ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΙ ΟΦΕΛΟΣ ΕΧΩ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ.

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

10401427_733425930041033_1502688019168439782_n

ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ 
Τελικά φτάσαμε στο επίπεδο να αποδειχτεί πως η τράπεζα της Ανατολής και η Εθνική τράπεζα είναι οι τράπεζες που άνοιξαν μαζί την κεντρική τράπεζα της Γερμανίας. Μην ξεχάσουμε ποτέ, ότι η Εθνική τράπεζα άνοιξε το 1841και το 50% ήταν του κυρίου Rothschild. Δηλαδή των παγκόσμιων δυναστών – δολοφόνων του πλανήτη. Αποκαλύψαμε ακριβώς τι έχει γίνει, πώς έγινε η σφαγή στη Μικρά Ασία που κάποιοι την ονόμασαν “συνωστισμό”! Φτάσαμε μέσα στα δικαστήρια να δώσουμε μεγάλες μάχες και να κερδίσουμε τις δίκες με ακλόνητα στοιχεία, που μας κόστισαν ζωές, καριέρες, ανθρώπους που εξαφανίζονταν, που έφευγαν από τις θέσεις τους, κλπ. Φτάσαμε όμως σ ένα πολύ καλό επίπεδο, το Ελληνικό κράτος – η εφορία – να πιστοποιήσει φόρο στην μετοχή της Ανατολής … να αναγνωρίσει την αξία της μετοχής της Ανατολής. Και βγήκε και ο φόρος σε δυο μη κυβερνητικές οργανώσεις που έχουμε, 27 δις επίσημα στο όνομα μου και στον οργανισμό EI END. Αντιλαμβάνεστε ότι είναι 27 δις ευρώ φόρος, από την εφορία. Αμέσως έγινε κοινοβουλευτικός έλεγχος στη βουλή των Ελλήνων.

ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟ 
Ξέρουμε ότι η βουλή των Ελλήνων είναι το ανώτατο όργανο του κράτους. Η βουλή κυβερνάει την Ελλάδα. Η αντιπολίτευση έχει τεράστιες δυνατότητες και δύναμη. Οι κοινοβουλευτικοί άντρες, μπορούν να κάνουν οποιοδήποτε έλεγχο ανά πάσα ώρα και στιγμή. Σήμερα λοιπόν υπάρχει μια μεγάλη αντιπολίτευση, η οποία δεν έκανε ποτέ, τίποτα. Βλέπουμε τις αντιπολιτεύσεις να περνάνε να γίνονται κυβερνήσεις, και οι κυβερνήσεις αντιπολιτεύσεις. Λες και οι δυνατότητες τους δεν υπήρχαν. Ακόμα και σε ένα μικρό κόμμα, ο πρόεδρος του έχει τη δυνατότητα να παρουσιαστεί στον Άρειο Πάγο, να πάρει 3-4 εισαγγελείς , να κατέβει στην Εθνική τράπεζα και να κάνει οποιοδήποτε έλεγχο θέλει. Δεν το κάνει όμως κανένας. Στις μέρες μας, είδαν ότι δεν χρειάστηκε να κάνουν επερώτηση, και όταν έπρεπε να κάνουν, κανένας δεν έκανε. Βέβαια έγιναν κάποιες επερωτήσεις με δικούς μας ανθρώπους βουλευτές, και έτσι έχουμε και το έγγραφο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, που πιστοποιεί την αξία της μετοχής και πιστοποιείται και ο φόρος των μετοχών. Είδατε έβγαλαν νόμους, να κυνηγάνε για 5, 10, 500 ευρώ ανθρώπους στην Ελλάδα. Κι εγώ αναγκάστηκα κι έκανα μήνυση στο ΣΔΟΕ και συγκεκριμένα στους οικονομικούς εισαγγελείς, Μουζακίτη, Διώτη και κ. Πεπόνη. Βεβαίως ήρθε και το απορριπτικό, γιατί η Ελληνική νομοθεσία μου δίνει δύο δυνατότητες. Ή να εκχωρήσω το φόρο στο κράτος, όπου μόνος του θα το εισπράξει, ή να μου κατασχέσει τμήμα της μετοχής της Ανατολής. Δεν έγινε τίποτα από τα δύο. Φανταστείτε όμως, έκανα μήνυση στην Ελληνική Δημοκρατία για να παραλάβει το φόρο. Η Ευρώπη έχει παγώσει με κάτι τέτοιο. Ξέρετε καλά ότι η μετοχή αυτή είναι η μισή στα Γαλλικά και η μισή στα Αγγλικά. Το τμήμα που είναι στα Γαλλικά, εγγυάται η κεντρική τράπεζα της Γαλλίας. Από το 1999 η κεντρική τράπεζα της Γαλλίας, μετονομάστηκε σε κεντρική τράπεζα της Ευρώπης. Βέβαια, η κεντρική τράπεζα της Γαλλίας και όλες οι κεντρικές της Ευρώπης, ανήκουν στο ίδιο αφεντικό, στην ίδια τραπεζική οικογένεια, στην ίδια δυναστευτική οικογένεια, τους Rothschild!

ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ 600 ΔΙΣ 
Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν κατασκεύασε τράπεζα. Γιατί η Ευρώπη τι είναι; Μια Συνομοσπονδία. Δεν φτιάξαμε καινούρια τράπεζα, παρά μας έδωσε τη δικιά του ο κύριος Rothschild και τελικά φτιάξαμε την κεντρική τράπεζα της Ευρώπης; Άρα μας χρωστά η κεντρική τράπεζα της Ευρώπης τις μετοχές της Ανατολής; Το δέχομαι. Ποιος όμως χρωστάει τι; Η Ελλάδα δεν χρωστάει στην Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης. Βλέπετε πόσο άνετα και ωραία έρχονται τα πράγματα; Υπάρχουν λοιπόν 4 μετοχές, κατατεθειμένες στον οργανισμό που είναι ο κ. Λαμπράκης πρόεδρος, 4 μετοχές οπού είναι 2,775 τρίς, ποσά πιστοποιημένα από την εφορία. Υπάρχει ήδη ο φόρος στο όνομα μου, και δεν έχει κουνηθεί τίποτα. Σαν να μην έγινε τίποτα. Εντάξει να δεχτώ ότι οι μετοχές είναι παλιές. Αλλά θα το δούμε τώρα, γιατί έχουμε κι άλλα δικαστήρια συνεχόμενα. Φτάσαμε και φέραμε τα 600 δις λοιπόν, τα οποία είναι φρέσκα, δεν είναι παλιά. Εκείνα ήταν παλιά. Πήγαμε στα φρέσκα! Δεν φτάνουν; Να βάλουμε κι άλλα. Άλλωστε εγώ δεν ζήτησα από κανέναν δανεικά, ούτε από τη χώρα μου, ούτε από εσάς ούτε τίποτα. Ήθελα να αποδείξουμε ότι και χρήματα να υπάρχουν δεν είναι θέμα χρημάτων! Όταν λέμε ότι δεν είναι θέμα χρημάτων … βεβαίως είναι καί θέμα χρημάτων, αλλά δεν είναι το κυρίαρχο αυτό! Είναι μια μεγάλη δικαιολογία. Βάλαμε λοιπόν τα 600 δις με όλους τους νόμιμους τρόπους. Οι νόμοι δεν είναι δικοί μας. Εμείς δεν κατασκευάζουμε νόμους. Άλλωστε είναι τόσο πιεσμένοι όλοι οι νόμοι και όλο το σύνταγμα έχει υποστεί τόσες διαφοροποιήσεις και όχι από μένα. Φαντάζεστε το σύνταγμα που είναι δικό μας, είναι της Ελλάδας μας και το έχουν φέρει ακριβώς στα μέτρα τους. Όμως μ’αυτό το σύνταγμα πορευόμαστε. Μ αυτό το σύνταγμα πήγαμε στο δικαστήριο να δικαστούμε. Μ αυτό το σύνταγμα θα πάμε και θα δικάσουμε εκείνους. Και είναι πολύ καλύτερα, έτσι που είναι αυστηροί οι νόμοι και όπως δικάζονται όλοι οι Έλληνες, να δικαστούν όλοι οι πολιτικοί γιατί είναι ίσοι των νόμων! Πρέπει να δικαστούν! Πότε θα το κάνουμε αυτό; Βάλαμε τα 600 δις στην Ελληνική Δημοκρατία. Ναι, κύριοι δεν είναι στα χέρια μας τα 600, είναι σε εσάς. Όπως και οι μετοχές της Ανατολής είναι σε εσάς, είναι στην Ελληνική Δημοκρατία. Να μη ξεχνάμε ότι η Ελληνική Δημοκρατία, είναι ο Ελληνικός ο Λαός. Σήμερα λοιπόν τα 600 δις είναι σε εσάς, δεν είναι σε εμένα. Τα έχουμε κάνει έτσι, ώστε αν εμένα με σκοτώσουν και δεν υπάρχω θα είστε εσείς εδώ να τους κόψετε τα κεφάλια.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ 
Όλοι είμαστε μαζί, μια γροθιά! Θα ζήσουμε εποχές που δεν ζήσατε ποτέ. Ούτε το 1821. Το 1821, όλοι νομίζουμε ότι κάναμε επανάσταση και ότι είχαμε απελευθέρωση. Ναι; Ωραία! Δεν ξέρω τι να φανταστώ όταν σε μία παρέλαση, κάθονται οι επίσημοι, και εντελώς τυχαία οι επίσημοι είναι σχεδόν όλοι Εβραίοι! Η γιορτή είναι δικιά τους η δικιά μου; Γιατί εγώ δεν ελευθερώθηκα ποτέ! Σε ποιά απελευθέρωση μωρέ σκοτώνουμε τους ήρωες μας; Στη δικιά μου απελευθέρωση, όλους τους ήρωες τους σκοτώσανε. Σκότωσαν τους ήρωες μας και αφόρισε η εκκλησία όλες τις επαναστάσεις. Δεν ελευθερωθήκαμε ποτέ! Ε τώρα λοιπόν είναι η ώρα που μπορούμε να ελευθερωθούμε, και να βγάλουμε την απελευθέρωση γιατί έχουμε και τα όπλα και τα λεφτά, έχουμε τα πάντα!

