ΕΚΠΟΜΠΗ “ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ” NEW RADIO ΕΚΠΟΜΠΗ 23-2-2015 Β’ ΜΕΡΟΣ (Παρέμβαση Αρτέμη Σώρρα)(Απομαγνητοφώνηση ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

10968103_1404854733153645_1371725828_n

ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ NEW RADIO ΕΚΠΟΜΠΗ 23-2-2015 Β’ ΜΕΡΟΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Καλησπέρα Συμπολεμιστές απανταχού της γης. Είναι μεγάλη η χαρά μου, αν και έχω ακούσει λίγες οι φορές την συνομιλία σας. Είμαι πραγματικά περήφανος που έχετε μπει τόσο καλά στο θέμα και σε τόσο βαθιές τομές. Πραγματικά όλο αυτό που γίνεται αφορά όλον τον πλανήτη κι όχι μόνο στην Ελλάδα μας, γιατί αυτό που γίνεται αφορά όλους τους λαούς και όλα τα έθνη, αν και εφόσον υπάρχουν. Δεν θα σας διακόψω και δεν θα σας πάρω πολύ χρόνο. Ήθελα πολύ όμως να πω τούτο και έχει μεγάλη σημασία αυτές τις ώρες.

Σχετικά με την Δημοκρατία των Ελλήνων που μίλησε ο Βασίλης και πολύ καλά τοποθετήθηκε, οι Έλληνες όχι μόνο την δημιούργησαν και την γέννησαν, όχι μόνο έβγαλαν τους νόμους που ζούσαν για αυτούς, αλλά την εφάρμοσαν κιόλας και με πολύ μεγάλη επιτυχία.  

Αγαπητοί μου Συνέλληνες, τώρα μας κοιτάνε σε όλο τον πλανήτη και θέλω να πω το εξής:

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ….

Κάποτε είχαμε την Δημοκρατία, αλλά δεν υπήρχε άλλο Έθνος να έχει αυτή την Δημοκρατία και να την έχει με Βάση Λαού, όπως είχαμε τον Βασιλιά. Ας κατανοήσουμε ότι Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΤΑΝ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.

Πρέπει να θυμηθούμε την Δημοκρατία των Ελλήνων και δη της Σπάρτης –ξέρουμε καλά ότι η πρώτη Δημοκρατία ήταν της Σπάρτης και αυτή δεν έπεσε ποτέ. Η Αθήνα είχε και κρόνια Δημοκρατία. Είχε πολλά θέματα μέσα της, είχε γυναικωνίτη, αλλά δεν είναι του παρόντος! Όμως, ακόμα και ο Βασιλιάς δεν διοικούσε στην Δημοκρατία.

Θυμηθείτε τον Λεωνίδα, όταν ήταν βασιλιάς της Σπάρτης, υπήρχε η Απέλλα που του είπε ότι δεν μπορεί να πάρει στρατό, αυτός είχε το δικαίωμα να εκτελέσει μόνος του και να πάει όπου θέλει ως Βασιλιάς. Έτσι πήρε μόνο τους φίλους του, τους πιστούς του και πήγε και πολέμησε μόνος του για να κάνει ως Βασιλιάς αυτό που ήθελε! Αλλά σεβάστηκε όλη την Δημοκρατία και τις Δημοκρατικές αποφάσεις, όποιες κι αν ήταν αυτές! Και τότε είχαμε πολλούς λαοπλάνους και η Δημοκρατία βρισκόταν σε πειραματικό στάδιο. Όσο και να μας φαίνεται περίεργο, βαλλόταν από λαοπλάνους, δημαγωγούς, βαλλόταν από αποστάτες.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ…

Θέλω να ξέρετε ότι οι αποστάτες είναι πάντα δικοί μας. Ο εχθρός είναι πολύ απέναντι μας και αυτός φαίνεται. Άρα, αποστάτης μπορεί να γίνει μόνο δικός μας ανθρωπος. Μόνο δικός μας άνθρωπος μπορεί να μας προδόσει. Δηλαδή, ο Ρόθτσαϊλντ που είναι απέναντι μου και όλες αυτές οι οικογένειες είναι μεν εχθροί, σύμφωνα με το αντίθετο που λέω και κάνω, σύμφωνα με τα δρώμενα που αυτοί έχουν χαράξει, αλλά ουσιαστικά δεν μπορούν να σε προδόσουν. Αλλά μπορεί να με προδόσει ένας δικός μου άνθρωπος, που είτε είναι μαζί μου για δικούς του λόγους, είτε είναι στον αγώνα και μετά αποστατεί.

Η ιστορία η δική μας μέχρι τώρα, μας το έχει δείξει αυτό με ονόματα. Και όσο αυτοί είναι πιο κοντά μου, τόσο πιο πολύ μπορεί να γίνει η αποστασία. Άρα, οι αποστάτες είναι δικά μας παιδιά.

Ακόμα και στην ιστορία, ο Δαρείος ήταν Διογενής, από ελληνικο γόνο. Ακόμα και στην Τροία και παντού.

«ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…. ΤΙ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ;….. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ…ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…»

Μετά την Δημοκρατία των Ελλήνων, σε όλον τον πλανήτη, κάποια στιγμή μπήκαν και αυτοί να δημιουργήσουν την δική τους Δημοκρατία.

Άρα, η Δημοκρατία πουλάει σε όλον τον πλανήτη. Εκεί που δεν είχαν καμία θρησκεία και κανένα ιερό, ήταν όλοι «φελλοί» στον πλανήτη, είδαμε κάποια στιγμή ότι δημιούργησαν θρησκείες. Όμως έπρεπε να είχαν μια βάση πάντα και η βάση είναι πάντα Ελληνική. Σήμερα έχουν φτιάξει μουτζαχεντίν, αλλά  τις θρησκείες, τις έγραψαν άνθρωποι. Προτάσσουν πάντα ένα οποιονδήποτε θεό. Θεοποιήθηκαν άνθρωποι, σφάχτες, βιαστές και σήμερα απολαμβάνουμε το μέγιστον των θρησκειών.

Υπάρχουν 6500 θρησκείες στο πλανήτη. Κοιτάξτε πώς έγιναν οι τράπεζες, για το καλό του ανθρώπου, το καλό των πολιτών, για το καλό της αγοράς, του εμπορίου….Μα ποιο καλό; Τι καλοσύνη είχε τελικά μέσα; Τελικά για ποιον έγιναν οι θρησκείες; Οι Δημοκρατίες, για ποιον έγιναν; Κοιτάξτε όλες τις Δημοκρατίες στον πλανήτη, κομμουνιστικές, σοσιαλιστικές, χριστιανοδημοκρατικές, Τελικά η Δημοκρατία πουλάει. Έχει το μεγαλύτερο brand name στο πλανήτη. Έγιναν πόλεμοι για την Δημοκρατία και την Ελευθερία. Κοιτάξτε πόσοι πόλεμοι έγιναν στις ημέρες μας και ας μιλήσουμε από το 1910 και πιο πριν…άρα λοιπόν, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ BRAND NAME ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Σήμερα, είναι η κατάλληλη ώρα να τους δείξουμε ποια είναι η Δημοκρατία, πώς έχουν κάτσει πάνω σε μια τεράστια έννοια και σε μια τεράστια βάση που εσωκλείει χιλιάδες πράγματα, που είναι πραγματικά για τον άνθρωπο και για τον πολίτη.

Αφού κάνατε πολέμους για αυτή την Δημοκρατία και σκοτώσατε για αυτήν και σας αρέσει τόσο πολύ, ελάτε λοιπόν να την βάλουμε στην βάση της και θα την βάλουμε να λειτουργήσει, για να δει ολος ο  πλανητης πως μπορεί να λειτουργήσει, μετά από 2500 χρόνια που την διαλύσατε! Την κάνατε φασιστική, την κάνατε φεουδαρχική, την κάνατε κομματική, αριστερή, δεξιά, την κεντρώα, χριστιανική… Έχουν δώσει χιλιάδες ονόματα στην Δημοκρατία. Για αυτό ερχόμαστε τώρα, για να στήσουμε την πραγματική Δημοκρατία το 2015 με ό,τι συνεπάγεται αυτό, σε μια κοινωνία που έχει χιλιάδες πράγματα, χιλιάδες θρησκείες. Πολλές από αυτές καταστράφηκαν και φτιάχτηκαν από ανθρώπους και δη, υπανθρώπους. Υπακούνε σε μη ανθρώπους.

Όλα αυτά τα μορφώματα που κάθισαν πάνω στην Δημοκρατία, όλες οι θρησκείες έγιναν κράτη με καταστατικά. Δηλαδή έχουμε καταστατικό των θεών, ενώ δεν έχουμε κανέναν έγγραφο, καμία απόδειξη κάποιου θεού σε κάποια θρησκεία; Ακόμα και στην εκκλησία του Σατανά, δεν έχουμε έγγραφο του σατανά τι θέλει να φτιάξει. Άλλά κάθε φορά μας λένε: «Ο θεός είπε να φτιάξουμε αυτή την εκκλησία…» Δώστε μας ένα χαρτί του Χριστού που να λέει πώς να φτιάξει την εκκλησία και όλο αυτό που συμβαίνει στην εκκλησία είναι αυτό θέλημα Χριστού ή κάποιου θεού…

Βρισκόμαστε σε ένα μεταίχμιο στο πλανήτη. Έχουν πείσει όλους ότι αυτή είναι η Δημοκρατία, ότι έτσι είναι ο Θεός. Ο Θεός έχει ένα τυραννικό πρόσωπο, έχει σεισμούς, καταποντισμούς και κολάσεις, αυτή είναι η Δημοκρατία; Όχι, δεν είναι αυτή η Δημοκρατία, δεν είναι αυτός ο θεός και ούτε είναι αυτή η οικονομία. Η οικονομία έγινε και παρήλθε από τους ανθρώπους, για τους ανθρώπους με νόμους που τους θέσπισαν οι άνθρωποι για τους ανθρώπους. Αλλά δεν είναι διαχειριστές οι ίδιοι και έτσι εδώ έχει συμβεί μια μεγάλη διαδικασία σε όλο τον πλανήτη,  που έχει καταδυναστεύσει όλο το είδος των ανθρώπων και δη των Ελλήνων.

Δεν είναι τυχαίο που σήμερα όλος ο πλανήτης στρέφεται πάνω στην Ελλάδα, πάνω στην χώρα της Δημοκρατίας, η οποία ξεκίνησε από την Ελλάδα και τελικά, έγινε όλος ο πλανήτης δημοκρατικός με πόλεμο ή μη. Τελικά, δεν υπάρχει Δημοκρατία πουθενά, δεν υπάρχει πουθενά νόμος-θεσμός ανθρώπων. Τελικά όλος ο πλανήτης έχει κτιστεί οικονομικά, ή γεωπολιτικά, ή στρατιωτικά, στο όνομα της Δημοκρατίας και για το καλό του πολίτη, αλλά βιάζονται –πέρα του ότι βιάζονται χώρες- έχουμε πραγματικό βιασμό στις Φιλιππίνες, την Ινδονησία κτλ με χείριστους τρόπους. Τώρα μιλάμε και για  την Ελλάδα; Είναι η κατάλληλη ώρα να τους δείξουμε την πραγματική Δημοκρατία με πραγματική νόηση και διανόηση Ελλήνων. Εμείς ξέρουμε πώς να την φτιάξουμε. Ξέρουμε πώς να φτιάξουμε και να θεσπίσουμε τους νόμους για τους οποίους θα ζήσουμε.

«Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΞΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ …»

Αυτό που έχει γίνει, δηλαδή η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ δεν είναι τυχαίο! Είναι η κατάλληλη ώρα και το σωστό timing. Χτύπησε όλος ο πλανήτης κόκκινο και για αυτό μας πολεμούν τόσο πολύ. Τι πολεμούν; Πολεμούν κάποιους ανθρώπους που δεν ζήτησαν τίποτα και μόνο δίνουν; Χιλιάδες άνθρωποι στηρίζουν ένα τέτοιο αγώνα, ο οποίος έχει μόνο αλήθειες! Αύριο το πρωί λοιπόν,  τι θα δείξουμε σε όλες τις κυβερνήσεις που θα πάμε, στις εθνικές και στις διεθνεί; «Γιατί δεν απελευθερώνετε τον πλούτο που είναι και δικός μου;» Εκτός από τα 600 δις υπάρχει και ο πλούτος των παγκόσμιων ταμείων που είναι τεράστιος. Ο άνθρωπος για πρώτη φορά έχει την δυνατότητα να πάρει τον πλούτο, που έχει παράξει τόσα χρόνια, στα χέρια του. Αλλά θα πρέπει να έχει και την επόμενη μέρα. Τι να τον κάνει; Πώς να τον διαχειριστεί και με τι νόμους, της εκκλησίας που τελικά τόσα δόγματα λειτουργούν κάτω από δικά μας συντάγματα; Σας είπε κανείς πώς κάποιος βγάζει μια εκκλησία; Κάθε μίασμα βγάζει μια θρησκεία και μια ψεύτικη ιδεολογία, στέκεται σε κάποιες μικρογραφές και σε κάποια ασχημοκείμενα και μου τα φέρνει στο τμήμα δογμάτων, όπου είναι μόνο εβραίοι και μου τα πετάει στην χώρα. Αύριο το πρωί μπορεί και να διδάξει την άρρωστη, παρανοϊκή διδαχή του στα παιδιά μας! Αρα, δεν είναι δικό μου το σύνταγμα; Και πού προστατεύει αυτό το «δικό μου» σύνταγμα τον πολίτη; Άρα, δώσαμε σε κάποιους το σύνταγμα και το «τρύπησαν»; «Τρύπησαν» ένα ολόκληρο σύνταγμα των ανθρώπων και δη, των Ελλήνων; Επέτρεψαν οι Έλληνες να «τρυπήσουν» το Σύνταγμα μας που με αυτό ζούμε; «Τρύπησαν» την Δικαιοσύνη μου και ο καθένας κάνει ό,τι θέλει στην δική μου δικαιοσύνη, στο δικό μου σύνταγμα και στο δικό μου κράτος και στην Δημοκρατία που εγώ γέννησα.

«Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΥ ΜΟΥ…»

Εγώ δεν δέχομαι σήμερα την αρχαία Ελλάδα και την νέα Ελλάδα. Δεν είναι ο πάνω και ο κάτω μαχαλάς! Αυτό το έκαναν αυτά τα βρωμόσκυλα. Η Ελλάδα είναι μία και ζει χιλιάδες χρόνια. Τι σημαίνει «Αρχαία Ελλάδα»; Τα 2500 χρόνια είναι χθες. Οι γραφές τους είναι χθεσινές και τις αλλάζουν κάθε 50 και 100 χρόνια και τελικά για αρχαία Ελλάδα;. Η Ελλάδα είναι μία και εγώ δεν είμαι άλλος από τον απόγονο του προγόνου μου. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο και πιστέψτε το όλοι γιατί αυτό είσαστε. Το ότι δεν λειτουργείτε, είναι γιατί δεν ζείτε 2500 χρόνια πίσω!

Υπάρχει ένα 2015 με ό,τι αυτό συνεπάγεται, με ό,τι μυαλό και τεχνολογίες ή μη-τεχνολογίες, με όλη αυτή την τέχνη του λόγου και της παράνοιας και το κεφάλι σου και το μυαλό σου δεν μπορεί να λειτουργήσει κάθετα από αυτά που πίνεις, από αυτά που τρως, από αυτά που διδάσκεσαι, από την πίεση που είχαν οι γονείς σου και δεν μπορούσαν να σε μάθουν κάτι κι από την πίεση που είχαν αυτοί και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο καλύτερο για σένα και για τον εαυτό τους.

Όλα αυτά πρέπει όμως να τα συγκρίνουμε σε μια κοινωνία που έχει προβλήματα και πρέπει να κατανοήσει πλήρως και γι’αυτό πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι στο τι συμβαίνει. Άρα, σήμερα κοιτάει όλος ο πλανήτης πώς θα κτίσουμε την Δημοκρατία και ποια είναι αυτή η έρημη Δημοκρατία που τσαμπουνάν 2500 χρόνια οι ολιγάρχες και τελικά έχουμε 2500 χρόνια ολιγαρχία, αλλά ολοι μιλούν για Δημοκρατία; Ας τους δείξουμε πως  και ας την χρηματοδοτήσουμε μόνοι μας με τα δικά μας χρήματα και η ευκαιρία είναι τεράστια πια. Έχουμε πιο εμφανή και φρέσκα χρήματα, του 45, του 46, του 47, του 89, πιο φρέσκα ακόμα του Σώρρα το 2014, έχουμε τους δημάρχους μας κι όλα μας! Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι δεν μπορεί να χαθεί μια τεράστια ευκαιρία γιατι θα χαθεί όλος ο πλανήτης.

Στην αντίθετη περίπτωση να πάμε σε μια πανθρησκεία, όπου δεν θα υπάρχει διαβατήριο, δεν θα ταξιδεύεις να πηγαίνεις όπου γουστάρεις, πάνε να καταργήσουν τον πλούτο σου και το χρήμα σου. Πάνε να εξαφανίσουν όλον αυτόν τον πλούτο με ένα βρωμοτσιπάκι,  που ο πλούτος αυτός θα είναι κι ένα τεράστιο μαχαίρι που θα τους κόψει τα κεφάλια δια παντός. Εάν επιτρέψουμε να γίνει μια υπερκυβέρνηση του διαόλου, θα μας κλέψουν τον πλούτο, θα μας παν σε τσιπάκι με ό,τι έχουμε, αν έχουμε και αν δεν έχουμε! Πάμε στο συσσίτιο, άρα εσύ πεθαίνεις. Πουλούν το κορμί του πατέρα για να ζήσει το παιδί καμιά βδομάδα, γιατί εκεί το πάνε, σε μια εποχή που είσαστε πάμπλουτοι. Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥς ΑΥΤΟΥς ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ. Για αυτό και η Ελλάδα κρατάει έτσι! Αν η Ελλάδα σπάσει, θα σπάσουν όλοι! Θα τον πάρει κι ο Ιταλός, θα τον πάρει κι ο τούρκος –δηλαδή, ποιος τούρκος; Έλληνες είναι εκεί μέσα! -. Εκεί, θα δούμε πολλά πράγματα. Σπάνε οι κυριαρχίες και σπάνε όλες μαζί. Σπάνε όλες οι θρησκείες, γι αυτό σε πολεμάνε, όλες τα δόγματα, τα μασονόπαιδα, οι σιωνόσποροι, οι εβραιόσποροι… Οι κινέζοι προσπαθούν να κρύψουν χρήματα απεγνωσμένα. Αυτά είναι υβρίδια και το λέω ευθαρσώς δημόσια. Είναι υβρίδια. Κλέβουν όλα τα χρήματα και τα κρύβουν. Έχω αποδεικτικά στοιχεία που τα κρύβουν σε χώρες που υποτιθεται έχουν αυτοί και βέβαια, τις έχουν! Θα δείτε τετράκις, επτάκις εκατομμύρια στην Μογγολία που είναι μια χώρα που ούτε χαλίκια δεν βγάζει. Είναι χιλιάδες κινήσεις που κάνουν αυτά τα υβρίδια και ποιος τους χρηματοδοτεί ξέρετε; Εμείς!

«ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ….ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΤΕΨΕΙ ΤΟΝ ΣΠΟΡΟ ΤΗΣ ΕΡΙΔΟΣ…»

Αφού τους επιτρέπουμε γιατί δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε ως μονάδα, γιατί η κοινωνία μας έχει σαϊεντολόγους, εβραιόσπορους, μασόνους, ιλλουμινάτι, τέκτονες, ιεχωβάδες…χίλια πράγματα. Αν ξεφύγεις από εκεί, έχουμε θέμα ομάδων και πολιτικής. Τι πολιτικής; Έχουμε δέκα κόμματα, δηλαδή, δέκα ιδεολογίες, οι οποίες όλες σε έχουν διαιρέσει.

Ας γίνει κάποια στιγμή μια εκπομπή για αυτά τα σάπια συστήματα, τα οποία σε εγκλωβίζουν και σε διαιρούν, οπότε αρχίζεις και μπαίνεις στην μοναξιά σου και είναι χιλιάδες παράγοντες τελικά που κυνηγούν τον άνθρωπο, και δη, τον Έλληνα. Δεν μπορείς να μονιάσεις σε μια μορφή. Πάντα θα έχεις κάτι να αντιλογίσεις, να τσακωθείς, να διαφωνήσεις κι έτσι θα χάσουμε την Δημοκρατία, θα χάσουμε και το Σύνταγμα μας, θα χάσουμε και την ομόνοια μας, το μόνο που μπορούμε να έχουμε Έτσι έχουν καταφέρει χιλιάδες πράγματα, αλλά για ποιον είναι όλα αυτά; Σε μια κοινωνία που οι μισοί είναι μαστούρηδες, οι άλλοι μισοί δεν είναι, οι μισοί είναι γκέι, οι άλλοι μισοί δεν είναι, οι μισές είναι λεσβίες, οι άλλες μισές δεν είναι…τελικά είναι τέτοιο το μίγμα, αλλά όλο αυτό το μίγμα είναι ολο παραφύσει…

Κοιτάτε τι έκαναν τόσα χρόνια και υπάρχουν χιλιάδες ιδεολογίες που σε διχάζουν κάθε μέρα κι ακόμα αν μονιάσεις με έναν φίλο στα 20 σου χρόνια, τον σπόρο της έριδας τον έχουν βάλει. Πρέπει όλους αυτούς τους σπόρους να τους βγάλουμε με την μία, ή ας πάμε υπεράνω όλων αυτών σε ένα σκοπό, να μονιάσουμε δηλαδή σε ένα σημείο που μπορούμε. Μας έχουν χωρίσει σε πλούσιους  και φτωχούς, μας έχουν διαχωρίσει σε χαζούς και έξυπνους…δηλαδή, χαζός σημαίνει ότι αφού δεν είσαι καλός μηχανολόγος, δεν αξίζεις! Δεν είσαι γιατρός! Είδατε όμως που οι γιατροί χάθηκαν όλοι;

«ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΟΤΙ Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ…»

Ακόμα κι όλος ο κόσμος του πνεύματος είναι άχρηστος, γιατί δεν έκατσε κανείς από τον κόσμο του πνεύματος να αναλύσει ότι η μόρφωση, αφορά την μορφή και είναι σαν τον πλάστη. Παίρνεις ένα υλικό και του δίνεις μια μορφή. Ανάλογα τι θέλει να φτιάξει ο πλάστης, φτιάχνει ένα καλύτερο βάζο. Εγώ λοιπόν βλέπω όλα αυτά τα παιδιά δοχεία άδεια, γιατί τα πανεπιστήμια που διδάσκονται είναι συστημικά και η τέχνη που διδάσκονται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης είναι δική τους. Είναι όλοι άχρηστοι.

Στην Ελλάδα, έχω 86000 δικηγόρους που οι 10 είναι πετυχημένοι και οι υπόλοιποι στην πείνα. Οι μισοί είναι μασονόσποροι που έχουν ένα παραπληγικό μισθό που βγάζουν στην οικογένεια και αν δεν είσαι μασόνος, δεν γίνεσαι γιατρός σε κανένα νοσοκομείο. Άρα, για να υπάρχεις, πρέπει να γίνεις μασόνος και να δεχτείς ορισμένα πράγματα. Πρέπει να κάνεις τον φόνο σου, πρέπει να δίνεις τα καρκινωμένα φάρμακα για να επιζείς και να πηγαίνεις το μεροκάματο σπίτι σου και να λες ότι ζεις. Αρα, είναι όλοι εγκλωβισμένοι. Η μόρφωση λοιπόν είναι η μορφή. Ποια μορφή έχει πάρει; Αφού η μορφή του ανθρώπου είναι ένα πακέτο του πώς κινείται, του πώς ζει, του τι έχει μέσα του και του πώς θα βγάλει τα παιδιά του παραπέρα στον κόσμο. Αυτή η μορφή δεν έχει να κάνει με το τι δουλειά κάνεις. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν ένας τεχνίτης που φτιάχνει χρυσαφικά, γιατί δεν  είναι καλύτερος από έναν γιατρό, που είναι τεχνίτης κι αυτός; Άρα, υπάρχουν πτυχεία που τα δίνουν σε δωμάτια.

Κοιτάτε τα Όσκαρ που τα δίνουν μεταξύ τους οι μασόνοι. Μαζεύονται σε έναν χώρο και δίνουν βραβεία ο ένας στον άλλον! Κοιταξτε τα Νόμπελ που τα δίνουν μεταξύ τους. Τελικά, έφτιαξαν και κάποια άλλα κλάμπ που χωράνε όλοι μέσα. Θα πρέπει να είσαι υπάκουος και να κάνεις αυτό που ορκίστηκες! Υπάρχουν δηλαδή τόσοι κίνδυνοι κι όλα αυτά είναι για τον άνθρωπο και για τον καλό του ανθρώπου. Σε ποιο σύνταγμα και σε ποια πολιτεία λειτουργούν όλα αυτά;

Τι κάνει η πολιτεία που είμαστε εμείς και για τα παιδιά μας και για την πολιτεία; Αφού η πολιτεία κατασκευάζει ένα σύνταγμα που αυτή το φτιάχνει και πρέπει να το εισπράττει. Εισπράττετε σήμερα Δικαιοσύνη; Στο δικαστήριο σήμερα πηγαίνουμε για να ακούσουμε την γνώμη του δικαστή και πηγαίνεις μόνο και μόνο για να διαπραγματευτείς με κάποιον για να σου πάρει το δίκαιο σου! Άρα, πηγαίνεις να χάσεις τουλάχιστον το μισό!

«ΜΕ ΜΙΑ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ…»

Η πολιτεία των Ελλήνων λοιπόν δεν θα επιτρέψει τέτοια πράγματα, γιατί με μια Εθνοσυνέλευση όλα αυτά θα κοπούν. Θα υπάρχει μια πραγματική Δημοκρατία για όλον τον πλανήτη και θα δουν πώς λειτουργεί. Το κάνουμε τώρα, που όλος ο πλανήτης μιλάει για Δημοκρατία. Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμάς τους Έλληνες να δείξουμε τον πολιτισμό μας και με αυτό θα τους σφάξουμε! Πάντα με τον πολιτισμό μας έχαναν!

Θέλω όλα αυτά τα κοφτερά μυαλά, όπως εσείς που είσαστε άξιοι συμπολεμιστές να μπείτε στην ουσία και στο μυαλό των Συνελλήνων μας. Να κάτσουμε στις λέξεις και στην ουσία κι όχι να κάτσουμε σε χιλιάδες βιβλία και λέξεις και τεράστιες εγκυκλοπαίδειες, αλλά τελικά να μην έχουμε τίποτα! Κοιτάξτε πώς φέρεται η κυβέρνηση. Μπορούμε να την χτυπήσουμε με τις αλήθειες μας και δεν μπορούμε να πέσουμε ποτέ, ακόμα και αν μας σκοτώσουν! Ξέρετε γιατί; Γιατί αυτό που λέμε θα είναι πάντα όρθιο και δεν μπορείς να το σκοτώσεις, μόνο να το κρύψεις. Δεν μπορείς να εξαφανίσεις την αλήθεια!

«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ….ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ: Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!»

Είναι τα χρήματα, τα παγκόσμια σου ταμεία, όλη αυτή η κίνηση που γίνεται κι όλη η αλήθεια που συμβαίνει και δείχνουμε και την επόμενη ημέρα. Πρέπει να δείξουμε την επόμενη μέρα στους Συνέλληνες. Δεν του δείχνουμε μόνο όλα αυτά τα κακώς κείμενα που γίνονται, αλλά πρέπει να του δείξουμε και την επόμενη μέρα. Είναι πολύ σημαντικό να του την δείξουμε με τέτοιο τρόπο, ώστε αυτός να αποφασίσει. Θα υπάρχουν κάποια πρωτόκολλα και αν υπάρχει κάποιος που θα τρυπήσει κάποιο πρωτόκολλο, ή θα βγάλει κάποιο άλλο, θα το θέλαμε πολύ, γιατί έτσι θα το φτιάξουμε, για να κλείσουμε όλες τις τρύπες, για να μην ξαναπεράσει κανένας! Στην πορεία θα υπάρχουν πολλές διορθωτικές κινήσεις αλλά δεν πρέπει να χάσουμε την βάση.

Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα και τα αξιακά συστήματα μπορείς να βγάλεις οποιονδήποτε νόμο που θα είναι υπέρ του πολίτη και ο πολίτης θα τον θέλει και θα τον έχει ανάγκη, αλλιώς γιατί να τον βγάλεις; Χρειαζόμαστε εκατό χιλιάδες φορολογικούς νόμους για να πληρώνουμε φόρους, που εμείς είμαστε η πολιτεία; Εμείς δεν έχουμε πολιτεία, αλλά ένα κράτος που είναι πολύ διαφορετικό από εμάς, άρα υπάρχουν δύο ταχύτητες: ο λαός και το κράτος! Τελικά, δεν είμαι εγώ το κράτος; Αυτές τις έννοιες πρέπει να τις τοποθετήσουμε και ό,τι μύθευμα έχουν κάνει και ό,τι παράνοια έχουν κάνει. Έχουν βγάλει την «Ελληνική Δημοκρατία» ως εταιρεία και μόνο ένα παρανοϊκό, άρρωστο μυαλό, δη του απέναντι DNA θα μπορούσε να το κάνει, γιατί τους δώσαμε ή πήραν το δικαίωμα να το κάνουν! Γιατί είδαμε πώς έκλεψαν τα δικαιώματα και πώς μέσα από τα κλάμπ πιάστηκαν κορόιδα οι άνθρωποι που μπήκαν εκεί  μέσα.  Θα υπήρχε πολιτεία λοιπόν που θα ήθελε εκατό χιλιάδες φορολογικούς νόμους, τους οποίους δεν ξέρει κανένας λογιστής; Τελικά, είσαι πάντα νόμιμος και πάντα παράνομος; Κάτι πάει στραβά! Δεν χρειαζόμαστε ούτε εκατό χιλιάδες νόμους, ούτε την Δικαιοσύνη. Η Δικαιοσύνη είναι τιμωρός σήμερα. Ακόμα και αν έχεις δίκιο και πας στο δικαστήριο και θα πρέπει να σας καταδικάσει, γιατί πρέπει να υπάρχουν έσοδα. Η Δικαιοσύνη είναι μια εκτελεστική εξουσία που μαζεύει χρήματα. Ή πληρώνεις πάρα πολλά λεφτά για να ξεφύγεις από την δικαιοσύνη. Όσοι μπήκαν μέσα, τους είδα έξω με χιλιάδες μεγάλα προβλήματα. Πώς βγήκαν έξω; Από την καλή δικαιοσύνη; Ποιος καταδικάστηκε; Μπήκε για λίγο μέσα και μετά βγήκε είτε λόγω αρρώστιας, είτε επειδή πλήρωσε! Αλλά, τελικά η πρώτη Δικαιοσύνη που πρέπει να κοιτάξουμε, δεν είναι μόνο η συμμορφωτική για το τι έκανε ο καθένας. Υπάρχει μια τεράστια Δικαιοσύνη που είναι πριν την συμμόρφωση. Υπάρχει η διανεμητική Δικαιοσύνη που εγώ προσωπικά, όσο χρονών είμαι, δεν την έχω δει ποτέ στο κράτος μου! Αυτό που εισπράττει από τον λαό, θα πρέπει να το δίνει πάλι πίσω και να το διανέμει  με ισοπολιτεία, ισοκαρπία και ισονομία. Δεν εχω λοιπον δει την Δικαιοσύνη που πληρώνουμε τόσα εκατομμύρια φόρους από τότε που γεννήθηκα και όλοι μας, να υπάρχει ένα κράτος το οποίο δικαίως να μοιράσει τον φόρο πάλι, άρα να αποδόσει την διανεμητική Δικαιοσύνη, εφόσον την εισέπραξε. Τώρα είναι μόνο τιμωρός και κάθε κερατάς, εγκάθετος, μπορεί να σε πάει στο δικαστήριο, να σου πάρει το δίκαιο και να διαπραγματεύεσαι με μια έδρα που είναι αμφιβόλου, αν είναι δογματισμένη ή μη, ή αν είναι φίλος σου ο δικηγόρος, ή αν χρωστάει κάπου.

Όλα αυτά σταματούν στην Ελλήνων Πολιτεία. Πρέπει να δώσουμε τα φώτα μας σε όλον τον πλανήτη. Καθίστε πάνω στα ταμεία σας! Είναι δικά μας και θα πρέπει να το επιβάλλουμε σε αυτά τα ζώα. Αυτά δεν θα πέσουν ποτέ αν δεν νικηθούν και θα νικηθούν από τον ίδιο τον κόσμο. Δεν υπάρχει άλλη δύναμη. Τι να κάνεις; Μήνυση στην Αμερική; Στον ΟΗΕ; Αυτόν τον έχουν! Έχουμε ΟΗΕ και τελικά, δεν υπάρχει Έθνος! Το Εθνος είναι οι Ινδιάνοι,  εμείς, οι Αυστραλοί. Ποια είναι τα έθνη; Ας μας πει λοιπόν ο ΟΗΕ. Είναι 202 χώρες! Ποια είναι τα Έθνη και ποια τα κράτη; Τελικά τι δουλειά έχουν τα κράτη εκεί μέσα και ψηφίζουν; Δηλαδή, η Γιουγκοσλαβία που έγινε πέντε κράτη έχουμε πέντε ψήφους; Πού είναι τα Έθνη και τι Έθνος είναι πέντε διαφορετικά κομμάτια; Και πώς θα ψηφίζουμε; Δηλαδή, άνοιξαν την πόρτα και μπαίνει όποιος θέλει; Δηλαδή, το Μοντενέγκρο τώρα είναι Έθνος και μπήκε και στα Ηνωμένα Εθνη για να ψηφίσει και να βγάλει απόφαση και μαζεύουν ψήφους από παντού; Άρα, έσπασαν, διαίρεσαν και μαζεύουν ψήφους κι έτσι ελέγχουμε τις κυβερνήσεις. Και τελικά, γιατί δεν βγάζουν έναν οργανισμό Ηνωμένων Κρατών; Γιατί να είναι Εθνών; Αφού στον ΟΗΕ είναι μόνο για Έθνη και Έθνος είμαι εγώ. Τούρκικο Έθνος δεν υπάρχει, ούτε σκοπιανών. Πώς τα Σκόπια ήρθαν στον ΟΗΕ; Τους μίλησε κανείς; Πού είναι η κυβέρνηση σου με τον Υπουργό των Εξωτερικών;

Αγαπητοί μου συνέλληνες, αυτά είναι δισεκατομμύρια. Ξέρεις τι είναι να διατηρείς 350 πρεσβείες στον πλανήτη με ασφάλειες κτλ. που ο κάθε μισθός είναι 10-20 χιλιάδες; Ο μπάτσος στην πρεσβεία παίρνει 5000 ευρώ. Παίρνει 4 φορές το μισθό του και συν τον μισθό εδώ. Δεν υπάρχει δηλαδή Υπουργείο Εξωτερικών και υπάρχει νόμος που απαγορεύεται να αγγίξεις πρέσβη κι απαγορεύεται αν έχεις πρέσβη στην Βοστώνη να τον πας σε κατώτερη θέση, ή τον πας σε αργία και του δίνεις τον μισθό του και βάζεις άλλον εκεί. Τι λέτε ρε παιδιά; Οπότε, η κυβέρνηση τώρα δεν μπορεί να αλλάξει πρέσβεις για να εφαρμόσει την εξωτερική της πολιτική; Με ποια πολιτική θα πάει; Των εγκάθετων; Και αν υπάρχει εγκάθετος πρέσβης τι κάνουμε; Τον αφήνουμε στην θέση του και τον πληρώνουμε και δεν μπορούμε να μιλήσουμε; Έχουμε πρόβλημα και πρέπει εμεις να το λύσουμε.

Δεν μπορεί να λυθεί από την κυβέρνηση και με τους ψεύτικους ψήφους της κάλπης. Ας μας απαντήσει κάποιος, γιατί την λέμε «κάλπη»; Δεν είναι κάλπικη; Το λέει και η λέξη. Ξέρεις τι είναι να πηγαίνεις με το όνομα σου και την ταυτότητα σου, μπας μέσα και κρύβεσαι και μετά το βάζεις στην κάλπη. Ποιος το μετράει; Στην Ελλάδα της Δημοκρατίας, όταν υπήρχε, πριν οι ολιγάρχες πάρουν τα σκήπτρα, η εφαρμογή των δημοκρατικών αποφάσεων με την εκλογή, δεν ήταν με κάλπη και δεν ήταν κρυφή, αλλά φανερή.

