ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕ ΜΕΡΟΣ Γ’ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

10616169_1553165998250925_2587680584582733397_nΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕ
ΜΕΡΟΣ Γ’ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ

ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ
Αδριανός Μπεζούγλωφ: Κύριε Σώρρα ποιος είχε τη γενική στρατηγική τόσον καιρό; Ποιες συμβουλές σας έχει δώσει ο οργανισμός END και σε ποιά κομμάτια;

Αρτέμης Σώρρας: Δεν μου έχει δώσει καμία στρατηγική. Η στρατηγική κατ αρχάς ήταν δική μου. Δεν υπήρχε κανείς εκεί μέσα να κάνει καμία στρατηγική. Σίγουρα το κουβεντιάζαμε και προσπαθούσα να τούς βάλω στο κεφάλι τι πρέπει να κάνουμε, πως πρέπει να το κάνουμε. Πάρα πολλές φορές προστάτευα, άμα το θέλετε. Αν θυμάστε καλά, τον Μανώλη Λαμπράκη τον είχα καλέσει στην Λακωνική Αγωγή. Δεν ήταν δικοί του άνθρωποι, ούτε τον καλέσανε. Εγώ τον κάλεσα. Στην Λακωνική Αγωγή σε μία συγκέντρωση συνελλήνων και φίλων πιο πολύ, ήρθε και είπε εκείνο που μας κυνηγάει ακόμα και τώρα με τα διαστημόπλοια, αν το θυμάστε. Όλη αυτή η διαδικασία με κυνηγάει ακόμα και σήμερα. Βγάλανε όλοι οι πράκτορες- σαφώς ο Λαμπράκης το είπε πολύ πιο παραδειγματικά- τι σημασία έχει όμως; Αντιλαμβάνεστε, είτε από βλακεία είτε αν επίτηδες το έκανε, αν το θέλετε, που ούτε το ένα πιστεύω ούτε το άλλο, θες από κακιά στιγμή; το αποτέλεσμα που εισπράττω ακόμα και σήμερα είναι να με κυνηγάει ένα διαστημόπλοιο – βεβαίως στα IBOE υπάρχει τεχνολογία που δεν έχει να κάνει όμως ούτε με των αρχαίων Ελλήνων, ούτε με του Ζηνός, δεν έχει να κάνει τίποτα από όλα αυτά. Όμως ακόμα και σήμερα με κυνηγάει το φάντασμα του Μανώλη Λαμπράκη που δεν πρόσεχε τη γλώσσα του, που δεν πρόσεχε τι έλεγε και δεν ήταν συγκροτημένος. Ακόμα και εκείνο με κυνηγάει.

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Ένα δεύτερο μεγάλο κομμάτι, και άλλες φορές αν θυμηθείτε, θυμηθείτε τις επιταγές, που έλειπε του κυρίου Παπαδάκη και είχε γίνει ολόκληρη ιστορία για να πάμε και μεις από τον Παπαδάκη. Πάρα πολλές φορές λοιπόν προστάτευα τούς ανθρώπους μου γιατί πρέπει να το κάνω. Να με συμβουλέψουν δεν θα το έλεγα. Θα’λεγα λοιπόν το γεγονός ότι ήταν μια εστία που άνοιξα στην Αμερική, με αποτέλεσμα να έρχονται πράκτορες, δορυφόροι των μεγάλων δυνάμεων, έτσι ώστε να ακούω τον απόηχο. Αυτό ίσως ήταν και το κακό που μου έφαγε το κεφάλι τώρα και έχω μια τεράστια προδοσία. Να με συμβουλέψει ποτέ δεν έχω καμία συμβουλή να με συμβουλέψει. Ουσιαστικά; ό,τι και πληροφορίες να είχανε εγώ δεν συμφωνούσα, γιατί για μένα είναι θέμα μαθηματικών και θέμα λογικής. Ερχόσαντε διάφορες πληροφορίες είτε από Ελλάδα είτε από Αμερική, τις απέρριπτα, η ζωή μου είναι μια τεράστια ίντριγκα με ανθρώπους και με σενάρια ανα δευτερόλεπτο. Δεν υπάρχει κάποιο άτομο, ας βγεί κάποιο άτομο εκεί πέρα από την Αμερική- τα παιδιά τα ξέρω όλα- και να πει τί με συμβούλεψε και πού. Δεν υπάρχει κάποιο άτομο να με έχει συμβουλέψει. Αντιθέτως όλα τα στοιχεία και τα έγγραφα που στήναμε, τα στήναμε με συγκεκριμένες διαδικασίες ακόμα και για τούς δήμους. Δηλαδή υπάρχουν πολλοί συνέλληνες που τις επόμενες μέρες θα βγούνε, άνθρωποι δηλαδή ο οργανισμός END είμαι εγώ και ο Λαμπράκης, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Όλα αυτά τα παιδιά ήταν παιδιά τα οποία συγκροτούσαν ένα μεγάλο τραπέζι, βεβαίως όπου χρειάστηκε πήγαν, δεν μπορώ να πω, όχι όλοι. Δηλαδή αν το θέλετε ο Μαμαγκάκης ταξίδεψε και κάποιες φορές που έπρεπε να τρέξει, ταξίδεψε για να φέρει κάποια έγγραφα, να πάει κάποια έγγραφα με την εμπιστοσύνη που του είχαμε. Αν αυτό θεωρήσουνε ότι “είναι η συμβουλή προς εμένα” όχι. Ναι έχουνε συμβάλει κάποια άτομα αλλά όχι συμβουλέψει. Δεν με έχει συμβουλέψει καθόλου, ίσα ίσα που τους έλεγα πώς θα κινούνται ακόμα και τηλεοπτικά.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ

