ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΦΟΒΕΡΟ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ! ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ!

ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι κ.κ. Τσίπρας και Κύριλλος, Πατριάρχης Μόσχας και Πάσης Ρωσίας συναντήθηκαν στην Ιερά Μονή Αγ. Δανιήλ.

Η κλεμμένη εικόνα που επιστρέφει
Το μόνο απτό δώρο που φέρνει ο κ. Τσίπρας επιστρέφοντας στην Ελλάδα είναι “το σημαντικό” δώρο που το έκανε ο Ρώσος πρόεδρος στο τέλος της συνάντησής τους στο Κρεμλίνο.

Σχεδόν δίπλα από τον τάφο του Λεωνίδα στη Σπάρτη (σε μερικά μόνο μέτρα απόσταση) βρίσκεται η εκκλησία του Οσίου Νίκωνος.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν πρόσφερε στον Αλέξη Τσίπρα την εικόνα του Αγίου Νικολάου και του Αγίου Σπυρίδωνος η οποία είχε κλαπεί την περίοδο της γερμανικής κατοχής από μοναστήρι της Σπάρτης και βρέθηκε στην κατοχή του Φρίντριχ Μίλερ, που έμεινε γνωστός στην ιστορία ως «ο χασάπης της Κρήτης».

Τελικά, αυτές οι εικόνες είναι η δόξα της Σπάρτης;και της Ελλάδας; Τι ξεπεσμός…

Το 2013 η Μέρκελ είχε ζητήσει στον Πούτιν να επιστραφεί στη Γερμανία ο λεγόμενος θησαυρός του Πρίαμου

Το 1945 ο Μίλερ διοικούσε την 4η στρατιά του Χίτλερ στο Ανατολικό Μέτωπο και συγκεκριμένα στην ανατολική Πρωσία περικυκλωμένος από τους Σοβιετικούς, στους οποίους και παραδόθηκε. Το 1946, ο «χασάπης της Κρήτης» δικάστηκε από ελληνικό δικαστήριο στην Αθήνα και καταδικάστηκε εις θάνατον στις 9 Δεκεμβρίου της ίδιας χρονιάς. Εκτελέστηκε στην Κρήτη στις 20 Μαΐου του 1947 στην επέτειο της Μάχης της Κρήτης. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση η Ρωσική κυβέρνηση αγόρασε την εικόνα προκειμένου να την δωρίσει στην Ελλάδα, χωρίς να διευκρινίζεται από ποιους ακριβώς και έναντι ποιου τιμήματος.

Πηγή1

Διαβάστε επίσης: Η θρησκευτική… διπλωματία Τσίπρα – Συνάντηση με τον Πατριάρχη Ρωσίας Κύριλλο (ΦΩΤΟ)

Αφήστε μια απάντηση