Ο Βασίλης θέλει να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και το λέει και στα καφενεία! Αφού είσαι οργανωμένος και γραμμένος παντού, γιατί το κρύβεις; Άρα, η κάλπη βολεύει κάποιον άλλον κι όχι τον πολίτη. Αλλά και ακόμα κι ο πολίτης γίνεται πιο γνήσιος, γιατί μπορεί να κτυπάει στην πλάτη κάποιον βουλευτή και τελικά να μην τον ψηφίσει και να ψηφίσει κάποιον άλλον. Άρα, η κάλπη διαφθείρει τον κόσμο. Δέχεσαι την κάλπη και το αποτέλεσμα της κάλπης και είναι όλα ψεύτικα. Όλα αυτά πρέπει να αλλάξουν.

«ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…»

Σε μια πραγματική Εθνοσυνέλευση θα έρθουν όλοι με το όνομα τους και την ταυτότητα τους. «Είμαι εγώ και λέγομαι και θέλω Εθνοσυνέλευση. Να διοικηθεί η Ελλάδα από Αυτόχθονες Έλληνες» Και μπορεί να πει και κάτι άλλο: «Θέλω να διοικήσω εγώ!». Ας το πει λοιπον αυτό ο κάθε Έλληνας.

Εγώ περιμένω την μεγάλη απόφαση των Ελλήνων! «Θέλουμε εμείς να διοικήσουμε!». Κάποια στιγμή είπα ότι η Ελλάδα είναι το Έθνος των ηγετών. Αυτό το πιστεύω μέχρι το τέλος. Όταν είπα σε κάποιους: «Ελάτε να διοικήσετε τις Ε.ΣΥ» κάποιοι έκαναν πίσω. Τι έγινε ρε παιδιά; Δεν θέλετε να διοικήσετε; Όλοι οι Έλληνες πρέπει να ανοίξουν τις Ε.ΣΥ τους. Υπάρχει περίπτωση ο Τσίπρας να έχει πάει σε όλη την Ελλάδα; Σήμερα είναι πρωθυπουργός της χώρας. Μόνο για διακοπές έχει πάει σε κανένα νησί. Άρα, δεν ξέρει τόσες περιοχές της Ελλάδος, με τόσο πολιτισμό, τόσα λαογραφικά στοιχεία, ήθη και έθιμα. Άντε να ξέρει τώρα, τι γίνεται στο Σουφλί, στην Αλεξανδρούπολη και στο τάδε χωριό! Πώς θα διοικήσεις; Τους ξέρεις; Αν δεν γνωρίζεις την χώρα σου, πώς θα διοικήσεις; Δεν χρειάζεται να διοικήσεις όμως, αν έχεις αντιπρόσωπους από παντού, θα σου πουν ποιοι είναι και τι θέλουν, γιατί θα διοικήσουν μόνοι τους, γιατί ο νόμος είναι εκεί! Γιατί να με διοικηθεί κάθε κερατάς, ο οποίος τρελάθηκε στην πορεία; Όπως ο Παπούλιας!

Εχουμε στοιχεία κύριοι Συνέλληνες, ότι ο Παπούλιας έχει Αλτσχάιμερ τα τελευταία 15 χρόνια. Έχουμε καταγεγραμμένη ομιλία ότι τον έψαχνε ο οδηγός του για τέσσερις μέρες και κανείς δεν ήξερε πού ήταν. Αυτός ο άνθρωπος μπορεί να δεσμεύσει μια χώρα; Πέρα από το ότι είναι μασόνος, εβραίος και στο λόμπι και να είναι και Πρόεδρος χώρας, να έχει αλτσχάιμερ και να υπογράφει για την χώρα μου, τον ιερό τόπο μου και την χώρα των θεών;

Συνέλληνες, μαζέψτε το μυαλό σας, γιατί αν δεν το μαζέψουμε εμείς, ποιος θα το κάνει; Τι περιμένετε δηλαδή; Να έρθει ένα κόμμα; Μα εσεις δεν είσαστε και στο κόμμα; Δεν υπάρχει εκεί μέσα ελληνικό μυαλό για να διοικήσουμε μόνοι μας;

Η Δημοκρατία είναι πολύ διαφημισμένη στον πλανήτη. Ακόμα και σήμερα όλοι μιλούν για δημοκρατία. Τελικά, ο πλανήτης έχει όλος δημοκρατία; Και γιατί δεν πέτυχε τίποτα;

«ΜΗΠΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ;..»

Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η Δημοκρατία είναι το πρόσχημα της κοροϊδίας και το κλείδωμα είναι κάτω από τον κεντρικό τραπεζίτη και από τους τραπεζίτες γενικότερα. Ένα θέμα που θίξαμε προηγουμένως ήταν η παράδοση του χαρτοφυλακίου που διαχειριζόταν ο πάπας στους Ροθτσάιλντ και στην συνέχεια, πώς εξελίχθηκε αυτό στο παγκόσμιο γίγνεσθαι και πώς εγκλωβίστηκαν όλα τα φτιαχτά κράτη και τα Έθνη που ήταν μέσα.

Σχετικά με αυτό, θα θέλαμε να μας δώσεις κάποιες πληροφορίες, τώρα που σε έχουμε στην παρέα μας που εσύ τις έχεις ζήσει από πρώτο χέρι και εμείς δεν τις ξέρουμε.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Υπάρχουν πάρα πολλά κενά σε όλες τις θρησκείες. Δεν υπάρχει κανένας θεός που να έγραψε κάτι. Είναι όλοι αυτόκλητοι και το δηλώνω. Όλοι οι άγιοι ήταν άνθρωποι σαν εμάς και πάρα πολλοί ήταν εντελώς δαιμονισμένοι. Υπάρχουν τεράστια κενά στις γραφές τους, τις οποίες τις λένε «θεόσταλτε»ς. Από πού έγινε το θεόσταλτο και γιατί τις λένε «θεόσταλτες»; Και τελικά δεν έχουν κανένα έγγραφο, κανενός θεού! Μιλάμε για έναν πάπα και ένα Βατικανό το οποίο ήταν κατελλειμμένο από την αρχή της δημιουργίας του. Δεν θέλω να μπω στα θρησκευτικά κομμάτια, όμως με ποια νόηση ο πάπας μπορεί να διεκδικεί χώρες και κτήματα τεράστια και ποιος βασιλιάς της Αγγλίας είναι αυτός που παραδίδει την κυριαρχία στον πάπα; Γιατί το κάνει; Μήπως ξεκινάμε τελικά από όλα τα δόγματα; Μήπως τελικά όλος ο πόλεμος είναι δογματικός και πάντα θα είναι; Μήπως τελικά ο 4ος Παγκόσμιος Πόλεμος, γιατί ο 3ος γίνεται τώρα, θα είναι καθαρά θρησκευτικός, όπως έχει ξαναγίνει και η ιστορία επαναλαμβάνεται και εμείς δεν μπορούμε να την πάρουμε χαμπάρι γιατί δεν την γνωρίζουμε; Δεν σας κάνει εντύπωση κάτι; Μιλάμε για μια ισχυρή Γερμανία, αν είναι ισχυρή αυτή η εταιρεία, μιλάμε για μια Γαλλία, για μια Ισπανία και βλέπουμε και τις αραβικές χώρες. Όποιος γνωρίζει από αραβικές χώρες, θα το γνωρίσει και αυτό θέλω να το πω και στους Συνέλληνες.

Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ… «…ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΡΑ ΘΕΩΝ…»

Υπάρχει μια παρακαταθήκη και διαθήκη του Μωάμεθ που είναι πολύ ισχυρό όπλο για τον Έλληνα. Ο Έλληνας είναι μοναδικός σε όλον τον πλανήτη. Είναι μοναδικό στοιχείο, αναγνωρισμένο. Κάποιοι χαζάροι  θέλουν να σε πατήσουν πολύ χαμηλά, αν τους το επιτρέψουμε κι εγώ δεν το επιτρέπω σε κανέναν και ζητάω σήμερα να έρθουν όλοι δίπλα μας, να μην  επιτρέψω σε κανένα μίασμα, ανθέλληνα, υπάνθρωπο, να πατήσει πάνω σε Έλληνα, γιατί όταν πατάς Έλληνα είναι σαν να πατάς τον ίδιο τον θεό. Οι Έλληνες είναι σπορά θεών. Αυτό είναι γραμμένο πραγματικά σε ιερά βιβλία κι ακόμα κι οι αποστάτες το γράφουν.

Έτσι λοιπόν αντιλαμβάνεστε αγαπητοί Συνέλληνες, ότι ο πάπας και όλο αυτό το επιτελείο έχει πάρει σχεδόν όλο τον πλανήτη, τον οποίο του τον έδωσαν. Πώς του τον έδωσαν όμως; Το έδωσαν οι εγγλέζοι, δηλαδή υποτάχθηκαν οι βασιλιάδες σε αυτούς; Υποτάχθηκε ο βασιλιάς της Αγγλίας;

«ΟΛΗ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΡ…»

Από ό,τι γνωρίζουμε, κι αν δεν το ξέρετε να το ψάξετε, όλη η Αμερική ανήκει στους Μουρ και το πρώτο συμβόλαιο που κάνει ο βασιλιάς της Αγγλίας είναι με τους Μουρ. Γνωρίζω ότι σε λίγο θα λήξει, αν δεν έχει λήξει. Άρα, λοιπόν κάνει συμβόλαιο και κόβει 48 οικόπεδα και σε ποιους τα δίνει; Στους Ιλλουμινάτι! Δεν πειράζει! Κόβονται 48 πολιτείες και συμπληρώνεται μια μετά και φτιάχνουν άλλη μία, την Αλάσκα. Η Αλάσκα είναι μια πολύ μεγάλη ιστορία που ήταν των τσάρων κι έτσι έχασαν και το δικαστήριο. Άρα, σε ποια συγγραφή και ποιος θεός είναι αυτός που λέει ότι θα πρέπει το Βατικανό να έχει όλη την γη και να είναι αυτός που θα κανονίζει την ενέργεια.

Αν κανονίζεις την ενέργεια, κανονίζεις σχεδον όλο το χρηματοπιστωτικό σύστημα στον πλανήτη. Κι εντελώς τυχαία, ο πάπας πρέπει να είναι πάντα εβραίος και δη, βαμπίρ; Δηλαδή δαιμονισμένος και πιο σατανικός δεν γίνεται παρέα με τον μεγάλο σατανά, τον άρχοντα τους τον Βαάλ που ζει εκατοντάδες χρόνια εκεί μέσα; Ναι, κύριοι! Πιστέψτε το! Με ποιον παλεύεις νομίζεις; Με κάποιον άνθρωπο που πεθαίνει στα 60 και τα 70 κι έρχεται άλλος; Ξυπνήστε παιδιά! Είναι πολύ πιο σπουδαία τα πράγματα που ζούμε και πρέπει να τα ζήσουμε εμείς, στην εποχή που ζούμε. Έχει πολύ μεγάλη σημασία να καταλάβουμε!

Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όταν λες ότι ο πάπας ελέγχει την ενέργεια στον πλανήτη, δώσε μας δυο-τρεις πληροφορίες και περισσότερο για τον κόσμο που μας ακούει.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Δηλαδή, το αν θα καίγεται πετρέλαιο, αν θα καίγεται ξύλο ή κάρβουνο, αν θα είναι ηλιακή ενέργεια ή αν θα βάλουμε πάνελ ή αν θα βάλουμε ανεμογεννήτριες, κανονίζετε από εκείνον τον κερατά, αυτόν τον γελοίο που είναι ένα βαμπίρ, με αποδεδειγμένα στοιχεία που είναι καταδικασμένος για 30 χρόνια κι όταν είναι καταδικασμένος κάποιος για 30 χρόνια, έχω το δικαίωμα να τον λέω γελοίο και υπάνθρωπο, γιατί δεν είναι καν άνθρωπος! Νομίζει ότι έχει τεράστια δυνατότητα να σου κρύβει τις περγαμηνές σου, αλλά θα γίνει δική σας η δυνατότητα όταν ενωθείτε. Σου τα κρύβει όλα, έχει τα ελληνικά μας αρχεία, για 3 αιώνες περίπου. Ήταν ο Απολλώνειος Τυανεύς εκεί πέρα που στηρίχθηκαν όλες οι γραφές. Ποιος τις έγραψε τις γραφές και πότε έγινε το Βυζάντιο; Μέχρι το 313 δεν υπήρχε πάπας. Ο πάπας ξεκινάει από το 362 με το πρώτο σχίσμα. Αλλιώς τι πάπας υπήρχε; Και δεν το λέω εγώ, αλλά όλες αυτές οι γραφές είναι πολύ συγκεκριμένες. Πότε ξεκίνησε ο χριστιανισμός; Όταν έχεις χριστιανούς που δεν έχουν μελετήσει τίποτα και κάθονται κάτω από μια εικόνα, τι να πεις; Είναι τραγικά τα πράγματα. Οι γιαγιάδες στην εκκλησία παίρνουν ένα κομμάτι γυαλί με μια εικόνα και την φιλούν. Τι κάνετε ρε παιδιά; Βλέπουν ένα λείψανο και λένε ότι είναι άγιος! Από πού είναι άγιος; Αν με θάψετε εμένα για τριάντα χρόνια κι εγώ έτσι θα είμαι! Προσκυνάτε το λείψανο; Όλοι αυτοί οι άγιοι είναι αυτόκλητοι. Το ιερό είναι δεδομένο ότι είναι ιερό! Τώρα, ο καθένας φτιάχνει αγίους. Επειδή είναι καλός άνθρωπος τον κάναμε άγιο κι εντελώς τυχαία, όλοι οι άγιοι τελικά είναι ρασοφόροι; Από εκεί βγήκε η αγιοσύνη; Δεν θα μείνω στο θρησκευτικό κομμάτι. Το ζήτημα είναι ότι εκμεταλλεύεται την ενέργεια κι έχει δικαίωμα να την εκμεταλλεύεται! Από πού κι ως πού τελικά; Δηλαδή, τώρα έχουμε ελεύθερη ενέργεια και απαγορεύεται και είναι καθαρά θέμα του πάπα.

Και μην περάσει από το μυαλό σας ότι τα μοναστήρια σας είναι δικά σας χριστιανικά. Όλες οι μονές και τα μοναστήρια ελέγχονται από τον πάπα και πάντα το Βατικανό κάνει κουμάντο. Μην ξεχαστείτε ποτέ χριστιανοί ότι έχετε δικό σας Πατριάρχη! Κι ο Πατριάρχης είναι από το πιο σκληρό σώμα των εβραίων κι όλοι οι Ιεράρχες, από τον Μητροπολίτη και πάνω πρέπει να είναι μασόνοι. Οπότε, αν είναι μασόνος, πώς είναι και χριστιανός ρε παιδιά; Δηλαδή, εγώ θα ήθελα μια χριστιανική θρησκεία που να έχει σταθερές θέσεις, χωρίς να βρίζει τους ΄Ελληνες και να απαγορέψει δια νόμου…το σύνταγμα μου όμως το κάνει αυτό κι όχι μια εκκλησία, γιατί η εκκλησία είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου. Κι έρχεται μια τέτοια εκκλησία και γίνεται νόμος μέσα στο κράτος μου και να κάνει ό,τι γουστάρει; Και στο κάτω-κάτω, ας ασχοληθεί με τον θεό της με αγαθοεργίες και καλά πράγματα κι όχι να έχει τεράστια περιουσία και 5,5 δις σε λογαριασμούς και να με κοιτάνε σαν παγώνια, να ζητούν από τον κόσμο και να κλέβουν; Ξέρετε πόσες δωρεές έχει η εκκλησία, οι οποίες είναι αφορολόγητες; Η πολιτεία όμως είναι πολύ συγκεκριμένη κι αν κάποιος άνθρωπος θέλει να κάνει δωρεά, αυτόματα μπορεί να υπάρχει μια λίστα και να γίνει οργανωμένα….κοιτάξτε πόσο οργανωμένα μπορεί να το κάνει η πολιτεία και όχι η εκκλησία, γιατί είναι καπηλευμένη από σατανικούς ανθρώπους με μασονικές τελετές, οι οποίες γίνονται πάντα στα εβραικά. Δεν σας κάνει εντύπωση; Τα πήραν όλα και δεν άφησαν τίποτα! Εσείς ακόμα μου λέτε για τον Χριστούλη. Εγώ μιλάω για Χριστό; Εγώ δεν πείραξα καμία θεότητα και καμία θρησκεία. Μιλάω για κάτι παλιανθρώπους που έχουν μπει από παλιά σε αυτόν τον χώρο και δυναστεύουν την ψυχή των ανθρώπων, τα λεφτά των ανθρώπων και το μέλλον των ανθρώπων. Και όποια φορά μιλάω για κάποια θρησκεία που κλέβει και κάνει αυτά που κάνει, μου βάζουν μπροστά ένα θεό; Ποιον θεό; Τι δουλειά έχει ο θεός εδώ; Ακόμα και για τον Αλλάχ έχουμε την διαθήκη του Μωάμεθ. Ο Μωάμεθ ήταν προφήτης. Για να μην τρελαίνεστε, ο Μωάμεθ ήταν ομορφόπαιδο και πηδούσε όλες τις βασίλισσες. Μην νομίζετε ότι ήταν κανένας θεόσταλτος άνθρωπος. Η τελευταία βασίλισσα που του έδωσε το αξίωμα ήταν 68 χρονών! Μάγκας ήταν και μετά τον έκαναν προφήτη. Στο μεταξύ πήγε στην Μέκκα και τον έπιασαν για να τον εκτελέσουν. Εκεί, ένας Έλληνας που τον είχε πάντα δίπλα του, γιατί είχε για παρέα Έλληνα, έναν πάμπλουτο που έδωσε την περιουσία του για να μην εκτελέσουν τον Μωάμεθ. Έκτοτε, άφησε διαθήκη. «Να μην πειράξει κανένας μουσουλμάνος ποτέ Ελληνα» κι αν ο Έλληνας ζητήσει βοήθεια, οι μουσουλμάνοι να του δώσουν οπωσδήποτε, διαφορετικά είναι καταραμένοι από τον θεό τους.