ΤΙ ΟΦΕΛΟΣ ΕΧΩ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ 
Μετά το δικαστήριο στις 28 Ιουνίου, η αθώωση η δική μου και του Λαμπράκη, ήταν ακριβώς για το λόγο ότι σπείρουμε ψευδείς ειδήσεις, παρόλο που είχαν σταλεί όλα τα στοιχεία στον κρατικό μηχανισμό, στην κεντρική τράπεζα, στη Lagarde , στην Ευρώπη, στην Αμερική, παντού. Εμείς φέραμε ομόλογο της Αμερικής, και όχι κάποιας μικρής χώρας. Όλοι κάνανε πως δεν βλέπανε. Βλέπανε λοιπόν το χάρο και τα δύο μεγάλα μαχαίρια. Το ένα είναι για 100 χρόνια και το άλλο είναι για 0 τόκο. Υπήρξε ένα 0,5 το οποίο είναι θέμα Αγγλικού δικαίου. Όμως ο τόκος είναι μηδενικός. Μηδέν για την Κύπρο, μηδέν για την Ελλάδα. Κάποιοι ρωτάγανε, «καλά, τι όφελος έχει ο Σώρρας;” «Εσείς τι όφελος θα είχατε αν η μάνα σας ήταν στο νοσοκομείο και πέθαινε και έπρεπε να πληρώσετε; Θα είχατε όφελος να την κάνατε καλά; Η Ελλάδα είναι η μητέρα των μητέρων. Αν αυτή αρρωστήσει, δεν ξέρω γιατί υπάρχουμε!