Ήδη εδώ και έξι μήνες, που έχω αντιληφθεί πάρα πολλά πράγματα, έχω αντιληφθεί τι ακριβώς λέει ο Λαμπράκης στις εκπομπές, πώς τοποθετείται ο Βαλσαμάκης κατ’εντολήν του Λαμπράκη, γιατί εκείνο είναι το θέμα, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Υπάρχει μια άλλη στρατηγική αποδόμησης, γιατί ποτέ δεν μιλάγανε για το ψήφισμα των Ελλήνων, ποτέ δεν μιλούσαν για τα οικονομικά εργαλεία, παρά ο ένας με τον άλλο καθόσαντε, ήταν πολύ άσχημο για τον ελληνισμό μου και ειδικά πως πάμε για Ελλάδα να βλέπεις δύο ανθρώπους, ένα παρεάτο λοιπόν, βλέπεις ένα συνέλληνα από εδώ και τον πρόεδρο βλέπεις τον εκπρόσωπο τύπου, μα ο εκπρόσωπος τύπου είναι πολύ συγκεκριμένο, ο Βαλσαμάκης δεν είναι στην END, και δεν είναι και εκπρόσωπος τύπου. Τον κάνανε λοιπόν πέντε άνθρωποι και του λένε “κάτσε εσύ εκεί να κάνεις τον εκπρόσωπο τύπου” τίποτε παραπάνω και λιγότερο. Από την άλλη πήρες το ρόλο σου τόσο σοβαρά, όμως ο εκπρόσωπος τύπου δεν βγαίνει να κάνει εκπομπές, βγαίνει να πει μόνον αυτά που θα κανονίσει ο οργανισμός ή θα κανονίσει αυτός που κανονίζει να πεί ένα μήνυμα πολύ συγκεκριμένο, να πει ένα γεγονός, να τοποθετηθεί πολιτικά σύμφωνα με τα δρώμενα της Ελλάδος, τι ακριβώς γίνεται στην Ελλάδα, να κάνει τα ρεπορτάζ του, να καυτηριάσει κάποια θέματα, να τοποθετηθεί σε κάποια θέματα, να σταματήσει κάποιες διενέξεις. Ένας εκπρόσωπος τύπου κάνει αυτά και ένας πρόεδρος κάνει πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Απαγορεύεται ο πρόεδρος λοιπόν να βγαίνει και να γίνεται ένας ακαδημαϊκός ή λαϊκισμός σε κάποια skype, του το είχα πει πάρα πολλές φορές. Δεν γίνεται να κάνεις τρεις και τέσσερις ώρες εκπομπή, πέρα που δεν σε ακούω και να μπαίνεις σε θέματα όπου και να απαντάς σε χιλιάδες ερωτήσεις που δεν είναι το θέμα μου. Έχουμε συγκεκριμένο θέμα, έχουμε τη συνένωση των Ελλήνων, έχουμε συγκεκριμένα προβλήματα, έχουμε συγκεκριμένα θέματα που πρέπει να πούμε και συγκεκριμένη στρατηγική. Δεν αντιλαμβάνομαι του λέω τι κάνεις. Εδώ και έξι μήνες λοιπόν έχει κόψει “άλυσο” που λέμε στην λαϊκή και κάνει ό,τι θέλει, βγάζει εκπομπές, κάνει χαρίζει, μέχρι και το τελευταίο χτύπημα το οποίο ήταν και τελειωτικό.

ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΔΕΝ ΣΕ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΨΕΥΤΗ

Ανδριανός Μπεζούγλωφ: Ο κύριος Λαμπράκης σε πρόσφατη εκπομπή είπε ότι ο οργανισμός έχει πληρώσει τα έξοδα ενεργοποίησης των εργαλείων και εκατοντάδων ταξιδιών. Αληθεύει αυτό κύριε Σώρρα;

Αρτέμης Σώρρας: Είδα από το διαδίκτυο οτι του απαντάνε κάποιοι συνέλληνες. Καλά θα κάνει λοιπόν ο Λαμπράκης, γιατί ο οργανισμός END έχει 1400 ευρώ στο ταμείο του από τη γέννησή του και ποτέ δεν είχε περισσότερα και λιγότερα. Ουσιαστικά είναι τα παράβολα. Δεν έχει λεφτά ο οργανισμός END να πληρώσει. Εάν ο Μανώλης Λαμπράκης έχει αποδείξεις από τον οργανισμό ΕΙ END, να τις φέρει, να τα βγάλει στο διαδίκτυο, του δίνω απλόχερα το δικαίωμα να βγάλει τι έχει πληρώσει για ενεργοποιήσεις. Βέβαια άκουσα στην εκπομπή να λέει ότι έχει κάνει εκατοντάδες ταξίδια. Μανώλη Λαμπράκη εγώ δεν σε ήξερα για ψεύτη και για τόσο χαμηλού επιπέδου, να ασχολείσαι με τα γυαλένια σου ‘η να ασχολείσαι τόσο χαμηλά. Πραγματικά με θλίβει το γεγονός, όλη η διαδικασία αυτή και τόσο χαμηλά που έχει πέσει και περιμένω ότι θα πέσει ακόμα χαμηλότερα.
Εκατοντάδες ταξίδια δεν υπήρχαν αγαπητοί μου. Ενδεχομένως όμως έχουμε και κάτι άλλο. Στην Ουάσινγκτον λοιπόν με μια δικιά του γνωριμία πήγαμε, όπου εκεί διεξήχθη μια διαδικασία ολόκληρη. Ποτέ δεν ολοκληρώθηκε. Σε αυτή τη διαδικασία πήγαμε από μια γνωριμία στην Ουάσινγκτον και ο Λαμπράκης ταξίδεψε όχι παραπάνω από έξι με επτά φορές. Μπορεί αν κάνω λάθος να είναι δέκα. Οι εκατοντάδες δεν υπάρχουν! Τώρα άν θεωρεί ότι το ξενοδοχείο του ή την βενζίνη του, για να πάς στην Ουάσινγκτον κάνει 50 ευρώ, για να πάς Θεσσαλονίκη κάνει 400 ευρώ. Αν θεωρεί λοιπόν οτι όλα αυτά είναι η ενεργοποίηση των εργαλείων, γιατί στην Ουάσινγκτον πηγαίναμε για τα IBOE. Τα IBOE ήταν ήδη ενεργοποιημένα και στο προηγούμενο παράδειγμα είδατε πώς η πρώτη επαφή με τα ομόλογα IBOE είναι με την HSBC που τρώει τη φάπα για το ποιος είμαι, τι είναι αυτά και πού πάμε. Στην Ουάσινγκτον λοιπόν, από δικιά του γνωριμία, πηγαίνουμε για μια διαδικασία με την οποία να δούμε, για όλο το τεμάχιο πια, γιατί όπως είπαμε τα είχα κόψει όλα τότε, άρα είχα μπει στα βαθιά, και προσπαθήσαμε να παντρέψουμε την Ουάσινγκτον με την Ελλάδα. Αυτό δεν είχε καμία επιτυχία. Τώρα το εκατοντάδες (ταξίδια) είναι τεράστιο ψέμα και ας το αποδείξει. Σαφώς αν έχει πληρώσει όμως παραπάνω ταξίδι ή οτιδήποτε ή αν έχει πληρώσει δικό μου ταξίδι, έχει καλώς. Δε, του δίνω το δικαίωμα να βγάλει και ό,τι αεροπορικό εισιτήριο, έχει κάνει λέει εκατοντάδες ταξίδια. Λέει ψέματα ο Μανώλης Λαμπράκης, αν εννοεί τα ταξίδια να’ρθει στην Ελλάδα; Ναί! Πρέπει να το πληρώνει. Αν μη τι άλλο θα του πληρώναμε εμείς το εισιτήριο του Μανώλη να’ρθει στην Ελλάδα. Αν εννοεί τον Παναμά, μία φορά στον Παναμά, ενώ μπορούσε να πάει μόνος του, δεν χρειαζόταν να πάει επιτροπή, για να δεί μια πρεσβεία άμα το θέλετε, και έχουμε και φωτογραφίες από εκεί, αντί να πάει μόνος του, ήταν Σαββατοκύριακο, οπότε πήγαμε άλλα τρία άτομα μαζί του. Ελάτε, λέει μαζί μου για διακοπές μιας και πάμε. Άλλο ταξίδι ο Μανόλης Λαμπράκης για τον οργανισμό ΕΙ ΕΝD και για τα εργαλεία του Αρτέμη Σώρρα, δεν έχει κάνει.

ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΚΑΡΥΩΤΗΣ

Το τελευταίο ταξίδι ήταν που τον έφερα στην Ρωσία, που από εδώ και πέρα τον τσεκάριζα κι όλας. Στη Ρωσία λοιπόν τον έφερα τέσσερις μέρες στο τέλος, ενώ βρισκόμουν ήδη μία εβδομάδα εκεί. Οι πληροφορίες που λένε ότι ο Λαμπράκης έμεινε δύο μέρες παραπάνω στη Ρωσία ή μία, μπορεί να κάνω λάθος την πληροφορία, σίγουρα μου χαλάει πολλά πράγματα και τα οποία θα εξελιχθούν με όλα αυτά τα παρατράγουδα που γίνονται. Δηλαδή στην Ρωσία έμεινε παραπάνω, εγώ τον κάλεσα με πολύ ανοιχτή καρδιά στη Ρωσία – που δεν είχε ξαναπάει στη Μόσχα να ξέρετε ούτε στη Ρωσία. Ο Λαμπράκης δεν έχει ταξιδέψει πέραν μίας φοράς στον Παναμά, που μπορούσε να πάει και μόνος του, αλλά τελικά λέει παιδιά ελάτε μαζί. Άλλο ταξίδι δεν έχει πληρώσει άμα το θέλετε. Τώρα, το εισιτήριό του, την βενζίνα του, το ξενοδοχείο του για την Ουάσινγκτον δεν είναι εκατοντάδες φορές, είναι υπερβολικός έως ψεύτης θα έλεγα. Από εκεί και πέρα αν ο οργανισμός έχει πληρώσει κάτι να μας φέρει τις αποδείξεις, να τις βγάλει στο διαδίκτυο, όπως και οι συνέλληνες του το έχουν ζητήσει. Δεν αντιλαμβάνομαι λοιπόν σε αυτό το επίπεδο που μπορεί να πέσει κάποιος, και είδα και μια συνομιλία του Καλογερόπουλου με συνέλληνες που έχουνε οργώσει την Ελλάδα σε έναν τεράστιο βαθμό για να κάνουν γνωστό τον Μανώλη Λαμπράκη και τον οργανισμό ΕΙ END που τόσο ευαγγελίζεται και σήμερα όλα αυτά τα ψέματα γιατί τα λέει δεν αντιλαμβάνομαι. Θα ήταν πιο φρόνιμο να πει το εξής: “Εγώ για κάποιο λόγο αγαπητοί μου συνέλληνες διαχωρίζω τη θέση μου. Εμένα για κάποιο λόγο σταμάτησαν να μου αρέσουν τα μούτρα του Αρτέμη. Ενδεχομένως για κάποιο λόγο και η στρατηγική του Αρτέμη δεν μου αρέσει, που μέχρι χθες την άκουγα”. Α, μέχρι χθες την άκουγες αλλά τώρα θες κάτι άλλο! Πολύ ωραία, το δεχόμαστε και αυτό. Μπορείς Μανώλη Λαμπράκη να φύγεις, δεν χρειάζεται να τσακωθείς με κανέναν, δεν χρειάζεται να κάνεις κανένα σπάσιμο, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Φύγε λοιπόν, τοποθετήσου λίγο παραέξω από εμάς με έναν πολιτισμένο ελληνικό τρόπο και ούτε με ψέματα, ούτε με υπερβολές, ούτε με πολέμους, ούτε με διάσπαση, γιατί δεν υπάρχει καμία διάσπαση, απλά υπάρχει ένας καινούργιος Καρυώτης ο οποίος έχει μείνει πιο πολύ καιρό μαζί μας, τον έχουμε αγαπήσει και λογικό είναι, με αποτέλεσμα να κάνει πιό πολύ κακό από ό,τι έκανε ο Καρυώτης, αλλά ποτέ δεν θα μπορεί ούτε να μας κρεμάσει ούτε να μας νικήσει, ούτε να μας κάνει κακό. Η συνένωση δεν μπορεί να πάθει κάτι ό,τι ακόμα και αν ευαγγελίζεται, από δημοκρατία και αρετή. Τι αρετή είναι αυτό που κάνει; Υπάρχει αρετή;

