Αρχ. Αλέξανδρος Σταματίου: O αγωνιστής, συνέλληνα, δεν έχει δικαίωμα να λέει: ” κουράστηκα”

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥEπιστολή πέμπτη
-Πρίν αναρριχηθής κάπου ψηλά, σκέψου το αποτέλεσμα μιας κάποιας πτώσεως, από αυτό το ύψος.

Αλέξανδρος Σταματίου
Έχει λεχθεί ότι ο άνθρωπος είναι η μικρογραφία του σύμπαντος! Εγώ έχω στο παρελθόν τονίσει, και το επαναλαμβάνω, ότι το σύμπαν είναι η μικρογραφία του ανθρώπου! Τούτο το λέγω εξ αιτίας των απείρων σε έννοιες διαμερισμάτων, που υπάρχουν στον εσωτερικό διάκοσμο του τελειοτέρου πλάσματος επί της γης.

Από μία επιλεγμένη από τον Δημιουργό γωνία του πλανήτη αυτού, ξεκίνησε το μεγαλύτερο σε ιστορία έθνος, η ωραιότερη γνήσια ανθρώπινη φυλή, που λέγεται ”Ελλην”. Το μένος των αντιπάλων της, που ανέκαθεν διεκδικούσαν το αναφαίρετον πρωτείον του Έλληνος, με όπλον το χρήμα, κατόρθωσαν, τοποθετουμένου του χρήματος σε πρωτόκολλα μισανθρωπίας, να εξαγοράσουν συνειδήσεις, αποθηκευμένης έτσι της ζωής, αποκλειστικώς μέσα στο χωνευτήρι της εγκεφαλικής διανοήσεως.

Έτσι η παιδεία των Ελλήνων, και τα μεγαλουργήματα της γραμματείας αυτών, έχουν μετατραπεί σε έναν προοδευτικό σκοταδισμό, με στόχο την λαμπτροτάτην νύκτα χωρίς ξημέρωμα!

Εάν τα παιδιά μας σπούδαζαν κλασσική παιδεία, θα καταλάβαιναν γιατί ο Παρθενώνας ξεχωρίζει και υπερτερεί από τα τεράστια κτήρια των Η.Π.Α. Το κάλλος είναι η πνευματικότητα του ανθρώπου, και με αυτήν επικοινωνεί με τον Δημιουργό. Η επικοινωνία αυτή σε στιγμές έργου, όποιο και αν είναι αυτό, γεννά τον θαυμασμό για πάντα, χαρακτηριζόμενον ”άπτωτον έργον”, ή θαύμα!

Η κατά νόμον εν τούτοις ελευθερία, μας οδήγησε ως το να βλέπουμε τις διαδοχικές εναλλαγές κυβερνήσεων εντολοδόχων του γνωστού ξένου διευθυντηρίου απαθώς, να απορροφούν σαν βδέλλες το Ελληνικόν πνεύμα, και υπό μορφήν ξεράσματος να ταϊζουν τις σχολές αρνήσεως, και του εθνομηδενισμού!

Η πνευματική αναπηρία των Ελλήνων, είναι ο στόχος του Διεθνούς Σιωνιστικού Κινήματος. Διότι μόνον έτσι η παγκοσμιοποίηση θα γίνει γεγονός.

Παγιδευμένος δυστυχώς ο σημερινός Έλλην μέσα στο υγρό υπόγειο άπλυτων εσώρουχων που παρουσιάζονται σαν σε βιτρίνα ”κρεμ σατέν”, και αποδεχόμενος την ξερομπουκιά σαν παντεσπάνι, αντιπαρέρχεται το αντάλλαγμα το οποίον θα δώσει τραβηγμένο μέσα από τα ανθρώπινα διαμερίσματα, και μετατρεπόμενος σε άτομο, σε απλό αριθμό!

Βλέπουν πολλοί εκ των Ελλήνων τους σημερινούς νεοαριστεριστές, και για να δικαιολογήσουν την προς αυτούς συμπάθειαν, λέγουν:
-Koυράστηκα!
O αγωνιστής, συνέλληνα, δεν έχει δικαίωμα να λέει: ” κουράστηκα”
Ο αγωνιστής δεν επιδιώκει τα εαυτού!
Ο αγωνιστής δεν επιδιώκει, ατομικόν μερίδιον!
O αγωνιστής μερίδιον έχει μόνον στον αγώνα επ΄αγαθώ του συνόλου, μέσα στο οποίον σύνολον βρίσκεται και ο ίδιος.

Υ.Γ Φρόντισε να πληροφορηθής σε ποιούς ανήκει η Τράπεζα της Ελλάδος, και ποιός ο ρόλος αυτής.
Μη ξεχνάς ότι η απελθούσα κυβέρνηση είχε διορίσει στη θέση του διοικητού της εν λόγω τραπέζης τον κ. Στουρνάρα, πρώην υπουργόν της οικονομίας.
Ο κ. Στουρνάρας ενώ έπρεπε να είχε απομακρυνθεί από το σπουδαιότατον για την οικονομίαν της χώρας αυτό πόστο την πρώτην αμέσως στιγμήν, εξακολουθεί εν τούτοις να ευρίσκεται στην κεφαλήν της διοικήσεως!
Δικαιολογημένη λοιπόν κάθε επιφύλαξη διότι και πάλι, όπως φαίνεται, δεν υπάρχει το αυτεξούσιον.
Μήπως η δική σου σκέψη, πηγαίνει πιο βαθιά;

αρχ. Αλέξανδρος Σταματίου
Τ.Θ.2014 Χρούσσα
84100 ΣΥΡΟΣ

Αφήστε μια απάντηση