Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΝΑΟΥΣΑΣ” ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ‘’ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΝΕΑ’’

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

11329850_940448046017392_6403700554540357651_n

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
ΠΡΟΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ‘’ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΝΕΑ’’
Γιαννα Παρχαριδου‎ 

Η Ε.ΣΥ. Νάουσας, θεωρώντας επιθετική, απαράδεκτη και ανυπόστατη, την κυριολεκτικά περίεργη στάση του Λάζαρου Παπαχρυσοστομίδη στο υστερόγραφο, του άρθρου του, στις 30/05/2015, στην καθ’ όλα έγκριτη εφημερίδα σας, έχει υποχρέωση να απαντήσει στις απόψεις του εν λόγω ατόμου, προς όφελος της πραγματικής ενημέρωσης και προς αποφυγή παραπληροφόρησης των αναγνωστών σας.

 

Και ερωτούμε : 1) Μπορεί να μας εξηγήσει για ποιο λόγο μιλάει στον πληθυντικό όταν λέει κατά γράμμα, ‘’ουδεμία αμφιβολία είχαμε…. ‘’. Ποίοι είναι αυτοί που δεν είχαν αμφιβολία; Δεν είναι μόνος … είναι και άλλοι; Και ποιών τα συμφέροντα εξυπηρετεί, λασπολογώντας ‘’ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ’’ εμμέσως πλήν σαφώς την Ελλήνων Συνέλευση και τον κ. Αρτέμη Σώρρα, στην τεράστια αποστολή μας να ενώσουμε όλους τους Έλληνες . Μήπως είναι και αυτός μέσα σε αυτούς που ενοχλούνται με την συνένωση των Ελλήνων;

2) Άλλο ‘’η Άρτεμης’’ και άλλο ‘’ο Αρτέμης’’. Εμείς οι Έλληνες ξεχωρίζουμε το ‘’άρρεν από το θήλυ’’, διότι αντιλαμβανόμαστε πλήρως την τεράστια, πλήν όμορφη, διαφορά που έχουν μεταξύ τους.

3) Σχετικά με τον ισχυρισμό του για τον ‘’Ελληνοαμερικανό…’’ θα του συνιστούσαμε να αποφεύγει να ακούει τους επαγγελματίες παπαγάλους των ΜΜΕξαπάτησης , διότι ορισμένοι έχουν σαφώς, δουλική στάση και θέση και το σημαντικότερο… πληρώνονται πολύ καλά γι’ αυτό. Εξ άλλου, προσβάλλει την νοημοσύνη του, αν κάποιος εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα ‘’δωρεάν’’ ή δίχως να το καταλαβαίνει.

4) Ο κύριος Αρτέμης Σώρρας, είναι Έλληνας , αυτόχθων Ιθαγενής. Έχει Ελληνική ταυτότητα και Ελληνικό διαβατήριο. Είναι παντρεμένος με Ελληνίδα , έχει τέσσερα παιδιά και είναι μόνιμος κάτοικος Πατρών. Σε κάποιους βέβαια , θα βόλευε πάρα πολύ να ήταν… Κινέζος για παράδειγμα. Δυστυχώς όμως για αυτούς ….

5) Θα επιθυμούσαμε διακαώς, να μας εξηγήσει με συγκεκριμένο τρόπο , με αποδείξεις και όχι με γενικόλογα και αοριστίες , όπως συνηθίζει .

α) Πού βλέπει την ρατσιστική και φασιστική στάση μας;

β) Ποιό είναι το είδος της προπαγάνδας που αναφέρει ότι ασκούμε και ποιά η σχέση μας με το Αμερικανικό κεφάλαιο;

Αναρωτιόμαστε αν αντιλαμβάνεται την σοβαρότητα των κατηγοριών. Γι’ αυτό απαιτούμε τεκμηριωμένες απαντήσεις στις προσβολές του , διότι διαφορετικά θα αναγκαστούμε ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ , να κατατάξουμε τον συγκεκριμένο επιστολογράφο στην κατηγορία των ‘’ολίγοι , ού γάρ οίδασι τί γράφουσι’’ , ή να του προσδώσουμε τον τίτλο του σεναριογράφου αχαλίνωτης ‘’μέν’’ , αλλά ανόητης φαντασίας ‘’δε’’.

Υ.Σ. Σωστή η αναφορά στους Ινδιάνους Ιθαγενείς , αλλά για τους Έλληνες Ιθαγενείς γνωρίζει κάτι… ή αυτή η αναφορά εμπίπτει στα πλαίσια των δύο μέτρων και δύο σταθμών;

ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ 
(Ε.ΣΥ.) ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΛΙΒΕΛΟΣ

………………………………………….

 

Αφήστε μια απάντηση