Για αυτή την διαθήκη έχουμε πολλά στοιχεία και στην Συρία έχουμε 15000 στρατιώτες που πολεμούν και είναι δικά μας παιδιά, εθελοντές. Υπήρξε λοιπόν τζιχαντιστής ο οποίος πάει να πυροβολήσει Έλληνα, σηκώνει ο Έλληνας τα χέρια ψηλά και λέει: «είμαι Έλληνας» κι ο τζιχαντιστής φεύγει. Έχουμε πραγματική ιστορία πώς ο Μωάμεθ ο πορθητής δεν πείραξε τον Παλαιολόγο. Του λέει: «Είσαι Έλληνας και για αυτό δεν μπορώ να σε πειράξω. Ο Παλαιολόγος βέβαια, δεν ήταν Έλληνας, αλλά ρωμαίος, αλλά ήταν ελληνική η Πόλη. Την Πόλη δεν την πείραξαν ποτέ οι μουσουλμάνοι.

Ο ιδιωτικός στρατός των χαζάρων-ρωμαίων αυτοκρατόρων που είχαν και την διοίκηση του Βυζαντίου, που έπρεπε να ήταν Ελληνική. Ήταν ιδιωτικός στρατός και πάντα Βαυαροί. Πάντα Ασκενάζι. Έχει σημασία να καταλάβετε, για αυτό κι όλοι οι Γερμανοί είναι περήφανοι για το Βυζάντιο. Όλοι στο σπίτι τους έχουν ένα κομμάτι του Βυζαντίου. Μιλούν για αυτό και στάζει το στόμα τους μέλι. Το νιώθουν δικό τους κομμάτι οι Ασκανάζι και δη, οι Γερμανοί όπως έχει περάσει. Άρα, έχετε τεράστια κληρονομιά. Αν ποτέ γίνει ένας τεράστιος θρησκευτικός πόλεμος και διαφημίσουμε σε όλους την παρακαταθήκη και την διαθήκη του Μωάμεθ, που όταν είσαι Έλληνας δεν σε πειράζει κανένας μουσουλμάνος, μόνο σε σέβεται και σε βοηθάει.

Δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί δεν δηλώνεις Έλληνας που είσαι το δισκοπότηρο σε αυτόν τον πλανήτη. Δεν γεννήθηκες Έλληνας; Πες το λοιπόν! Αν δεν γεννήθηκες Έλληνας, πάλι πες το! Δεν γίνεται να μου δηλώνεις Ιεχωβάς, αλλά να είσαι Έλληνας. Δηλαδή, είμαι Έλληνας κι έχω δόγμα τον Ιεχωβά. Ή είμαι Έλληνας κι έχω δόγμα τον χριστιανισμό. Πρώτα από όλα είσαι Έλληνας! Κάθε φορά που λέω «Έλληνας», κάποιος κερατάς θα βγει και θα μου πει: «τελικά είσαι αντίχριστος;». Κάθε φορά μου βγάζουν έναν θεό μπροστά! Για ποιο λόγο βρε παιδιά; Τι έχει γίνει; Ή εμείς δεν καταλαβαίνουμε, ή δεν ξέρουμε τι θέλουμε! Θα έρθει η ώρα που θα πρέπει να δηλώσουν οι Έλληνες –γιατί διαφορετικά σφάζονται και το παιχνίδι είναι στημένο από αυτούς- εδώ βλέπουμε ότι από τους μουσουλμάνους έχει η Ευρώπη τεράστιο πρόβλημα και με την σαρία τους και με την θρησκεία τους, όχι όπως είναι στο κοράνι, αλλά από την θρησκεία τους που είναι πάρα πολύ αυστηρή και στοχευμένη για να φτάσει τον πλανήτη σε κάποια όρια.

Γιατί ρε παιδιά, ανοίγουν οι πόρτες της Ευρώπης και γεμίσαμε μουσουλμάνους, ενώ για να πας εσύ στο Πακιστάν πρέπει να βγάλεις μια πολύ ειδική βίζα; Δεν σας κάνει εντύπωση ότι είναι ανοιχτές οι πόρτες της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας; Άρα, τους βάζει μέσα για να δημιουργήσει πρόβλημα σε εμάς τους ανθρώπους, στους κάτοικους της κάθε χώρας για να εναντιωθούμε και να ξεκινήσει ένας 4ος Παγκόσμιος Πόλεμος, ο οποίος θα είναι θρησκευτικός και τότε θα έχουν λόγο να τους λιώσουν, αφού βέβαια πνιγούμε στο αίμα. Ποιο είναι το πρόβλημα στην Ευρώπη; Βλέπει η Γερμανία τώρα ότι γεμίζει η Ευρώπη μουτζαχεντίν. Θέλει θράσος να έρθεις μέσα στην Ελλάδα μου, ή στην Γαλλία και να πεις: «Κοιτάξτε θα φοράτε όλοι μπούργκα…». Προχθές είδα και έναν ιμάμη να λέει: «η γη δεν γυρίζει!». Από εκεί και πέρα πάμε σε άρρωστες καταστάσεις. Οι Ευρωπαίοι τα βλέπουν αυτά, παρόλα αυτά όμως δεν κάνουν τίποτα, με τόση οργάνωση που έχουμε στην Ευρώπη –που εντελώς τυχαία, η Ευρώπη δημιουργήθηκε από 1000 άτομα Εβραίους και μασόνους και όλα τα γραφεία εκεί μέσα είναι μασονικά. Τελικά το σχέδιο είναι πολύ συγκεκριμένο και η Ευρώπη τους αφήνει και μπαίνουν. Δεν συζητάμε τώρα για καλούς ανθρώπους και «τι θα κάνουν οι πακιστανοί;». Μια χαρά είναι στην χώρα τους. Γιατί, εδώ τι παθαίνουν; Πάλι βρώμικοι είναι, πάλι νηστικοί είναι και πάλι τους κοπανάτε και πάλι βγάζετε τον αρχηγό να λέει ό,τι γουστάρει στα κανάλια. Για να βγω εγώ στα κανάλια πρέπει να γίνει ολόκληρη ιστορία και να πιάσουμε αιχμάλωτο τον καναλάρχη για να βγω. Αυτά τα ζωντανά, τα άπλυτα τα βγάζουν στα κανάλια για να πουν «κοιτάξτε τι πάθαμε και από εδώ και πέρα ισλάμ». Η  χριστιανική εκκλησία μας υπέγραψε και δεν μπορώ να μην την πω: «εκκλησία μας», γιατί τι διάολο να πω; Αφού το Ισλάμ και εγώ το κυνηγάω και δεν θελω να γίνει τζαμί. Δεν μπορώ να βάλουν στην Ακρόπολη το τζαμί που το κάθε τζαμί, σημαίνει «χαλίφης». Δεν έχουν τίποτα άλλο λέει και βάζουν χαλίφηδες. Να, έξι καλοί χαλίφηδες! Τελικά, βλέπεις μια τέτοια μορφωμένη και επίλεκτη Ευρώπη να γίνεται ένας κατακλυσμός από μουσουλμάνους και μουτζαχεντίν και να μην μπορεί να κάνει κάτι; Δεν βλέπετε πού πάει το σχέδιο και πάει να εκτελεστεί και στην Ελλάδα; Η ενδοχώρα δίνει εντολή στα άκρα που από εκεί μπαίνουν όλοι; «Κρατήστε τους και στείλτε τους!» και γεμίσαμε εμείς μουσουλμάνους και ειδικά μουτζαχεντίν που θέλουν να βάλουμε μπούργκα για να γίνουμε καλοί άνθρωποι; Που τελικά ο μουσουλμανισμός είναι καθαρά εβραϊσμός, μέχρι και περιτομή έχει; Ποιος τον έφτιαξε τον μουσουλμανισμό; Εγώ ή η Ελληνική κοσμοθέαση; Ποιος διάολο τον έφτιαξε; Ή οι μουσουλμάνοι μόνοι τους; Και ποιος  έδωσε αξία στον Μωάμεθ; Αυτά τα σχέδια πρέπει να τα βλέπουμε και να βλέπουμε, πώς θα τα εκτελέσουμε.

Μόνο με μια «Ελλήνων Πολιτεία» θα κόψουμε αυτόν τον βήχα και αυτές τις άρρωστες παραπληγικότητες, οι οποίοι εκτελούν μόνο εντολές από την βιομηχανία κυβερνώντων. Και μην περιμένετε να το κάνουν αυτοί. Θα σας κλέβουν τους ψήφους συνέχεια, θα σας κλέβουν τις τράπεζες. Οι τράπεζες είναι γεμάτες λεφτά σας και δεν μπορούν να δώσουν λέει, πάνω από 3000.  Και ποιον να χτυπήσεις; Τον υπάλληλο; Είναι αόρατος ο εχθρός; Ακούστε!

Ο εχθρός δεν είναι αόρατος και εμείς τον αποκαλύψαμε. Έχει ονοματεπώνυμο, έχει συγκεκριμένο σφυγμό, του έχουμε πάρει τον σφυγμό και τα μέτρα και απλά εσείς ακολουθείστε σε μια διαδικασία που το μόνο σας μέλημα είναι να ενωθείτε, να καταλάβετε την Κυριαρχία. Σε μια τέτοια διαδικασία, ο καθένας θα μπορεί να προσφέρει την δική του μελέτη και γνώση. Θα μπορεί να πει, χωρίς να αυθαδιάσει και αν δεν έχει γνώση καλύτερα να μην μιλήσει. Αν έχει, να την πει! Αν έχει κάτι πολύ συγκεκριμένο να το πει και βεβαίως να γίνει πρόταση σε μια πολύ συγκεκριμένη διαδικασία. Έτσι μπορούμε να αρχίσουμε ξανά να ζούμε, να πάρουμε το πλούτο μας, να πάρουμε την ζωή μας και να κόψουμε όλα αυτά τα κακώς κείμενα. Αλλιώς δεν μπορούμε να τα κόψουμε. Έχουν κανονίσει τα πάντα και σου δηλητηριάζουν τα πάντα: την υγεία με τον ψεκασμό, την πολιτική, την ψυχολογία την Θεϊκή….αν είχαμε χρόνο να κάναμε μια εκπομπή από μουσουλμάνο, ένα μουτζαχεντίν και έναν μη-μουτζαχεντίν, θα δείτε ότι ο μουτζαχεντίν δεν είναι μουτζαχεντίν ο άνθρωπος. Ο πραγματικός μουσουλμάνος που γονατίζει και προσεύχεται δέκα φορές την ημέρα, δεν διανοείται να κόψει κεφάλι. Υπάρχει ενας πολύς κακός πληθυσμός, ο οποίος είναι επηρεασμένος. Καταρχήν, αυτοί δεν πίνουν κιόλας. Άμα τους δώσεις «το νερό της φωτιάς», όπως έδιναν στους Ινδιάνους, ξέρετε τι θα γίνει εκεί κάτω; Θα σφαχτούν μόνοι τους! Εκεί υπάρχει ποταπαγόρευση, το γνωρίζετε;

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να επιλύσουμε, πριν γίνει το μεγάλο κακό και ο πλανήτης μας κοιτάει. Έρχεται πολύ μεγάλο κακό και το έχουν στοχεύσει εκεί. Δεν ανοίγουν τυχαία τις πόρτες της Ευρώπης στους ισλαμιστές. Ούτε ισλαμιστές υπάρχουν! Είναι βαμμένα παιδιά που είναι πολύ συντονισμένα και πληρωμένα. Φτηνά παιδιά!   Στο Κάιρο, η CIA δίνει 50 δολλάρια τον μήνα κι έχει το μισό Κάιρο στην μυστική της υπηρεσία. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε ό,τι κάνουμε και σε ό,τι λέμε. Πρέπει να κατανοήσουν όλοι και δη, οι Έλληνες. Περιμένουμε πολλά από τους Έλληνες και ο πλανήτης περιμένει. Είναι υπεύθυνοι οι Έλληνες για αυτό που είναι, γιατί γεννήθηκαν Έλληνες. Δεν περιμένουμε τίποτα από αυτούς που δεν γεννήθηκαν Ελληνες.

«ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ DNA, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…»

Στοχεύω πάρα πολύ καλά να ξεκινήσω μια τράπεζα DNA και να κάνουν όλοι τεστ DNA. Μην φοβάται κανείς το DNA, γιατί θα βρεθούμε πολλοί Έλληνες. Θα δείτε ότι υπάρχουν Εβραίοι Έλληνες, αλλά έχουν πάει από την αντίθετη πλευρά. Ας δηλώσουν «αποστάτες», αλλά ας μάθουν ότι είναι Έλληνες.

Έχει σημασία το DNA καταγωγής κι όχι περιοχής. Όλα αυτά τα ζώα στον πλανήτη, όταν μιλούν για DNA, λένε για την περιοχή. Το DNA καταγωγής είναι μια πολύ συγκεκριμένη τράπεζα και έχουμε κόκκαλα αρχαίων Ελλήνων από όπου έχουμε βγάλει DNA και θα συγκρίνουμε τα πάντα. Πολύς κόσμος είναι Έλληνες! Οι Τούρκοι είναι Έλληνες, οι Κούρδοι κι όλα αυτά τα φύλα, επίσης. Υπήρχε τίποτα στην Ιορδανία που να μην είναι ελληνικό; Υπήρχε στην Παλαιστίνη; Υπήρχε το Ισραήλ; Το 1947 πήγαν αυτοί εκεί πέρα και για να γίνουν κράτος με 10 εκατομμύρια, εγώ ξέρω προσωπικά και με πραγματικα στοιχεία ότι έχουν βάλει 6 εκατομμύρια Ρώσους εκεί μέσα. Και δεν πήραν μόνο από την Μόσχα, έχουν Καζάκους, από την Γεωργία, από το Αζερμπαϊτζαν.

Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Οι μόνοι που μπορούσαν να φύγουν επί κομμουνισμού από την Ρωσία ήταν όσοι δήλωναν ότι ήθελαν να πάνε στο Ισραήλ. Από το Ισραήλ, πολλοί έφευγαν και πήγαιναν στην Αμερική ή στην Ευρώπη.

-Α. ΣΩΡΡΑΣ: Βεβαίως. Δεν υπάρχουν Εβραίοι, αλλά στους διοικούντες υπάρχουν Ασκενάζι έφτιαξαν έναν πολιτισμό. Προσπαθούν να διώξουν τους Παλαιστίνιους να πάνε στην Συρία, για να πάρουν όλο το κράτος.

Η Παλαιστίνη ήταν ελληνική και δεν υπήρχαν τίποτα από όλα αυτά. Δηλαδή,  με μια συμφωνία πήγαν εκεί και τελικά διέλυσαν το μαγαζί; Αλλά και οι άνθρωποι που τους πήγαν εκεί, έχουν αποκτήσει δικαιώματα στο Ισραήλ. Οι άνθρωποι στο Ισραήλ δεινοπαθούν. Τους πήγαν εκεί για να φτιάξουν κράτος, αλλά αυτό είναι μια ωρολογιακή βόμβα και στο κράτος του Ισραήλ υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Κι όταν δούν τι κάνουμε εμείς, θα φάνε πολύ ξύλο όλοι! Κι οι ραβίνοι θα φάνε πολύ ξύλο και μην βλέπετε αυτά τα χοντρόπετσα  άπλυτα πράγματα …Αποφασίζει ο ραβίνος αν θα σκοτώσει το παιδί; Δεν το βλέπει αυτός που μένει στο Ισραήλ; Όπως κι αν έχει, η ανθρώπινη φύση, ή ακόμα κι αν δεν είσαι άνθρωπος και θέλεις να γίνεις, προσπαθείς να έρθεις όσο πιο κοντά γίνεται, με αποτέλεσμα να έχουν παντού πρόβλημα. Το Ισραήλ δεν έχει σύνταγμα και έχει την θεογονία του κάθε ραβίνου; Να διαβάζεις υποτίθεται ιερό βιβλίο –ντροπιάζω και την λέξη «ιερό»-  που να λέει ότι αν τσακωθεί ο θεός με τον ραβίνο, ο ραβίνος …. Πρέπει να είσαι πολύ ζώον και από άλλο πλανήτη, ο οποίος σου εχει δώσει εισιτήριο για να κάνεις ό,τι θέλεις! Είναι φρικτά αυτά που γίνονται. Τα βλέπεις σε βιβλία και αναρωτιέσαι, αν υπάρχει νόηση.

«ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΡΩΠΗ…»

Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτή η καλή πληροφορία που μας έδωσες προηγουμένως, είναι αυτή για την τράπεζα DNA καταγωγής.

Α.ΣΩΡΡΑΣ: Πρέπει να γίνει ένα τεστ DNA γιατί το πρόβλημα είναι δικό τους. Σήμερα στον πλανήτη είναι πρόβλημα ανθρώπων και μη-ανθρώπων κι όχι τώρα, αλλά εδώ και πολλά χρόνια. Κάποιοι ξέρουν ακριβώς τι λέω και το γενετικό θέμα είναι σε όλον τον πλανήτη και σε ζώα δικά τους και σε ερπετά δικά τους και σε ανθρώπους δικούς τους.

Κοιτάξτε εμάς τους Έλληνες. Είμαστε σκόρπιοι σε όλο τον πλανήτη και το DNA μας είναι πολλές χιλιάδες χρόνια. Λένε ότι θα μας βγάλουν από την Ευρώπη. Ποιος βρε ζώον θα σε βγάλει από την Ευρώπη; Μα, αφού εσύ είσαι η Ευρώπη και με ένα DNA θα το καταλάβεις.