Αδριανός Μπεζούγλωφ: Θα ήθελα να πάμε στο κομμάτι των εκπομπών, γιατί γίνονται εκπομπές τρεις τέσσερις φορές εβδομαδιαίως. Μας είπατε ότι ο κύριος Βαλσαμάκης δεν είναι θεσμοθετημένος εκπρόσωπος τύπου.

Αρτέμης Σώρρας: Βεβαίως όχι. Και αν είναι, ναι να βγάλει το διοικητικό συμβούλιο που ο οργανισμός END αποφάσισε ότι εκπρόσωπος τύπου θα είναι ο κύριος Βαλσαμάκης. Αλλά για να μην παρεξηγηθούμε επειδή έχω ήδη τοποθετηθεί, τα δέκα παιδιά που ανέφερε εξ Αμερικής, εγώ δεν θα πω ότι δεν τα θέλω. Θα πω οτι αυτά τα δέκα παιδιά να έρθουν, νά βάλουμε και είκοσι που τα έχουμε ετοιμάσει ήδη από Ελλάδα, να κάνουμε Γενική Συνέλευση, να πάμε σε αρχαιρεσίες, να βγάλουμε καινούργιο προεδρείο, που ο οργανισμός είναι τρεισήμισι χρόνια χωρίς προεδρείο. Είναι διορισμένος ο Λαμπράκης, δεν είναι εκλεγμένος! Άρα μιλάει για δημοκρατία και για θεσμούς, αλλά δεν ξέρει καν τι σημαίνει! Είναι διορισμένος. Αποφάσισα εγώ με τον Λαμπράκη – δηλαδή αν έλεγα την ώρα που γινόταν ο οργανισμός, εγώ, προσωπικά, δεν θέλω εσένα πρόεδρο, θέλω τον Γιάννη ή θέλω εμένα, τι θα μου έλεγε ο Λαμπράκης, όχι; Ε φτιάξε κάτι δικό σου! Άρα λοιπόν είναι διορισμένος. Και ο γενικός γραμματέας είναι διορισμένος και ο αντιπρόεδρος είναι διορισμένος. Δεν είναι εκλεγμένοι με αρχαιρεσίες! Άρα δεν γίνεται να μιλάμε για δημοκρατία και τελικά να μην ξέρουμε τι είναι αρχαιρεσίες, αλλά τελικά να βγαίνουμε και να ανακοινώνουμε δώδεκα ονόματα! Ωραία καλά κάνεις και ευαγγελίζεσαι 12 ονόματα, 12 λές, 10 διαβάζεις! Είναι πολύ μπερδεμένα και ψεύτικα τα πράγματα και δεν καταλαβαίνω γιατί τα κάνουν κάποιοι άνθρωποι που είναι τόσον καιρό δίπλα μας και γιατί κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό! Με ποιό δικαίωμα; Έλα λοιπόν για αρχαιρεσίες, έχουμε ετοιμάσει και 20 άτομα, θα πάμε σε Γενική Συνέλευση και άμα βγεις πρόεδρος, εντάξει βγήκες.

Ανδριανός Μπεζούγλωφ: Να παραμείνουμε λίγο στις εκπομπές γιατί είναι πολύ σημαντικό το κομμάτι αυτό. Θα ήθελα να μου πείτε αν ήταν μέρος της στρατηγικής σας να αφιερώνει ο κύριος Λαμπράκης τόσες ώρες στους συνέλληνές μας με ακαδημαϊκές γνώσεις, χωρίς να αναφέρεται στα οικονομικά εργαλεία, στο ψήφισμα Ελλήνων κλπ. Εσείς κύριε Σώρρα πόσα από αυτά ασπάζεστε;

