήσει κάτι έκανε την δική του περιουσία, την δική του ζωή, το δικό του όνομα ό,τι μπορεί. Έχει καταθέσει, έχει επικυρώσει, έχει κλειδώσει, μας τα έχει δώσει όλα.

Εσείς τι κάνατε; Μόνο λοιδορείτε, όσοι το κάνετε. Είστε λίγοι. Δεν έχετε αποδείξεις. Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε από αυτά που λέτε.

Εγώ σας προκαλώ σαν φυσικό πρόσωπο Βίκυ Χαραλάμπους : Όποιος θέλει να έρθει να αναμετρηθεί μαζί μας. Στις αποδείξεις, στις γνώσεις, σε ό,τι έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Ας μας μηνύσουν, με πραγματικές μηνύσεις, με αποδείξεις.

Αυτός ο άνθρωπος – εγώ είμαι δίπλα από το πρωί μέχρι το βράδυ – έχει γυρίσει την υφήλιο. Ξέρω με ποιους μιλά. Σας το λέω γιατί είμαι μάρτυρας. Σας μιλώ από την ψυχή μου για να ξέρετε με ποιόν έχετε να κάνετε.

Κανένας άλλος δεν θα μπορούσε να σταθεί στη θέση αυτή. Αν είχαμε κάποιον με μια γραβάτα να σταθεί μπροστά, πόσο θα άντεχε; Κανένας.

Έχουμε να κάνουμε με εγκληματίες. Αυτοί οι οποίοι μας φέρανε σε αυτό το σημείο δεν είναι καλοί άνθρωποι. Είναι εγκληματίες. Πίνουν το αίμα μας. Και αν θεωρείτε ότι κάποιος πρέπει να στέκεται μπροστά ευγενικός, θα το είχαμε χαμένο από την αρχή.

Αυτός ο άνθρωπος είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ στους δρόμους μαζί μας. Δικό του είναι το χαρτοφυλάκιο.

Θα μπορούσε να μην κάνει τίποτα. Δεν σας ζήτησε χρήματα για να το επικυρώσει. Τα’ κανε όλα μόνος του. Δεν ζήτησε από κανέναν βοήθεια.

Τράβηξε μπροστά και όσοι μπορούν ας σταθούν δίπλα. Όσοι το νιώθουν, όσοι έχουν ψυχή να σταθούν δίπλα.

Εμένα δεν μου το ζήτησε ποτέ. Μόνη μου τον βρήκα. Πολλά χρόνια πριν. Πήγα και του μίλησα μόνη μου. Ακόμη πριν εμφανιστούμε. Πριν το 2007. Πήγα και του είπα ότι έχεις στα χέρια σου ένα φάκελο που λέει αλήθειες. Θα δω τι έχεις στο φάκελο, θα ελέγξω με τα δικά μου, και αν αυτό μπορεί να παντρευτεί τότε θα σταθώ δίπλα μέχρι το τέλος. Χωρίς τίποτα.

Γιατί όλοι οι άλλοι το μόνο που κάνουν είναι να στέκονται και να λοιδορούν; Δεν έχουν την τόλμη; Είναι προδότες; Τι θέλουν; Να αγοραστούν οι ψυχές με χρήματα;

Ακούω κάποιες ανοησίες πολλές φορές που μας λένε «να κάνει ένα έργο να αποδείξει…». Ποιος σας είπε βρε Έλληνες ότι δεν έχει κάνει έργα, και τα έχει φάει μια μαύρη τρύπα στην Ελλάδα; Όλοι κάναμε έργα.

Ακόμη και τα χρήματα να ερχότανε νωρίτερα, με αυτή την κυβέρνηση που έχουμε … ορίστε.. μας κλειδώσανε τα χρήματα στις τράπεζες. Μπορείτε να πάτε να τα πάρετε; Άρα για τι συζητάμε;

Αυτός ο άνθρωπος σας λέει την αλήθεια. Η αλήθεια είναι κάτι το οποίο μπορεί να αποδειχθεί. Δεν είναι φαντασιοπληξία. Υπάρχουν στοιχεία. Τολμήστε να τα διαβάσετε. Όσοι δεν τα καταλαβαίνετε ρωτήστε.

Όλοι οι Συνέλληνες έχουν μελετήσει. Δεν είναι ανόητοι, να χάνουν την ζωή τους, να βρίσκονται καθημερινά στον δρόμο. ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΤΙ. Δεν χρωστάμε σε κανέναν. Στην ζωή μας χρωστάμε. Στους προγόνους μας χρωστάμε. Στους απογόνους μας χρωστάμε.

Γι’ αυτό σταματήστε αυτές τις ανοησίες, που κάθεστε και θολώνετε τα μυαλά σας. Ο Αρτέμης είχε ένα περιουσιακό στοιχείο το οποίο το έχει κλειδώσει υπέρ της Ελλάδας. Δεν ζήτησε κάτι. Είμαστε στον δρόμο να το υλοποιήσουμε.

Η κυβέρνηση είναι υπεύθυνη να αποδείξει αν και εφ’ όσον υπάρχει κάτι μεμπτό.

Είναι δυνατό, λαμβάνοντας όλους αυτούς τους φακέλους, σήμερα να μας έχει έξω να κυκλοφορούμε ενώ έχουμε καταθέσει ψεύτικα έγγραφα; Φανταστείτε να μπείτε σε μια τράπεζα με ψεύτικη επιταγή για να πληρώσετε το δάνειό σας. Θα σας άφηνε η τράπεζα να βγείτε έξω;

ΑΛΛΑ ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ , γιατί όλες αυτές οι ανοησίες που σας έχουν μπερδέψει τα μυαλά ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΝΕ. Σας αφαιρούν την λογική.

Αν εσείς δεν ενεργοποιηθείτε, να δείτε την πραγματικότητα, να δείτε την αλήθεια, να την καταλάβετε, πώς περιμένετε να έρθει λύση στην Ελλάδα;

ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ. Τα έχει καταθέσει, τα έχει κλειδώσει, έχουν ελεγχθεί, έχουν επικυρωθεί, έχουν σφραγιστεί…..

Τα πάντα τα έχουμε. Και οι λογαριασμοί; Είναι κοροϊδία κι αυτά; Θέλετε και τους λογαριασμούς του 2010; Να σας τους φέρουμε. Θέλετε και του ’13; Να σας τους φέρουμε. Του ’14; Να σας τους φέρουμε… Άρα, μην ακούτε τις ανοησίες που λένε.

ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΤΕ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ. Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.

Γι’ αυτό Συνέλληνες μου, σταματήστε να χάνετε την ώρα σας με ανόητες δικαιολογίες. Εμείς λέμε την αλήθεια, και έχουμε κράτος να σταθεί να μας πει αν λέμε ψέματα. Οπότε σταματήστε τις ανοησίες. Τελειώσανε όλα αυτά.

Είμαστε στους δρόμους για να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Εμείς θα φτάσουμε στο τέλος. Εσείς θέλετε να μείνετε πίσω; Εμείς θα φτάσουμε.

Έχουμε τις γνώσεις, έχουμε τα μυαλά… δεν θα αφήσουμε να συμβεί τίποτε άλλο πλέον στην Ελλάδα, γιατί εμείς είμαστε και η άμυνα και η επίθεση, γι’ αυτό αποφασίστε σε ποιο στρατόπεδο θέλετε να σταθείτε. ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ή ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ;

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΟΝΙΤΗΣ

Αφήστε μια απάντηση