Μα, χωρίς την Ελλάδα, δεν υπάρχει Ευρώπη. Η Ευρώπη είναι κόρη του Δια και αδερφή της Ευρώπης είναι η Ασία! Ποια Ασία έχουν αυτοί; Αν ήταν δική τους, δεν θα είχαν δικά τους ονόματα; Δεν έχουν τίποτα οι άνθρωποι και δεν μπορούν να ακουμπήσουν. Δεν το καταλαβαίνετε; Δεν έχουν ούτε γλώσσα! Θα πρέπει όλα αυτά να αποτελέσουν βάσεις για μια νέα αρχή και να το καταλάβει ο κόσμος, ο οποίος είναι απληροφόρητος! Υπάρχει μια τεράστια γνώση που θα δοθεί και αυτό μπορεί να μεταλαμπαδευτεί πάρα πολύ γρήγορα στην βάση του κι όχι στα ψευτοκάναλα, γιατί κι αυτά θα πέοσυν. Αν πέσει αυτό το καθεστώς από μια Εθνοσυνέλευση, την άλλη μέρα, τα κανάλια θα κελαηδούν ελληνικά θέματα κι όχι αυτές τις εβραϊκές, γελοίες, χαζάρικες, μασονικές, γελοιότητες. Αν η Ελένη φόρεσε ροζ μαγιώ, ή μαγείρεψε καλά το καλαμαράκι…

«Ο ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ…»

-Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δυστυχώς, μας έχουν τρελάνει με ένα σωρό τέτοιες ψευδοπληροφορίες που απασχολούν τον κόσμο. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία και πρέπει να φρεσκάρουμε κάποιες πληροφορίες είναι με τους Μουρ και την αμερικανική ήπειρο, γιατί νομίζω φέτος λήγει και η σύμβαση…

-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Είναι πάρα πολύ μεγάλο θέμα για να το ακουμπήσουμε. Υπάρχουν θέματα που θα γίνει πόλεμος. Υπάρχουν πολύ μεγάλα οικονομικά θέματα τα έχω εγώ στα χέρια μου, αλλά και πολλοί δικοί μου άνθρωποι που αύριο το πρωί, θα γινόταν ένας μεγάλος πόλεμος. Ακόμα κι αυτό με τα Παγκόσμια Ταμεία, είναι ένα τεράστιο θέμα που δεν μπορεί να λύσει καμία κυβέρνηση και καμία αντιπολίτευση.

Υπήρχε ένα τεράστιο θέμα το οποίο συνάντησα κι έχω όλα τα στοιχεία, όταν παρέδωσε ο Ρούσβελτ, εντελώς τυχαία κι αυτός εβραίος. Τον μόνο που μπορώ να παραδεχτώ ήταν ο Κέννεντι που κι αυτός εβραίος ήταν, αλλά σιχάθηκε αυτή την γέννα και τίμησε την θέση και για αυτό τον σκότωσαν.

Ο Ρούσβελτ παραδίνει στους μογγόλους όλον τον χρυσό της Αμερικής και  κάνει το κραχ. Αν μάθουν αυτό σήμερα οι Αμερικάνοι με όλα αυτά τα στοιχεία, θα γίνει χαμός. Και έβαλαν φύλακες 21 κοπέλες κι όταν γνώρισα τις δύο από αυτές η μία ήταν 127 χρονών και η άλλη 137. Τέτοιες ηλικίες είχαν όλες και υπάρχει και 167 χρονών. Εντελώς τυχαία είναι ορφανές όλες και εδώ τίθεται το ερώτημα, αν είναι καν άνθρωποι. Ένα το κρατούμενο! Αυτές έχουν στα χέρια τους όμως  ειδικές σφραγίδες, η κάθε μία είναι τριγωνική, τους παρέχεται βοήθεια σε ό,τι ακριβώς θέλουν, αλλά είναι φυλακισμένες αυτή την στιγμή. Ζουν γιατί πρέπει να ζουν, αλλά είναι φυλακισμένες. Να ξέρετε ότι είναι πολύ σημαντικά αυτά που λέω και να ξέρετε ότι κάποιοι ακούν, γιατί τα τηλέφωνα μου είναι παγιδευμένα και ακούν κι άλλα παιδιά και πρέπει να ξέρουν τι λέω.

Είναι τεράστια αυτά τα θέματα, που αν δεν τα ακουμπήσεις την κατάλληλη στιγμή θα κάνεις κακό. Είναι σαν να πυροδοτείς μόνος σου μια πυρηνική βόμβα, όπως κι άλλα πολλά μεγάλα θέματα που τρέχουν στον πλανήτη. Έχει γίνει μια τεράστια αλητεία, ένα ηλίθιο, άρρωστο σχέδιο που ο Ρούσβελτ παραδίδει όλο τον πλούτο της Ανατολής στους κινέζους μογγόλους και κάνει πτώχευση. Οι κινέζοι μογγόλοι είναι ένας σιωπηρός γίγαντας και δεν μιλάει και ποτέ δεν θα μάθεις πόσοι είναι εκεί μέσα. Πόσοι είναι οι κινέζοι; Πού θα το μάθεις; Θα πω ένα παράδειγμα: Στις δεκαετίες του 30, του 40 και του 50 στην Ελλάδα, όλες οι οικογένειες είχαν μέχρι και δέκα παιδιά και ποτέ δεν γίναμε χώρα. Ψάξτε το να δείτε! Ποτέ δεν είμαστε πολλοί. Ο πατέρας μου είχε 16 αδέρφια, πέθαναν τα 6 και έμειναν τα 10. Για σκεφτείτε το! Τελικά όμως ποτέ δεν γινόμαστε πολλοί. Έρχονται πακιστανοί, αλβανοί, ινδοί κι ό,τι άλλο θέλεις εδώ μέσα, μετράμε και μετράμε διαβατήρια και πάλι 10 εκατομμύρια είμαστε. Κι έχει η Κίνα 2 δις πληθυσμό! Όταν εγώ πήγαινα σχολείο στην Πέμπτη δημοτικού, αν θυμάμαι καλά, στην γεωγραφία έλεγε για τον πληθυσμό της Ινδίας ότι ήταν 400-500 εκατομμύρια. Κοντεύω τα πενήντα και μου λένε ότι είναι 1 δις 700 εκατομμύρια. Τι στο διάολο έγινε;

-Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Κάποιο εργοστάσιο που παράγει κορμιά…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Μου λένε ότι είναι 1,700 και 2 δις η Κίνα και κανείς δεν την μετράει; Και εμείς γεννάμε και δεν γινόμαστε πολλοί με τίποτα; Τελικά, είμαστε τόσο λίγοι και πάλι μας γενοκτονούν;

Τελικά η παγκόσμια κοινότητα και η Παγκόσμια τράπεζα που ρυθμίζει τον πλανήτη, δεν βλέπει αυτό το χάλι στην Ινδία και στην Κίνα. Τελικά, πηγαίνουν 500 χιλιάδες κινέζοι κάθε χρόνο να κατοικήσουν στον Καναδά. Ο Καναδάς είχε 20 εκατομμύρια, λευκοί υπάρχουν γύρω στα 10 εκατομμύρια και οι υπόλοιποι είναι κινέζοι και μαύροι. Αν θέλεις να κάνεις εισαγωγή πληθυσμού, γιατί θέλεις να φτιάξεις μια χώρα, από πού θα φέρεις; Από την Ελλάδα, που δεν υπάρχει; Θα πάρεις λοιπόν από την Κίνα. Ο Καναδάς σήμερα κτίζει κτίρια και λες: Ποιος θα ζήσει; Φέρνουν όμως κινέζους! Τελικά, σε έπνιξαν όλα αυτά τα υβρίδια. Οι Εβραίοι είναι το θέμα; Αυτούς δεν τους βλέπω, αυτοί είναι ζώα, βοσκοί και θα παραμείνουν βοσκοί. Είναι εργάτες! ….. (κενό)

«ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ;…»

…γιατί είναι στο βιβλίο των Ηνωμένων Εθνών. Και δεν είναι μόνο της Ελλάδος, αλλά και όλων των κρατών το πώς δουλεύει η παγκόσμια οικονομία. Τώρα πια θα αρχίζω να πιστεύω ότι το κίνημα των αγανακτισμένων, δεν ήταν αγανακτισμένων, αλλά στοχευμένων. Πού είναι το κίνημα των αγανακτισμένων που έλεγε να μην υπογράψουν το μνημόνιο; Πού είναι αυτό το όμορφο κίνημα να μαζευτούμε όλοι και να του πούμε: «Πάρε λεφτά από τα δικά μας!» με μεγάλη φωνή για να πιέσεις την κυβέρνηση. Που είναι αυτά τα κινήματα; Πού είναι οι συνδικαλιστές τώρα; Ορίστε, υπάρχουν χρήματα και είναι δικά μας. Εγγυήσεις θα τις βρούμε, ή θα βάλει η κυβέρνηση, ή θα τις βάλω εγώ, είμαι έτοιμος. Αν δεν μπορεί η κυβέρνηση, θα βάλω εγώ τα μούτρα μου και δέχομαι να βάλω μια κυβέρνηση και να πολεμήσω με όλα αυτά τα παιδιά. Ας κάτσει πίσω η κυβέρνηση και να δημιουργηθεί ένα ατύχημα: «μας ξέφυγε και πέρασε μπροστά ο Σώρρας ρε παιδιά, τι να κάνουμε…». Εγώ δεν κυβερνάω, δεν έχω θέση, δεν έχω θεσμό στα χέρια μου, δεν έχω τίποτα…Αφήστε με όμως να το κάνω, γιατί έχω την δυνατότητα και αφού δεν μπορείτε να το κάνετε εσείς, αφήστε με εμένα να το κάνω που δουλειά μου είναι ο πόλεμος….

 Άρα, εμένα δεν με ενδιαφέρει ποιος κυβερνάει, αλλά πώς θα κυβερνήσει. Αφού σου δίνω στα χέρια σου, όλες τις δυνατότητες, γιατί δεν τις παίρνεις; Γιατί δεν το κάνεις; Αν δεν είσαι προδότης, τι άλλο είσαι; Αν δεν είσαι Εβραίος και δεν θέλεις το καλό της Ελλάδος μου και του Έλληνα τι άλλο είσαι; Αν δεν είσαι εγκάθετος, τι άλλο είσαι; Αν δεν είσαι σκελετωμένος με μασονικά συμβόλαια, τι άλλο είσαι; Τουλάχιστον πες μας ότι δεν είσαι Έλληνας! Για να καταλάβουν όλοι ότι αυτές οι κυβερνήσεις δεν είναι ελληνικές και φαίνονται και από τις πράξεις τους. Θα έρθει η ώρα! Την επόμενη βδομάδα, ή ακόμα κι αυτή, αν μπορέσουμε, θα στείλουμε εξώδικο στην κυβέρνηση για όλα αυτά. Τι θα κάνει; Πώς θα απαντήσετε κύριοι; Έχετε μια τεράστια αλήθεια στα χέρια σας. Υπάρχουν τα στοιχεία που υπογράφει η κυβέρνηση και το σύνταγμα μου. Δεν μπορείς να ρωτάς, αν υπάρχει ή όχι! Αμφισβήτησε το! Αφού είναι του ΟΗΕ. Αμφισβητείστε τις υπογραφές, αλλά δεν μπορείτε! Αμφισβητείστε τα 600δις! Δεν μπορείτε! Αμφισβητείστε την Τράπεζα της Ανατολής…τι να αμφισβητήσετε;

«…ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ… ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ….!!!»

Πέρασαν χρόνια και ωριμάσαμε. Κοιτάξτε τι έχει γίνει, είναι να σπάσει η μεμβράνη και θα σπάσει! Και θα μπουν όλοι μέσα. Πρέπει να κατανοήσουν ότι μπορούν να το κάνουν! Είναι φοβισμένοι ότι δεν είναι Έλληνες. Εγώ αντιμετώπισα το πρόβλημα του DNA και στους κοντινούς μου συνεργάτες. Λοιπόν, σας λέω αγαπητοί συνέλληνες, όταν θα κάνουμε DNA θα μείνουν έξω μόνο αυτοί. Γιατί το DNA δεν βλέπει αν είσαι  μασόνος, ή χριστιανός, ή μουσουλμάνος…το ξέρετε αυτό έτσι; Οπότε, σας υπόσχομαι ότι θα είναι πολλοί Έλληνες σε όλη την Ευρώπη. Δεν είναι τυχαίο που αγαπούν κι οι ξένοι την Ελλάδα. Έχουν ελληνικό DNA.

Όμως βλέπετε ότι ο πλανήτης διοικείται από Έλληνες αποστάτες κι αυτοί είναι που σκοτώνουν την Ελλάδα. Αλλά είναι δική μας δουλειά να κάνουμε να καταλάβουν και αυτοί οι αποστάτες και να τους πιέσουμε, όσο πρέπει ή όσο μπορούμε. Αν δεν καταλάβουν ότι χάνουν, δεν θα κάτσουν ποτέ σε κανένα τραπέζι. Άρα, δεν γίνεται να μιλάμε μόνο, ή από το facebook ή  από τα γραπτά. Θα πρέπει να πάμε σε πολύ δραστήριες κινήσεις.

Θα πρέπει να πάμε στο Ψήφισμα, φοβούνται τον λαό που έχει κατανοήσει. Και όλοι στον πλανήτη κατανοούν τώρα! Ξέρουν τι συμβαίνει. Τους το δείχνουμε κι ανοίξαν τα μάτια τους και βλέπουν! Καμία μέρα, από την ημέρα που ήρθα, δεν θα είναι ίδια πια για αυτούς. Όλες θα είναι τελείως διαφορετικές κι όλες θα είναι εις βάρος τους. Άρα, πρέπει να κάνουμε σταθερά βήματα. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο από την Συνέλευση των Ελλήνων κι αν θέλετε να το συζητήσουμε. Για ποια άλλη ιδεολογία να μιλήσουμε;

Η πολιτεία των Ελλήνων δεν μπορεί να αντέξει ξανά ψέμμα. Δεν μπορεί να αντέξει κανέναν γελοίο άνθρωπο που θέλει να εφαρμόσει μια ιδεολογία. Η πολιτεία δεν θα του επιτρέπει και θα πρέπει να αποδείξει αυτό που λέει. Αν το αποδείξει αυτό που λέει, χωράει στην πολιτεία.

Αν όμως δεν το αποδείξει; Τελικά, είδατε στο πλανήτη που έπεσαν όλα τα Νόμπελ που μοίραζαν τα μασονόπαιδα. Για δείξτε μου ένα νόμπελ που δεν έπεσε! Έδωσε Νόμπελ ο εβραίος Βενιζέλος στον ξάδερφο του Κεμάλ Ατατούρκ Νόμπελ Ειρήνης και έχω 4 εκατομμύρια νεκρούς; Και τελικά επίσημοι εβραίοι γράφουν ότι σε όλη την Ευρώπη, υπήρχαν 3 εκατομμύρια εβραίοι που οι Ασκενάζι Εβραίοι τους έσφαξαν, δηλαδή τους δικούς τους ανθρώπους, τους Σεφάρδιμ; Και μιλάνε για 5 εκατομμύρια ολοκαύτωμα; Τελικά δεν υπάρχει καν DNA στο Νταχάου και στο Άουσβιτς; Αλλά τελικά έχω 4 εκατομμύρια πραγματικούς νεκρούς, ή δεν υπάρχουν οι Πόντιοι, δεν έχω ολοκαύτωμα για τους Έλληνες του Πόντου και δεν μιλάει κανείς;

ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ…

Μιλάνε για τις γερμανικές αποζημιώσεις. Νομίζετε, ότι με τόσα λεφτά που έχουμε, υπάρχει ανάγκη για τις γερμανικές αποζημιώσεις;  Οι γερμανικές αποζημιώσεις είναι για το κακό που έκαναν οι γερμανοί στην χώρα, για τα κοτόπουλα που έσφαξαν, για τα πρόβατα για τα άλογα,  για τους δρόμους, για τα δέντρα…τους ανθρώπους σε ποια τιμή τους έβαλαν; Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος.

Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πολύ καλά το επισημαίνεις το θέμα Αρτέμη, όσον αφορά τις γερμανικές αποζημιώσεις, γιατί γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα μας ότι έχουν πληρωθεί από τους Γερμανούς -και εδώ πρέπει να μας δώσεις κάποιες πληροφορίες- χωρίς όμως να αναγνωρίζουν τα εγκλήματα εναντίον των Ελλήνων και να μιλούν για τις αποζημιώσεις των ελληνικών οικογενειών και των θυμάτων τους.

Α.ΣΩΡΡΑΣ: Καταρχήν, να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Η Γερμανία είναι εταιρεία και το έχουμε αποδείξει άλλωστε. Ακόμα και το διαβατήριο τους γράφει ότι είναι υπάλληλοι. Όταν λοιπόν πήραν την διαχείριση οι αποστάτες Ασκανάζι, παίρνουν την BIS. Θα γίνει χαμός με αυτά τα στοιχεία, γιατί έχω όλα τα στοιχεία ποιος την άνοιξε και ότι τον σκότωσαν τον άνθρωπο. Τι έχει κάνει η BIS; Έχουμε πολλά στοιχεία και πραγματικό συμβόλαιο από την BIS και πραγματικά στοιχεία για το πώς την πήραν οι Ροθτσάιλντ και με ποιο δικαίωμα την πήραν δηλαδή, όπου οι αποζημιώσεις πιστώνονται στην BIS.

Δεν τις δέχονται οι ανθέλληνες Καραμανλήδες, Παπαδρέηδες κτλ. Θυμάμαι και από αναγραφές παλαιότερων, αλλά κι από στοιχεία που έχω ότι έκαναν μια απογραφή στην Ελλάδα από χωριό σε χωριό για όσες καταστροφές είχαν κάνει οι Γερμανοί, γιατί ο Γερμανός ήταν κατακτητής. Έμπαινε στα σπίτια, βίαζε γυναίκες, έπαιρνε κόσμο και τον άφηνε να δουλεύει στα εργοστάσια του. Για παράδειγμα, τα άλογα στο χωριό, δούλευαν 8 ώρες για τους Γερμανούς και μετά το άλογο δούλευε για τον ιδιοκτήτη. Μιλάμε για τέτοια πράγματα. Μια ολόκληρη Γερμανία ζούσε κλέβοντας και έκανε ό,τι, ήθελε. Και εδώ υπάρχει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι κλοπής και υπάρχουν όλα τα στοιχεία ότι οι Γερμανοί είχαν πολλά χρήματα, γι αυτό πολλοί Γερμανοί γύρισαν πίσω κι έσκαβαν για να πάρουν τον χρυσό τους. Πώς απέκτησαν χρυσό οι Γερμανοί στην Ελλάδα; Γνωρίζετε; Η Ελλάδα, πρέπει να ξέρετε, ότι έκανε 275 μέρες να πέσει, ενώ όλες οι χώρες οι ωραίες, με την τεχνολογία τους για παράδειγμα όπως η Γαλλία, έκανε 6 μέρες. Όλες οι άλλες χώρες έπεσαν γύρω στον ένα μήνα. Όμως έφεραν δύο μεραρχίες για την Ελλάδα και τους καθυστερούμε κοντά έναν χρόνο. Μετά, υπήρχαν οι αντάρτες που όποιον έπιαναν τον εξεφτίλιζαν, ενώ η αστυνομία είχε παραδοθεί στους γερμανούς και με χαμόγελα βλέπουμε να γίνεται η παράδοση. Έτσι οι γερμανοί έπιαναν κόσμο και τα έβαζαν σε ένα σχολείο για να τους πάνε για εκτέλεση.