ΑΣΤΕΪΣΜΟΙ

Αρτέμης Σώρρας: Η στρατηγική έχω πεί ήταν από την αρχή δική μου γιατί ήθελα να κάνω ενεργούς Έλληνες. Ο Λαμπράκης λοιπόν θα σας αποκαλύψω αυτό, και σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι και στην Αμερική αλλά και στην Ελλάδα το οποίο μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Εγώ έχω αποστολή όπως το έχω από την αρχή. Για μένα είναι αποστολή και είναι ένας ιερός αγώνας. Αν ήθελα να κάνω χιλιάδες συναντήσεις και χιλιάδες συμφωνίες αν το θέλετε είχα τεράστιες ευκαιρίες μέχρι τώρα και ακόμα και σήμερα συνέχεια θα έχω την ευκαιρία ότι ώρα θέλω να φύγω. Έχω υποσχεθεί και έχω ορκιστεί ότι δεν θα φύγω ποτέ, αυτό πρέπει να ληφθεί καλά υπόψιν. Ο Λαμπράκης λοιπόν από την αρχή της συνάντησής μας, ίσως και για τον Καρυώτη να φταίει ο Λαμπράκης, γιατί ο Καρυώτης του άφησε να εννοηθεί ότι ο Λαμπράκης από την αρχή σε αυτά τα 10-12 άτομα στην Αμερική μοίραζε υπουργεία. Εσύ λέει τι θα είσαι; πολεμικές τέχνες, ναι ωραία, έλα να γίνεις υπουργός αμύνης. Ήτανε πάρα πολύ τα πράγματα για πλάκα. Μα βόλευε μια τέτοια κατάσταση που σιγά σιγά, μας βόλευε, θα έλεγα την λέξη πίστευα ότι θα ρθούνε στα ίσια τους και ότι θα καταλάβουν τι ακριβώς κάνουνε. Ξέρετε είναι πολύ μεγάλο αυτό που κάνω και λίγοι άνθρωποι βλέπουνε ή ασπάζονται ή κατανοούνε το τι θα γίνει. Όλοι έβλεπαν τις ημερομηνίες. Ξέρετε υπήρχε τεράστιος πλούτος, αυτός ο πλούτος που θα μπορούσες να κουβεντιάζεις με την Ουάσιγκτον και να γίνει και συμβόλαιο άμα το θέλετε επί των ΙΒΟΕ που δεν είναι ψέμα αυτό είναι τεράστιος ο πλούτος και αντιλαμβάνεσαι ότι είναι τέτοια τα νούμερα που πάντα μένει για σένα πάντα μπορείς να μοιραστείς με τους συν-Έλληνές σου, δεν είναι λίγα, είναι πάρα πολλά, με αποτέλεσμα ο Λαμπράκης μοίραζε και χρήματα και ας με αμφισβητήσουν κάποιοι στην Αμερική. Μοίραζε κεφάλαια, θα πάρουμε αυτά, θα πάρετε και εσείς. Ειδικά τον Γεωργατζά τον είχε τρελάνει. Ο Γεωργατζάς τελευταία φορά ήθελε να φύγει από το σχολείο, να φύγω; Λέει, ναι να ασχοληθώ με το θέμα; τι να ασχοληθείς αγόρι μου, είσαι καλά; Δηλαδή έδινε χρήματα και έδινε και αξιώματα κάτι που αυτήν τη στιγμή για την δικαιοσύνη, και για την αρετή και για την πολεμικότητα που ευαγγελίζεται, δεν συνάδουν καθόλου, μοίραζε υπουργία. Φυσικά γελούσα πάντα γιατί ήξερα μέχρι που θα φτάσει, γιατί αυτή η διαδικασία, αν είναι δυνατός εγώ που κατείχα αυτά τα πράγματα και είχα την γνώση και ήμουνα ήδη το πιο επικίνδυνο παιδί πριν με γνωρίσει ο Λαμπράκης όπου αποδεικνύεται από την τράπεζα και από χιλιάδες άλλες διαδικασίες ήξερε μέχρι που θα φτάσουμε, δεν υπάρχει ημερομηνία, είναι μέχρι να νικήσεις, αν δεν νικήσουμε δεν θα μας χαριστεί τίποτα. Ούτε η γεωστρατηγική μας ούτε η γεωπολιτική μας ούτε τα λεφτά μας. Ο Λαμπράκης μοίραζε χρήματα, τόσα θα πάρεις εσύ, τόσα ο άλλος, θα φτιάξουμε εκείνο, θα φτιάξουμε το άλλο. Έτσι λοιπόν το μυαλό των ανθρώπων αν το θέλετε όσο περνούσε ο καιρός , εν τω μεταξύ έλεγε πάντα ημερομηνίες, αυτόν τον μήνα τον άλλο μήνα, σε έξι μήνες σε ένα χρόνο, θα γίνει αυτό θα γίνει εκείνο, και περιμένουμε το ένα και περιμένουμε το άλλο, έτσι ήσανε όλοι σε μια αναμονή, γι’ αυτό και κατέπεσαν τα πράγματα και έμεινε με 2-3 άτομα τα οποία αυτά είναι. Και το πιο πολεμικό του άτομο που είναι δίπλα του είναι ο Βαλσαμάκης ο οποίος είναι χρόνια φίλοι και εξαρτάται άμα το θέλετε ο Βαλσαμάκης από τον Μανώλη τον Λαμπράκη διότι δουλεύει στο γραφείο του αυτός και η γυναίκα του.