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ 
ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ 
Αγαπητοί μου Συνέλληνες, ακούστε, είμαστε μόνοι μας. Τα έχουμε βάλει και παλεύουμε με Θεούς και Δαίμονες. Το παιχνίδι όλο είναι στην Παγκόσμια κοινότητα. Είναι στη Νέα Υόρκη, είναι στην Ουάσιγκτον, είναι στη Γερμανία. Παλεύουν οι Γερμανοί; Αυτοί είναι πιο σκλαβωμένοι από εμάς. Αυτοί έχουν παραδοθεί. Δεν έχουν χώρα. Τη χώρα τους τη χάσανε όταν την κάνανε οικόπεδο. Η Γερμανία δεν είναι χώρα επίσημα. Είναι δύο εταιρείες . Τη μια την είχαν οι Ρώσοι, την άλλη οι Αμερικάνοι. Και αυτή η χώρα έχει παραδοθεί στους Σιωνιστές και νομίζουν ότι είναι χώρα. Δεν είναι χώρα λοιπόν η Γερμανία, είναι σκλαβωμένη ξανά. Για άλλη μία φορά, μετά τον β’ παγκόσμιο πόλεμο που υπέγραψαν όλα τα κράτη στη Γη, ότι η Γερμανία δεν ξαναγίνετε κράτος. Ποτέ δεν υπογράψαμε να ξαναγίνει κράτος; Και πως αυτή η Γερμανία βγάζει το Ευρώ; Πείτε μου πως! Άρα δεν υπέγραψε κανείς. Άρα λοιπόν έχουμε τη σύμβαση των δανειστών πάνω από τα συντάγματα μας! Η Ελλάδα είχε σύνταγμα. Η Γερμανία δεν είχε. Όλα τα συντάγματα είναι κάτω από τους δανειστές . Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, έχουν παραδοθεί από το 1933! Εγώ άντεξα. Μου κάνανε 4 πτωχεύσεις, με πηγαίνουν για 5η. Δεν θα τους επιτρέψω να με πτωχεύσουν. Έχουμε τα πάντα! Τουλάχιστον όμως θα πρέπει να καταλάβουμε κάτι. Θα πρέπει να καταλάβουμε όλο αυτόν τον μηχανισμό όπως είπα και στο Ρresident. “Εμείς είμαστε οι μηχανισμοί. Εσείς είστε το ποτάμι!” Πρέπει να υπάρχει μια τέτοια συνεργασία! Να καθαρίσουμε τους στάβλους του Αυγεία! Υπάρχει μια κίνηση λοιπόν για να ενωθούμε. Δεν έχουμε εμείς όπλα να κάνουμε κάτι άλλο. Πέρα από το ότι θα προχωρήσουμε με ένα μεγάλο κομμάτι με τους δήμους.

ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΨΑΝ 
Κάναμε τη μήνυση για εσχάτη προδοσία στους 302. Ναι, αυτοί θα δικαστούν, θυμηθείτε το κύριοι. Θα δικαστούν , γιατί εγώ έκανα μήνυση επειδή δεν πήραν τα 600 δις. Δεν έκανα μήνυση ούτε για το σύνταγμα, ούτε αν μου αρέσει, ούτε για τις φάτσες τους. Γιατί δεν πήραν την κατάλληλη ώρα τα 600, μετά από όλες τις διαβεβαιώσεις τις κυβερνητικές που πήρα κι απ όλα τα confirmations που πήρα από την Αμερική; Με την αθώωση μας, εσείς όμως κερδίσατε σ’εκείνη τη δίκη. Είχατε ένα δυνατό στοιχείο για το ότι υπάρχουν τα χρήματα. Άρα γιατί δεν τα παίρνουν; Σήμερα μ’αυτό που κάνετε εμφανίζεται όλο το κακό. Ναι κύριοι, δεν μπορούσαμε να τους δικάσουμε ότι θα μας ληστέψουν. Έπρεπε να εκτελέσουν το αδίκημα. Ναι, μας λήστεψαν! Ναι μας δίνανε ψεύτικα στοιχεία, ναι μας δυναστεύσανε. Ναι μας τα κάνανε όλα. Ξέρετε τις περιπτώσεις, τι έχει γίνει. Όλοι είστε υποψιασμένοι για το τι έχει γίνει. Σε όλες τις υπηρεσίες, στις τράπεζες. Περιμένατε ποτέ ότι οι τράπεζες θα παίρνανε από τον Έλληνα φορολογούμενο 350 δις, και θα τα χρωστάει το δημόσιο; Μας χρεώσανε χωρίς την έγκριση μας. Ακόμα και την υπογραφή μας που έχουμε δώσει και είναι εκλεγμένοι, θα έπρεπε να προστατεύουν το σύνταγμα μας και τη χώρα μας. Δεν το κάνανε.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ 
Υπάρχει μια πρωτοβουλία, που λέγεται ψήφισμα και πρωτοβουλία Ελλήνων πολιτών. Εδώ λοιπόν βάλε την υπογραφή σου! Δεν έχεις άλλο όπλο. Εγώ δεν σου είπα να πάρεις τα όπλα. Δεν σου είπα να σκοτώσεις κανέναν. Δεν σου είπα ούτε να πειράξεις κάποιον. Δεν έχουμε κόμμα, δεν έχουμε δόγμα, δεν έχουμε χρώμα. Το όπλο μας είναι η αποδοχή των 600 δις. Είναι σαν να είσαστε όλοι μια οικογένεια. Έχει έλθει η ένωση των Ελλήνων! Η Ένωση των Ελλήνων πρέπει να επιτύχει. Δεν έχουμε άλλη λύση, είμαστε μόνοι μας. Μας διώχνουν μας τεμαχίζουν. Έχουμε τη μεγαλύτερη Ιστορία. Ήμασταν παγκοσμιοποιητές πριν αυτά τα ζώα γίνουν παγκοσμοποιητές. Εμείς ήμασταν μεγαλύτεροι. Όλος ο πλανήτης έχει παντού τα αρχαία μου, την Ιστορία μου, τις πόλεις μου. Μου κρύβουν, μου γράφουν την ιστορία όπως γουστάρουν, μου λένε ψέματα. Γράφουν βιβλία και τα λένε Ιερά, και τα γράφουν άνθρωποι ανόητοι. Μέχρι εδώ, δεν πάει άλλο! Δίνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς, τίποτα παραπάνω και λιγότερο. Αποδοχή με την υπογραφή σου, γράφεις ότι αποδέχεσαι τα 600 δις, άρα πας στο λογαριασμό χωρίς να με ρωτήσεις και τα παίρνεις. Θα βγάλω άλλο ένα έντυπο, όποιος δεν γουστάρει, να υπογράφει να το πάρει άλλος το μερίδιο του. Αυτό θα γίνει!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.png

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ 
ΔΟΚΤΟΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Επειδή ο Αρτέμης ήταν καταιγιστικός όπως πάντα, εγώ ήθελα να σας αφήσω με ένα τελευταίο ενδεικτικό. Στα χέρια μου κρατάω δύο δολάρια. Το ένα δολάριο και το άλλο, δεν είναι τα ίδια. Tο ένα δολάριο το τύπωσε ο John F. Kennedy και το άλλο το τύπωσε ο Rothschild. Το 1963 ο John Kennedy έκανε μια προσπάθεια να κάνει αυτό που κάνει ο Σώρρας τωρα. Να βάλει τους τραπεζίτες έξω από το σύστημα. Να δώσει το δικαίωμα στον Αμερικανικό λαό δηλαδή, να έχει δικό του νόμισμα και όχι το χρήμα. Δέκα μέρες αργότερα ήταν νεκρός. Ο Σώρρας πιστεύω ότι είναι ευφυέστερος από τον John F. Kennedy γιατί τι έχει κάνει; Αυτό εδώ το δολάριο, γράφει πάνω ότι έχει τυπωθεί από το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής και ότι έχει από πίσω του ασήμι. Είναι πραγματικό Αμερικανικό νόμισμα. Αυτό εδώ λέει FEDERAL RESERVE NOTE, δηλαδή γραμμάτιο που χρωστάει αυτός ο οποίος το έχει στην τσέπη του. Αυτά ακριβώς έχει και το Ευρώ. Η δραχμή, έχει πολύ περισσότερη αξία σήμερα, σαν μέταλλο απ’ότι 1000 ευρώ σε χαρτί. Γιατί το ευρώ είναι ακριβώς όπως το δολάριο των τοκογλύφων. Δεν έχει τίποτα από πίσω του. Το ευρώ είναι ένα χαρτί , που τυπώνουν νούμερα, σας δανείζουν και μετά βάζουν τις ζωές σας ενέχυρο. Με αυτές τις σκέψεις, θα ήθελα απόψε να πάρετε τις αποφάσεις σας. Η ελευθερία σας είναι to ψήφισμα Ελλήνων. Δεν χρειάζεται να σηκωθείτε από τον καναπέ, δεν πειράζει που έγινε ο Έλληνας του καναπέ, δεν χρειάζεται βία. Εμείς οι Έλληνες πάντα επιπλεύσαμε με το πνεύμα. Δεν χρειάστηκε, μόνον όταν μας επιτέθηκαν αμυνθήκαμε. Και πάντα αμυνθήκαμε μόνοι μας. Δεν μαζευόμαστε δέκα λύκοι να φάμε ένα πρόβατο. Είδατε τι έγινε στη Λιβύη; Μαζευτήκανε δεκαπέντε κράτη να φάνε τη Λιβύη. Άλλα δέκα κράτη να φάνε τη Συρία. Πότε ο Έλληνας ζήτησε βοήθεια να διεξάγει τους πολέμους του; Ποτέ! Γιατί δεν είναι το πρωταρχικό του όπλο η βία, είναι το πνεύμα. Με αυτό το πνεύμα λοιπόν, με τη πέννα σας, γιατί σας περιμένουν 55.000 μισθοφόροι στη γωνία για να σας εκτελέσουν, εάν τολμήσετε και κάνετε αυτό που σας προωθούν να κάνεετε. Ο φόνος του παληκαριού την περασμένη εβδομάδα που έγινε στο Κερατσίνι , ήτανε μια τέτοια προσπάθεια. Μην πέσετε στην παγίδα, εδώ είναι η Ελευθερία σας. Πάρτε τη, διαχειριστείτε τη, να είστε ευδαίμονες, και θα τα ξαναπούμε λίαν συντόμως.

ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ 
ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί Έλληνες. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας. Πιστεύω ότι θα βγω αληθινός. Ίσως ακούσατε πράγματα που σας κάνουν να πιστεύετε ότι δεν χάσατε την ώρα σας. Αυτό που είπε ο πρόεδρος μόλις τώρα, όσον αφορά αυτό το χαρτί, μπροστά είναι μια απλή ενημέρωση. Στο πίσω μέρος είναι μία δήλωση, την οποία αφού γράψετε το ονοματεπώνυμο σας και την υπογράψετε, όπως ακριβώς λένε οι οδηγίες, έχει το ίδιο περίπου βάρος με ένα δημοψήφισμα. Σκεφτείτε να μαζευτούν 2-3-4.000.000 υπογραφές Ελλήνων που να απαιτούν, να εκταμιευθεί το ποσό των 600 δις. Ακόμα και το Ελληνικό Σύνταγμα που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε νάρκωση, προβλέπει ότι αν το μισό περίπου από το εκλογικό σώμα, δηλαδή οι μισοί από τους ανθρώπους που εκλέγονται και εκλέγουν, έχει δικαίωμα να ανατρέψει το οτιδήποτε η να θέσει εκ νέου προς συζήτηση. Αυτό το μισό του εκλογικού σώματος, είναι περίπου 800.000, με βάση αυτούς που ψηφίζουν, που έχουν δικαίωμα ψήφου. Σκεφτείτε αν αυτά είναι 3.000.000. Την άλλη μέρα το πρωί θέλουν δεν θέλουν, από φόβο και πανικό , θα τα εκταμιεύσουν να είστε σίγουροι . Αυτή είναι μια βασική προσπάθεια. Όποιος νομίζει ότι ήρθε η ώρα να ελευθερωθούμε, πιστεύω πως δεν θα δειλιάσει σε μία υπογραφή. Δεν είναι μία σφαίρα, είναι μία υπογραφή. Μπορεί όμως να μετατραπεί σε ατομική βόμβα γι αυτούς. Καλό βράδυ, σας ευχαριστώ πολύ και θέλω να σας παρακαλέσω να είστε σε ατομικό επίπεδο ψύχραιμοι, και σε συλλογικό επίπεδο, σκεπτόμενοι για το αύριο μας. Το αύριο το έχουμε στα χέρια μας.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Ν.D ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΔΡΟΓΕΩ 23/09/2013 
ΟΜΙΛΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ Ei-End Μνημοσυνη

Αφήστε μια απάντηση