Οι ρουφιάνοι και οι χαβιέδες που ήταν και πατεράδες κάποιων από αυτών που μας κάνουν τώρα την τιμή να μας κυβερνούν, πήγαιναν στις οικογένειες αυτών που ήταν να εκτελεστούν και για να αφήσουν ελεύθερο τον άνθρωπο τους και να μην τον εκτελέσουν, έπρεπε η οικογένεια να δώσει 10 λίρες, 20 λίρες και τα μοίραζαν μεταξύ τους με τους αξιωματικούς των γερμανών. Στο τέλος, κάποιοι δεν πλήρωναν, γιατί δεν είχαν λεφτά κι έψαχναν όλοι για να σώσουν τον άνθρωπο τους από την εκτέλεση. Δηλαδή, τότε η εκτέλεση είχε γίνει και μπίζνες στην Ελλάδα και ήταν για να μαζευτεί ο χρυσός. Έτσι από τα 500 άτομα, έμεναν 40-50 που δεν είχαν λεφτά, αυτά τα εκτελούσαν. Μέχρι τότε όμως μάζευαν έναν τεράστιο πλούτο που πήγαινε στο ιδιωτικό πουγγί των αξιωματούχων και των προδοτών. Γιατί οι προδότες είχαν πάντα και να φάνε και να πιούνε και είχαν πάντα χρήματα και μετά την απελευθέρωση, άρχιζαν να αγοράζουν κιόλας. Και δεν τους έγδαρε κανείς, αλλά τους προστάτευσαν οι γερμανοτσολιάδες του επόμενου κράτους.

Σήμερα λοιπόν οι αποζημιώσεις έχουν να κάνουν με την καταστροφή, με τα κινητά και τα ακίνητα, αλλά δεν είναι πουθενά την τιμή στον κατάλογο, πόσο κάνει η εκτέλεση; Δηλαδή, στα Καλάβρυτα που σκότωσαν 1500 άτομα, πόσο κάνουν εκείνες οι ψυχές, πόσο τις έχουν κοστολογήσει. Λέμε στους γερμανούς και για τους πιέσουμε, αν θέλετε να είμαστε δίκαιοι και να σφίξουμε και την κοινή γνώμη, ότι τους δικούς μας, τους σκότωσαν νταϊλίκι, δεν είχαν επιλογή. ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ! ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ! ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ 800.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ!

Μπορείτε να το καταλάβετε λίγο, για να δούμε σε τι δύσκολη θέση θα έρθουν; Στείλτε λοιπόν αυτούς και βγάλετε εσείς τιμή…για να καταλάβουμε την διαφορά της τιμής! Πόσο έκανε η ψυχή που εκτελούσαν;

ΠΟΙΟΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΗ; Και μετά την απελευθέρωση, στην κατοχή, όταν έχω 1.000.000 νεκρούς που τους μάζευαν με τα κάρα; Ποιος θα βγάλει την τιμή για αυτούς; Άρα, για ποιες αποζημιώσεις μιλάμε;  Βγήκε μια σοβαρή ελληνική κυβέρνηση και να πει: «Τι πληρώνετε εδώ; Το δεντράκι; Μάλιστα, τόσο κάνει! Τον δρόμο;Την γέφυρα; Βέβαια, ανατινάζατε γέφυρες κτλ. Πόσο κάνει η αποζημίωση της χώρας που έμεινε πίσω 5 πίσω; Πόσο θα έβγαζε η χώρα; Καλά! Φέρτε μας πίσω το δάνειο που πήρατε και τώρα πάμε να συζητήσουμε για εγκλήματα πολέμου σαν χώρα. Γιατί έρχεσαι πάλι με το Γ’Ράιχ, σαν καγκελαρία τώρα και μου φτιάχνεις διαβατήριο του Γ’Ράιχ; Πολύ ωραία! Άρα δεν έκλεισες! Εσύ θα πληρώσεις και τα παλιά και τα καινούργια». Πού είναι η σοβαρή κυβέρνηση να το ζητήσει επίσημα; Στείλτε μας 850.000 κάτω και ένα 1.000.000 από την πείνα και μετά συζητάμε πόσο κάνει. Και διαπραγματευτείτε τα χρήματα πόσο κάνουν να τα στείλουμε πίσω…για πάμε! Δεν μιλάτε ε; ΚΥΡΙΟΙ, ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ. Είτε 500 δις, είτε 1 τρις, ωραία όλα αυτά, αλλά την ζημιά που έκαναν σε όλη την Ελλάδα, στην μάνα μου, στην γιαγιά σας…ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΝΤΑΪΛΙΚΙ; Ποιος ρώτησε μετά τα παιδιά πίσω που έμειναν ορφανά; Στην κατοχή, έχω φωτογραφίες που τους μάζευαν με κάρα, έπεφταν κάτω από την πείνα, γιατί δεν υπήρχε τίποτα…ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΙΜΗ; Θα βγάλει η βρώμικη BIS τιμή; Θα βγάλουν αυτά τα ζώα της Γερμανίας τιμή; Και βλέπω και τα δικά μου εδώ τα εβραϊκά κοθόνια θα χαμογελούν και θα μιλούν για νούμερα; Από πού προκύπτουν τα νούμερα; Για πάρτε την λίστα να δείτε τι έχει  μέσα.

Ό,τι έγινε, έγινε, αλλά για όλους αυτούς που τους έχεις βάλει ονόματα στους δρόμους, γιατί να πρέπει να υπάρχουν; Για ποιο λόγο να πρέπει να υπάρχει «λεωφόρος Καραμανλή», αυτού του ανθέλληνα που όλον αυτόν τον θάνατο, τον χάρισε πίσω και τα ξέχασε όλα; Παπανδρέου;  Να λέγεται το αεροδρόμιο μου «Ελευθέριος Βενιζέλος» και της Κωνσταντινούπολης «Ατατούρκ», δηλαδή τα δύο ξαδέρφια και αφήσαμε τους εβραίους να κάνουν κουμάντο στο αεροδρόμιο μας; Στην Ελλάδα; Στην περιοχή που λέγεται η Παλλάδα Αθηνά;  Ας βγουν λοιπόν 5 ιστορικοί να μας πουν την αλήθεια και εμείς θα το δεχτούμε. Αν με πείσουν ότι ο Βενιζέλος είναι καλός άνθρωπος κι έχει κάνει καλό στην Ελλάδα μου, εγώ θα γονατίσω. Θα πω «Ναι, κρατήστε το!». Έχουμε την λεωφόρο Συγγρού, ο οποίος Συγγρός ήταν ένας παλιάνθρωπος που έκλεψε τον χρυσό των Ελλήνων και τον κάναμε την μεγάλη λεωφόρο Συγγρού; Κι όλοι πιστεύουν ότι ο Συγγρός έφτιαξε τον δρόμο; Την λεωφόρο Θησέως στην Καλλιθέα, την κόβουν και την κάνουν Ελευθερίου Βενιζέλου! Τι γίνεται ρε παιδιά; Δηλαδή, θα τους αφήσετε ακόμα; Βλέπουν οι νεκροί από πάνω ρε παιδιά! Την Πανεπιστημίου, την μεγάλη οδό της Αθήνας, γιατί την έκαναν Ελευθερίου Βενιζέλου; Κι εμείς συμφωνούμε; Και συμφωνεί και η κυβέρνηση; Δεν γίνεται άλλο παιδιά! Τέλος!

Αν αυτά δεν τα καταλαβαίνετε, ή δεν τα καταλαβαίνουν οι συνέλληνες, είναι θέμα επιλογών αγαπητοί μου! Γι αυτό είναι θέμα επιλογής του κάθε Έλληνα. Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί. Εγώ προσωπικά και χιλιάδες Συνέλληνες, δίνουμε ιδρώτα ψυχή και το αίμα μας μέχρι τέλους, γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση. Εγώ προσωπικά και αυτοί που ακολουθούν εμένα, δεν μπορώ να ζήσω άλλο σε αυτόν τον δόλιο ψεύτικα πλασμένο κόσμο. Δεν μπορώ!

Δεν ξέρω πώς να ζήσω εγώ και δεν ξέρω που να αφήσω και τα παιδιά μου εδώ. Έχω τέσσερα παιδιά. Αυτό που κάνουμε είναι η ίδια μας η ζωή. Δεν είναι συμφωνία. ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΛΑ! Για αυτό λέω: σε αυτή την παρτίδα, ή τα παίρνεις όλα, ή τα χάνεις όλα! Σας αρέσει, ή δεν σας αρέσει αυτό είναι το παιχνίδι τώρα! Γι’αυτό χτυπούν όλα μαζί και δεν είναι τυχαίο αυτό. Δεν ξέρω τι περιμένετε σε 20-30 χρόνια και δεν ξέρω πού θα ζήσουν τα παιδιά σας. Δεν μπορούν να ζήσουν και δεν πρέπει να ζήσουν με αυτόν τον τρόπο…, μα, δεν υπάρχει ανθρωπιά και δεν υπάρχει τίποτα. Γι’αυτό παλεύω και θα παλεύω μέχρι το τέλος! Και δεν έχω αλλάξει από τότε που ήρθα, ούτε ένα χιλιοστό, ούτε από την γραμμή μου, ούτε από την πορεία.

ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΟΡΚΟΣ…

Πάντως να ξέρουν όλοι και να ξέρετε κι εσείς ότι είναι πολύ καλά σχεδιασμένο και έτσι όπως εξελίσσεται, δεν υπάρχει λάθος πουθενά. Ακόμα και οι προδοσίες βοηθούν σε πολλά πράγματα. Βεβαίως, θέλουμε να τις μειώσουμε! Αλλά, να ξέρετε πώς όλος ο Ελληνισμός και η Ελληνικότητα και όλοι οι μεγάλοι πολέμαρχοι και παγκοσμιοποιητές προδόθηκαν. Θα σας αναφέρω τον Ιάσονα που είναι τεράστιος και μεγαλύτερος από τον Αλέξανδρο. Ο Αλέξανδρος είναι η συνέχεια στο έργο του Ιάσονα.

Ήταν 50 Αργοναύτες σε ένα πόλεμο που εξελίχθηκε σε τρία διαφορετικά σημεία, σε τρεις διαφορετικές διαστάσεις, αλλά και είναι και πραγματικός. Μην ξεχνάτε  ότι τις στύλες του Ολυμπίου Διός είναι 50 όσοι και οι Αργοναύτες. Ο Ιάσονας προδόθηκε από την πενηντάδα του. Ο Ιάσονας είχε βγάλει νόμους πολύ πιο ισχυρούς από τους νόμους του Ερμή του Τριμέγιστου. Τους βύθισαν στην θάλασσα. Πάντα ήταν εδώ οι αποστάτες να κάνουν αυτό που πρέπει. Δεν μπορούμε να μην πετύχουμε. Σχεδόν τριτώνει στα νεαρά χρόνια της γης. Κι αυτή την φορά, δεν υπάρχει  λάθος. Είναι επιλογή αυτών που θα κάνουμε και θα αποφασίσουμε χωρίς προδοσία.

Ο Όρκος για πρώτη φορά μετά από 2500 χρόνια, είναι ένας Όρκος με ενεργοποιημένο λόγο. Πολλοί διαφωνούν. Ναι, αλλά δεν άκουσα από κάποιον που διαφωνεί να φτιάξει κάποιον δικό του. Όλοι μιλούν για συντακτικά λάθη. Αλλά δεν είδα κάποιον να το διορθώσει, για να του εξηγήσω κι εγώ γιατί…ναι, αλλά όλοι έρχονται και χτυπούν έναν Όρκο.

Γιατί δεν βγάζουν έναν άλλον λοιπόν; Ο καθένας έχει βγάλει έναν όρκο! Μέχρι και ο πίτουρας είχε βγάλει όρκο. Είδα σε έναν πλανήτη, οι όρκοι να λέγονται από πολιτικούς, να υπάρχουν όρκοι πιο πριν και υπήρχαν και μετά. Είδα πώς δυναστεύτηκε ο Όρκος και τον έβγαλαν σιγά-σιγά, γιατί τον φοβούνται, αλλιώς θα είχαν βγάλει ισχυρούς όρκους και θα τους είχαν μέχρι σήμερα. Άρα, τελικά από τότε που πέφτει η Σπάρτη, από την Αθήνα και μετά, δεν ξαναδόθηκε ποτέ όρκος σωστός. Έγινε όρκος πολιτικής, όρκος τιμής, χωρίς να λέει τι θα πάθεις, αν δεν κάνεις αυτό που ορκίστηκες.

Για πρώτη φορά μπαίνει ένας σοβαρός όρκος και προκαλώ όλους αυτούς τους διανοούμενους να φτιάξουν έναν όρκο, ή να διορθώσουν και τον δικό μας. Αν δω κάτι καλύτερο, θα το δεχτώ!

Ναι αγαπητοί μου. Είναι ένας Όρκος για να  μην μπορεί να υπάρξει ξανά  προδοσία–όχι γιατί δεν θα υπάρχει- αλλά ο Όρκος μας φέρνει πιο κοντά και ασπιδώνει κάποια πράγματα.

Είναι τεράστια η ώρα που έρχεται η παλιγγενεσία και θα ενωθούν όλες οι ψυχές. Ο Όρκος είναι αυτός που ξυπνάει και ανάβει την φλόγα του Έλληνα, για ποιον λόγο υπάρχει, ποιος είναι.

Δεν είμαστε για να τρώμε, να πίνουμε και να πηγαίνουμε  τουαλέτα, είναι κάτι παραπάνω. Δεν είναι να προσεύχεσαι κάπου, αλλά να μην ξέρεις τι! Δεν είναι η Ελλάδα μας ο Ολυμπιακός. Είναι πολύ πιο βαθύτερα θέματα! Δεν είναι να χειροκροτούμε και να μην ξέρουμε τι. Δεν γίνεται να μιλάμε για χρήματα, αλλά να μην ξέρουμε πώς παράγεται η οικονομία. Δεν γίνεται να μιλάμε για πολιτεία και να ψηφίζουμε, αλλά τελικά να μην ξέρουμε τι είναι πολιτεία και τι σημαίνει Δημοκρατία, άρα να μην ξέρουμε τι ψηφίζουμε.

Όλα αυτά πρέπει να αλλάξουν και μαζεύουμε τον στρατό μας. Σας υπόσχομαι ότι με 15000 στρατό,  θα την πάρουμε την Ελλάδα. Θέλω 15000 ορκισμένους και με αυτούς, η Ελλάδα έπεσε και η Εθνοσυνέλευση θα πετύχει. Και σας λέω ότι φοβούνται όλοι. Έχουμε τεράστια στοιχεία που τα έχουμε δίπλα μας.

Η κυβέρνηση φοβήθηκε και δεν ορκίστηκε για πρώτη φορά; Για πρώτη φορά ελληνική κυβέρνηση δεν ορκίστηκε, ενώ υπήρχαν τα παπαδαριά και όρκιζαν με τα ευαγγέλια και ακουμπούσαν ο ένας την πλάτη του άλλου, αλλά τελικά ήταν όλοι ψεύτες, ανθέλληνες και εβραίοι; Γιατί δεν ορκίστηκαν; Και πρώτη φορά βγήκαν πέντε μητροπολίτες και είπαν: «Απαγορεύει το ευαγγέλιο να ορκιζόμαστε». Καλά, ρε κερατάδες, πού ήσασταν τόσα χρόνια που ορκίζατε τον κόσμο; Βεβαίως, δεν το απαγορεύει το ευαγγέλιο! Μόνο αυτό; Βασίλη Σωτήρα, εξήγησε τους λίγο για τους αφορισμούς, γιατί μέχρι το 1967 η εκκλησία μοίραζε αφορισμούς. Ας το θυμηθούν κάποιοι, ας ανοίξουν τα ιστορικά τους δρώμενα.

ΠΕΡΙ ΑΦΟΡΙΣΜΩΝ…

Β.ΣΩΤΗΡΑΣ: Τι σημαίνει αφορισμός;

Α.ΣΩΡΡΑΣ: Ήταν κατάρα που διαβαζόταν από την Εκκλησία…για παράδειγμα, αν γινόταν κάτι σε ένα χωριό και δεν ήξερε κανείς ποιος το έκανε, με την βεβαίωση της αστυνομίας ότι κάποιος έπαθε κάτι, ή του σκότωσαν τα ζώα ή ο,τι δήποτε άλλο, ο παπάς έκανε 3 αναγγελίες, τρεις συνεχόμενες Κυριακές. Έχω διαβάσει τον συγκεκριμένο νόμο. Έλεγε ο παπάς λοιπόν: «Θα διαβαστεί αφορισμός σε όποιον το έχει κάνει! Αυτός που το έκανε, πρέπει να αποκαλυφθεί, αλλιώς θα διαβαστεί αφορισμός σε όποιον το έκανε.!». Αν δεν εμφανιζόταν στις 3 Κυριακές, την 4η Κυριακή διάβαζε μια κατάρα προς αυτόν που έκανε αυτό το κακό.

Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Αυτή ήταν η τρομοφοβία και η τρομοκρατία.

Α.ΣΩΡΡΑΣ: Καταλαβαίνετε τι σας λέω; Αν διαβάσεις ποτέ αφορισμό, θα φρίξεις για το τι λέει μέσα….μέχρι το 1970 υπήρχε και δια νόμου καταργήθηκε.

Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Τώρα τους πειράζει ο όρκος.

Α.ΣΩΡΡΑΣ: Εκείνοι αφόριζαν τον κόσμο στα χωριά και τώρα τους πείραξε ο όρκος.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αρτέμη, σήμερα στην συζήτηση, κάναμε μια αναφορά για Ελληνικό σύνταγμα και το πρωτόκολλο που λέει για την σύσταση και ορκομωσία της κυβέρνησης. Έχει καθοριστεί και θεσπιστεί συγκεκριμένος όρκος που τον κάνουν οι ιερείς της ορθόδοξης ελληνικής εκκλησίας. Είτε θέλουμε, είτε όχι, αυτή είναι η πεπατημένη και έτσι είναι θεσπισμένο. Άρα, για να ισχύσει, από το να πάρει μισθό ο βουλευτής, μέχρι να αναλάβει τα καθήκοντα του, πρέπει να δώσει τον όρκο, βάσει του πρωτοκόλλου του συντάγματος. Ο Τσίπρας δεν ορκίστηκε σε αυτόν τον όρκο που έχει θεσπιστεί στο Σύνταγμα.