Η ΜΑΣΟΝΙΑ

Η στρατηγική ήταν το ψήφισμα και έπρεπε να το αναφέρει. Ο Λαμπράκης λοιπόν κάποια στιγμή φεύγει από το ψήφισμα, δεν μιλάει ποτέ για ψήφισμα. Έχει πολύ σημασία να καταλάβουμε, ενώ ο Λαμπράκης φώναζε για τους Χαζάρους δεν μίλησε ποτέ για μασονία, λες και η μασονία δεν τον πείραζε και το πρόβλημα είναι οι Χαζάροι. Είδαμε στην ιστορία την δικιά μας και σε όλα τα κράτη το πώς είναι δομημένα ότι Έλληνες που δεν είναι Εβραίοι , Ολλανδοί που δεν είναι Εβραίοι, Γερμανοί που δεν είναι Εβραίοι και γενικά στο παγκόσμιο γίγνεσθαι γίναν μασόνοι. Άρα λοιπόν ο μασόνος που και οι τελετές τους αλλά και οι προσευχές τους αλλά και γενικά είναι στα Εβραϊκά όλα τα σύμβολά τους είναι δικά μας αλλά όλη η διαδικασία είναι δικά μας γιατί όλα τα σύμβολα μας τα έχουνε κλέψει, τα πάντα αλλά όλα έχουν έναν Εβραϊσμό και μόνο Εβραϊσμό και Σιωνισμό μέσα τους αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι δεν μίλησε ποτέ για μασονία. Αυτό μας έκανε πάρα πολύ εντύπωση αλλά επειδή έχω πει δεν έχω κόμμα, χρώμα, δόγμα και ειδικά αδογμάτιστοι ή τουλάχιστον να σας πω και κάτι; όλος ο κόσμος κάπου ανήκε, άλλος ήταν Ιεχωβάς, άλλος ήταν Χριστιανός πάρα πολύ, άλλος ήταν ΓΟΧ, άλλος ήταν Πεντηκοστιανός, άλλος Χιλιαστής, Μασόνος, Αρχιμασόνος, Ιλλουμινάτι, και ότι κέρατο θέλεις δογματισμένο. Εγώ λοιπόν που είπα δεν έχω δόγμα δεν γίνεται να στερήσω από κανέναν όσο και δογματισμένος να είναι. Ναι ο Λαμπράκης είναι δογματισμένος όσον αφορά στο βυζαντινό κομμάτι και στο χριστιανικό ωστόσο όμως ένας Ιλλουμινάτι ο οποίος, – είναι πολλοί άνθρωποι που φύγανε από κει, – μου είπε το εξής: «κοίτα, υπάρχει στο διαδίκτυο ένα βίντεο το οποίο λέγεται Σώρρας η Μασονία και εκεί δείχνει τον Λαμπράκη να χαιρετάει, αυτός μου το έδειξε δηλαδή, με τον χαιρετισμό του Λέοντος το οποίο είναι στιγματισμένο μέσα σε κύκλο με βελάκια που δείχνει τον χαιρετισμό». Υπάρχουνε συμβολισμοί και μετά μου είπε ότι είναι αρχιμασόνος, του λέω δεν το πιστεύω αν δεν έχω αποδείξεις, μου λέει τι αποδείξεις; Αλλά σου λέω ότι είναι. Μετά ένας αστυνομικός, μια πληροφορία ήρθε, η οποία είναι μόνο πληροφορία, λέω δεν θέλω να το πιστέψω αλλά και να είναι έτσι το ζητούμενο είναι τι κάνει γιατί έχω πει χαρακτηριζόμαστε από αυτό που κάνουμε κι όχι από αυτά που λέμε, ούτε από τις πληροφορίες, είναι από αυτά που κάνουμε. Έτσι λοιπόν ένας τεράστιος διευθυντής της αστυνομίας στην Κρήτη τον λέει αρχιμασόνο οι χαιρετισμοί είναι εκεί. Μου βάζει υπόνοια γιατί σε καμία του εκπομπή μιλάει για μασονία, ποτέ λες και δεν τον πειράζει η μασονία, όχι Καζάροι, Καζάροι αλλά η Μασονία, μασονία, δεν την πειράζει καθόλου. Γιατί δεν την πειράζει δεν ξέρω καθόλου, τα σημεία και τα σημάδια μάλλον μας δείχνουν πολλά πράγματα.

ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

Βεβαίως ο Λαμπράκης, στις εκπομπές του, του είχα πει ότι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε για Ελλάδα με πράγματα τα οποία, σίγουρα οι ακαδημαϊκές κοινότητες δεν τα δέχονται αυτά που λέει ο Λαμπράκης. Εγώ είμαι της άποψης και έχω τοποθετηθεί ακριβώς πάνω στην λογική και του Ελληνισμού αλλά και πως πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα γιατί ένα μεγάλο άσχημο που κάναν οι θρησκείες ήταν ότι πήραν τον Θεό που τον έχει μέσα ο άνθρωπος και τον βάλαν πάνω από τον άνθρωπο, άρα ο Θεός είναι μέσα σου μην τον ψάχνεις είναι κάπου από πάνω σου και εκεί έπεσε το μεγάλο ψέμα. Έτσι λοιπόν χωρίς δόγμα όπως το έχω πει δεν υπάρχει για μένα, έτσι λοιπόν μπορούσε ο Λαμπράκης να τοποθετείται όπως θέλει στο κοινό, πολλά από τα πράγματα που έχει πει ο Λαμπράκης προσβάλουν τον Ελληνισμό, γιατί έχω πει ότι ο Ελληνισμός είναι πολύ καθαρός. Δεν έχει ένα πιάτο φαγητό και λίγα κόπρανα δίπλα. Υπάρχουνε πάρα πολλοί άνθρωποι οι οποίοι διαφωνούνε. Έτσι, μου βάζει μία διαδικασία σε όλα την στρατηγική όπου μπαίνει πίσω η στρατηγική. Μιλάει για αφύπνιση και η αφύπνιση είναι μία τελείως διαφορετική ιστορία σαφώς ο αγώνας είναι εδώ οι ημερομηνίες περνάνε, έτσι ο Λαμπράκης τοποθετείται εδώ και 6 μήνες, τουλάχιστον 6 μήνες με 3ωρες 4ωρες εκπομπές και το θεωρεί επιτυχία γιατί έτσι νομίζει ότι γίνεται πιο γνωστός, και πιο αγαπητός αυτό όμως συμβαίνει γιατί γίνεται ένας μαϊντανός. Στρατηγικά του λέω ότι πέφτεις. Υπάρχουνε μηνύματα πάρα πολλά έχεις χαθεί τελείως, έχεις φύγει από τον αγώνα, μιλάς σε προσωπική βάση κοίτα τι θα γίνει, γιατί κάνεις αυτές τις εκπομπές; Που οφείλονται; κάνε μόνος σου μία εκπομπή πές αυτό που θέλεις σε αντίθετη περίπτωση φύγε από τον οργανισμό, σταμάτα από τον πόλεμο πάρε 5 ώρες εκπομπή και κάνε το ιστορικό σου ή ότι θέλεις ή κάνε το ακαδημαϊκό σου. Είναι αδύνατον λοιπόν να μιλάμε για τόσο αγώνα, να μιλάμε για συνένωση αλλά τελικά να ασχολούμαστε αν ο Αβραάμ είναι αδερφός της Άρτεμης και του Δία, αν είναι δυνατόν. Σας είπα ο Ελληνισμός είναι μοναδικός η δημοκρατία είναι μία και πολύ συγκεκριμένη. Έχω τοποθετηθεί πάρα πολλές φορές δεν γίνεται να το αλλοιώνουμε ούτε να το λερώνουμε με τέτοια πράγματα. Η άποψη λοιπόν του προέδρου ενδιαφέρει μόνο τον πρόεδρο δεν ενδιαφέρει και δεν πρέπει να μαθαίνουμε στον Ελληνικό λαό γιατί έτσι αν το θέλετε χάσαμε και την δημοκρατία. Όταν οι οχλαγωγοί έμπαιναν και έλεγαν ότι ήθελαν χωρίς καμία απόδειξη, άρα δεν γίνεται να μιλάμε χωρίς αποδείξεις.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΑΔΡΙΑΝΟ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ ΓΙΑ ΤΟΝ SORRAS FM & SORRAS TV
ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕ – ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

https://www.youtube.com/watch?v=tGUYVmOXrvY
…………………………………………
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ Μνημοσυνη

Αφήστε μια απάντηση