Α.ΣΩΡΡΑΣ: Έχεις δίκιο, γιατί με το Σύνταγμα έχουμε και τους επίορκους. Έχουμε τους λογιστές που έχουν δώσει όρκο και υπάρχει ποινή για τον όρκο που δεν κρατείται. Είναι στο σύνταγμα μας ο όρκος.

Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Στο δικαστήριο, αν πούμε ψέμματα, δικαζόμαστε γιατί ορκιστήκαμε.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πού ορκίζεσαι όμως; Ορκίζεσαι στο Ευαγγέλιο. Τι όρκος είναι να ορκιστείς στο Ευαγγέλιο; Από την άλλη μεριά, ο Τσίπρας δεν ορκίστηκε στο Ευαγγέλιο, ορκίστηκε στην συνείδηση του. Δηλαδή, είτε στο ευαγγέλιο ορκιστεί, είτε στην συνείδηση του, ουσιαστικά είναι το ίδιο πράγμα.

-Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο νόμος που έχει θεσπιστεί στο ελληνικό κράτος έχει συγκεκριμένη διαδικασία του όρκου, γιατί και τους μουσουλμάνους βουλευτές τους βάζουν να ορκιστούν στο κοράνι ξεχωριστά. Πρέπει να δηλώσεις σύμφωνα με τον θεσμό που ορκίζεσαι. Δεν υπάρχει θεσμοθετημένο στην Ελλάδα να ορκιστείς στην συνείδηση σου. Απόδειξη ότι και στον στρατό, αν δεν ορκιστείς, δεν σου δίνουν όπλο. Ο αστυνομικός αν δεν ορκιστεί, δεν παίρνει όπλο και δεν παίρνει και με μισθό. Ο λιμενικός το ίδιο. Γιατί δεν ορκίζονται στην συνείδηση τους και ορκίζονται στο σύνταγμα σε αυτό που ορίζει συγκεκριμένο όρκο το πρωτόκολλο του κράτους;

 

Β.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το κοινοβούλιο έχει την δυνατότητα αυτή. Το ΚΚΕ δεν έχει ορκιστεί ποτέ σε θρησκευτικό όρκο. Ορκίζονται στον εαυτό τους.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ…

-Α. ΣΩΡΡΑΣ: Το σύνταγμα είναι πολύ συγκεκριμένο και έχει εσωκλείσει την χριστιανική θρησκεία ως δεδομένη. Όπως είπε κι ο Γιάννης και στον στρατό ορκίζεσαι… αλλά οι βουλευτές κάνουν ό,τι γουστάρουν! Βλέπεις τώρα; Δεν υπάρχει status. Ποιος θα δικάσει; Το έχω ξαναπεί αυτό, γιατί η Δικαιοσύνη, σε μια Ελλήνων πολιτεία,  δεν γίνεται να κοιμάται μαζί με την εκτελεστική εξουσία. Ούτε ο δικαστικός μαζί με την αστυνομία, γιατί απλά δεν δικάζει τον αστυνόμο που έχουν παρτίδες και ο βουλευτής που βάζει και τον αστυνομικό, αλλά και τον δικαστή στην θέση που είναι.

Η πολιτεία καθορίζει τον πρόεδρο της δικαιοσύνης. Αν θυμάστε στην Ελλάδα της Δημοκρατίας, υπήρχαν οι ιερείς που έτρεχαν τα δρώμενα. Γίνονταν δηλαδή κάποιος γάμος κι αυτός που θα έκανε τον ιερέα, δεν ήταν κάποιος που φορούσε τα ράσα και θα ήταν ιερέας μέχρι να πεθάνει και να τον έτρωγαν στο κεφάλι. Ο Ιερέας ήταν με εκλογή!. Τα δρώμενα ήταν νόμοι της Πολιτείας. Είχαμε βαφτίσεις, κηδείες, γάμους, δηλαδή δρώμενα που ήταν θεσμοθετημένο το πώς έπρεπε να γίνουν. Εξέλεγαν έναν ιερέα και ο νόμος έλεγε ότι ο ιερέας έπρεπε να ήταν καθαρός, λόγιος, ευπαρουσίαστος, υγιής, αρτιμελής και να μην έχει γενετικό κουσούρι. Έβγαιναν από εκλογές 5 άνθρωποι και δια κλήρου μετά, έβγαινε ο ιερέας που θα έκανε επί ένα χρόνο τα δρώμενα.

Τώρα τι έχουμε; Τώρα φτιάξαμε ένα άλλο κράτος μέσα στο κράτος μας, που έχουν σύνοδο και κάνουν ό,τι γουστάρουν κι αλλάζουν τα βιβλία μας. Το κράτος είναι θεσμοθετημένο κάτω από το σύνταγμα σου και αυτοί κάνουν ό,τι γουστάρουν. Κάνει ό,τι θέλει η εκκλησία. Είσαι αυτόνομη; Μέσα στο κράτος το δικό μου; Μαζευτείτε τότε όλοι οι παπάδες οι μαυροφορεμένοι όλοι να φτιάξετε δικούς σας νόμους και να δούμε πώς θα τα καταφέρετε. Τι θέλετε με εμάς; Ή μαζευτείτε όλοι οι μουσουλμάνοι ιμάμηδες μαζί να φτιάξετε ένα κράτος. Δεν γίνεται να μου φτιάχνεις και να μου διαμορφώνεις πολιτεία, αλλά τελικά να είσαι πούστης, παιδεραστής, γεννοκτόνος, να μισείς την γυναίκα…γιατί; Δεν είναι άνθρωπος; Ή να είναι ναρκομανής, γιατί όποιος είναι ναρκομανής και δηλώσει ότι θέλει να γίνει παπάς, γίνεται! Ή όποιος έχει κάνει εγκλήματα ή χρωστάει στην Εφορία, πάει δηλώνει και γίνεται παπάς και δεν τον ακουμπάει για οικονομικό θέμα κανένας και δεν τον κλείνουν φυλακή. Γιατί  το έγκλημα είναι το ίδιο με το οικονομικό έγκλημα. Όλοι αυτοί οι νόμοι είναι παράτολμοι, γιαί άμα σου κλέψω εγώ 50 εκατομμύρια,  κάποιες οικογένειες θα χωρίσουν, θα σκοτωθούν, θα πάθουν εγκεφαλικό, θα πεθάνουν! Τους σκότωσα! Τι πιστόλι, τι οικονομικό έγκλημα το ίδιο δεν είναι; Δυσκολεύομαι να πιστέψω λοιπόν ότι εκεί μέσα υπάρχουν ξεκάθαροι άνθρωποι. Εγώ γνωρίζω ανθρώπους, γιατί έχω κινηθεί πολύ κι έχω τεράστια εμπειρία. Ήταν καθάρματα και μετά, μου έδιναν ευλογίες! Εμένα δίνεις ευλογίες; Με δουλεύεις; Να με εξομολογήσει εμένα κάποιος που ήταν κάθε μέρα στα μπουζούκια και δεν είχε άλλη δουλειά;

Το ζήτημα είναι ότι εκεί μέσα είναι ένα χωνευτήρι ψυχών, έχω χωνευτήρι περίεργων ψυχολογιών, περίεργων ορέξεων, μυστικών υπηρεσιών. Τώρα, ο κάθε άνθρωπος που γίνεται θρησκευόμενος…όπως κάποιες γιαγιάδες που   αυτές πιστεύουν πραγματικά κι έχουν καλή ψυχή. Αλλά όλα αυτά πρέπει να τα σκεφτεί μια Πολιτεία και να μπουν κάποιοι νόμοι που ο ιερωμένος δεν  θα μπορεί να κινείται μέσα στον κόσμο, ούτε μέσα στα κοριτσάκια μου, ούτε στα αγοράκια μου, ούτε μέσα στις γιαγιάδες, ούτε μέσα στις μανάδες μας.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μίλησες για τα δρώμενα που τελούσαν οι ιερείς. Ξέρεις ότι υπήρχαν τα Πρωτόκολλα που ήταν αυστηρά και δεν μπορούσε να τα παραβεί κανένας γιατί υπήρχε τιμωρία. Για αυτό γίνονταν με εκλογή. Υπήρχαν συγκεκριμένα πρωτόκολλα.

Α.ΣΩΡΡΑΣ: Αυτός που έκανε τον ιερέα, εκτελούσε τα δρώμενα βάσει του συγκεκριμένου νόμου και δεν μπορούσε να παραβεί τίποτα. Διαφορετικά τον εκτελούσαν. Άρα, λοιπόν ο ιερέας ήταν με εκλογές. Ούτε παπάδες, ούτε αρχιερείς, ούτε τίποτα! Εκλογή από τον λαό, εκλογή από την Απέλλα ποιος θα κάνει τα δρώμενα. Του χρόνου θα τα κάνει ο Γιάννης τα δρώμενα ή ο Πέτρος, ή ο Βαγγέλης. Τα δρώμενα είναι δρώμενα!

Δεν μπορεί κάποια στιγμή ο οποιοσδήποτε να αλλάζει τα βιβλία και τελικά από την πολλή αλλοίωση έχουμε πάει στο διάολο. Εν πάσει περιπτώσει, εγώ δεν θα φτάσω τόσο παλιά, αλλά σε μια πεπραγμένη. Η θρησκεία σήμερα αφού κινείται μέσα στην κοινωνία μας, θα πρέπει να έχει σοβαρούς ιερείς και να είναι αυτό που πρεσβεύουν. Ή όλοι πρέπει να έχουν από μια γυναίκα για να μην έχουν σεξουαλικό πρόβλημα, ή πρέπει να είναι πολύ αυστηροί οι νόμοι σε μια πολιτεία Ελλήνων, οι ιερωμένοι που αποφασίζουν να είναι ιερωμένοι, να ορκιστούν να μην πανε ποτέ με γυναίκα και να μην πατήσουν ποτέ τον όρκο τους αυτό. Δηλαδή, να ορκίζονται, που δεν ορκίζονται κιόλας. Πού ορκίζονται; Στον Θεό; Έχουμε πολλά παραδείγματα και δεν κάνει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.

Βέβαια, αυτά που λέω, αν τα ακούσει η μάνα μου ή η θεία μου δεν θα μπορεί να κατανοήσει ενδεχομένως. Κι εγώ έχω πολλά θέματα στην οικογένεια μου. Η μάνα μου θα κάνει πρόσφορο κάθε Σάββατο για να το πάει στον παπά και να μελετήσει για τις ψυχές που πέθαναν. Το ζήτημα είναι ότι για να φτιάξουμε μια Πολιτεία, όλα αυτά θα πρέπει να τα καυτηριάσουμε. Υπάρχουν καλοί άνθρωποι όπως το λένε αυτοί, υπάρχουν καλές ψυχές, φτιαγμένες από υλικά αγαθά. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να δώσουν κάτι παραπάνω στο θείο. Θέλουν να αντικρύσουν το θείο. Εκεί όμως μπαίνουν σε μια διαδικασία της θρησκείας, σε αυτά τα βρώμικα πλοκάμια και γίνονται χειρότεροι και από τον διάολο.

«ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ… ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ…»

Το ίδιο συμβαίνει και με τους δικηγόρους. Υπάρχουν παιδιά που σπούδασαν με μεράκι νομικά, θέλουν να βγουν να υπερασπίσουν όλον τον κόσμο, αλλά βλέπουμε μια βρώμικη πλεκτάνη που τους ρουφάει και στο τέλος γίνονται χειρότεροι και από τους αποστάτες. Δηλαδή, ο Έλληνας γίνεται χειρότερος και από βάρβαρο. Το ίδιο σύστημα υπάρχει και στους γιατρούς. Γίνονται με μεράκι γιατροί, με μεράκι γίνονται και πολιτικοί. Αυτά τα παιδιά έφυγαν από το χωριό, παιδιά που ήταν λόγιοι, ή είχαν κάτι να προσφέρουν. Όλη η Ελλάδα ήταν βλαχαδερά, από τα κατσάβραχα. Τελικά, μπήκαν στην Βουλή, δεν κοιτάνε γύρω τους στο Κολωνάκι κανέναν, δεν ξέρουν πόσο κάνει το εισιτήριο του λεωφορείου, δεν ξέρουν πόσο έχει το κιλό το ψωμί. Τα λένε όλοι δηλαδή! Πού πάτε ρε; Ρε σκούπιζες με σκούπα που την έφτιαχνες με χόρτα μόνος σου! Τι έγινε δηλαδή και πόσο μπαστάρδευσες; Είναι λοιπόν παιδιά που τα συστήματα τα χάλασαν! Υπάρχει ένα σύστημα που χαλάει τους ανθρώπους. Αυτό πρέπει να διορθώσουμε κι όχι να σκοτώσουμε και να τσακίσουμε τους ανθρώπους και να τους εξαφανίσουμε! Γιατί έρχεται και θα φτιάξουμε ένα καλό σύστημα που δεν θα σκοτώνει τους ανθρώπους και θα παραμένει άνθρωπος, ανεξαρτήτως που είναι και δεν θα τον κάνει ψηλομύτη και νάρκισσο. Είδαμε πολλά τέτοια παραδείγματα. Δηλαδή, όταν φεύγουν τις γιορτές, πού πάνε; Στα χωριά τους! Ποια χωριά τους; Τελικά δεν είσαι από το Κολωνάκι. Αφού στο Κολωνάκι το 1950, δίπλα από τον Άγιο Διονύση ήταν η Στάμνενα που είχε προβατίνες και μοίραζε το γαλά κατευθείαν από το βυζί της προβατίνας. Ποιο Κολωνάκι; Γιατί κάνετε έτσι τελικά; Τι έχει αλλάξει; Άλλαξαν οι άνθρωποι; Άλλαξε το δεδομένο τους; Τι έχει γίνει και έχετε γίνει έτσι; Πιστεύω λοιπόν ότι υπάρχουν άχρηστα καθεστώτα που σκότωσαν και διέλυσαν τον πραγματικό άνθρωπο, τον έκαναν αντικείμενο τους, τον έκαναν σκανδάλη και τον έχουν στρέψει εναντίον μας, τον έχουν μπλοκάρει και τον έχουν σκελετώσει πολύ άσχημα. Αυτό πρέπει να ξεκλειδώσουμε και πρέπει να το κάνουμε όλοι μαζί. Δεν γίνεται να το κάνω μόνος μου ή να το κάνει μόνο αυτός! Όταν ξεκλειδώσουν όλα αυτά, υπάρχουν πολύ καλοί πολιτικοί μηχανισμοί που μπορούν να δώσουν, εκτός από κάτι ειδικά παρτάλια που νομίζω ότι πρέπει να φύγουν τελείως από την Ελλάδα. Να φύγουν από το γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδος. Αλλά υπάρχει ένα μεγάλο δυναμικό που μπορεί να λειτουργεί τελείως διαφορετικά.

Εμείς πάμε να αλλάξουμε την ροπή στον μηχανισμό και μέχρι πού θα εκτελείται. Αυτό γίνεται κατά την άποψη μου και αν κάποιος άλλος έχει μια άλλη άποψη, μπορούμε να το συζητήσουμε, γιατί αυτό γίνεται με την Ελλήνων Συνέλευσις, ώστε να μαζευτεί η κρίσιμη μάζα, ο κρίσιμος ορκισμένος στρατός, να έχει την δυναμική που πρέπει, γιατί πάμε στην βάση κι όχι στα κανάλια. Ήδη μας ενημερώνουν ότι τα κανάλια τα αγοράζει ένας κρυφός εφοπλιστής και αλλάζει γραμμή. Άρα, εμείς πρέπει να μπούμε στην βάση, να ανοίξουμε τα γραφεία, να ενημερώσουμε τον κόσμο, να μονιάσουμε όλοι μαζί με ό,τι συστήματα επικοινωνίας έχουμε. Θα φτάσουμε σε σημείο που όταν περάσουμε το μεταίχμιο, θα έχουμε ό,τι θέλουμε! Είπα ότι θα κάνω μια παρέμβαση και έχω κάνει ολόκληρη διάλεξη. Ο χρόνος πέρασε…

-Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μας συμβεί, γιατί οι πληροφορίες που δίνεις είναι πολύ σημαντικές και θα πρέπει να μεταλαμπαδευτούν κι από όλους συνέλληνες μας. η εκπομπή ηχογραφείται, γιατί χωρίς να γνωρίζουμε ότι θα παρέμβεις, το είχαμε προγραμματίσει , γιατί είναι πολύ σημαντικά τα θέμα που συζητώνται και πρέπει να μένουν για να τα ακούμε ξανά. Θα έχουμε τώρα την χαρά, αφού το ηχογραφήσαμε να το ακούσουμε και να ξανακούσουμε.

-Α.ΣΩΡΡΑΣ: Πραγματικά, έχω άξιους ανθρώπους δίπλα μου και δεν περιαυτολογώ, αν και είμαι αυστηρός άνθρωπος και στους συνεργάτες μου φέρομαι πολύ σκληρά, δηλώνω όμως ότι έχει ενεργοποιηθεί πολύς κόσμος, όπως εσύ, ο Βασίλης ο Θεοδωρόπουλος, ο Βασίλης Σωτήρας, ο οποίος προσφέρει πάρα πολλά από το δικό του μετερίζι.

Όλοι προσφέρουμε και τώρα πρέπει να μπούμε στο βάθος του πλανήτη. Πώς ήταν ο πλανήτης; Πώς ήταν τα αξιώματα; Πώς μας τα πήραν και ποιοι μας τα πήραν. Αν αυτό το μάθεις, αρχίζεις και στήνεις την διαδικασία πώς θα ξεφύγεις. Αν δεν ξέρεις τι σου συμβαίνει και πώς σε καπηλεύεται, νομίζοντας ότι ο παπάς της ενορίας είναι το πρόβλημα, είτε το βατικανό, είτε η Αμερική ή ο Ομπάμα…ποιος ο Ομπάμα; Ποιος Πούτιν; Δεν υπάρχει! Ο Αμερικάνος με τον Ρώσο είναι αδέρφια, για όποιον ξέρει. Βλέπω κάτι δημοσιεύματα που χειροκροτούν και λένε: «Ο Πούτιν στην Ελλάδα». Τι να σας πω ρε παιδιά;

-Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ποιο επίσημο δεν γίνεται από το Bretton Woods που πάνε χεράκι-χεράκι κουνιστοί τότε και αναγνωρίζουν παγκοσμίως τον ιμπεριαλισμό.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Χωρίς να πω παραπάνω, θα πω αυτό. από τους 350 -360 που είναι οι βουλευτές στην Ρωσία, οι 285 είναι εβραίοι, αν σας λέει κάτι. Αν αυτό σας λέει κάτι, τότε ποιος Πούτιν; Ποιος Ομπάμα;

Β.ΣΩΤΗΡΑΣ: Θέλω να πω για την Ελλάδα τώρα: Όπου ανοίγει γραφείο της ένωσης, συνδέσεως Ελλήνων να λαμβάνετε σοβαρή ευθύνη, σοβαρότητας και εργασίας. Δεν υπάρχει περιθώριο, ούτε για σαχλαμάρα, ούτε για να περιμένουμε κάτι άλλο. Πρέπει να γίνουν κέντρα που εκπαιδεύουν τον άνθρωπο και ακούν τα προβλήματα του. Θα συντονιστείτε με όλα τα γραφεία.

Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό το μήνυμα το παίρνουμε από πολλούς συνέλληνες μας που τώρα, για πρώτη φορά, έχουμε ένα σημείο αναφοράς και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

«…ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ…»

Α.ΣΩΡΡΑΣ: Εμείς οι Έλληνες πρέπει να ξέρουμε ότι αγωνιζόμαστε μόνοι μας ως Έλληνες για το δικό μας πολιτειακό κομμάτι. Όλοι μιλάνε για πολιτική, αλλά κανένας δεν κάνει! Πάμε λοιπόν στο δικό μας πολιτειακό κομμάτι που θα χρηματοδοτήσουμε μόνοι μας και ήδη τα χρήματα μας περιμένουν. Υπάρχουν κι άλλα κεφάλαια, πολύ πιο κλειδωμένα, που δεν είναι του παρόντος, γιατί δεν εκτέλεσες αυτά. Αν όμως σε πιέσουν για αυτά, θα εμφανιστούν και τα άλλα. Ας αφήσουμε κάποιον να δούμε πόση αλήθεια αντέχει. Έτσι γίνεται αυτό το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να τα βγάλουμε όλα στον αέρα, γιατί θα γίνει κακό και μετά θα πρέπει να μαζεύουμε τα ασυμμάζευτα. Βγάζεις τα όπλα ένα-ένα και μετά θα πρέπει να εκτελέσεις. Δεν είναι λίγο αυτό που συμβαίνει. Δηλαδή,   με το Bretton Woods και Παγκόσμια Ταμεία σείστηκε όλος ο πλανήτης. Δεν χρειάζεται να βγάλουμε κι άλλα πράγματα, γιατί έχουν γίνει χιλιάδες άσχημα πράγματα εις βάρος σας, για αυτό έχουν κτίσει τον πλανήτη, όπως αυτοί γουστάρουν.

Δεν είναι τυχαίο που ο πλανήτης έχει παντού φαλλούς, δηλαδή, όπου υπάρχει ουρανοξύστης είναι δικός τους φαλλός και σύμβολο τους. Για ποιον λόγο και ποιον εξυπηρετούν οι πόλεις που έκτισαν με φαλλούς; Αυτό σε απομονώνει και δεν σε γειώνει στην γη. Και θέλω να μου πει κάποιος, μιας και μιλάμε για Ελλάδα, σε ποια ανασκαφή βρέθηκαν καλύβες και παραπήγματα; Εγώ ξέρω για παλάτια με τεχνολογία που δεν μπορούν σήμερα να κόψουν ούτε μια πέτρα με αυτό τον τρόπο, ούτε να την χειριστούν, ούτε να την σηκώσουν. Υπήρχαν τουαλέτες, υπήρχαν υδραγωγεία για το νερό που έμπαινε στην πόλη, κοιτούσαν την είσοδο και την έξοδο τους ενεργειακά, που θα πηγαίνουν τα κόπρανα, είχαν καλοριφέρ. Εδώ, οι Γάλλοι ανακάλυψαν τις κολώνιες, γιατί δεν είχαν τουαλέτες τον 14ο και 18ο αιώνα.

Άρα, λοιπόν, εμείς έχουμε χιλιάδες χρόνια τεχνολογία και μπορούμε να δούμε πώς έχει γίνει ο αποστατικός μηχανισμός και σιγά-σιγά πρέπει να συντονιστούν όλοι οι Έλληνες. Δεν χρειάζονται όλη την αλήθεια, γιατί μπορεί να κάνει μεγάλο κακό. Όμως, πρέπει να συντονιστούν όλοι οι Έλληνες να ανοίξουν τα δικά τους γραφεία. Για πρώτη φορά στην ιστορία δεν υπάρχει κόμμα και ανοίγονται αυτόνομα γραφεία για τους Έλληνες για να εκτελέσουν μια δημοκρατική διαδικασία επί του Δήμου τους και επί της πραγματικής Δημοκρατίας που είναι το «Κρατείν του Δήμου». Δεν έχουν άλλη ευκαιρία για να διοικηθούν ή να βγάλουν μια πραγματική δική τους κυβέρνηση, με δικές τους αξίες.

ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ…

Β.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ήθελα να κάνω μια παρέμβαση. Ξέρουμε ότι ο γενάρχης των εβραίων είναι ο Αβραάμ και όλοι λένε ότι έκανε την διαθήκη με τον Γιαχβέ και για αυτό ευλογήθηκε κτλ. Η αλήθεια που λένε οι ίδιοι είναι ότι ουσιαστικά πήρε την δικαιοδοσία- γιατί τα πάντα ήταν ελληνικά και για αυτούς μας έλεγαν εμάς «Εθνικούς, γιατί είμαστε Έθνος- . εκείνοι ήταν ένα συνοθύλευμα από τσοπάνηδες και μας ξεχώριζαν γιατί εμείς είμασταν εθνικοί. Υποτίθεται ότι ο Αβραάμ για να πάρει την οποιαδήποτε δικαιοδοσία, έπρεπε να ευλογηθεί από κάποιον που είχε δικαίωμα βασιλείας, ήταν δηλαδή βασιλιάς.

-Α.ΣΩΡΡΑΣ: Και ιερατείου, γιατί ο βασιλιάς είχε και ιερατικά δικαιώματα.

-Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτός που τελικά έδωσε την ευλογία στον Αβραάμ και απέκτησε δικαιοδοσία, δεν ήταν ο θεός τους όπως μας παρουσιάζουν, αλλά είναι ένας Έλληνας βασιλιάς, ο οποίος λεγόταν Μελχισεδέκ που είχε εισχωρήσει στο κρόνιο ιερατείο και δέχτηκε ουσιαστικά τον Αβραάμ. Μάλιστα, γίνεται και αναφορά από τους χριστιανούς στον Παύλο ότι δεν μπορεί αυτός, ο οποίος ευλογεί να είναι κατώτερος, που σημαίνει ότι την δικαιοδοσία την είχε ο ανώτερος, ο Έλληνας βασιλιάς, ο οποίος καθιέρωσε τον Αβραάμ. Αυτό δείχνει πώς περνάει  η αποστασία και πώς εδραιώνονται οι άλλοι που δεν είναι το ελληνικό DNA.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Έτσι είναι! Την αποστασία την έκανε Έλληνας βασιλιάς ο οποίος είχε και ιερατικά δικαιώματα. Γιατί ο βασιλιάς μπορεί να θέσει ιερατικά δικαιώματα βάσει της δημοκρατίας. Αλλά όλοι το κρύβουν και κάποιοι μιλούν για Μελχισεδέκ χωρίς να ξέρουν ποιος είναι.

Β.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Τον παρουσιάζουν για άγγελο-φύλακα των ανθρώπων, ενώ δεν είναι παρά ένας αποστάτης και τίποτα άλλο.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είναι ένας αποστάτης του κερατά! Και τι ευλόγησε δηλαδή;Του έδωσε το δικαίωμα να κάνει αυτό που έκανε. Οι βασιλείες ήταν κάποτε εντελώς διαφορετικές.

Ξέρουμε ότι ο Αβραάμ ήταν μεγάλος μάγος με αποτέλεσμα να μας ξεφεύγει η πραγματική ιστορία. Σαφώς ο Μελχισεδέκ ήταν Έλληνας αποστάτης, αλλά δεν ξέρουμε αν η αποστασία ήταν εις γνώσιν του ή από κάτι άλλο. Μας λείπει μεγάλα κομμάτια από την γραμματεία.

-Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ναι, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο!  Απλώς, παλιά συνέβαιναν διάφορα πράγματα. Όπως ερχόταν κάποιος «Γεια σου φίλε, είμαι ο σύμβουλος σου…», τελικά, ο βασιλιάς κάτι έπινε και ήταν άρρωστος ή πέθαινε και έβγαινε ο σύμβουλος μπροστά κι έλεγε: « Ο βασιλιάς μου είπε είμαι εγώ και κανένας άλλος!» κι όλοι τον πίστευαν! Παλιά, υπήρχαν και αυτές οι καταστάσεις και τέτοιες περιπτώσεις βασιλέων. Να σκοτώνουν τον πραγματικό βασιλιά και να βγαίνει το κάθαρμα και να λέει ότι αυτός είναι και κανένας άλλος, άρα να τον πιστέψουν! Τα έχουμε ζήσει και αυτά!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Που σημαίνει όμως ότι κι ο βασιλιάς για να αφήσει τα περιθώρια και να εισχωρήσουν οι άλλοι, δεν τα πήγαινε και τόσο καλά με τα Πρωτόκολλα. Γιατί αν πήγαινε με τα Πρωτόκολλα…

«ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ… ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΔΟΓΜΑ…»

Α.ΣΩΡΡΑΣ: Βασίλη, νομίζω ότι όλα πέρασαν ένα μεταβατικό στάδιο και φτάσαμε σε ένα μεταίχμιο. Τελικά, από μόνοι τους οι αποστάτες θεσπίσαν την Δημοκρατία και τα θεοκρατικά τα διαίρεσαν σε 6500 θέματα. Όμως, σε διαίρεσαν κι εσένα και σε έβαλαν σε μια τεράστια απομόνωση. Να νιώθεις μόνος σου κι ότι ο Γιαχβέ είναι παντού, ότι ο χριστιανός είναι παντού, ότι ο ταοϊστής είναι παντού…

Εγώ θα δηλώσω ότι όλες οι θρησκείες είχαν μια κοσμοθέαση καθαρά δική μας, γιατί οι Έλληνες δεν είχαν ποτέ θρησκεία. Η λέξη «θρησκεία» είναι ένα συννοθύλευμα που το έφτιαξαν οι άνθρωποι και το έκλεισαν συγκεκριμένες κάστες. Αυτό είναι η θρησκεία ή το δόγμα. Οι Έλληνες δεν είχαν ποτέ δόγμα. Το δρώμενο ήταν δρώμενο. Υπήρχε μια πολύ συγκεκριμένη επικοινωνία με τα μαντεία σου, τα οποία μαντεία ήταν πολύ συγκεκριμένα. Αυτό θα το πιστέψω γιατί είναι και θέμα λογικής ο τρόπος που κινείται το μαντείο, άσχετα αν τα μαντεία σου μετά έπεσαν κι έγιναν καθαρά αποστατικά. Έρχονταν κάποτε καράβια με χρυσό για να πάρουν χρησμούς.

«Ο ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΝΤΕΙΩΝ ΗΤΑΝ ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΑΙΝΙΓΜΑ… ΑΡΑ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ….»

Τον χρησμό τον έπαιρνε η Πυθία, η οποία ήταν ένα μικρό κορίτσι και δεν έπρεπε να ξέρει τίποτα, να μην έχει πολιτική, οικονομική, πάντα παρθένα και να μην βάλλεται από κανέναν. Δεν έπρεπε να βλέπει κανέναν και ήταν πάντα στην μοναξιά. Αν το θέλετε, ήταν καταδικασμένη η Πυθία. Αυτό το μυαλό έπρεπε να δεχτεί κάποιες πληροφορίες και έλεγε την πληροφορία, αλλά πάντα αινιγματική. Αυτό πρέπει να το πω για κάποιους που έχουν μπερδέψει την κοινωνία μου και ο κάθε κερατάς υπνωτίζεται και πάει όπου στο διάολο πάει  και αρχίζει μετά και παραπλανεί το μυαλό των συνελλήνων μου.

Θέλω να μαστιγώσω όλους αυτούς που κάθονται με κάποια ανόητα παιδιά και κάνουν ότι μιλούν με υπεροντότητες και υπερενέργειες. Ζήσε πρώτα ανθρώπινα αγαπητέ για να μεταβείς στην επόμενη διάσταση. Αν δεν κατακτήσεις το ανθρώπινο κομμάτι, δεν ξέρω πού ακριβώς θα πας με την ανοησία τους. Πάντα τα μαντεία έδιναν αινιγματικό χρησμό και ποτέ δεν έδωσαν χρησμό που να ήταν ξεκάθαρος. Ο χρησμός ήταν κωδικός και είχε μέσα του αίνιγμα. Άρα, εσύ έπρεπε να δεις με την λογική σου τι πρέπει να κάνεις. Ο κάθε χρησμός μπορεί να είχε και δέκα πρίσματα και ο καθένας που τον έπαιρνε, έπρεπε να τον μεταφράσει και να αποφασίσει τι να κάνει. Με αυτόν τον τρόπο, σε άφηνε πάλι στην ελεύθερη βούληση. Δεν σου έλεγε: «Κάνε αυτό!». Ήταν πάντα τόσο κωδικοποιημένος και αινιγματικός που σου άφηνε την δυνατότητα να έχεις δέκα παραμέτρους. Το τι θα κάνεις είναι μια δική σου δουλειά κι έτσι έπρεπε να σκεφτείς, να βάλεις τις δικές σου ενέργειες και συνειδητότες να σκεφτούν τι έπρεπε να κάνεις σύμφωνα με τα δρώμενα.

«…ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΣΟΥ ΕΒΡΙΣΚΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΗ….»

Δεν υπάρχει πόλη στην αρχαία Ελλάδα που να μην είναι φτιαγμένη κατά εντολήν του μαντείου. Μπορείτε να δείτε αν είναι καλώς ή κακώς οι πόλεις εκεί που κτίστηκαν. Η Ελληνική κοσμοθέαση μπορεί να αποδειχθεί και ειδικά σήμερα, το 2015. Το μαντείο σου έβρισκε ενεργοποιημένο χώρο για να  κάνεις μια συγκεκριμένη διαδικασία και να φτιάξεις μια πόλη, η οποία θα είχε τέτοια ενέργεια και θα συντόνιζε συνέχεια τους ανθρώπους με δεδομένο ότι ο άνθρωπος δεν είναι μόνο μια σάρκα κι ένα κορμί, είναι σώμα. Το σώμα έχει πολλά πράγματα, όπως συνειδητό, ασυνείδητο, αστρικό κι άλλα πολλά.

Αν δείτε στις αρχαίες πόλεις, στους ναούς ή και στα στάδια, αν αφήσετε ένα μήλο, αυτό δεν σαπίζει. Και κρέας να αφήσετε, θα είναι εκεί και δεν θα σαπίσει, με δεδομένο ότι υπάρχει πληθώρα ενέργειας.

Οι πρώτοι μετανάστες που ήρθαν από την Σμύρνη, ίσως ήταν και πιο ψαγμένοι οι Ίωνες, όταν ήρθαν στην Αθήνα, για να βρουν να κατοικήσουν κάπου, κρεμούσαν κρέατα παντού. Δεν είχαν το μαντείο για να τους πει πού θα κτίσουν. Αν το κρέας σάπιζε την ίδια μέρα, δεν ήταν καλός ο τόπος. Στο Μενίδι, για κάποιο λόγο, το κρέας έκανε να σαπίσει δύο βδομάδες! Ούτε έκτιζαν ναούς για πλάκα! Υπήρχε οδηγός που θα  έλεγε τι θα κτιστεί και πού. Μπορούμε να αποδείξουμε πώς φτιαχθήκαν τα αγάλματα! Ποιος είδε την Αθηνά; Ποιος είδε τον Δία; Κανένας! Άρα, πως τον έκανες άγαλμα; Υπήρχε μια πολύ περίεργη τεχνολογία που αυτή την στιγμή τρέχει στην θεωρία της κοσμοθέασης και εκεί θα πω ότι όλες οι θρησκείες του πλανήτη, χρησιμοποιούν την κοσμοθέαση των Ελλήνων, όπως και ο Βούδας. Όταν ξεκινάει ο Βούδας, ή οι ινδουϊστές ή οι σαμάνοι έχουν πάρει την δική σου κοσμοθέαση, γιατί δεν υπήρχε τίποτα άλλο εκτός από αυτήν. Αρχίζουν και φτιάχνουν την δική τους νουβέλλα και είναι μια άλλη διαδικασία.

Έτσι διαβρώνεις και μια αλήθεια, παίρνοντας την αλήθεια και βάλοντας της ένα εκατομμύρια ψέμματα, οπότε γίνεται κάτι άλλο και δεν είναι αληθινό, παρά μόνο ψέμμα. Αγαπητοί μου συνέλληνες, χάρηκα πάρα πολύ για την συνομιλία μας. Είμαστε στον πόλεμο και τώρα πρέπει να δώσουμε τον αγώνα μας με τους συνέλληνες μας κι όχι με τους αποστάτες που τον είχαμε από παλιά και τον είχαμε συνηθίσει.

«ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ…»

Τώρα δίνουμε έναν πόλεμο με τους Συνέλληνες μας να ενημερωθούν, να αφυπνιστούν, να καταλάβουν, να τους πούμε μέχρι πού μπορούν να φτάσουν κι άς έρθει κάποιος να μας πει ότι δεν είναι σωστό αυτό που κάνουμε. Αυτά είναι τα αδέρφια μας και πρέπει να τα μαζέψουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε εισαγωγή άλλα, ούτε να τα διαλέξουμε. Δεν υπάρχει κάτι άλλο και θα παλέψουμε με αυτά που είναι,  για να αφυπνιστούν και να κατανοήσουν και να πάμε όλοι μαζί στην Συνέλευση Ελλήνων και μετά στην Εθνοσυνέλευση. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς. Καλό σας βράδυ!

ΑΠΟΜΑΓΝΗΥΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΕΚΠΟΜΠΗ «ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ» 23-2-2015 Α” ΜΕΡΟΣ (Απομαγνητοφώνηση ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

Αφήστε μια απάντηση